reakce na Schaschek: ,,Ve čtvrtek budeme muset přát Plzni no 8-) "
A kdyby vyhrála ve čtvrtek Boleslav i Brno, plus Holomóc dneska už, tak máme Syrečkáře?
reakce na frafont: ,,Brno nám z možnejch soupeřů vypadlo ve chvíli, kdy postoupily..." zobrazit příspěvekBrno nám z možnejch soupeřů vypadlo ve chvíli, kdy postoupily Pardubice."
Myslel jsem si to... Díky.
reakce na paul68: ,,Je variana ještě, že by jsme chytli Brno? Nebo ne?*FUCKU*..." zobrazit příspěvekJe variana ještě, že by jsme chytli Brno? Nebo ne? Každopádně chytneme asi někoho, kdo bude hrát 5zápasů....
"
Brno nám z možnejch soupeřů vypadlo ve chvíli, kdy postoupily Pardubice.
reakce na Schaschek: ,,Zatím to vypadá zajímavě. Před sérií předkol jsem to tipoval..." zobrazit příspěvekZatím to vypadá zajímavě. Před sérií předkol jsem to tipoval na postup Varů, Boleslavi, Liberce a Vítkovic
Chtěl bych Plzeň, ale tahá za kratší konec bohužel.
Btw: jsem zvědavej jestli Mueller dostane taky flastr stejně jako Vlach."
Karlovým Varům jsem postup přál už jen kvůli tomu, že přišli v nejdůležitější části sezóny o svůj stadión. Jenže na lázeňské šviháky je spolehnutí: oni totiž kromě svých dvou hvězdných sezón 2007/8 a 2008/9, kdy to shodně dotáhli až do finále a podruhé dokonce k titulu, nikdy jindy žádnou sérii v play-off nevyhráli. Dvakrát prospali první třetinu, když ve druhém zápase vyrovnali z 0:2 na 2:2 do patnácti vteřin znovu inkasovali, včera si nechali dát za necelou půlminutu dva góly, tohle jsou chyby, které rozhodují série ve vyřazovacích bojích. Mazánci si proti Mladé Boleslavi hrají s ohněm. Ve druhém zápase vedli v polovině 2:0 a ještě sedm minutě před koncem 2:1, aby neuhráli ani prodloužení. Včera obrátili z 0:2 na 3:2, sedm minut před koncem třetí třetiny měli všechny výhody na své straně ... a dostali tři kousky. S postupem do čtvrtfinále hodně hazardují.
Od Muellera to byla velká nedisciplinovanost, i když mi jeho zákrok nepřipadal z opakovaného videa tak hrozný jak vypadal přímo v bedně. Nicméně pohyb holí směrem nahoru byl zřejmý a že ho Ujčík osolí se dalo čekat. Liberec má hru založenou na spoustě provokací i simulací, ale tohle prostě měl ustát. Pro Brno jeho dnešní absence může být fatální.
reakce na SpartaCorps: ,,Sokolov vyhrál 4:3 po p, Příba Jeřábek a Hašek asistence, v..." zobrazit příspěvekSokolov vyhrál 4:3 po p, Příba Jeřábek a Hašek asistence, v sérii vedou 2:1
"
Kamaráde, čtvrtfinále první ligy je celkově velice zajímavé. První trojka shodně prohrává 1:2 na zápasy a dnes bude na stadionech soupeřů odvracet vyřazení, které by bylo obrovským překvapením u každého z nich. Jen po základní části čtvrtá Jihlava vede nad pátým Přerovem 2:1 v sérii, ale i tam jsou jednotlivé zápasy nesmírně vyrovnané.
Add. fandaFanda a Karlos: Ještě jednou bych zdůraznil, že cena co jsem uváděl za Minčeva se objevila v jednom tuším letním výtvoru Vacka z Deníku Sport. S tím, že by se na tuto částku mohla vyšplhat včetně bonusů. Nemám ji potvrzenou z žádného solidního zdroje a netuším z čeho Vacek vařil, tak nechci, aby vznikla nějaká fáma. Že zatím předvedl hodně málo i kdyby přišel za polovinu toho co Vacek zmínil je jasná věc. Jediné co bych v jeho kritice rozporoval je rychlost: rychlý mi přijde hodně. Já jsem ze všeho nejvíc asi zklamaný jak řeší koncovku. Šancí měl už hodně, ale když si vzpomenu co dokázal zadrbat třeba v pohárovém derby v Edenu … velká špaténka. Když ho Rosický představoval na Letné, padla tato slova: „Jedná se o velmi dobře fyzicky a rychlostně vybaveného hráče, chce dávat góly. Trenéři budou mít možnost využít jeho přednosti na více pozicích v ofenzivě. V budoucnu může mít pro náš tým velkou cenu na obou křídlech i v útoku.“ Je u nás už víc než půldruhého roku a bohužel nemám pocit, že by pro nás měl velkou cenu ať už na některém křídle, kde bychom sakra potřebovali konkurenci, nebo na hrotu. Ale třeba to v neděli odšpuntoval a začne nás překvapovat, i když to jsem si říkal už na podzim, jak dvěma góly sestřelil ve Vršovicích shodou okolností také Pardubice.
Dobré odpoledne. Docela zajímavá čísla po konci základní části ve Švýcarsku. Nejlepší střelec byl Čech. Nejproduktivnější hráč byl zase Čech. Nejlepší hráč s bilancí +/- bodů byl pro změnu Čech. Jeden by nevěřil, že český hokej je ve velké krizi, když si Češi rozdělili výhry v nejcennějších individuálních trofejích v jedné z nejkvalitnějších evropských soutěží. U Stránského si říkám: byl nejlepším střelcem extraligy, teď byl nejlepším střelcem švýcarské ligy, ale v reprezentaci je naprosto ničemný. Tak kde je problém: v něm, v trenérovi, v systému ?!
isport.blesk.cz/clan...
reakce na ReiN: ,,On mu dal jenom jeden protože ví že Kometa půjde do prde.le..." zobrazit příspěvekOn mu dal jenom jeden protože ví že Kometa půjde do prde.le "
Takže trest dokonce sezóny!!
reakce na Koty: ,,Mueller moc dobře věděl kam hokejkou sekne a tyto zákroky mají..." zobrazit příspěvekMueller moc dobře věděl kam hokejkou sekne a tyto zákroky mají být trestaný 5-6 zápasy. Potom tady máme v lize tyto Americký nebo Kanadský prasata. ( viz vražda Hollanda nebo Camary ) "
On mu dal jenom jeden protože ví že Kometa půjde do prde.le
zatimco se tu venujete zakroku obrance ze zamori, pridal bych jednu nocni a skvelou zpravu nase Vondrousova se probila pres Kontaveit ve trech setech, kdyz otocila zapas po prvnim prohranem a jako posledni ceska hvezdicka bude hrat (taky v zamori) v osmifinale.
A dalsi skvela zprava je, ze dalsi velmi nadejna hracka Muska se brzy vrati na kurty po vleklem svalovem zraneni v oblasti bricha.
reakce na karlos: ,,Koukal jsem na ten zákrok Muellera, žádné seknutí tam nebylo...." zobrazit příspěvekKoukal jsem na ten zákrok Muellera, žádné seknutí tam nebylo. Nabral ho jako na vidle, to ano. Ten hráč Liberce měl tu jeho hokejku mezi nohama ještě před tím, než se vhodilo bully a mohl se jí lehce zbavit. Evidentně věděl co přijde a podle mne byl spokojený, protože zařídil Liberci přesilovku. Od Muellera to byla obrovská hloupost a pravděpodobně si řešil nějakou svou frustraci. "
Mueller moc dobře věděl kam hokejkou sekne a tyto zákroky mají být trestaný 5-6 zápasy. Potom tady máme v lize tyto Americký nebo Kanadský prasata. ( viz vražda Hollanda nebo Camary )
reakce na Koty: ,,Kometa je slabá jako čaj a nepostup Liberce potom co Mueller usekl..." zobrazit příspěvekKometa je slabá jako čaj a nepostup Liberce potom co Mueller usekl koule Šírovi by bylo ostudou pro Augustu. "
Koukal jsem na ten zákrok Muellera, žádné seknutí tam nebylo. Nabral ho jako na vidle, to ano. Ten hráč Liberce měl tu jeho hokejku mezi nohama ještě před tím, než se vhodilo bully a mohl se jí lehce zbavit. Evidentně věděl co přijde a podle mne byl spokojený, protože zařídil Liberci přesilovku. Od Muellera to byla obrovská hloupost a pravděpodobně si řešil nějakou svou frustraci.
reakce na Koty: ,,Kometa je slabá jako čaj a nepostup Liberce potom co Mueller usekl..." zobrazit příspěvekKometa je slabá jako čaj a nepostup Liberce potom co Mueller usekl koule Šírovi by bylo ostudou pro Augustu. "
Tvoje názory a predikce tady fakt mají velkou váhu.
reakce na karlos: ,,Čím víc zápasů Liberec odehraje a pokud postoupí, tím víc na..." zobrazit příspěvekČím víc zápasů Liberec odehraje a pokud postoupí, tím víc na nás bude rozehranější. A unavený rozhodně nebude, určitě ne v této fázi. Možná pak v semifinále, případně ve finále. Ale ještě Liberec nepostoupil. Oba zápasy u nich byly vyrovnané a pokud dnes Kometa srovná sérii, bude to otevřené."
Kometa je slabá jako čaj a nepostup Liberce potom co Mueller usekl koule Šírovi by bylo ostudou pro Augustu.
Aktualizováno: Před 2 min. a 44 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 44 s