reakce na ReiN: ,,Vzhledem k tomu, kolik Simonovi asi sypou se podle mýho názoru..." zobrazit příspěvekVzhledem k tomu, kolik Simonovi asi sypou se podle mýho názoru jedná (zatím) o jeden z nejhorších nákupů za poslední dobu. "
Dej mu čas
Výsledky včerejší diskuse (1. 10. 2022):
Nejvíce příspěvků (3) napsal uživatel frafont a použil v nich celkem 635 znaků.
Další pořadí:
2. SpartaCorps (příspěvky: 3, znaky: 284)
3. karlos (příspěvky: 2, znaky: 377)
4. rad55 (příspěvky: 1, znaky: 530)
5. Dave624 (příspěvky: 1, znaky: 342)
Celkem bylo včera napsáno 11 příspěveků, které obsahovaly 2 304 znaků.
reakce na SpartaCorps: ,,tvl, že s Hradcem prohraje ACS U19 i Ačko....to se nedá... :-! :-!..." zobrazit příspěvektvl, že s Hradcem prohraje ACS U19 i Ačko....to se nedá...
aspoň že Béčko vyhrálo 2:0 v Prostějově...."
dobře, tak to otočili, ale stejně....
Bára Krejčíková otočila zápas s Bencicovou a je ve finále
www.sport.cz/clanek/...
Dovolujeme si Vás upozornit na nový článek: První venkovní body, který naleznete na adrese www.spartans.cz/novi...
Krejčík, Kaše, Tomášek, Thorell, Moravcik, Simon měli přes léto a přípravu nějaká zranění a někdo byl i po operaci. Sobotka byl nemocný hrál teprve tuším asi 3 zápas. Máme nový trenéry určitě si to musí sednout dejme tomu chvíli čas a mějme trpělivost a hlavně vždy starší hráči se rozehráli až později
reakce na rad55: ,,Body jsou paráda. Chybky je ještě třeba odladit. Dovolím si..." zobrazit příspěvekBody jsou paráda. Chybky je ještě třeba odladit.
Dovolím si přidat pár postřehů: včera pro mě byli neviditelní Simon a překvapivě Sobotka.
Kaše se snaží, ale ten kluk dostává pěkně naloženo.
Erik Thorell měl včera pár dobrých momentů, tak si snad vzpomene na minulou sezónu.
A samostatná kapitola je čtvrtá lajna, borci mi udělají, za těch pár minut, daleko víc radosti než zbytek týmu! Opravdu smekám!
Brankáře bych, na rozdíl od obrany, taky pochválil. "
Vzhledem k tomu, kolik Simonovi asi sypou se podle mýho názoru jedná (zatím) o jeden z nejhorších nákupů za poslední dobu.
Body jsou paráda. Chybky je ještě třeba odladit.
Dovolím si přidat pár postřehů: včera pro mě byli neviditelní Simon a překvapivě Sobotka.
Kaše se snaží, ale ten kluk dostává pěkně naloženo.
Erik Thorell měl včera pár dobrých momentů, tak si snad vzpomene na minulou sezónu.
A samostatná kapitola je čtvrtá lajna, borci mi udělají, za těch pár minut, daleko víc radosti než zbytek týmu! Opravdu smekám!
Brankáře bych, na rozdíl od obrany, taky pochválil.
reakce na Rje: ,,Teď by bylo dobré to rozhodnout v prodloužení. Nájezdy nevidím..." zobrazit příspěvekTeď by bylo dobré to rozhodnout v prodloužení. Nájezdy nevidím pro nás jako ideální. "
Také jsem se nájezdů bál a hele....my jsme v nich uspěli. Kovář to skvěle zamkl a Horák zkušeně proměnil Včerejší výkon nám dává naději, že naše hra a s tím i výsledky jdou nahoru
reakce na frafont: ,,Ty naše kiksy v obraně, to je děs. "
Myslím, že Krejčík by měl od trenérů dostat důraznou domluvu To je neuvěřitelný, jaké chyby takhle zkušený borec vyprodukuje.
Výsledky včerejší diskuse (30. 9. 2022):
Nejvíce příspěvků (7) napsal uživatel Dave624 a použil v nich celkem 475 znaků.
Další pořadí:
2. toci87 (příspěvky: 6, znaky: 361)
3. paul68 (příspěvky: 3, znaky: 630)
4. Rje (příspěvky: 3, znaky: 323)
5. frafont (příspěvky: 3, znaky: 209)
Celkem bylo včera napsáno 31 příspěveků, které obsahovaly 2 937 znaků.
Aktualizováno: Před 3 min. a 0 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci: