Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
otaznik1
Karl von Bahnhof -18
07.11.22 v 12:23

Jojo Pepa von lodenitz už se chystá *FUCKU* *BRAVO*

+1
otaznik2
Smazaný uživatel
07.11.22 v 12:10

reakce na chuli: ,,Přes internet "

*BRAVO*

350.jpg
chuli +143
07.11.22 v 12:07

reakce na SkinNboneZ: ,,Mas pravdu,ale to mi prijde prave jako chyba.Kazdou chvili jiny trener..." zobrazit příspěvekMas pravdu,ale to mi prijde prave jako chyba.Kazdou chvili jiny trener a nic z toho,tak by prave mozna byl cas to zkusit zmenit a angazovat trenera na delsi dobu,aby vytvoril tym ze ktereho bude Sparta tezit dalsich nekolik let.Caste stridani treneru kyzene vysledky neprinasi.viz fotbalova Sparta,tak mozna to jednou zkusit jinak."

Hlavně ať už se vyjádří ...

350.jpg
chuli +143
07.11.22 v 12:06

reakce na Smazaný uživatel: ,,Zdravím, jak se dají sehnat lístky do našeho sektoru v Třinci?"

Přes internet

otaznik5
SkinNboneZ +173
07.11.22 v 11:39

reakce na Gapin: ,,Jedinej trenér kterej tady dlouhodobě vydržel byl akorát Jandač...." zobrazit příspěvekJedinej trenér kterej tady dlouhodobě vydržel byl akorát Jandač. Nevidím u nás trenéra, který to tu podepíše na tři a více let a bude se mu nějaký čas tolerovat špatná hra nebo výsledky. Na tohle se ve Spartě nikdy nehrálo."

Mas pravdu,ale to mi prijde prave jako chyba.Kazdou chvili jiny trener a nic z toho,tak by prave mozna byl cas to zkusit zmenit a angazovat trenera na delsi dobu,aby vytvoril tym ze ktereho bude Sparta tezit dalsich nekolik let.Caste stridani treneru kyzene vysledky neprinasi.viz fotbalova Sparta,tak mozna to jednou zkusit jinak.

otaznik6
Smazaný uživatel
07.11.22 v 11:04

Zdravím, jak se dají sehnat lístky do našeho sektoru v Třinci?

273.jpg
Gapin +2378
07.11.22 v 11:00

reakce na rad55: ,,Když přemýšlím nad možnými trenéry tak jsem v rozpacích nad..." zobrazit příspěvekKdyž přemýšlím nad možnými trenéry tak jsem v rozpacích nad všemi jmény. Nevím zda je mezi nimi ,,spasitel", spíš to jsou lidé s konceptem, kteří si budou chtít vybudovat svůj tým. Bude nejspíš průvan v sestavě a mám trochu strach, že si to rychle nesedne. Uvidíme jestli můžeme dosáhnout nejakého úspěchu.
*FLAGSPA* "

Tak nevím jestli úplně průvan, ale nějaký hráčský změny přijít musí. Je několik adeptů, který si vyloženě říkají o výměnu nebo ukončení smlouvy.
Ono upřímně, letos to přestupní období, vyjma gólmanů, nebyla zrovna hitparáda. Nepočítám Kempnýho, ten už přišel když se látají díry.

273.jpg
Gapin +2378
07.11.22 v 10:53

reakce na SkinNboneZ: ,,Hlavne at je to trener ktery da muzstvo do late a bude mit nejakou..." zobrazit příspěvekHlavne at je to trener ktery da muzstvo do late a bude mit nejakou koncepci do budoucna kdy postavi dobry tym a hra pujde nahoru a bude dlouhodobe slapat.kdyz uz jsme nevyhrali 15let titul,tak jeste sezonu vydrzime,kdyz se bude hra zlepsovat a muzstvo bude slapat na plny obratky a vyhrajem pak titul 4xza sebou. *FLAGSPA* "

Jedinej trenér kterej tady dlouhodobě vydržel byl akorát Jandač. Nevidím u nás trenéra, který to tu podepíše na tři a více let a bude se mu nějaký čas tolerovat špatná hra nebo výsledky. Na tohle se ve Spartě nikdy nehrálo.

otaznik9
SkinNboneZ +173
07.11.22 v 10:47

reakce na rad55: ,,Když přemýšlím nad možnými trenéry tak jsem v rozpacích nad..." zobrazit příspěvekKdyž přemýšlím nad možnými trenéry tak jsem v rozpacích nad všemi jmény. Nevím zda je mezi nimi ,,spasitel", spíš to jsou lidé s konceptem, kteří si budou chtít vybudovat svůj tým. Bude nejspíš průvan v sestavě a mám trochu strach, že si to rychle nesedne. Uvidíme jestli můžeme dosáhnout nejakého úspěchu.
*FLAGSPA* "

Hlavne at je to trener ktery da muzstvo do late a bude mit nejakou koncepci do budoucna kdy postavi dobry tym a hra pujde nahoru a bude dlouhodobe slapat.kdyz uz jsme nevyhrali 15let titul,tak jeste sezonu vydrzime,kdyz se bude hra zlepsovat a muzstvo bude slapat na plny obratky a vyhrajem pak titul 4xza sebou. *FLAGSPA*

5.png
Schaschek +3284
07.11.22 v 10:45

reakce na ReiN: ,,Hlavně to včera vypadalo, že minimálně polovina, nikdy neviděla..." zobrazit příspěvekHlavně to včera vypadalo, že minimálně polovina, nikdy neviděla mhd *FUCKU* :-D :-D "

Znám jich několik a jsou to normální lidé, ale včera to bylo pěkný panoptikum to je pravda. Přesně ti provokující fanklubáci v dresech, co pak brečí, že jim někdo vzal šálu nebo se na ně hrubě podíval 8-) Ale tak co po letech hrajou nahoře, tak jim to stouplo do hlavy no :-D O to sladší snad bude pád na hubu. Nic jinýho si nezaslouží za tu namachrovanost. Já když to vidím, tak tady si zhodnotíme, že jsme hráli tužku, zanadáváme na trenéra, ale nevzpomínám si, že by tu většina lidí vytvářela konspirační teorie typu, že jim Ujčík vyřadil Musily, abychom to měli snazší nebo že Snopková zaplatila rozhodčí (to i poté co jsme prohráli) :-D O tom, že kdejaký koště napíše, že jich tu bylo 5000 (což je tak 2,5-3x víc než byla realita) to snad už nemá smysl ani komentovat. Na Twitteru jsem to komentoval dost :-D pro mě za mě jich bylo v hale (s kapacitou do 20000) 30000 a dalších deset jich stálo venku *FUCKU*

No nic, otočme list. Musím pochválit Spartu za to jak se chová ke svým legendám. Takhle si představuju, že to má vypadat a kvitoval to i Jirka Hrdina 8-)

+4
1830.png
ReiN +546
07.11.22 v 10:40

Za mě by byl nejlepší Hořava + někdo, ale pouze v případě, že by Hořava podepsal aspoň na dvě sezony. To jak pořád odchází mě docela vysírá :-D

+1
otaznik12
rad55 +670
07.11.22 v 10:35

Když přemýšlím nad možnými trenéry tak jsem v rozpacích nad všemi jmény. Nevím zda je mezi nimi ,,spasitel", spíš to jsou lidé s konceptem, kteří si budou chtít vybudovat svůj tým. Bude nejspíš průvan v sestavě a mám trochu strach, že si to rychle nesedne. Uvidíme jestli můžeme dosáhnout nejakého úspěchu.
*FLAGSPA*

otaznik13
rad55 +670
07.11.22 v 10:20

V mém okolí se přibližně, u pardubáků, minimálně dvojnásobně zvedl počet permanentkářů. Ale je to hlavně u mladších ročníků.

otaznik14
Patriot +130
07.11.22 v 10:16

reakce na ReiN: ,,Hlavně to včera vypadalo, že minimálně polovina, nikdy neviděla..." zobrazit příspěvekHlavně to včera vypadalo, že minimálně polovina, nikdy neviděla mhd *FUCKU* :-D :-D "

Strašný burani *KOSA*

1830.png
ReiN +546
07.11.22 v 10:08

reakce na Patriot: ,,Nabubřelost parbuzen je fakt směšná. Jako jo, bylo jich tu hodně..." zobrazit příspěvekNabubřelost parbuzen je fakt směšná. Jako jo, bylo jich tu hodně - přiblížně stejně jako komeťáku a o něco víc než olomoučáků, ale na sociálních sítích se poklepávají po ramenou s nereálnými čísly okolo 4-5000 :-D Ta proměna z krisiček zalezlých v kanálu o kterých nebylo na fb a jiných platformách ani vidu ani slechu do namachrovanců je fakt směšná *FUCKU*

"

Hlavně to včera vypadalo, že minimálně polovina, nikdy neviděla mhd *FUCKU* :-D :-D

+1
otaznik16
Patriot +130
07.11.22 v 09:56

reakce na Hcspikr255tgh: ,,Hlavně at je to ten správný co mužstvo nakopne a začneme zase..." zobrazit příspěvekHlavně at je to ten správný co mužstvo nakopne a začneme zase vyhrávat a dělat fanouškům radost! *THUMBSUP* Na jméno ale jsem vážně zvědavý a nemůžu se dočkat. Tip máme každý, tak uvidíme kdo to bude. "

Doufám, že to uzavřou brzo ať je jasno.

otaznik17
Patriot +130
07.11.22 v 09:56

Nabubřelost parbuzen je fakt směšná. Jako jo, bylo jich tu hodně - přiblížně stejně jako komeťáku a o něco víc než olomoučáků, ale na sociálních sítích se poklepávají po ramenou s nereálnými čísly okolo 4-5000 :-D Ta proměna z krisiček zalezlých v kanálu o kterých nebylo na fb a jiných platformách ani vidu ani slechu do namachrovanců je fakt směšná *FUCKU*

otaznik18
Hcspikr255tgh +1080
07.11.22 v 09:32

Hlavně at je to ten správný co mužstvo nakopne a začneme zase vyhrávat a dělat fanouškům radost! *THUMBSUP* Na jméno ale jsem vážně zvědavý a nemůžu se dočkat. Tip máme každý, tak uvidíme kdo to bude.

otaznik19
Hcspikr255tgh +1080
07.11.22 v 09:27

reakce na Schaschek: ,,Minule to byl taky výsměch, problém ale byl, že si ho vyžádal..." zobrazit příspěvekMinule to byl taky výsměch, problém ale byl, že si ho vyžádal přímo Hořava. Mám obavu, že pokud by měl přijít Hořava, tak tu máme Jandače zpět."

Hele zatím to jsou všechno jenom teorie, uvidíme kdo přijde sám jsem zvědavý *DRINK*

5.png
Schaschek +3284
07.11.22 v 09:11

reakce na Hcspikr255tgh: ,,Pepka? To by byl největší výsměch fanouškům. "

Minule to byl taky výsměch, problém ale byl, že si ho vyžádal přímo Hořava. Mám obavu, že pokud by měl přijít Hořava, tak tu máme Jandače zpět.

Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Následující zápasy

• 23. března - 17:00
    19.png
    TRI (venku)
    Extraliga (ČF3)
  • 24. března - 19:00
    19.png
    TRI (venku)