reakce na Hcspikr255tgh: ,,Chápu, ale spíš mě jde o to že pak je tady hostů jako sra,ček a..." zobrazit příspěvekChápu, ale spíš mě jde o to že pak je tady hostů jako sra,ček a ještě nás přeřvou v fandění. Ale ono se s tím asi nic dělat nedá. "
Prostě máme prodat dost permici dolů a mít tam pokaždé "vyprodáno", aby si pak kupovali klidně dalších 6 tisíc lístků nahoru, kde by byli každému jedno. A bylo by to.
Do té doby to člověk může brát aspoň tak, že nám tyhle jejich tisícové návštěvy aspoň platí top hráče do dalších sezón.
reakce na Koty: ,,Dneska pravou nohou za postupem di finále!!! *DRINK* "
Dneska a zítra by to chtělo vyhrát at k nim jedeme za stavu 2:0 Ale nečeká nás teda vůbec nic snadného. Hrát tak jako proti Liberci tak se vůbec nebojím.
Uvidíme jak na nás vlítnou.
reakce na karlos: ,,Čemu se furt divíte? Pokud bychom měli halu jako v Holešovicích,..." zobrazit příspěvekČemu se furt divíte? Pokud bychom měli halu jako v Holešovicích, vyprodali bychom ji. Outůčko vyprodáš jen na finále. S tím prostě nikdo nic neudělá. Outůčko je sice pořád ještě moderní víceúčelová hala. Pro potřeby extraligového týmu ale naprosto nevhodná. "
Chápu, ale spíš mě jde o to že pak je tady hostů jako sra,ček a ještě nás přeřvou v fandění. Ale ono se s tím asi nic dělat nedá.
reakce na Hcspikr255tgh: ,,My dostaneme u nich 100 lístků a jich tady budou tisíce..... *NE* ..." zobrazit příspěvekMy dostaneme u nich 100 lístků a jich tady budou tisíce..... Prostě nejsme schopni vyprodat halu my.... "
Čemu se furt divíte? Pokud bychom měli halu jako v Holešovicích, vyprodali bychom ji. Outůčko vyprodáš jen na finále. S tím prostě nikdo nic neudělá. Outůčko je sice pořád ještě moderní víceúčelová hala. Pro potřeby extraligového týmu ale naprosto nevhodná.
reakce na Radek Ady: ,,Nechtel by nekdo lístek na neděli? bohužel se nebudu moci..." zobrazit příspěvekNechtel by nekdo lístek na neděli? bohužel se nebudu moci zúčastnit, sektor 111, řada 11, sedadlo 18. jedná se o e-ticket. Cena nakupu 690,- diky"
Jestli je lístek ještě volný tak ho koupím
Hostů přijede opravdu hodně nečeká nás nic snadnýho. Hlasivky připraveny mám stejně jako většina! První zápas hodně duležitý tak doufám že ho zvládneme. Kdyby to bylo na mě tak bych od začátku nechal chytat Hudáčka, uvidíme jak se rozhodnou trenéři.
První bod musíme ale udělat my!
reakce na Jacob.: ,,Vaše tipy na semifinále? Za mě: Sparta - Budějovice..." zobrazit příspěvekVaše tipy na semifinále?
Za mě:
Sparta - Budějovice 4:2
Třinec - Boleslav 4:1"
Já to vidím na 4:2 v obou případech.
reakce na Jacob.: ,,Vaše tipy na semifinále? Za mě: Sparta - Budějovice..." zobrazit příspěvekVaše tipy na semifinále?
Za mě:
Za mě
Sparta - Budějovice 4:3
Třinec - Boleslav 4:2
Výsledky včerejší diskuse (2. 4. 2022):
Nejvíce příspěvků (4) napsal uživatel Hcspikr255tgh a použil v nich celkem 243 znaků.
Další pořadí:
2. SpartaCorps (příspěvky: 3, znaky: 349)
3. Gapin (příspěvky: 2, znaky: 338)
4. Leo (příspěvky: 1, znaky: 1 151)
5. karlos (příspěvky: 1, znaky: 117)
Celkem bylo včera napsáno 16 příspěveků, které obsahovaly 2 584 znaků.
Za mě:
Za mě takto:
Sparta - Motor 4:1
Třinec - Boleslav 4:2
reakce na Hcspikr255tgh: ,,Až na Viktorku tak pěkná sobota! *THUMBSUP* "
Viktorka je úplně marná, tohle už asi nedohoní. Ach jo...
reakce na SpartaCorps: ,,a taky to tak skončilo *BRAVO* *BRAVO* k tomu holky vyhrály..." zobrazit příspěveka taky to tak skončilo
k tomu holky vyhrály 2:0 nad slováckem, Béčko dalo 3:0 ústí, jen bohužel Viktorka opět prohála....pulpite, táhni tvl...."
Až na Viktorku tak pěkná sobota!
reakce na Hcspikr255tgh: ,,A čutalisti vedou 2:1 nad Baníkem. *DRINK* *THUMBSUP* "
a taky to tak skončilo
k tomu holky vyhrály 2:0 nad slováckem, Béčko dalo 3:0 ústí, jen bohužel Viktorka opět prohála....pulpite, táhni tvl....
Aktualizováno: Před 2 min. a 39 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 39 s