Zase tenhle jantar tvl isport.blesk.cz/clan...
Z isportu by měli držet hubu a šoupat nohama.
Dovolujeme si Vás upozornit na nový článek: Prohra v Třinci, který naleznete na adrese www.spartans.cz/novi...
reakce na Schaschek: ,,Ještě naposledy. Uvědomil si někdo z těch uživatelů lehkých..." zobrazit příspěvekJeště naposledy. Uvědomil si někdo z těch uživatelů lehkých drog a příznivců konspiračních teorií, že Varaďa skončil dřív v Třinci, nepodepsal ve Spartě a nepodepsal ani v několika klubech ve Švýcarsku? Co z toho asi tak trošku plyne? Že ho chtělo hodně klubů, ale nakonec ho nechtěli nikde. Proč asi... Ono asi nebude úplně jednoduchý jednat s člověkem, který si neskutečně vymejšlí, šponuje nabídku, mění několikrát za sebou již domluvené atd. atd.
To, že z toho vznikla desetidenní fraška je vinou novinářů, kteří vůbec o Varaďovi informovali jako o hotové věci, ne Sparty. Pokud by byl k dispozici na začátku repre pauzy švédský asistent (a nejednal ještě jinde), tak vůbec k žádným rozhovorům s Varaďou ani nedojde, protože by tu byl od začátku Hořava s tím Švédem (který doufám přijde po víkendu). To, že si na nás kdejaký senochrup teď smlsne je mi vcelku u pr.dele. Ukazuje to spíš na malost toho konkrétního jedince, který řeší cizí klub na základně smyšlených informací z novin. Ale to, že část sparťanů bude stále mlít úplný hovna o tom, že se Ton s Hlinkou báli o koryta a naplive na naše legendy kvůli nenažranýmu Polákovi, kterýho chtělo i několik klubů ve Švajcu a nepodepsaly ho (proč asi), to mě vcelku štve. Být majitelem Sparty, tak se hodně ohradím a možná i zažaluju novináře, který zveřejnil informaci o Varaďovi jako hotovou věc, když nikdy hotová nebyla.
No snad tohle utichne, půjdeme nahoru a budeme moct řešit jen postup tabulkou vzhůru."
Tohle asi jednou utichne, ale všichni ti pisálci dál budou psát především o Spartě, protože prostě SPARTA
Protože Sparta je tu navždy a navždy proti všem. A články o jakémkoli jiném klubu se zdaleka tolik neprodávají. I kdyby kterýkoli jiný tým extraligy hledal trenéra třeba měsíc, tak se o tom nenapíše tolik článků, jako o Spartě nyní. A samozřejmě všichni ti frustráti budou dál žít své nešťastné životy a Sparta, tak vlastně zůstává jejich jedinou radostí, protože pouze když čtou o Spartě, tak zaznamenají vůbec nějaké emoce
Ještě naposledy. Uvědomil si někdo z těch uživatelů lehkých drog a příznivců konspiračních teorií, že Varaďa skončil dřív v Třinci, nepodepsal ve Spartě a nepodepsal ani v několika klubech ve Švýcarsku? Co z toho asi tak trošku plyne? Že ho chtělo hodně klubů, ale nakonec ho nechtěli nikde. Proč asi... Ono asi nebude úplně jednoduchý jednat s člověkem, který si neskutečně vymejšlí, šponuje nabídku, mění několikrát za sebou již domluvené atd. atd.
To, že z toho vznikla desetidenní fraška je vinou novinářů, kteří vůbec o Varaďovi informovali jako o hotové věci, ne Sparty. Pokud by byl k dispozici na začátku repre pauzy švédský asistent (a nejednal ještě jinde), tak vůbec k žádným rozhovorům s Varaďou ani nedojde, protože by tu byl od začátku Hořava s tím Švédem (který doufám přijde po víkendu). To, že si na nás kdejaký senochrup teď smlsne je mi vcelku u pr.dele. Ukazuje to spíš na malost toho konkrétního jedince, který řeší cizí klub na základně smyšlených informací z novin. Ale to, že část sparťanů bude stále mlít úplný hovna o tom, že se Ton s Hlinkou báli o koryta a naplive na naše legendy kvůli nenažranýmu Polákovi, kterýho chtělo i několik klubů ve Švajcu a nepodepsaly ho (proč asi), to mě vcelku štve. Být majitelem Sparty, tak se hodně ohradím a možná i zažaluju novináře, který zveřejnil informaci o Varaďovi jako hotovou věc, když nikdy hotová nebyla.
No snad tohle utichne, půjdeme nahoru a budeme moct řešit jen postup tabulkou vzhůru.
reakce na Schaschek: ,,Jako jo popíchnutí dobrý. Jen ty polský košťata jsou ty..." zobrazit příspěvekJako jo popíchnutí dobrý. Jen ty polský košťata jsou ty poslední, kdo by se měl teď ozývat, když tleskají zzmr.dovi Bučkovi.
twitter.com/horak_mi..."
S.r.á.t na ně Důležitý je, že jsou pořád lidi, co dělají chorea. Hele, sami jsme to tu nazývali nekonečným seriálem a komedií a to choreo jim vlastně vymysleli. Vždyť bylo vidět, že tady čerpali informace i pisálkové, i když se nakonec ukázalo, že to bylo všechno jinak
reakce na SkinNboneZ: ,,Podle Formice jsou hraci z Horavy nadseni,takze nalada v kabine bude..." zobrazit příspěvekPodle Formice jsou hraci z Horavy nadseni,takze nalada v kabine bude dobra a jestli dorazi i Hans,tak je to otazka par zapasu a Sparta se zvedne a v breznu jsme v prvni ctyrce.Na fejsbuku lidi blejou hrozny ***,ale to jsou ***i divaci a ne fanousci. "
No to oni sice na fb exhibují, ale pak stejně přijdou do arény, dají si popcorn, nebudou fandit, ale pouze čučet a 2 třetiny budou pátrat, který tým jsou vlastně domácí
reakce na Schaschek: ,,Jako jo popíchnutí dobrý. Jen ty polský košťata jsou ty..." zobrazit příspěvekJako jo popíchnutí dobrý. Jen ty polský košťata jsou ty poslední, kdo by se měl teď ozývat, když tleskají zzmr.dovi Bučkovi.
twitter.com/horak_mi..."
Copak nakej "Z" mrd Bůček, ale jejich trenér na tom neni o moc líp než byl u nás Paterák. Vlastně ten propad je docela slušnej, na to že tolik hráčů jim zas neodešlo, pokud vím teda.
Výsledky včerejší diskuse (16. 11. 2022):
Nejvíce příspěvků (19) napsal uživatel Schaschek a použil v nich celkem 2 926 znaků.
Další pořadí:
2. toci87 (příspěvky: 8, znaky: 1 289)
3. chuli (příspěvky: 6, znaky: 664)
4. Lord (příspěvky: 5, znaky: 538)
5. Medvěd (příspěvky: 5, znaky: 240)
Celkem bylo včera napsáno 106 příspěveků, které obsahovaly 25 887 znaků.
Jako jo popíchnutí dobrý. Jen ty polský košťata jsou ty poslední, kdo by se měl teď ozývat, když tleskají zzmr.dovi Bučkovi.
twitter.com/horak_mi...
reakce na Schaschek: ,,To jsou ale přesně ty prohry, kdy máš vztyčenou hlavu (celá..." zobrazit příspěvekTo jsou ale přesně ty prohry, kdy máš vztyčenou hlavu (celá republika má po naší prohře vztyčenýho ptáka a hromadně onanuje). Jo prohráli jsme, ale na ledě hodně silnýho týmu jsme nebyli horším týmem, jen nám už několik zápasů chybí efektivita v zakončení. ***i budou prskat, ale za mě jsou tohle přesně ty prohry, který snesu."
Přesně tak, dnes prohra se ctí!
Zítra tým převezme Pan Hořava a proto v pátek vezmeme minimálně 2 body Varům!
Víte co? Jdu vsadit v pěkném kurzu čistou 2! SPARTA.
To jsou ale přesně ty prohry, kdy máš vztyčenou hlavu (celá republika má po naší prohře vztyčenýho ptáka a hromadně onanuje). Jo prohráli jsme, ale na ledě hodně silnýho týmu jsme nebyli horším týmem, jen nám už několik zápasů chybí efektivita v zakončení. ***i budou prskat, ale za mě jsou tohle přesně ty prohry, který snesu.
reakce na Leo: ,,Může mi někdo říci co je špatně ?"
Zbytečný vylučování, neproměnujeme golovky co víc
Aktualizováno: Před 5 min. a 47 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 47 s