reakce na Ex1tus: ,,A je to..." zobrazit příspěvekA je to
twitter.com/HCSparta..."
Posila supr, už se s ním koketovalo dřív a přišel pak Moravčík. Akorát teda nemá moc dobrou pověst. Jestli si pamatuju správně, tak už předtím byli na všem domluvený a on pak frnknul někam jinam.
reakce na Ex1tus: ,,Určitě Mozík, jde evidentně o reakci na tohle, kdy se tady řešil..." zobrazit příspěvekUrčitě Mozík, jde evidentně o reakci na tohle, kdy se tady řešil loni Mozík/Moravčík přes Scrabble. Tak tentokrát se tam doplní jen "Z".
twitter.com/HCSparta..."
A je to
twitter.com/HCSparta...
reakce na Jacob.: ,,Na IG a Twitteru další indicie posily, že by Mozík? *DRINK* "
Určitě Mozík, jde evidentně o reakci na tohle, kdy se tady řešil loni Mozík/Moravčík přes Scrabble. Tak tentokrát se tam doplní jen "Z".
twitter.com/HCSparta...
www.sport.cz/diskuze... Tohle je taky slušnej hnus. Ještě pak záběr na tu Bouzkovou se Sorribesovou, jak se tam tomu smějí, fakt lahůdka.
reakce na frafont: ,,https://www.sport.cz/clanek/hokej-ostatni-dockali-se-parahokejiste-vyb..." zobrazit příspěvekwww.sport.cz/clanek/...
Parahokejisti mají bronz "
Jsou to borci, v zakl.skupine temer dosahli na bod s Kanadou, kdyz prohrali jen o gol 1:2, to byl nadherny zapas! bohuzel ve vyrazovaci casti jsme dostali bura, ale to se neda nic delat, byli proste lepsi
..aspon ze klapla ta medaile
reakce na ReiN: ,,Měl by se tady zavést nějaký nový způsob reakci, já už myslel,..." zobrazit příspěvekMěl by se tady zavést nějaký nový způsob reakci, já už myslel, že je na instagramu další náznak posily
"
ne, zatim ne,
ale pockej si, do 96hodin bychom mohli mit dalsi novou, zatim to tak vychazi, co tyden, to posila
reakce na MartinMegadeth: ,,Podle Deníku Sport to se setrváním Kováře na Letné vypadá..." zobrazit příspěvekPodle Deníku Sport to se setrváním Kováře na Letné vypadá velice slibně. Souhlasím, že na brankáře má nízký věk a je u něj vysoký předpoklad dalšího růstu. Ono už když z Anglie do Sparty přišel se v zákulisí proslýchalo, že je domluvené dopředu dvouleté hostování, ale smluvně se podepsalo pouze roční, protože řády na ostrovech delší údajně nedovolují. Heča už je oficiálně pryč a Holec by se měl hlásit po návratu z hostování v Polsku. Jestli Lech měl možnost uplatnění opce to netuším. Vorel by si roli velice solidní dvojky zastat měl. Pamatuji si ho z hostování v Českých Budějovicích a tam si držel velice vysokou výkonnost. U Ševčíka uvidíme jestli se potvrdí jeho přestup do Sparty a pak eventuálně jaké budou jeho další kroky. Úplně si nemyslím, že by Priske hned od začátku nesázel na mladé. Karabec delší dobu ve formě nebyl, ale Daněk první polovinu podzimu hrál v základu hodně pravidelně a patřil k nejlepším hráčům na place. Až později mu trochu odešla forma, vytratil se a ze sestavy zmizel. Na jaře souhlasím, že pan luterán měl asi na základě přípravy ve Španělsku docela jasnou představu o základu, do které mu se mu ani jeden z nich nevešel. Nicméně potvrdila se jeho slova, že ho musí přesvědčit na trénincích a jejich šance přijde. Jak se s ní následně poperou bude záležet na nich. Tu šanci jim dal v průběhu jara oběma a domnívám se, že se s ní poprali víc než dobře. Priske bude mít evidentně jednu moc dobrou vlastnost, že je nadstandardní psycholog a s hráči včetně těch mimo základ hodně komunikuje.
Před rokem na party po sezóně, která bude i pozítří na Letné, byla možnost si odnést kus trávníku. Už si nevzpomínám jestli to bylo v rámci vstupenky na párty nebo se muselo něco připlatit. Klub stejně rekonstruoval hrací plochu, tak to bylo celkem hezké gesto směrem k fanouškům. Michal Trávník je suvenýr, o který bych až tak nestál. To radši nějaký ten puk s pěkným emblémem. Škoda, že v osmdesátkách, kdy jsem jich pár v Holešovicích posbíral byly celé černé a bez emblému. Jen mám doma puky s emblémem olympiády v Sarajevu 1984 a MS v Praze 1985. Ty si schovávám, to dnes už je asi cenný artefakt.
"
Vidis, to jsem nejak minul, je pravda, ze Danek nastupoval, mas recht Brian se podle me snazi vice komunikovat, aby nedoslo k nejakym komunikacnim sumum, zvl.kdyz to tem lidem vyklada v jinem nez materskem jazyce. Me se ten trener libi uz od zacatku, jen jsem cekal, jak se projevi a samo zalezi na dalsich sezonach, ke kterym mam decentni ocekavani postupneho vzestupu ohledne kvality klubu, uvidime, zdali se naplni, zatim to jde nadprumerne dobre
Kdyz jsme u tech prestupu, konecne se objevil clanek mladiku
isport.blesk.cz/clan...
marne jsem se snazil dopatrat nekterych hracu. Z vypsanych jmen bych velmi rad videl Suchomela, a verim, ze svoji sanci muze vyuzit. To by nam mohlo napomoct zlepsit situaci vzadu, nicmene stale potrebujeme jednoho krajniho obrance i za predpokladu, ze by nikdo neodesel.
Marne premyslim o dalsim obranci - Plechaty, nekde neco provedl/zahral, nevzpomenu si.. treba ty ano. Puk nejaky schovany mam, bohuzel to neni ten, o kterem mluvis ty, z petaosmdesateho. Co ale mam je mirne patinovany pripi*** v modrobile barve a drzacek na kravatu Ceskoslovenske kopane - svazu, coz bys asi ocenil vice ty nez ja
reakce na fandaFanda: ,,at uz mu dali do klauzule cokoliv, tak prima, ze je zase zpatky, to je..." zobrazit příspěvekat uz mu dali do klauzule cokoliv, tak prima, ze je zase zpatky, to je presne ten typ hrace, kteryho potrebujeme a ktery je rozdilovej Jeste nekoho podobnyho na beka a budu spokojenej
Uvidime, co bude dal, trileta smlouva je sice pekna, ale pokud by Fildovi pristala nejaka super nabidka, asi bych se divil, kdyby ji nevyuzil
to uz jedine, ze by manzelka trvala na tom, aby se deti nestehovali."
Měl by se tady zavést nějaký nový způsob reakci, já už myslel, že je na instagramu další náznak posily
reakce na Gapin: ,,To je chulislav no, on je trochu horká hlava. Něco jako..." zobrazit příspěvekTo je chulislav no, on je trochu horká hlava.
Něco jako Plukovník ho do něčeho zatáhne ve stylu "Pojď sem a rubem". No a on jde a rube "
ono se tech horkych hlav urcite najde vic, taky jsem to mohl asi v klidku ignorovat, a obcas to dokazu, ale nekdy ti to zkratka neda
reakce na Jacob.: ,,Na IG Sparty další možný náznak posily ? Že by..." zobrazit příspěvekNa IG Sparty další možný náznak posily ?
Že by Chlapík?
"
at uz mu dali do klauzule cokoliv, tak prima, ze je zase zpatky, to je presne ten typ hrace, kteryho potrebujeme a ktery je rozdilovej Jeste nekoho podobnyho na beka a budu spokojenej
Uvidime, co bude dal, trileta smlouva je sice pekna, ale pokud by Fildovi pristala nejaka super nabidka, asi bych se divil, kdyby ji nevyuzil
to uz jedine, ze by manzelka trvala na tom, aby se deti nestehovali.
reakce na hiwatix962: ,,Příspěvek byl smazán správcem fóra"
Příspěvek byl smazán správcem fóra!
Výsledky včerejší diskuse (4. 6. 2023):
Nejvíce příspěvků (3) napsal uživatel Lord a použil v nich celkem 359 znaků.
Další pořadí:
2. ReiN (příspěvky: 2, znaky: 247)
3. Schaschek (příspěvky: 2, znaky: 211)
4. SpartaCorps (příspěvky: 2, znaky: 111)
5. Patriot (příspěvky: 1, znaky: 779)
Celkem bylo včera napsáno 14 příspěveků, které obsahovaly 2 671 znaků.
Hudáčkové mají v hlavě seno. Jít do Ruska vydělávat krvavý peníze a ohánět se frázemi, že se musí platit složenky a vydělávat na rodinu, to je morální dno. Kór u hokejky co by tu práci sehnala kdekoliv jinde a mohla mít čistý svědomí, že nepodporuje toho zku*vysyna a jeho režim. No a tenhle třineckej idiot to ještě vyšperkuje nejdřív, že sport má bavit (jo děti na Ukrajině co ztratí rodiče nebo rodiče co ztratí děti se určitě skvěle baví, že nějakej idiot v Rusku baví publikum), pak odkáže na tenistku z Ukrajiny co odmítla podat Rusce ruku a když dostane sodu, tak zakáže komentáře. Ale dobrý, prostě to není nejostřejší pastelka, ale to už je druhej totální ***, kterýho má (měl) Třinec v kádru.
reakce na Schaschek: ,,Lituju, že jsem někdy řval jeho jméno. Tpč. ruský krvavý rubly..." zobrazit příspěvekLituju, že jsem někdy řval jeho jméno. Tpč. ruský krvavý rubly jim nesmrdí, je to přece o tom bavit lidi. To snad není možný co za idioty to je "
To sem ho jako brankáře u nás měl dost rád..ale teď mě nastal...jsou to idioti..
Aktualizováno: Před 2 min. a 19 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 19 s