reakce na Dave624: ,,Filda to teď hezky dal Mirovi a je to 0:2 :-) "
stejně na Olympiádě nemá co dělat
reakce na Canuck: ,,Neni to tak davno, ze by cesi byli strasne radi, ze maji Svycarsko v..." zobrazit příspěvekNeni to tak davno, ze by cesi byli strasne radi, ze maji Svycarsko v osmifinale. To, ze dnes se to povazuje, ze to bude tezky jenom ukazuje jak Cesky tym spadnul... A jeste pada.
"
nechci ti brát iluze ale to bylo někdy před 20 lety pro mě jsou Švycaři hrozba už od roku 2006 od Torina kde nám ukazovali co umí a zapasy s němi jsou o nervy
2010,2013,2015,2016,2017,2018,2019,2021
a na olympiádě 2014,2018
ani si nepamatuju kdy by jsme je spláchli jak divokou vodu hned od první minuty do poslední
reakce na Canuck: ,,Neni to tak davno, ze by cesi byli strasne radi, ze maji Svycarsko v..." zobrazit příspěvekNeni to tak davno, ze by cesi byli strasne radi, ze maji Svycarsko v osmifinale. To, ze dnes se to povazuje, ze to bude tezky jenom ukazuje jak Cesky tym spadnul... A jeste pada.
"
Bohužel pod pesanem to jde do ***e ale pokud v úterý prohrajeme tak pesan konci. Král říkal když nebude čtvrtfinále tak kouč jde ven
reakce na Tomidlo1: ,,To já taky, letiště jak kráva :D :D větší než Ruzyně :D :D..." zobrazit příspěvekTo já taky, letiště jak kráva :D :D větší než Ruzyně :D :D
jinak v osmifinale to vypadá, že jdeme na Švajz no což radost z toho fakt nemám"
No v osmifinále půjdeme určitě na Švýcarsko protože Německo prohrává 3 1 a pár minut do konce.. Švýcarsko je poslední nikoho neporaziko, ale mají dobryho brankáře.. To že jsme je porazili 2 1 po nájezdech tak taky to nebyl lehký zápas. No uvidíme jestli je dokážeme porazit nebo ne
To, ze Ujcik je vubec ten co rozhuduje tresty a pritom koucuje tym je sam o sobe neregulerni. A on vzdycky trestal vic nasledky nez samotne faul, coz je blbost. Tady rikal, ze Holland dostal 6 a Camara jenom 3 protoze Holland uz v sezone byl trestane za faul do hlavy. Vzdyt Camara byl prvni zapas zpatky na ledu po trest kroscek do hlavy, tak co to protireci. Ne, ze by Holland nezaslouzil 6, ale Camara zasolouzil rozhodne vic nez 3.
reakce na Medvěd: ,,Copak o to, to je fajn, ale já si musel posunout křeslo o metr k..." zobrazit příspěvekCopak o to, to je fajn, ale já si musel posunout křeslo o metr k televizi abych na tom obřím celkovém záběru něco viděl "
To já taky, letiště jak kráva :D :D větší než Ruzyně :D :D
jinak v osmifinale to vypadá, že jdeme na Švajz no což radost z toho fakt nemám
reakce na Tomidlo1: ,,Kašiška tu smůlu potrhl výborně *ANO* *ANO* *ANO* "
To jo moc sem mu přál aby se trefil a ono se povedlo jen doufám že to bude za tři body
reakce na Tomidlo1: ,,Kašiška tu smůlu potrhl výborně *ANO* *ANO* *ANO* "
Copak o to, to je fajn, ale já si musel posunout křeslo o metr k televizi abych na tom obřím celkovém záběru něco viděl
reakce na Koty: ,,Hollandův zákrok bez výskoku, bez zvýšení rychlosti je oproti..." zobrazit příspěvekHollandův zákrok bez výskoku, bez zvýšení rychlosti je oproti tomu náskoku Camary naprostá maličkost. Camara je vyjebanec a chtěl soupeře zranit a tím že se to nepovedlo dostal menší trest. Kdyby se to povedlo letos dohrál. Je to hovado! "
Camara už mě několikrát přesvědčil že to je neskutečný hovado který vubfc nepřemýšlí co se může stát? Tohle opravdu není poprvé, pamatuji si od něj takových prasaren víc.
reakce na karlos: ,,Myslím, že pokud by ten kluk z Brna neregistroval včas Camaru,..." zobrazit příspěvekMyslím, že pokud by ten kluk z Brna neregistroval včas Camaru, dopadl by mnohem hůře než Rohlík. Trest Hollanda je v pořádku, trest Camary, vzhledem k tomu, jak vypadal a že ho udělal ihned po 2zápasové stopce, je naprosto směšný. Ujčík je prostě šmejd
"
Hollandův zákrok bez výskoku, bez zvýšení rychlosti je oproti tomu náskoku Camary naprostá maličkost. Camara je vyjebanec a chtěl soupeře zranit a tím že se to nepovedlo dostal menší trest. Kdyby se to povedlo letos dohrál. Je to hovado!
reakce na MartinMegadeth: ,,Sejk umí hrát i do plných, umí se prosadit i v nahustěném..." zobrazit příspěvekSejk umí hrát i do plných, umí se prosadit i v nahustěném vápně. V tom je právě nesmírně zajímavý, že je to kompletní útočník. Důrazný a zároveň rychlý, takových moc není. Věřím, že to potvrdí budoucně i v áčku Sparty. "
Jo taky mu věřím. Dobrej je. Jen mu včera pomohlo i hodně věcí, ze kterých by ve Spartě těžit nemohl..
reakce na MartinMegadeth: ,,Dík za informaci, to mi úplně ušlo. Tak aspoň že tak. Ta jeho..." zobrazit příspěvekDík za informaci, to mi úplně ušlo. Tak aspoň že tak. Ta jeho prasárna na Rohlíka byla vrcholně hnusná. "
Myslím, že pokud by ten kluk z Brna neregistroval včas Camaru, dopadl by mnohem hůře než Rohlík. Trest Hollanda je v pořádku, trest Camary, vzhledem k tomu, jak vypadal a že ho udělal ihned po 2zápasové stopce, je naprosto směšný. Ujčík je prostě šmejd
reakce na Kubajs: ,,Mě se v tom článku nejvíc líbilo, že ona má 5 děti a je jimi..." zobrazit příspěvekMě se v tom článku nejvíc líbilo, že ona má 5 děti a je jimi časově strašně moc vytížená, ale pak říká, že kvůli instagramu je i 7 hodin denně na mobilu "
Přečíst celý ten rozhovor mi dalo hodně práce. Je to fakt jedno velké moudro za druhým. Přesně jsi to trefil s tou Deniskou
Ona si to tedy paní Saláková vůbec neuvědomuje, což je pochopitelné, při jejím intelektu
Její přiznání, že tráví 7 hodin na mobilu mluví za vše. To je manželka a matka k pohledání
Ale zase třeba je Salák rád, že už teď ví, co rozhodně nebude dělat po skončení kariéry
reakce na Agbonlahor: ,,Sejk je dobrej, ale včera těžil z věcí, ze kterých by ve Spartě..." zobrazit příspěvekSejk je dobrej, ale včera těžil z věcí, ze kterých by ve Spartě těžit nemohl. Jednak Baník potřeboval útočit, jednak hrál na tři pomalé stopery a jednak s ním hrál v útoku další dynamický hráč Žák. Plus běžec Fortelný pod nimi. Až bude hrát proti autobusu, což v Teplicích nebude, tak se uvidí."
Sejk umí hrát i do plných, umí se prosadit i v nahustěném vápně. V tom je právě nesmírně zajímavý, že je to kompletní útočník. Důrazný a zároveň rychlý, takových moc není. Věřím, že to potvrdí budoucně i v áčku Sparty.
Aktualizováno: Před 7 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 7 s