reakce na Patriot: ,,Ještě se vyjádřím k dění na tribunách. Seděl jsem na půlce..." zobrazit příspěvekJeště se vyjádřím k dění na tribunách. Seděl jsem na půlce cca a kotel první třetinu nic moc. Od druhé o poznání lepší. Motor přijel v neskutečném počtu (***á O2 nebo ***á lenost našich fans - vyberte si). Ale na to kolik jich přijelo, tak od druhé třetiny strašná bída. Nevím zda to bylo zlepšením našeho kotle nebo tím, že na to začali srát, ale prostě v tomhle počtu musí udělat daleko větší bordel. Schválně jsem je sledoval a fandilo tak osm spodních řad, ostatní na to úplně jebali. Asi tu dostanu strašnou bídu a nechci nikomu stranit, ale třeba Brno (a i Olomouc) tu udělali daleko větší bordel. Pro nás ale jen dobře. Snad se zítra zlepšíme i na ledě, Motor je slabší než Liberec a když budeme hrát naší hru, tak přes něj musíme přejít. "
My jsme byly dneska slabý jak čaj, dokud nenastoupil Schaschek. Nechápu proč jsou lidi tak líný, máme po sakra dlouhý době šanci to někam dotáhnout a dneska na to půlka kotle prostě sr&la. Pokud se nevyhravá, tak je prostě půlka jak komparz, hlavně ta co si neni schopna vzít bílý triko...
reakce na Koty: ,,Už jen třikrát a je po nich. *CERTIK* Hlavně ušetřit co nejvíc..." zobrazit příspěvekUž jen třikrát a je po nich. Hlavně ušetřit co nejvíc sil na ty žebráky z Třince. "
Ty to fakt nemůžeš mít v hlavě srovnaný. Fakt že ne.....
reakce na Mušín: ,,Jsem zase v boji o titul , ikdyz si to asi nakonec rozdají hoši z..." zobrazit příspěvekJsem zase v boji o titul , ikdyz si to asi nakonec rozdají hoši z Plísně a šešivky. Ikdyz já věřím na zázraky "
Jojo pěkná neděle dneska, přál jsem si moc remízu a ona vyšla. samozřejmě ACS musí hrát dobře jak hraje poslední zápasy a hlavně vyhrávat za tři body a potom samozřejmě šance je.
jo bude to ještě zajímavý protože Plzeň i seshit prostě ztrácí. No každopádně mám poslední zápasy s ACS radost hlavně aby to vydrželo dále a každý zápas aby jsme vyhráli. Ono to půjde snad to není jen náhoda ale věřím že ne.
Výsledky včerejší diskuse (3. 4. 2022):
Nejvíce příspěvků (10) napsal uživatel karlos a použil v nich celkem 2 754 znaků.
Další pořadí:
2. Hcspikr255tgh (příspěvky: 10, znaky: 1 267)
3. MartinMegadeth (příspěvky: 6, znaky: 2 369)
4. Patriot (příspěvky: 3, znaky: 943)
5. Gapin (příspěvky: 3, znaky: 655)
Celkem bylo včera napsáno 50 příspěveků, které obsahovaly 11 468 znaků.
Ještě se vyjádřím k dění na tribunách. Seděl jsem na půlce cca a kotel první třetinu nic moc. Od druhé o poznání lepší. Motor přijel v neskutečném počtu (***á O2 nebo ***á lenost našich fans - vyberte si). Ale na to kolik jich přijelo, tak od druhé třetiny strašná bída. Nevím zda to bylo zlepšením našeho kotle nebo tím, že na to začali srát, ale prostě v tomhle počtu musí udělat daleko větší bordel. Schválně jsem je sledoval a fandilo tak osm spodních řad, ostatní na to úplně jebali. Asi tu dostanu strašnou bídu a nechci nikomu stranit, ale třeba Brno (a i Olomouc) tu udělali daleko větší bordel. Pro nás ale jen dobře. Snad se zítra zlepšíme i na ledě, Motor je slabší než Liberec a když budeme hrát naší hru, tak přes něj musíme přejít.
Motor podle mě dnes možná o trochu lepší než my, ale i tak si myslim, že Liberec byl lepší soupeř. Což teda zní možná trochu divně, ale hlavně to bylo o nás. Od nás to nebyl moc dobrej výkon, musíme se zlepšit. Chybělo mi, že jsme moc nehráli do těla. To co si dovolil Pech, ten si musel připadat jak a bezkontaktnim hokeji. Přitom zrovna hráčům jako on, Guláš tvrdá hra nechutná. Musíme jim to znechutit.
reakce na karlos: ,,Ještě kdybychom tak my měli sílu na tvoje nesmysly*MIMO* *MIMO* "
Tak po tom co tady dneska bleješ ty už větší nesmysl být nemůže.
reakce na Gapin: ,,Tak on se Pech moc nezměnil. Jenže když hrál u nás tak to..." zobrazit příspěvekTak on se Pech moc nezměnil. Jenže když hrál u nás tak to člověk viděl z druhý strany takže to moc nevadilo.
A Gulaš je taky hovado, první komerční přestávka a on hned jede brečet k rozhodčím. Tohle ho naučili v Plzni moc dobře."
Máš pravdu, Pech byl u většiny soupeřových fanoušků silně neoblíben. A teď je neoblíben u nás (nebo u mě tedy určitě). Vynucovat si fauly přihráváním pádů proti týmu, kde jsem strávil osm sezón......
Pláč Gulaše je prostě kolorit každého zápasu, ve kterém nastoupí. Ale co ať raději brečí a nedává góly, plačka
reakce na karlos: ,,Teď jsem si pouštěl ta vyloučení na Pecha. Sice tady odehrál osm..." zobrazit příspěvekTeď jsem si pouštěl ta vyloučení na Pecha. Sice tady odehrál osm sezón, ale teď je to pro mě umr.anej ubrečenej simulant. Obě vyloučení na něj hodně přísný, padá při každé příležitosti
navíc se mi zdálo, že jsme kolem něj jezdili jak v rukavičkách. On toho samozřejmě dokáže využít, když dostane prostor. Musíme je víc mydlit a Pecha s Gulašem především
"
Tak on se Pech moc nezměnil. Jenže když hrál u nás tak to člověk viděl z druhý strany takže to moc nevadilo.
A Gulaš je taky hovado, první komerční přestávka a on hned jede brečet k rozhodčím. Tohle ho naučili v Plzni moc dobře.
reakce na karlos: ,,https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-tlak-na-nas-byl-nejen-..." zobrazit příspěvekwww.sport.cz/clanek/...
říkal jsem si, co bere za matroš....... a pak to psali na netu
www.sport.cz/clanek/..."
pardon, tady to píšou
www.seznamzpravy.cz/...
www.sport.cz/clanek/...
říkal jsem si, co bere za matroš....... a pak to psali na netu
www.sport.cz/clanek/...
reakce na Koty: ,,Už jen třikrát a je po nich. *CERTIK* Hlavně ušetřit co nejvíc..." zobrazit příspěvekUž jen třikrát a je po nich. Hlavně ušetřit co nejvíc sil na ty žebráky z Třince. "
Ještě kdybychom tak my měli sílu na tvoje nesmysly
reakce na Anguilla: ,,To zas nee na Pecháčka trpím mám ho rád i jako hráče..." zobrazit příspěvekTo zas nee na Pecháčka trpím mám ho rád i jako hráče samozřejmě že do něj musíme tvrdé ale doufám že ho nikdo nebude chtít zranit.."
O zranění samozřejmě nikdo nemluví. Ale tvrdě se do něj musí
reakce na Patriot: ,,Bijte Pecha, bijte Gulaše! *KOSA* "
To zas nee na Pecháčka trpím mám ho rád i jako hráče samozřejmě že do něj musíme tvrdé ale doufám že ho nikdo nebude chtít zranit..
Teď jsem si pouštěl ta vyloučení na Pecha. Sice tady odehrál osm sezón, ale teď je to pro mě umr.anej ubrečenej simulant. Obě vyloučení na něj hodně přísný, padá při každé příležitosti
navíc se mi zdálo, že jsme kolem něj jezdili jak v rukavičkách. On toho samozřejmě dokáže využít, když dostane prostor. Musíme je víc mydlit a Pecha s Gulašem především
reakce na Gapin: ,,Výhra dobrá, ale pokud budem hrát zítra stejně jako dneska, tak..." zobrazit příspěvekVýhra dobrá, ale pokud budem hrát zítra stejně jako dneska, tak nevyhrajem. Trochu jsme se po první třetině zlepšili, ale jinak nám chybí rychlost, přesnost a hlavně důraz. A nevymejšlet hovadiny. Samo se to neudělá.
Hrachovina pochytá skoro všechno, jestli jsme potřebovali proti Liberci zlepšit produktivitu, tak teď to platí trojnásob."
Dneska nám to moc nelepilo, ale o to cennější výhra je Nedá se očekávat, že je sfoukneme jako svíčku. Bude to těžké a musíme to odmakat.
Pozitivní je, že jsme velice dobře bránili v oslabení. Zato přesilovky nám moc nešly a zdálo se mi, že to až moc přehráváme. Ale první bod je doma a to je nejdůležitější
Jen tak dál a víc je řezat
Aktualizováno: Před 3 min. a 41 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 41 s