Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
otaznik1
rad55 +694
28.01.22 v 17:32

Volný je Růžička z Boleslavi.....

892.jpg
MartinMegadeth +3576
28.01.22 v 17:24

reakce na MartinMegadeth: ,,OT: Co říkáte na to, že Sparta je nucena opět hledat brankáře..." zobrazit příspěvekOT: Co říkáte na to, že Sparta je nucena opět hledat brankáře těsně před koncem přestupového okna?
OD: Ideální to pro ně určitě není. Jelikož jsem letos několika klubům taky pomáhal shánět brankáře, tak vím, že na trhu prostě nejsou. Leda by se tým, který už nemůže postoupit do play off chtěl zbavit finančního břemene. Z těchto zdrojů by Sparta mohla lovit, ale pochybuju, že se někdo takový objeví.
To se opravdu skvěle čte v situaci do jaké se Sparta dostala. *MIMO*
Ale jinak je to výborný rozhovor. *THUMBSUP* "

Měla být reakce na Romana a rozhovor s Tomášem Dubou. *METAL*

892.jpg
MartinMegadeth +3576
28.01.22 v 17:23

reakce na fandaFanda: ,,teda panove, nechtel jsem verit svym ocim, ale ja nestacim protacet..." zobrazit příspěvekteda panove, nechtel jsem verit svym ocim, ale ja nestacim protacet oci a kroutit hlavou *OMG* to je masakr!
..jeden se snazi kryt druhemu zada, a jak to tak vypada, jsou si oba dva mozna podobnejsi, nez si kdokoliv z nas mohl zpocatku myslet. Horava a ten rozhovor - tvrde probuzeni a zklamani. Mozna je to dobry trener, mozna dobry clovek, ale tohle je sok. Mozna doufal, ze to hraci opravdu zahrajou za ne, jak rikal..
..s takovym pristupem by v jakekoliv lepsi lize nevydrzeli ani tyden, a tady..
moje fanouskovske srdce place.
Mam pocit, ze jedine, co s tim muzeme delat, je doufat, protoze ani pokriky, ani vyzvy, bohuzel nepomahaji.
Poprejeme si tedy trenera/y, s motivaci prat se o titul a lepsim pristupem k nasemu klubu.
Jen doufejme, ze to nepotrva o mnoho dele.. "

OT: Co říkáte na to, že Sparta je nucena opět hledat brankáře těsně před koncem přestupového okna?
OD: Ideální to pro ně určitě není. Jelikož jsem letos několika klubům taky pomáhal shánět brankáře, tak vím, že na trhu prostě nejsou. Leda by se tým, který už nemůže postoupit do play off chtěl zbavit finančního břemene. Z těchto zdrojů by Sparta mohla lovit, ale pochybuju, že se někdo takový objeví.
To se opravdu skvěle čte v situaci do jaké se Sparta dostala. *MIMO*
Ale jinak je to výborný rozhovor. *THUMBSUP*

+2
83.jpg
SpartaCorps +1103
28.01.22 v 16:47

hokej.cz/byl-posledn...

Rozhovor s Tomášem Dubou *SALA*

+1
otaznik5
fandaFanda +172
28.01.22 v 15:33

teda panove, nechtel jsem verit svym ocim, ale ja nestacim protacet oci a kroutit hlavou *OMG* to je masakr!
..jeden se snazi kryt druhemu zada, a jak to tak vypada, jsou si oba dva mozna podobnejsi, nez si kdokoliv z nas mohl zpocatku myslet. Horava a ten rozhovor - tvrde probuzeni a zklamani. Mozna je to dobry trener, mozna dobry clovek, ale tohle je sok. Mozna doufal, ze to hraci opravdu zahrajou za ne, jak rikal..
..s takovym pristupem by v jakekoliv lepsi lize nevydrzeli ani tyden, a tady..
moje fanouskovske srdce place.
Mam pocit, ze jedine, co s tim muzeme delat, je doufat, protoze ani pokriky, ani vyzvy, bohuzel nepomahaji.
Poprejeme si tedy trenera/y, s motivaci prat se o titul a lepsim pristupem k nasemu klubu.
Jen doufejme, ze to nepotrva o mnoho dele..

+3
892.jpg
MartinMegadeth +3576
28.01.22 v 15:33

Mě podstatně víc než dva góly od Kuchty z utkání proti Lokomotivu štvou zranění Haraslína a Čvančary. Doufám, že to nebude nic vážného. U Čvančary je teda k zamyšlení, že další nový hráč se zranil zády po příchodu do Sparty. Když jsem ho viděl jak se drží za zadní stehenní sval, moc dobře to nevypadalo. Góly od Lokomotivu jsme inkasovali velice laciné, dvakrát podle mého názoru nemohl mít čisté svědomí ani Holec. Snad to byl zápas blbec, který se občas přihodí. A je lepší že se přihodil v přípravě než aby na něj došlo v Budějovicích nebo proti Plzni. Na druhé straně dopředu Sparta vypadala zajímavě. Dva góly, dvě nastřelené tyče, k tomu další zajímavé možnosti. Vůbec to byl dle mého názoru poučný a prospěšný zápas. Lokomotiv čekal a hrozil hlavně z brejků, tudíž ideální příprava na to co ve většině ligových zápasů bude Spartu čekat. *VYHLIZI*
isport.blesk.cz/clan...

Doufám, že stanovisko Sparty ohledně neuvolnění Hancka bude neměnné. Přijít zrovna o něj a teď by byla velká nepříjemnost při pohledu jak moc je zajištěný střed a hlavně levý kraj obrany. Zájem klubu jako je West Ham United ukazuje, že bylo v pořádku Hancka vykoupit ze smlouvy ve Firenze, byť za to byl Rosický poměrně dost kritizován. Musím na něm ocenit, že na rozdíl od jiných cizinců, na Slováky zatím osvědčil dobré oko. *OK*
isport.blesk.cz/clan...

+1
892.jpg
MartinMegadeth +3576
28.01.22 v 15:29

Koukám, že tu máme dalšího člena Ježkovo druhé Sparty z osmdesátek, který se rozhodl na**at si do bot a zdiskreditovat si totálně jméno. Na rozdíl od Chovance, u kterého mě to mrzí a je mi ho líto, protože jako hráče jsem ho miloval a měl jsem ho rád i jako začínajícího trenéra, Stejskal by mi byl buřt. Rád jsem ho nikdy neměl a snahou si vytrucovat přestup na přelomu léta a podzimu v devadesátém u mně definitivně skončil. O tom tyjátru co předvedl o pět let později, když byl z Anglie zpátky u slátanců nemluvě: to padl hodně hluboko. :-! :-! :-!
isport.blesk.cz/clan...

892.jpg
MartinMegadeth +3576
28.01.22 v 15:25

reakce na Leo: ,,Ještě by si jako bonus mohli ve Švédsku po té věčné tmě..." zobrazit příspěvekJeště by si jako bonus mohli ve Švédsku po té věčné tmě uprchnout šestý sašátko *BRAVO* "

A s tím jak nesnáší Salákovic bulvár by mohli Blesku prodat exkluzivní práva na porod šestého potomka a zájemci by ho mohli sledovat v přímém přenosu na TV Blesk. U těch dvou by mě to fakt nepřekvapilo. :-! :-! :-!

892.jpg
MartinMegadeth +3576
28.01.22 v 15:23

Dobré odpoledne, přidám se k ostatním. Po přečtení rozhovoru s Hořavou mi zmizel zbyteček iluzí, že by se letošní sezóna ještě dala nějak zásadně zachránit. Nejvíc mě zaskočila bezradnost, až určitá rezignovanost, na současný výkonnostně i výsledkově neutěšený stav mužstva, kterou prezentoval. Od Jandače nečekám nic: ten nic nezvedne, kde končí moudra vyčtená příruček, tam končí Pepkovo loděnické kouzlo, ale Hořava je bývalý hokejista. praktik s tunou zkušeností, od něj jsem čekal mnohem víc. I když ve skrytu duše doufám, že takhle Hořavova duše nepřemýšlí a jakmile se vrátí do tréninkového a zápasového procesu vyvine maximální úsilí, aby tu letošní bídu s nouzí zlomil. *METAL* Je to svéráz a samorost, to se o něm ví. Nevyjadřuje se ve frázích a klišé jako mnozí trenéři, což se mi na něm vždycky líbilo, ale má takovou zvláštně nestandardní vyjadřovací formu. Jestli poskytl tento rozhovor s vědomím, že trpce zkoušeného Sparťanského fanouška uklidní, povedl se mu pravý opak. Aspoň v mém případě rozhodně. Vidím, že nejsem jediný, na koho rozhovor působí dojmem, že Hořavova sounáležitost s klubem je nulová a de facto je mu všechno buřt. *MIMO* Rovněž mě silně zaráží s jakým klidem sdělil pisálkovi, že už měsíc na Spartě nebyl a pro klub nevyvíjí žádnou činnost. Je po operaci kolena, nechce se mu u berlích statovat na trénincích a při zápasech, tomu rozumím. Má jinou náturu než Venca Prospal, který si radši nechal přinést židli, jen aby byl s týmem. Tohle respektuji. Ovšem nechápu, že v době mobilů, tabletů, sociálních sítí, skype, messengerů a nevím kdo ví jakých dalších moderních vychytávek neparticipuje se zbytkem realizačního týmu na tréninkovém procesu i zápasové přípravě, Čekal bych, že bude v těsném kontaktu se zbytkem realizačního týmu při hodnocení jednotlivých zápasů i přípravě na následující utkání a při tvorbě a samotném tréninkovém procesu. Po pravdě nevím co si o takovém postoji mám myslet. *OMG*

+2
83.jpg
SpartaCorps +1103
28.01.22 v 15:18

Fakt si tuhle sezónu musíme vyžrat všechno tvl…. Fakt nechápu nic…
:-! :-! *MIMO* *MIMO*

otaznik11
Coocen +123
28.01.22 v 14:27

Rozhovor s Hořavou je velkým zklámáním. Vyjádření typu je mi to jedno, nevím, a podobně je pro tuto pozici ve Sparta Praha absolutně neakceptovatelné, ať je to kdokoliv. Přijde mi, že Ton s Hlinkou si tím svým "mirkodušínkářstvím" vlastně dost škodí. Takhle to na mne působí. Měli by ukázat ostré lokty a jasně opakovaně dávat najevo, že Sparta je Sparta a kdo tam chce být, tak bude šlapat loajálně pro Spartu! Tohle je fakt bahno. IDivím se paní Snopkové, že to toleruje. Ta je pro mne poslední měsíce také neviditelná, nechci však křivdit, pod pokličku nevidím *METAL*

+2
291.jpg
Bumbi +158
28.01.22 v 14:15

"Něco je špatně, my nevíme co a tím pádem to neumíme změnit, teď jsem po operaci a je mi to tak nějak jedno." Tak nějak ve zkratce, takže v podstatě jediný, k čemu tady Hořava zatím je, že tu udržel Jandače po tý sérii devíti proher, kdy se měl Jandač pakovat, ale "Hořava si ho vyžádal". Tohle se fakt asi může stát jenom na Spartě

+2
otaznik13
rad55 +694
28.01.22 v 14:11

reakce na Mrakomor: ,,Cítím to podobně. Až si říkám, proč vůbec ten rozhovor..." zobrazit příspěvekCítím to podobně. Až si říkám, proč vůbec ten rozhovor dával. Sám už delší dobu prohlašuje, že komunikaci s médii nevyhledává, a teď přijde s popisem zoufalého stavu mužstva, neschopnosti realizačního týmu ho změnit a vlastně i rezignací na snahu to dál zkoušet. Jestli se třeba ještě odpoledne nedozvíme, že zase někam utekl. A po tom, jak popsal svůj zájem o dění v klubu, by mi to asi ani nevadilo…
Na druhou stranu je třeba ocenit alespoň jeho upřímnost, i když se to teda nečte vůbec dobře..."

Čert aby se v tom vyznal, on sice píše, že nedělá nic, ale potom, že je s klukama v kontaktu a povídají si o hokeji. Jandač říká, že se zúčastňuje porad. To jak hodnotí Hořava, že nedělá nic, může být jeho subjektivní názor na věc, považuje za nejdůležitější trénink. Takže se dostávám zpět k tomu, že se sešli dva teoretici. Tvl nás vedou lidi, kteří by se hodně dobře uživili jako vývojáři software pro e-sporty.

*OMG*

otaznik14
slajer +80
28.01.22 v 14:11

reakce na Medvěd: ,,Tak jsem si to také přečetl. Myslím, že s Hořavou to také..." zobrazit příspěvekTak jsem si to také přečetl. Myslím, že s Hořavou to také nevyhrajeme. Je divnej."

Hořavu jsem si tu přál už v době, kdy to trénoval ten leutnant ale teď...je to fakt divnej patron. *MIMO*

+1
otaznik15
karlos +1176
28.01.22 v 14:02

reakce na Mrakomor: ,,Cítím to podobně. Až si říkám, proč vůbec ten rozhovor..." zobrazit příspěvekCítím to podobně. Až si říkám, proč vůbec ten rozhovor dával. Sám už delší dobu prohlašuje, že komunikaci s médii nevyhledává, a teď přijde s popisem zoufalého stavu mužstva, neschopnosti realizačního týmu ho změnit a vlastně i rezignací na snahu to dál zkoušet. Jestli se třeba ještě odpoledne nedozvíme, že zase někam utekl. A po tom, jak popsal svůj zájem o dění v klubu, by mi to asi ani nevadilo…
Na druhou stranu je třeba ocenit alespoň jeho upřímnost, i když se to teda nečte vůbec dobře..."

Já v tom tedy moc upřímnosti nevidím. Že je Hořava podivín se vědělo, ale že dokáže vyprodukovat tohle? *MIMO* Z jeho slov necítím absolutně žádnou sounáležitost s klubem. Přesně jak píše Homolka, ten chlap neleží na JIP. Má po operaci koleno a určitě by na tréninkách mohl být a vnášet tam svoje pohledy a myšlenky. Podle mne by měl být i na zápasech. Ne na střídačce, ale v kabině, kde by ke klukům mohl promluvit, zápas sledovat na streamu nebo v TV a vždy o přestávce opět s klukama mluvit. Kdyby mluvil kriticky k týmu, sebekriticky k sobě. Ale spíš než kritiku mi to připadá, že se střílíme do vlastní nohy. Za sebe musím říct, že mě Hořava dost zklamal.

+2
170.jpg
Mrakomor +60
28.01.22 v 13:44

reakce na Gapin: ,,Tak ono tam nic pozitivního není. Spíš mám dojem, že Hořava tam..." zobrazit příspěvekTak ono tam nic pozitivního není. Spíš mám dojem, že Hořava tam nebyl brán jako trenér, ale spíš jako nějakej konzultant. Nic mu nevadí, v podstatě ho nic nezajímá. Z toho nemám zrovna dobrej pocit. Jasný chápu, že s berlema nebude stát na střídačce, ale má po operaci koleno, neleží na posteli s kapačkou. Myslel jsem že je v nějakým větším kontaktu jak s hráči tak s realizakem. Nějak mám pocit, že pokud ten zápas nedávají v televizi, tak je ani nevidí. Možná je to jen můj pocit.
Tohle mě utvrzuje v tom, že buď tam měl být jen on sám a nebo měli jít po sezoně oba.
Každopádně je jasný, že to vede a do konce sezony to i povede Jandač sám."

Cítím to podobně. Až si říkám, proč vůbec ten rozhovor dával. Sám už delší dobu prohlašuje, že komunikaci s médii nevyhledává, a teď přijde s popisem zoufalého stavu mužstva, neschopnosti realizačního týmu ho změnit a vlastně i rezignací na snahu to dál zkoušet. Jestli se třeba ještě odpoledne nedozvíme, že zase někam utekl. A po tom, jak popsal svůj zájem o dění v klubu, by mi to asi ani nevadilo…
Na druhou stranu je třeba ocenit alespoň jeho upřímnost, i když se to teda nečte vůbec dobře...

+2
571.png
Medvěd +579
28.01.22 v 12:53

Tak jsem si to také přečetl. Myslím, že s Hořavou to také nevyhrajeme. Je divnej.

+2
otaznik18
rad55 +694
28.01.22 v 12:18

reakce na Gapin: ,,Tak ono tam nic pozitivního není. Spíš mám dojem, že Hořava tam..." zobrazit příspěvekTak ono tam nic pozitivního není. Spíš mám dojem, že Hořava tam nebyl brán jako trenér, ale spíš jako nějakej konzultant. Nic mu nevadí, v podstatě ho nic nezajímá. Z toho nemám zrovna dobrej pocit. Jasný chápu, že s berlema nebude stát na střídačce, ale má po operaci koleno, neleží na posteli s kapačkou. Myslel jsem že je v nějakým větším kontaktu jak s hráči tak s realizakem. Nějak mám pocit, že pokud ten zápas nedávají v televizi, tak je ani nevidí. Možná je to jen můj pocit.
Tohle mě utvrzuje v tom, že buď tam měl být jen on sám a nebo měli jít po sezoně oba.
Každopádně je jasný, že to vede a do konce sezony to i povede Jandač sám."

Je tam spousta protimluv, to je děs! V každém případě z toho čiší, že kabina nestojí za nic.
Jandač je nestmelí, nedá to do kupy, vlastně je tam naprostá rezignace a přiznání, že ani neví jak. Tohle se nějak vyřešit musí. Bez nějakého impulsu to ani nepůjde. Hráče nemá kdo zbláznit.
Tohle číst je pro Sparťana hrůza hrůz. Tohle budu muset vyřešit lahví. A čekat co teda přinese 1. únor.
*SORRY*

273.jpg
Gapin +2462
28.01.22 v 11:35

reakce na Schaschek: ,,Na mě to teda taky působí spíš negativně ten článek."

Tak ono tam nic pozitivního není. Spíš mám dojem, že Hořava tam nebyl brán jako trenér, ale spíš jako nějakej konzultant. Nic mu nevadí, v podstatě ho nic nezajímá. Z toho nemám zrovna dobrej pocit. Jasný chápu, že s berlema nebude stát na střídačce, ale má po operaci koleno, neleží na posteli s kapačkou. Myslel jsem že je v nějakým větším kontaktu jak s hráči tak s realizakem. Nějak mám pocit, že pokud ten zápas nedávají v televizi, tak je ani nevidí. Možná je to jen můj pocit.
Každopádně je jasný, že to vede a do konce sezony to i povede Jandač sám.

+3
otaznik20
Kubajs +361
28.01.22 v 11:24

reakce na Schaschek: ,,Na mě to teda taky působí spíš negativně ten článek."

Taky z něj nemám dobrý pocit. Čekal bych, že i když je po operaci, bude mít snahu být s týmem aspoň nějakým způsobem, žít tím týmem a ne, že mu to bude defacto jedno, tak to totiž na mě působí.

Jak se obul do Chlapíka, může mít pravdu, ale čekal bych více diplomatickou odpověď.
Dále trošku podkopl brusle naším lídrům jako je Řepa, Horák, Sob... hlavně Řepovi větou o kapitánovi.

No z celého rozhovoru mám dojem, že letos nám už nepomůže nic, jedině že se kluci na ledě zblázní.

+2
Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí

<<06 / 2023>>
Po
Út
St
Čt
So