reakce na ReiN: ,,To bych se divil, kdyby si byl proti Pardubicím :) "
Nejde o to proti komu jsem/nejsem, ale o to, co každý na ledě viděl :)
reakce na Schaschek: ,,Jinak nevím jak vy, ale já jsem s hlasem úplně v koncích :-D "
Já přestal mluvit až dneska... :D
reakce na Lukášacshcs: ,,Ubohost, pochopím při zápasech, v sérii určitý druh..." zobrazit příspěvekUbohost, pochopím při zápasech, v sérii určitý druh popichování, ale jakmile jsou karty rozdány, tak úctu k soupeři, Liberec byl důstojný tým proti nim"
Jakou úctu zrovna k těmhletěm šaškům... jsou to uplakánci, kdo má úctu k nám? Nikdo. Takže ať si všichni trhnou ..Sparta proti všem!!
reakce na Kimi R.: ,,Kdyby Lukáš hrál stejně dobře v PO jako letos, tak jsme vloni..." zobrazit příspěvekKdyby Lukáš hrál stejně dobře v PO jako letos, tak jsme vloni měli velkou šanci na titul. Každopádně si troufám tvrdit, že tým je letos silnější. Chlapík nebo Thorell jsou velice dobré trefy. Je teda pravda, že pro Erika mám vyloženě slabost a za mě je to nejlepší cizinec ve Spartě co pamatuji."
To je pravda, loňské play-off bohužel musím říct, ač na Pecháčka hodně držím, že zahrál nejvíc pod svoje možnosti z celého týmu. Měl tenkrát nějaké osobní problémy, ale ten výkon byl hrozný a souhlasím s tím, že kdyby hrál aspoň to, co v základní části, asi bychom přes Liberec přešli. Samozřejmě že se pak i tohle (a jeho věk - čas nezastavíme) promítlo do jednání o nové smlouvě. Ale nechme hráče soupeře stranou. Chlapík s Thorellem byly skvělé kaufy a určitě se i přes hodně odchodů kvalita v týmu zvedla - tři opravdu úderné lajny, čtvrtá dobře bránící, to je dobrá skladba pro aktivní a ofenzívní hokej. Trenéři mají opravdu z čeho vybírat - po té letošní smršti zranění za to jsou určitě moc rádi.
reakce na Kimi R.: ,,Kdyby Lukáš hrál stejně dobře v PO jako letos, tak jsme vloni..." zobrazit příspěvekKdyby Lukáš hrál stejně dobře v PO jako letos, tak jsme vloni měli velkou šanci na titul. Každopádně si troufám tvrdit, že tým je letos silnější. Chlapík nebo Thorell jsou velice dobré trefy. Je teda pravda, že pro Erika mám vyloženě slabost a za mě je to nejlepší cizinec ve Spartě co pamatuji."
Také mám v oblibě Erika, dokonce jsem si koupil jeho dres
Tak snad zůstane a třeba přijde i jeho brácha
reakce na kvcr: ,,Já v tomhle nedokážu být úplně nezaujatý, dodneška mě mrzí,..." zobrazit příspěvekJá v tomhle nedokážu být úplně nezaujatý, dodneška mě mrzí, že jsme s Pechem nedokázali najít společnou řeč. Na druhou stranu mám trochu dojem, že ho v Budějovicích nalákali na jednu z hlavních rolí v týmu, což přiznejme si ve Spartě měl čím dál míň - když pominu přesilovky, hrál třetí lajnu pomalu pokaždé s někým jiným, už se z něj u nás stával spíš mentor pro mladíky. V Budějovicích naopak hraje prim. Přeju mu všechno nejlepší, ale nezlobil bych se, kdyby v téhle sérii byl bodově skromnější. Jestli je nebezpečnější on nebo Gulaš, je otázka, každý je typově někde jinde. Tak snad na ně a na Budějovice obecně dokážeme najít recept. Doufám, že si tým vychutnal spolu s námi postup a vyklepal únavu z dlouhého zápasu (ještě že je teď delší pauza na regeneraci), ale teď zpátky do montérek. "
Kdyby Lukáš hrál stejně dobře v PO jako letos, tak jsme vloni měli velkou šanci na titul. Každopádně si troufám tvrdit, že tým je letos silnější. Chlapík nebo Thorell jsou velice dobré trefy. Je teda pravda, že pro Erika mám vyloženě slabost a za mě je to nejlepší cizinec ve Spartě co pamatuji.
reakce na Leo: ,,Já mám dojem, že větší nebezpečí bude hrozit od Pecháčka jak..." zobrazit příspěvekJá mám dojem, že větší nebezpečí bude hrozit od Pecháčka jak od Gulometa "
Já v tomhle nedokážu být úplně nezaujatý, dodneška mě mrzí, že jsme s Pechem nedokázali najít společnou řeč. Na druhou stranu mám trochu dojem, že ho v Budějovicích nalákali na jednu z hlavních rolí v týmu, což přiznejme si ve Spartě měl čím dál míň - když pominu přesilovky, hrál třetí lajnu pomalu pokaždé s někým jiným, už se z něj u nás stával spíš mentor pro mladíky. V Budějovicích naopak hraje prim. Přeju mu všechno nejlepší, ale nezlobil bych se, kdyby v téhle sérii byl bodově skromnější. Jestli je nebezpečnější on nebo Gulaš, je otázka, každý je typově někde jinde. Tak snad na ně a na Budějovice obecně dokážeme najít recept. Doufám, že si tým vychutnal spolu s námi postup a vyklepal únavu z dlouhého zápasu (ještě že je teď delší pauza na regeneraci), ale teď zpátky do montérek.
reakce na Agbonlahor: ,,To fakt nebyl :) Pardubice ve všech zápasech jasně lepší než..." zobrazit příspěvekTo fakt nebyl :) Pardubice ve všech zápasech jasně lepší než Motor. Dojeli na koncovku a skvělého Hrachovinu. Při vší pokoře pokud Sparta odehraje nějaký standard, tak to jinak než 4:0 nebo 4:1 neskončí. Třinec ve finále bude jiná liga. "
To bych se divil, kdyby si byl proti Pardubicím :)
reakce na Schaschek: ,,Jinak myslím, že Liberec byl silnější soupeř než Pardubice pro..." zobrazit příspěvekJinak myslím, že Liberec byl silnější soupeř než Pardubice pro Motor. Věřím, že je dáme a můj tip je 4:2."
To fakt nebyl :) Pardubice ve všech zápasech jasně lepší než Motor. Dojeli na koncovku a skvělého Hrachovinu. Při vší pokoře pokud Sparta odehraje nějaký standard, tak to jinak než 4:0 nebo 4:1 neskončí. Třinec ve finále bude jiná liga.
Výsledky včerejší diskuse (29. 3. 2022):
Nejvíce příspěvků (8) napsal uživatel karlos a použil v nich celkem 2 544 znaků.
Další pořadí:
2. Hcspikr255tgh (příspěvky: 6, znaky: 2 312)
3. SpartaCorps (příspěvky: 6, znaky: 1 074)
4. Leo (příspěvky: 5, znaky: 954)
5. paul68 (příspěvky: 4, znaky: 269)
Celkem bylo včera napsáno 58 příspěveků, které obsahovaly 16 730 znaků.
reakce na SpartaCorps: ,,6:2 nakonec *BRAVO* *BRAVO* "
Áčko v semifinále, junioři taky postup co víc si přát.
reakce na Schaschek: ,,Jinak myslím, že Liberec byl silnější soupeř než Pardubice pro..." zobrazit příspěvekJinak myslím, že Liberec byl silnější soupeř než Pardubice pro Motor. Věřím, že je dáme a můj tip je 4:2."
Taky jsem tipoval 4:2 na zápasy. každopádně když budeme takhle makat tak máme velkou šanci jít do finále. Ale ještě tam nejsme tak s pokorou.
hlavně ať si kluci teď odpočinou a potom vlitneme na Motor.
reakce na Schaschek: ,,Jinak nevím jak vy, ale já jsem s hlasem úplně v koncích :-D "
hlas už o trochu lepší, ale jinak....fakt při každym přerušení, komerční pauze sem si musel sednout, únava rostla....taky ten vzduch tam....asi stárnu....
ale fakt to byl zážitek, takhle dlouhej hokej...tak dlouhej rachot v kotli....
reakce na Lukášacshcs: ,,Ubohost, pochopím při zápasech, v sérii určitý druh..." zobrazit příspěvekUbohost, pochopím při zápasech, v sérii určitý druh popichování, ale jakmile jsou karty rozdány, tak úctu k soupeři, Liberec byl důstojný tým proti nim"
Jakápak ubohost? Normální popíchnutí, které Sparta dělá snad po každém vyhraném zápase. Doteď se nikdo neozval a teď to vy všichni moralisti máte potřebu řešit. A za druhé jak mám mít úctu k někomu, kdo hraje jak prač.ůrák, fňuká po každém zápase a komu to sudí i disciplinárka žerou? Leda hovno. Ať celej Bonzákov táhne.
reakce na Tomidlo1: ,,Jinak zamavame Koštalkovi ke konci sezony *FUCKU* *FUCKU* *FUCKU*..." zobrazit příspěvekJinak zamavame Koštalkovi ke konci sezony
děkuji ze si vypadl odsud
"
A už se ani nevracej
reakce na paul68: ,,Junioři ve 48.minutě vedou nad Asiatama 5:2*THUMBSUP* *FLAGHCS*..." zobrazit příspěvekJunioři ve 48.minutě vedou nad
Asiatama 5:2
"
6:2 nakonec
Aktualizováno: Před 4 min. a 22 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 22 s