Zdravím Vás po delší době, bohužel velká příčina toho, proč jsem nepřispíval (chápu, že to nikomu nevadilo ), je fakt, že DF bylo necitlivě odstraněno z oficiálních stránek Sparty. Už principielně je to špatně a samozřejmě jsem zaznamenal i Vaši kritiku. O grafické úpravě tohoto fóra nemluvě, tato grafika je zvolena naprosto nešťastně, bolí z toho oči. Pokud mám zhodnotit včerejší zápas, Sparta navázala na druhý zápas z Vítkovic a předvedla kvaliktní výkon, zejména oslabení se mi líbila. Oceňuji Ručinského, který si toho v základní části dosti vyslechl a vyzdvihuzji Přikryla, nejsem jeho zastánce ale již v základní části si počínal znamenitě a rovněž v play-off je oporou. Co se týče atmosféry, byla vynikající a domnívám se, že dnes bude přes 11.000 diváků.
za sebe můžu říct, že opravdu hodně dlouho jsem neodcházel z hokeje takhle spokojen...Choreo vyšlo luxusně, atmosféra byla vynikající, hra Sparty výborná..rozhodčí? Na ty se podívám zítra v TV, subjektivně to teď vidím tak, že nás pěkně řezali..pokud budeme hrát zítra stejně, tak máme šanci uspět..
dneska skvělá atmosféra, kdyby stále hráli jako dneska, tak by to bylo super, goly pěkný, zitra je další zápas, tak doufám, že se povede vítězství i zítra...rozhodčí jsou tupci, některá vyloučení jsem nechápal....tak mi nejde na rozum, když tam pod sektorem fandů vitkovic několikrát museli uklízet, proč tam nenaběhli securitáci....
reakce na Ganja: ,,Péťa Hubáček proč??"
ja jsem myslel v nasem muzstvu az to vim Karpov..ja jsem mysle ze je Hubacek v brne...:D:D
že bude někdo psat z cizího učtu? schaschku s prominutím to není odpověď ... pač když se někdo přihlásí, tak se může taky kdykoliv odhlásit, ale i tak si myslím, že nikdo sem nechodí z veřejných počítačů aby se tohle mohlo stát ... jinak co se týče botů, tak to by se dalo vyřešit schvalováním že? ... nuž dobrá, kdyby nešlo autologin, tak aspoň bych udělal to, že když se přihlásíš, tak tě to pošle na poslední stránku kde si byl (př. chci napsat komentář do fóra "chorály" ale zapomenu že jsem se nepřihlásil - pak musím kliknout na přihlásit pak na forum a nakonec na chorály ... tak aspoň tohle by se hodilo :)
reakce na Z@J!C: ,,Dobrý den, chci se zeptat , jestli se dají rezervované vstupenky..." zobrazit příspěvekDobrý den, chci se zeptat , jestli se dají rezervované vstupenky vyzvednout až zítra ... děkuji za odpověd"
Z [zavinac] J!C napsal:
reakce na ufemezumik: ,,podle mě to myslel tak, že je línej se přihlašovat pokaždý co..." zobrazit příspěvekpodle mě to myslel tak, že je línej se přihlašovat pokaždý co sem přijde, a tak by chtěl nějaký automatický přihlášení na pořád :) což by nebylo vůbec špatný 0:)"
ufemezumik napsal:
reakce na sin34: ,,Jose: Osobne si myslim, ze se nase hvezdicky trenujou sami. Libi se mi..." zobrazit příspěvekJose: Osobne si myslim, ze se nase hvezdicky trenujou sami. Libi se mi Holan. Je aktvni nestoji tam jak stoporenej a neco dela..Ma emoce, aspon neco po Hynkovi, Vejbovi... Osobne bych ale vykopnul Brizu a nechal tam jen Latala. Pak bych kopnul do ***e Vyborneho, Rucinskeho. Dal tam misto nich dva juniory. Misto R+V bych vzal 3-4 schopne lidi, kteri by vymysleli strategii, jak zkvalitnit web, prezentaci Sparty v tisku, u verejnosti a v samotne hale a jeste by nam zbylo dost penez, ktere by se mohli zacit setrit na nove treninkove centrum..Zacal bych hledat developera, ktery by mel zajem postavit novou Kucerovku nekde v Praze, treba v Malesicich, Libni, nebo v nejake jine mrtve casti Prahy. Spojil by ji se jmenem Sparta, mozna by se pridal magistrat, mozna EU. Pres den treninky Sparty, vecer verejne brusleni, hokej atd. atd.. No a pak bych se presunul do Sazky a Slavii poslal zpatky do garaze:))"
Dobrý den, chci se zeptat , jestli se dají rezervované vstupenky vyzvednout až zítra ... děkuji za odpověd
Jose: Osobne si myslim, ze se nase hvezdicky trenujou sami. Libi se mi Holan. Je aktvni nestoji tam jak stoporenej a neco dela..Ma emoce, aspon neco po Hynkovi, Vejbovi... Osobne bych ale vykopnul Brizu a nechal tam jen Latala. Pak bych kopnul do ***e Vyborneho, Rucinskeho. Dal tam misto nich dva juniory. Misto R+V bych vzal 3-4 schopne lidi, kteri by vymysleli strategii, jak zkvalitnit web, prezentaci Sparty v tisku, u verejnosti a v samotne hale a jeste by nam zbylo dost penez, ktere by se mohli zacit setrit na nove treninkove centrum..Zacal bych hledat developera, ktery by mel zajem postavit novou Kucerovku nekde v Praze, treba v Malesicich, Libni, nebo v nejake jine mrtve casti Prahy. Spojil by ji se jmenem Sparta, mozna by se pridal magistrat, mozna EU. Pres den treninky Sparty, vecer verejne brusleni, hokej atd. atd.. No a pak bych se presunul do Sazky a Slavii poslal zpatky do garaze:))
Ehivar: Podle serveru ticketportal, který distribujuje vstupenky na Spartu do Holešovic je míst dost:p www.ticketportal.cz/...
Aktualizováno: Před 1 min. a 1 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci: