reakce na PLHA: ,,Ahoj, jsem rád že jsi přežil pondělní prodlouženou. Původně..." zobrazit příspěvekAhoj, jsem rád že jsi přežil pondělní prodlouženou. Původně jsem neměl v úmyslu jít, neboť jsme měli náš zápas v pralese, ale bolavé koleno rozhodlo o návštěvě O2 arény. Jak jsi psal i já mívám v prodloužení většinou sevřená chodidla v pěst a jsem spíš nervózní, než bych si to vyloženě užíval. Ale zase po vítězném gólu těsně po půl dvanácté to byl obrovský nával adrenalinu a neskutečná radost. Vzhledem k tomu že vstávám do práce v 6:00 a dvě třetiny mé pracovní náplně je telefonický hovor, jsem byl v pondělí večer vyčerpaný skoro jako hokejisti. Ale každopádně to stálo za to a vidět pokleslé hlavy pí... sú z Liberce byla paráda. V semifinále by se mohl hrát víc hokej a věřím tomu že letos máme dost hráčů kteří dokážou dát gól. HC Sparta!!!!
"
Radost jsem měl obrovskou taky, jen mi dorazila poněkud se zpožděním. Přesně jak to píšeš: byl jsem tak vycucaný, že jsem měl pocit jako bych chodil sám na led ob střídání. Strašně závidím lidem co si umí zápasy užít. Já jsem na nervy v běžném utkání, natož v play-off a ještě v prodloužení co se hraje do mrtva. A k ničemu jsem byl nejen v úterý, ale i ve středu. Mrzí mě malinko jediná věc: celé utkání jsem se těšil, že až Sparta vyhraje, přiblížím se ke střídačce Liberce a Aušuse pošlu tak mocně do ( ! ), abych měl dobrý pocit, že jsem to udělal, protože mi ta duševní nula a amorální špína lezla příšerně na nervy celou sérii, že jsem to nechtěl nechat být. A nakonec jsem byl v půl dvanácté rád, že jsem se po těch nervech a návalech emocí vůbec vypotácel z haly na čerstvý vzduch. Ale jeden pohled nezapomenu: na hrozen Sparťanů po Pavelkově gólu, na jehož konci křepčili Buchtele s Formanem (ono jich bylo víc, ale já si konkrétně všiml této dvojice). Říkal jsem si, já jsem rád, že vylezu po svých a to jsem tady jen seděl. A (nejen) tihle dva ranaři lítali po ledě čtyři a půl hodiny jak čamrdi a ještě mají síly, aby po ledě křepčili.
Dobré odpoledne, dnes je to přesně třicet let co na Letné padla slavná Barcelona. Dokonce nejslavnější, protože Dream team Johanna Cruyffa fans Barcelony zvolili za tým století. A na Letné si z nich Mistr a spol. tenkrát udělali trhací papír! Za Zubizaretou duněly tyče a břevna, že si mohli odvést klidně čtyřku, i když po pravdě v první půli Kouba aspoň tři jasné góly chytil. Asi nejlepší zápas jaký jsem kdy od fotbalové Sparty viděl.
isport.blesk.cz/clan...
reakce na Schaschek: ,,Šmerha je pro mě překvapení sezóny. Přesně takový ten hráč,..." zobrazit příspěvekŠmerha je pro mě překvapení sezóny. Přesně takový ten hráč, který se soupeři vryje pod kůži a je zatraceně potřeba. Nerad bych, kdyby odešel. "
No přesně! Pokud tam nechce sám a za každou cenu, tak rozhodně podržet tady.
reakce na Leo: ,,Nám nezbývá než počkat do konce sezóny a až skončí hráčům..." zobrazit příspěvekNám nezbývá než počkat do konce sezóny a až skončí hráčům jejich smlouvy, ale pokud se některé ty spekulace náplní, pak je dost dobře nepochopím!!>-(
Nejsem s týmem v kabině, na trénincích a po zápasech takže nemůžu soudit ty hráče kdo jaký je povahově a charakterově. Ale pokud je s nimi v každodenním kontaktu třeba Jarda Hlinka a ten nazná že se třeba ten a ten hráč nehodí do kabiny, že tam třeba dělá zle a je kolektivně k ničemu, tak mi nezbývá než mu věřit.
Ale hlava mi to teda nebere
proč by měli odcházet hráči jako Dvořák, Pavelka a Šmerha kteří jsou na ledě a pro tým platní, mají důvěru vedení a trenérů???
Jak říkám, nevidím do toho, tak nemůžu soudit, počkáme si.
Co si budeme povídat, peníze dělají divy
Už jsme byli svědky mnoha čar a kouzel měšce movitých pánů z Par**...
A jiných, jim podobní. "
Tak Dvořák prachy, Pavelka vidina zahraničního angažmá a Šmerha to by mi bylo líto
reakce na Jacob.: ,,Podle Koreise z bomby k tyči má jít Šmerha do Boleslavi (ještě..." zobrazit příspěvekPodle Koreise z bomby k tyči má jít Šmerha do Boleslavi (ještě to není rozhodlé a je to ve hře) a Machovský do Hradce Králové (má tam jít i Růžička z Boleslavi tak asi jeden z nich)
No uvidíme "
Ten Šmerha nedává logiku, dva roky se tu plácá mezi Sokolovem, Slávií a námi, a když si konečně vybojuje stabilní místo v základu, dokonce v elitních pětkách a i přes velkou konkurenci, tak se on, hbitý, rychlý forvard půjde plácat do Boleslavi, která víc brání než útočí.
reakce na Jacob.: ,,Podle Koreise z bomby k tyči má jít Šmerha do Boleslavi (ještě..." zobrazit příspěvekPodle Koreise z bomby k tyči má jít Šmerha do Boleslavi (ještě to není rozhodlé a je to ve hře) a Machovský do Hradce Králové (má tam jít i Růžička z Boleslavi tak asi jeden z nich)
No uvidíme "
Nám nezbývá než počkat do konce sezóny a až skončí hráčům jejich smlouvy, ale pokud se některé ty spekulace náplní, pak je dost dobře nepochopím!!>-(
Nejsem s týmem v kabině, na trénincích a po zápasech takže nemůžu soudit ty hráče kdo jaký je povahově a charakterově. Ale pokud je s nimi v každodenním kontaktu třeba Jarda Hlinka a ten nazná že se třeba ten a ten hráč nehodí do kabiny, že tam třeba dělá zle a je kolektivně k ničemu, tak mi nezbývá než mu věřit.
Ale hlava mi to teda nebere
proč by měli odcházet hráči jako Dvořák, Pavelka a Šmerha kteří jsou na ledě a pro tým platní, mají důvěru vedení a trenérů???
Jak říkám, nevidím do toho, tak nemůžu soudit, počkáme si.
Co si budeme povídat, peníze dělají divy
Už jsme byli svědky mnoha čar a kouzel měšce movitých pánů z Par**...
A jiných, jim podobní.
No uvidíme "
Šmerha je pro mě překvapení sezóny. Přesně takový ten hráč, který se soupeři vryje pod kůži a je zatraceně potřeba. Nerad bych, kdyby odešel.
reakce na paul68: ,,Oproti Salákovi je měl slušný, i když o něm řeč nebyla.*FUCKU*..." zobrazit příspěvekOproti Salákovi je měl slušný, i když o něm řeč nebyla. "
Tak oproti Salákovi měl slušný čísla snad i ten nejhorší golman v extralize
reakce na karlos: ,,Z čeho tak usuzuješ?? Čísla ze základní části Machovský..." zobrazit příspěvekZ čeho tak usuzuješ?? Čísla ze základní části Machovský rozhodně top nemá
"
Oproti Salákovi je měl slušný, i když o něm řeč nebyla.
reakce na Hcspikr255tgh: ,,Máme top brankáře, Machy a Hudáček jsou velmi kvalitní tak proč..." zobrazit příspěvekMáme top brankáře, Machy a Hudáček jsou velmi kvalitní tak proč hledáme jinde docela nechápu..."
Z čeho tak usuzuješ?? Čísla ze základní části Machovský rozhodně top nemá
reakce na Agbonlahor: ,,Kurvo si říkej starý doma netáhlo :-) "
Zavři hubu ty fetko z Parama. Pardubice u Hradce!
Výsledky včerejší diskuse (31. 3. 2022):
Nejvíce příspěvků (8) napsal uživatel karlos a použil v nich celkem 1 060 znaků.
Další pořadí:
2. MartinMegadeth (příspěvky: 6, znaky: 10 758)
3. paul68 (příspěvky: 6, znaky: 944)
4. fandaFanda (příspěvky: 5, znaky: 3 784)
5. Leo (příspěvky: 5, znaky: 1 458)
Celkem bylo včera napsáno 80 příspěveků, které obsahovaly 27 161 znaků.
reakce na Patriot: ,,Nazdar ty ku.rvo pardubická, nikoho to nezajímá křupane."
Kurvo si říkej starý doma netáhlo
reakce na Hcspikr255tgh: ,,Máme dva top brankáře tak nepotřebujeme dalšího *THUMBSUP* "
Přesně tak, sice je bude těžké udržet (tedy pokud už nemají "podepsáno" s jiným klubem), ale za ty vysledky to stojí
Aktualizováno: Před 6 min. a 2 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 2 s