ještě ať přebarvěj část sedaček na zeleno a bude to regulérně cirkus eděn )))))
Radek: To jsou jen spekulace a ja jsem si take jen dovolil zaspekulovat. Chtel jsem tim spis upozornit, abychom se na vse nedivali cernobile. Rozhodne se vsadim, ze jsme jako Sparta at uz ted nebo nekdy driv vedli jednani s hracem, kteremu koncila smlouva, ale jeste byl pod ni...
reakce na sin34: ,,Ja bych bral Frolika. Vampolu ani nahodou - je to simulant, prase a..." zobrazit příspěvek Ja bych bral Frolika. Vampolu ani nahodou - je to simulant, prase a ***. Doufam, ze si nas nebudou ted zase plest s Aliasem. Za privedeni Francouze palec nahoru nasemu vedeni. Nejspis nebude moc drahej, jevil se slusne, ma zajem bydlet v Praze, smlouva na rok a nic nas nestal - ani tabulkove. To je parada! Na druhou stranu se s nim jednalo uz ve Vitkach, to znamena v dobe kdy byl jeste pod smlouvou.. to znamena temer ukazkovej priklad jako Langhammer..
sin34 napsal:
Ja bych bral Frolika. Vampolu ani nahodou - je to simulant, prase a ***. Doufam, ze si nas nebudou ted zase plest s Aliasem. Za privedeni Francouze palec nahoru nasemu vedeni. Nejspis nebude moc drahej, jevil se slusne, ma zajem bydlet v Praze, smlouva na rok a nic nas nestal - ani tabulkove. To je parada! Na druhou stranu se s nim jednalo uz ve Vitkach, to znamena v dobe kdy byl jeste pod smlouvou.. to znamena temer ukazkovej priklad jako Langhammer..
pokud řekne Holaň, že s ním mluvil v ostravě a Holaň bydlí v Ostravě... mohlo být hlavně už po sérii vit-spa. a hlavně ve vítkovicích se řeklo dávno, že playeři budou odcházet...
Ja bych bral Frolika. Vampolu ani nahodou - je to simulant, prase a ***. Doufam, ze si nas nebudou ted zase plest s Aliasem. Za privedeni Francouze palec nahoru nasemu vedeni. Nejspis nebude moc drahej, jevil se slusne, ma zajem bydlet v Praze, smlouva na rok a nic nas nestal - ani tabulkove. To je parada! Na druhou stranu se s nim jednalo uz ve Vitkach, to znamena v dobe kdy byl jeste pod smlouvou.. to znamena temer ukazkovej priklad jako Langhammer..
Ještě by to chtělo toho Sišáka a k němu nějakýho mladýho zapracovat. Třeba toho Vojtu, ten se mě líbil. Jinak Vampola bude podle mě dost drahej, to bude určitě víc jak 250.000,-/měsíc a říkali, že chtějí ušetřit nějaký kačky takže s tím bych moc nepočítal. Bombersback je na odchodu do zámoří a Frolíkovi nevěřím, že by se u nás prosadil. Jinak jsem rád, že tu uvidíme Yoricka Tak snad už to příští rok vyjde konečně.
reakce na honza 87: ,,Bienvenue à Sparta ,Yorick! Bonne chance pour le matches a beaucoup..." zobrazit příspěvek Bienvenue à Sparta ,Yorick! Bonne chance pour le matches a beaucoup de but )
honza 87 napsal:
Bienvenue à Sparta ,Yorick! Bonne chance pour le matches a beaucoup de but )correcter
Bienvenue à Sparta ,Yorick! Bonne chance pour les matches et beaucoup de but )
Aktualizováno: Před 3 min. a 50 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 50 s