Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
892.jpg
MartinMegadeth +3576
01.04.22 v 15:59

reakce na PLHA: ,,Ahoj, jsem rád že jsi přežil pondělní prodlouženou. Původně..." zobrazit příspěvekAhoj, jsem rád že jsi přežil pondělní prodlouženou. Původně jsem neměl v úmyslu jít, neboť jsme měli náš zápas v pralese, ale bolavé koleno rozhodlo o návštěvě O2 arény. Jak jsi psal i já mívám v prodloužení většinou sevřená chodidla v pěst a jsem spíš nervózní, než bych si to vyloženě užíval. Ale zase po vítězném gólu těsně po půl dvanácté to byl obrovský nával adrenalinu a neskutečná radost. Vzhledem k tomu že vstávám do práce v 6:00 a dvě třetiny mé pracovní náplně je telefonický hovor, jsem byl v pondělí večer vyčerpaný skoro jako hokejisti. Ale každopádně to stálo za to a vidět pokleslé hlavy pí... sú z Liberce byla paráda. V semifinále by se mohl hrát víc hokej a věřím tomu že letos máme dost hráčů kteří dokážou dát gól. HC Sparta!!!! *FLAGSPA* *FLAGHC* "

Radost jsem měl obrovskou taky, jen mi dorazila poněkud se zpožděním. Přesně jak to píšeš: byl jsem tak vycucaný, že jsem měl pocit jako bych chodil sám na led ob střídání. Strašně závidím lidem co si umí zápasy užít. Já jsem na nervy v běžném utkání, natož v play-off a ještě v prodloužení co se hraje do mrtva. A k ničemu jsem byl nejen v úterý, ale i ve středu. Mrzí mě malinko jediná věc: celé utkání jsem se těšil, že až Sparta vyhraje, přiblížím se ke střídačce Liberce a Aušuse pošlu tak mocně do ( ! ), abych měl dobrý pocit, že jsem to udělal, protože mi ta duševní nula a amorální špína lezla příšerně na nervy celou sérii, že jsem to nechtěl nechat být. A nakonec jsem byl v půl dvanácté rád, že jsem se po těch nervech a návalech emocí vůbec vypotácel z haly na čerstvý vzduch. Ale jeden pohled nezapomenu: na hrozen Sparťanů po Pavelkově gólu, na jehož konci křepčili Buchtele s Formanem (ono jich bylo víc, ale já si konkrétně všiml této dvojice). Říkal jsem si, já jsem rád, že vylezu po svých a to jsem tady jen seděl. A (nejen) tihle dva ranaři lítali po ledě čtyři a půl hodiny jak čamrdi a ještě mají síly, aby po ledě křepčili. *BRAVO*

+2
83.jpg
SpartaCorps +1103
01.04.22 v 15:59

Velkej souhlas s tím, aby Šmerha u nás pokračoval…. Tomáš si to zaslouží, takový dělníci ledu jsou často důležitější než hvězdy….

+2
892.jpg
MartinMegadeth +3576
01.04.22 v 15:53

Dobré odpoledne, dnes je to přesně třicet let co na Letné padla slavná Barcelona. Dokonce nejslavnější, protože Dream team Johanna Cruyffa fans Barcelony zvolili za tým století. A na Letné si z nich Mistr a spol. tenkrát udělali trhací papír! Za Zubizaretou duněly tyče a břevna, že si mohli odvést klidně čtyřku, i když po pravdě v první půli Kouba aspoň tři jasné góly chytil. Asi nejlepší zápas jaký jsem kdy od fotbalové Sparty viděl. *THISISSPARTA* *THISISSPARTA* *THISISSPARTA*
isport.blesk.cz/clan...

+2
691.jpg
Honza +113
01.04.22 v 14:57

Z důvodu nemoci nabízím 2 lístky na neděli do sektoru 121. Měl by někdo zájem?

otaznik5
Frenkiektl +5
01.04.22 v 14:43

Pačes konkrétně do Lukko Rauma.

571.png
Medvěd +579
01.04.22 v 14:06

reakce na Schaschek: ,,Šmerha je pro mě překvapení sezóny. Přesně takový ten hráč,..." zobrazit příspěvekŠmerha je pro mě překvapení sezóny. Přesně takový ten hráč, který se soupeři vryje pod kůži a je zatraceně potřeba. Nerad bych, kdyby odešel. "

No přesně! Pokud tam nechce sám a za každou cenu, tak rozhodně podržet tady.

+2
1362.jpg
Hanzi88 +186
01.04.22 v 13:42

reakce na Leo: ,,Nám nezbývá než počkat do konce sezóny a až skončí hráčům..." zobrazit příspěvekNám nezbývá než počkat do konce sezóny a až skončí hráčům jejich smlouvy, ale pokud se některé ty spekulace náplní, pak je dost dobře nepochopím!!>-(
Nejsem s týmem v kabině, na trénincích a po zápasech takže nemůžu soudit ty hráče kdo jaký je povahově a charakterově. Ale pokud je s nimi v každodenním kontaktu třeba Jarda Hlinka a ten nazná že se třeba ten a ten hráč nehodí do kabiny, že tam třeba dělá zle a je kolektivně k ničemu, tak mi nezbývá než mu věřit.
Ale hlava mi to teda nebere :-!
proč by měli odcházet hráči jako Dvořák, Pavelka a Šmerha kteří jsou na ledě a pro tým platní, mají důvěru vedení a trenérů???
Jak říkám, nevidím do toho, tak nemůžu soudit, počkáme si.

Co si budeme povídat, peníze dělají divy *FUCKU*
Už jsme byli svědky mnoha čar a kouzel měšce movitých pánů z Par**... *LEBKA*
A jiných, jim podobní. *KOSA* "

Tak Dvořák prachy, Pavelka vidina zahraničního angažmá a Šmerha to by mi bylo líto

903.jpg
loupák +586
01.04.22 v 13:03

reakce na Jacob.: ,,Podle Koreise z bomby k tyči má jít Šmerha do Boleslavi (ještě..." zobrazit příspěvekPodle Koreise z bomby k tyči má jít Šmerha do Boleslavi (ještě to není rozhodlé a je to ve hře) a Machovský do Hradce Králové (má tam jít i Růžička z Boleslavi tak asi jeden z nich)

No uvidíme "

Ten Šmerha nedává logiku, dva roky se tu plácá mezi Sokolovem, Slávií a námi, a když si konečně vybojuje stabilní místo v základu, dokonce v elitních pětkách a i přes velkou konkurenci, tak se on, hbitý, rychlý forvard půjde plácat do Boleslavi, která víc brání než útočí.

otaznik9
Leo +125
01.04.22 v 12:49

reakce na Jacob.: ,,Podle Koreise z bomby k tyči má jít Šmerha do Boleslavi (ještě..." zobrazit příspěvekPodle Koreise z bomby k tyči má jít Šmerha do Boleslavi (ještě to není rozhodlé a je to ve hře) a Machovský do Hradce Králové (má tam jít i Růžička z Boleslavi tak asi jeden z nich)

No uvidíme "

Nám nezbývá než počkat do konce sezóny a až skončí hráčům jejich smlouvy, ale pokud se některé ty spekulace náplní, pak je dost dobře nepochopím!!>-(
Nejsem s týmem v kabině, na trénincích a po zápasech takže nemůžu soudit ty hráče kdo jaký je povahově a charakterově. Ale pokud je s nimi v každodenním kontaktu třeba Jarda Hlinka a ten nazná že se třeba ten a ten hráč nehodí do kabiny, že tam třeba dělá zle a je kolektivně k ničemu, tak mi nezbývá než mu věřit.
Ale hlava mi to teda nebere :-!
proč by měli odcházet hráči jako Dvořák, Pavelka a Šmerha kteří jsou na ledě a pro tým platní, mají důvěru vedení a trenérů???
Jak říkám, nevidím do toho, tak nemůžu soudit, počkáme si.

Co si budeme povídat, peníze dělají divy *FUCKU*
Už jsme byli svědky mnoha čar a kouzel měšce movitých pánů z Par**... *LEBKA*
A jiných, jim podobní. *KOSA*

+1
5.png
Schaschek +3554
01.04.22 v 12:33

No uvidíme "

Šmerha je pro mě překvapení sezóny. Přesně takový ten hráč, který se soupeři vryje pod kůži a je zatraceně potřeba. Nerad bych, kdyby odešel.

+5
1362.jpg
Hanzi88 +186
01.04.22 v 12:23

Jestli Machovský do Hradce, tak bychom sakra měli udržet Hudáčka, kterýho bych teda radši než Machyho. Takhle budem mít za Kovářem Neužila s Cichoňem a tradičně budeme lovit v lednu novyho gólmana.

+1
otaznik12
Jacob. +145
01.04.22 v 11:59

www.hokej.cz/histori...

Byla tu zmínka o Štrbovi, tak ten nejspíše ne *THUMBSUP*

otaznik13
Jacob. +145
01.04.22 v 11:27

Podle Koreise z bomby k tyči má jít Šmerha do Boleslavi (ještě to není rozhodlé a je to ve hře) a Machovský do Hradce Králové (má tam jít i Růžička z Boleslavi tak asi jeden z nich)

No uvidíme

otaznik14
karlos +1176
01.04.22 v 08:18

reakce na paul68: ,,Oproti Salákovi je měl slušný, i když o něm řeč nebyla.*FUCKU*..." zobrazit příspěvekOproti Salákovi je měl slušný, i když o něm řeč nebyla. *FUCKU* "

Tak oproti Salákovi měl slušný čísla snad i ten nejhorší golman v extralize *METAL*

otaznik15
paul68 +537
01.04.22 v 07:40

reakce na karlos: ,,Z čeho tak usuzuješ?? Čísla ze základní části Machovský..." zobrazit příspěvekZ čeho tak usuzuješ?? Čísla ze základní části Machovský rozhodně top nemá *NE* *NE* "

Oproti Salákovi je měl slušný, i když o něm řeč nebyla. *FUCKU*

otaznik16
karlos +1176
01.04.22 v 07:05

reakce na Hcspikr255tgh: ,,Máme top brankáře, Machy a Hudáček jsou velmi kvalitní tak proč..." zobrazit příspěvekMáme top brankáře, Machy a Hudáček jsou velmi kvalitní tak proč hledáme jinde docela nechápu..."

Z čeho tak usuzuješ?? Čísla ze základní části Machovský rozhodně top nemá *NE* *NE*

otaznik17
Patriot +195
01.04.22 v 00:30

reakce na Agbonlahor: ,,Kurvo si říkej starý doma netáhlo :-) "

Zavři hubu ty fetko z Parama. Pardubice u Hradce!

+1
otaznik18
SHS
01.04.22 v 00:00

Výsledky včerejší diskuse (31. 3. 2022):

Nejvíce příspěvků (8) napsal uživatel karlos a použil v nich celkem 1 060 znaků.

Další pořadí:
2. MartinMegadeth (příspěvky: 6, znaky: 10 758)
3. paul68 (příspěvky: 6, znaky: 944)
4. fandaFanda (příspěvky: 5, znaky: 3 784)
5. Leo (příspěvky: 5, znaky: 1 458)

Celkem bylo včera napsáno 80 příspěveků, které obsahovaly 27 161 znaků.

otaznik19
Agbonlahor -13
31.03.22 v 23:03

reakce na Patriot: ,,Nazdar ty ku.rvo pardubická, nikoho to nezajímá křupane."

Kurvo si říkej starý doma netáhlo :-)

otaznik20
AdamH +3
31.03.22 v 22:36

reakce na Hcspikr255tgh: ,,Máme dva top brankáře tak nepotřebujeme dalšího *THUMBSUP* "

Přesně tak, sice je bude těžké udržet (tedy pokud už nemají "podepsáno" s jiným klubem), ale za ty vysledky to stojí *ANO*

Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí

<<06 / 2023>>
Po
Út
St
Čt
So
Ne