za mě škoda ztráty 2 bodů, možná šetří nohy na uterý těžko říct... mrzí mě to prodloužení Vary nám nepůjčili puk ani na vteřinu v tom prodloužení jsem čekal že je určitě dorazí že to Vary v hlavě zesere to vyrovnání na 4:4 ale hlavně že ti Rusofilové :D :D nevyhrali u nás za 3 body už je to 10 let co nás doma za 3 body nedali :D :D šašci :D :D
reakce na Mušín: ,,Chybí nám prostě obránce. Doufám že to Hlína a Toňák na..." zobrazit příspěvekChybí nám prostě obránce.
Doufám že to Hlína a Toňák na někom pracují "
Já věřím,že ano.
Teď probíhá příprava NHL a tam se to trochu pročistí a myslím si, že by někoho přivést mohli
reakce na frafont: ,,Jsem docela zvědavej na to, jaká bude dnešní sestava, jestli..." zobrazit příspěvekJsem docela zvědavej na to, jaká bude dnešní sestava, jestli nebudou někoho šetřit, když hned v úterý se hraje CHL ve Finsku."
Myslím, že šetřit se bude ve Finsku. Ostatně vloni mlaďasové rozhodně nepropadli.
reakce na Schaschek: ,,Takže CHL asi vsadíme jedničku 8-) "
Jako ta liga mistru není špatna. Jde o srovnání evropského hokeje a zpestření v sezóně a šance vidět jiný týmy než ty samé dokola a samozřejmě šance na výjezd kde člověk nikdy nebyl. Ale start se nám do ní nepovedl a myslím si že nás Jukurit porazí 2x, sice hrajou ve svý lize hovno ale je to tým mladých kluků a ty nás ubrusli jak nic. Aby se postoupilo musí se získat aspoň 5 bodů což bude těžký. Byl bych radci kdyby se tým soustředil jen na ligu ať ten začátek není moc špatný a o vánocích nás čeká ještě spengler Cup hlavně ať se vyhýbají zranění
reakce na Jacob.: ,,Sestava beze změn *DRINK* "
Takže CHL asi vsadíme jedničku
reakce na SkinNboneZ: ,,Nevite nekdo proc venkovni zapasy v pracovni dny zacinaji v 17.30 nebo..." zobrazit příspěvekNevite nekdo proc venkovni zapasy v pracovni dny zacinaji v 17.30 nebo 18.00 zatim co domaci zapasy v pracovni dny v 18.30 nebo 19.00.To jako na vesnicich chodi vsichni do kolbenky na 6.00,tak se zacina driv a v Praze vsichni makaj od 9.00,tak se zacina pozdeji. "
Přesně proto co si napsal v poslední větě ???? Hlavně každej ten klub si to asi v nějakých mantinelech může sám rozhodnout.
reakce na frafont: ,,Jsem docela zvědavej na to, jaká bude dnešní sestava, jestli..." zobrazit příspěvekJsem docela zvědavej na to, jaká bude dnešní sestava, jestli nebudou někoho šetřit, když hned v úterý se hraje CHL ve Finsku."
Sestava beze změn
Bára Krejčíková si řekla, že už těch hororů bylo dost, takže finále jasně ve dvou setech a má titul
www.sport.cz/clanek/...
Dávalo by to smysl. Ale s ohledem na to jak jsme (aspoň na pohled) k CHL letos přistoupili, tak to teda vypadá tak, že teda jako nevím
Aktualizováno: Před 5 min. a 25 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci: