Další věc ohledně O2 Areny je totálně nadzvučený hluk ze strany DJ. To je šílený jak nahlas to pouští, jak někde v cirkuse a několikrát jsem si všiml, že pustil hudbu do chorálu kotle. Prostě O2 nikdy nebude zimák. Jak tu psal Karlos - každá vidle z Budějovic, Brna nebo odkudkoli má plnou držku keců, ale jinak se něco tvoří ve špeluňce pro 6 tisíc a jinak v hale pro 18. Kdo tenkrát vymýšlel akustiku haly, tak by zasloužil vytahat za koule do průvanu
reakce na karlos: ,,Jen na upřesnění...můj příspěvek byl reakcí na 2 naprosto..." zobrazit příspěvekJen na upřesnění...můj příspěvek byl reakcí na 2 naprosto rozdílné názory kolegy - diskutéra - viz níže. já sám bych si nedovolil kritizovat práci kotle, protože sám jsem spíš čumil. Samozřejmě se snažím kotli pomoct, ale nemám a nikdy nebudu mít ambice si tam jít stoupnout.
Hcspikr255tgh +1017
Dnes v 00:19:56
reakce na Vena: ,,My jsme byly dneska slabý jak čaj, dokud nenastoupil Schaschek...." zobrazit příspěvek
Nejhorší ale je že ted se nám daří a vyhráváme a stejně kotel podprůměr. Ono se to lehce píše, ale pokud každý na tribuně ze sebe nevypadá všechno tak to prostě nepůjde no... Snad to zítra bude lepší...
otaznik13
Hcspikr255tgh +1017
Dnes v 07:07:08
reakce na Schaschek: ,,Díky. Každopádně na obranu Konyho - speakeroval pod prášky. Je..." zobrazit příspěvek
Přesně tak lehce se to píše, že kotel nic moc ať si to každý zkusí a pak může říkat.
"
Aha tak to jsme se nepochopili
reakce na Schaschek: ,,Nevím na jaký hokej chodíš a jak dlouho, ale podprůměr ani..." zobrazit příspěvekNevím na jaký hokej chodíš a jak dlouho, ale podprůměr ani náhodou. Od instalace mikrofonu se to zvedlo hodně. I včera tam byly velice solidní pasáže z naší strany když nepočítám první třetinu, která se nám nepovedla. Samotná kapitola je spolupráce s halou, kdy nám úplně nepomáhá rozlehlost O2 Arény. Nicméně i to si pomalu sedá. Navíc je tu ještě další věc, která je podle mě zásadní. Play off "fanoušci", kteří se navalí do haly až když o něco jde. Nezná to chorály a je to spíš sorta diváků než fanoušků. Je mi 36 let, na stupínku jsem od roku 2009, zažil jsem období hoven, kdy jsme fakt nestáli za nic, dokážu být hodně kritický jak ke kotli, tak i k sobě, můžu nám vytknout včerejší první třetinu, ale rozhodně musím konstatovat, že se to zvedlo. Motor je po Brnu druhý nejsilnější tábor v extralize a v tomto počtu bylo jasný, že to na tribuně bude souboj. Jak psal i Patriot. První třetinu nás sfoukli, ale pak už to bylo z naší strany lepší a oni naopak polevili.
Upřímně, vždycky se v play off vyrojí spousta kritiků, kteří všechno zkritizují, ale že by někdo osobně přišel s nějakým konkrétním návrhem co udělat jinak nebo líp to ne.
Já za kotlem stojím s kluky od megafonu stojím a myslím si, že v kontextu let je kotel úplně jinde než byl."
Jen na upřesnění...můj příspěvek byl reakcí na 2 naprosto rozdílné názory kolegy - diskutéra - viz níže. já sám bych si nedovolil kritizovat práci kotle, protože sám jsem spíš čumil. Samozřejmě se snažím kotli pomoct, ale nemám a nikdy nebudu mít ambice si tam jít stoupnout.
Hcspikr255tgh +1017
Dnes v 00:19:56
reakce na Vena: ,,My jsme byly dneska slabý jak čaj, dokud nenastoupil Schaschek...." zobrazit příspěvek
Nejhorší ale je že ted se nám daří a vyhráváme a stejně kotel podprůměr. Ono se to lehce píše, ale pokud každý na tribuně ze sebe nevypadá všechno tak to prostě nepůjde no... Snad to zítra bude lepší...
otaznik13
Hcspikr255tgh +1017
Dnes v 07:07:08
reakce na Schaschek: ,,Díky. Každopádně na obranu Konyho - speakeroval pod prášky. Je..." zobrazit příspěvek
Přesně tak lehce se to píše, že kotel nic moc ať si to každý zkusí a pak může říkat.
Ke včerejšku asi tak, že začátek pěkný, rychlý gól, Sobotka to udělal parádně, ale pak jsme vypadli z tempa a Motor byl lepší a zaslouženě srovnal, myslím, že hodně důležité bylo chycené TS(s přispěním hodně slabého zakončení Valského) a pak už jsme měli navrch, škoda jen že se nepovedlo přidat 3.gól, ale zkušeně jsme to odbránili a moc do šancí je nepouštěli, každopádně, jak řekl Jandač, chce to lepší výkon dnes. Rozhodně na ně máme a máme víc rozvrstvenou sílu. U nich jsou nebezpeční prakticky jen Pech s Gulašem a když je pohlídáme, máme velkou šanci. Navíc když zrychlíme a otáčíme hru, tihle starší hráči už nám nestíhají. Uvidíme dnes, doufám, že to bude po dnešku 2:0
reakce na karlos: ,,K celkové atmosféře já mohu říct asi tolik.....hodně se to..." zobrazit příspěvekK celkové atmosféře já mohu říct asi tolik.....hodně se to podle mne také odvíjí od dění na ledě. No a když se na ledě hraje téměř bezkontaktní hokej, tak zkrátka těch emocí tam je málo. Štich odehrál pouze 2 minuty a přesto při jeho pobytu na ledě to hned jiskřilo a chytl se i kotel. Tak to prostě je. Proto musíme začít řezat Pecha, Gulaše, Vondrku, do toho provokovat Šticha (pochvala za včerejšek Šmerhovi) a emoce budou a fanoušci se chytí.
A ještě k té atmosféře.....dejte Brnu, Budějovicím, Hradci, Olomouci halu pro 17 tis. lidí a ať tam zkusí udělat atmosféru.....nebo dejte na 1 zápas nám halu pro 7tis., a uvidíte zase úplně jinou atmosféru. "
S tímhle se dá souhlasit. V O2 je to prostě naprosto specifický tím jak je hala obrovská. Není to zimák, ale multifunkční hala.
reakce na karlos: ,,Neprotiřečíš si trochu?? Nejhorší ale je že ted se..." zobrazit příspěvekNeprotiřečíš si trochu??
Nejhorší ale je že ted se nám daří a vyhráváme a stejně kotel podprůměr. Ono se to lehce píše, ale pokud každý na tribuně ze sebe nevypadá všechno tak to prostě nepůjde no... Snad to zítra bude lepší..
"
Nevím na jaký hokej chodíš a jak dlouho, ale podprůměr ani náhodou. Od instalace mikrofonu se to zvedlo hodně. I včera tam byly velice solidní pasáže z naší strany když nepočítám první třetinu, která se nám nepovedla. Samotná kapitola je spolupráce s halou, kdy nám úplně nepomáhá rozlehlost O2 Arény. Nicméně i to si pomalu sedá. Navíc je tu ještě další věc, která je podle mě zásadní. Play off "fanoušci", kteří se navalí do haly až když o něco jde. Nezná to chorály a je to spíš sorta diváků než fanoušků. Je mi 36 let, na stupínku jsem od roku 2009, zažil jsem období hoven, kdy jsme fakt nestáli za nic, dokážu být hodně kritický jak ke kotli, tak i k sobě, můžu nám vytknout včerejší první třetinu, ale rozhodně musím konstatovat, že se to zvedlo. Motor je po Brnu druhý nejsilnější tábor v extralize a v tomto počtu bylo jasný, že to na tribuně bude souboj. Jak psal i Patriot. První třetinu nás sfoukli, ale pak už to bylo z naší strany lepší a oni naopak polevili.
Upřímně, vždycky se v play off vyrojí spousta kritiků, kteří všechno zkritizují, ale že by někdo osobně přišel s nějakým konkrétním návrhem co udělat jinak nebo líp to ne.
Já za kotlem stojím s kluky od megafonu stojím a myslím si, že v kontextu let je kotel úplně jinde než byl.
reakce na Canuck: ,,Salák sestup neodvrátil Brankář Alexander Salák nezabránil..." zobrazit příspěvekSalák sestup neodvrátil
Brankář Alexander Salák nezabránil sestupu Djurgaardenu ze švédské hokejové ligy. Stockholmský tým, kam bývalý český reprezentant přišel koncem ledna po odchodu ze Sparty, prohrál v sérii o udržení s Timrou jasně 0:4 na zápasy. Djurgaarden, který je s 16 tituly rekordmanem švédské ligy, spadl do druhé nejvyšší soutěže po osmi letech.
V sobotu Djurgaarden prohrál na ledě Timry 1:3, Salák tentokrát nechytal. V sérii zasáhl do dvou utkání."
No že by mě to mrzelo to nemohu říct. Kdepak odchod Salaka byla největší posila Sparty.
Co se tyce vcerejsi zapas, tak samozrejme jsem by spokojeny, protoze bod je doma. Ale taky cekam, ze se pritvrdi trochu. Musi jim to bolet.
Muze to byt taky kvuli tomu, ze pet zapasy hrali proti anti-hokej, ktere cekal na brejky a museli porad myslet na to, ze rozhodci (i disciplinarky) pusti zakerne hry protihraci, a potresta, i dodatecne, kazdy prd od Spartanu. To se pak blbe hraje do tela. Ale ted myslim, ze CB nema takove protekce, takze musi se proste preorientovat na prave playoff hokej. Verim, ze se to podari a bude hezky serii. A verim, ze budeme nakonec stastnejsi my.
Salák sestup neodvrátil
Brankář Alexander Salák nezabránil sestupu Djurgaardenu ze švédské hokejové ligy. Stockholmský tým, kam bývalý český reprezentant přišel koncem ledna po odchodu ze Sparty, prohrál v sérii o udržení s Timrou jasně 0:4 na zápasy. Djurgaarden, který je s 16 tituly rekordmanem švédské ligy, spadl do druhé nejvyšší soutěže po osmi letech.
V sobotu Djurgaarden prohrál na ledě Timry 1:3, Salák tentokrát nechytal. V sérii zasáhl do dvou utkání.
reakce na Mandor: ,,Dobré ráno Pro mě včera nej série play-off že všech..." zobrazit příspěvekDobré ráno
Pro mě včera nej série play-off že všech možných. K Motoru mám blízko, hned po Spartě a tak jsem nemohl chybět. Za mě včera skvělý Hudáček, z něj vypadli snad dva puky za zápas. Jinak klidný a jistý výkon. Moc se mi líbil Sobotka, sledoval jsem i lavičku a celkem jsem nadšen jak to funguje. Přijde mi to proti minulým rokům asi o 200% lepší.
K fandění už se toho napsalo dost, vizuálně se mi líbilo choreo, škoda jen, že se nepovedlo víc bílého oblečení, ale tady si myslím že zaspala Sparta. Propagace byla malá. To že hlavní tribuny kotel moc nepodporují je škoda, ale je to fakt který jde trochu za arenou jako takovou.
Trochu k Motoru, Hrachovina je skvělý. Ten kluk trochu zhubnul a na jeho pohybu je to znát. Moc slabin nemá, snad jen chodí brzo na led.... S chutí jsem koukal na Lukáše Pecha (furt jsem se ne smířil s jeho neprodlouzenim smlouvy). Hrál přesně to proč jsme ho tu měli rádi a hrál to dobře.
A poslední, všimli jste si nekvalitních ledu, nebo to přišlo jen mě? A neberu tu jednu díru co opravoval po třetině. Mám pocit, že led není úplně OK. Puky se hodně vrtí a led se štípe. Taky o pauzach se sbírá celkem hoooodně sněhu. Zajímalo by mě jestli je to teplem v aréně, mizerný chlazením nebo podkladem.
No nic, pěkný den a večer na hokeji, nebo v hospodě "
Kvalita ledu je podle mne dlouhodobě špatná, bohužel. A bohužel to je většinou plus pro soupeře. je to škoda.
Dobré ráno
Pro mě včera nej série play-off že všech možných. K Motoru mám blízko, hned po Spartě a tak jsem nemohl chybět. Za mě včera skvělý Hudáček, z něj vypadli snad dva puky za zápas. Jinak klidný a jistý výkon. Moc se mi líbil Sobotka, sledoval jsem i lavičku a celkem jsem nadšen jak to funguje. Přijde mi to proti minulým rokům asi o 200% lepší.
K fandění už se toho napsalo dost, vizuálně se mi líbilo choreo, škoda jen, že se nepovedlo víc bílého oblečení, ale tady si myslím že zaspala Sparta. Propagace byla malá. To že hlavní tribuny kotel moc nepodporují je škoda, ale je to fakt který jde trochu za arenou jako takovou.
Trochu k Motoru, Hrachovina je skvělý. Ten kluk trochu zhubnul a na jeho pohybu je to znát. Moc slabin nemá, snad jen chodí brzo na led.... S chutí jsem koukal na Lukáše Pecha (furt jsem se ne smířil s jeho neprodlouzenim smlouvy). Hrál přesně to proč jsme ho tu měli rádi a hrál to dobře.
A poslední, všimli jste si nekvalitních ledu, nebo to přišlo jen mě? A neberu tu jednu díru co opravoval po třetině. Mám pocit, že led není úplně OK. Puky se hodně vrtí a led se štípe. Taky o pauzach se sbírá celkem hoooodně sněhu. Zajímalo by mě jestli je to teplem v aréně, mizerný chlazením nebo podkladem.
No nic, pěkný den a večer na hokeji, nebo v hospodě
reakce na kvcr: ,,Důležitý první zápas jsme zvládli, i když to bylo po výkonu,..." zobrazit příspěvekDůležitý první zápas jsme zvládli, i když to bylo po výkonu, který měl k optimálnímu dost daleko. Možná (jak zmínil trenér) tam byl ještě pozůstatek únavy z extrémně dlouhého prodloužení s Libercem, možná trochu tíha okamžiku a vzpomínky na loňské semifinále, ale nenastoupili jsme vůbec dobře a zejména první třetinu jsme hráli Budějovicím dost do karet. Oni umí dost rychle otáčet hru a brejky. Nám v tomhle utkání myslím trochu chyběla rychlost a energie obecně. Tím netvrdím, že jsme byli horší, od druhé třetiny jsme měli víc ze hry my a třetí třetinu jsme odbránili výborně, Budějovice se k nám dostávaly sporadicky. Naše obranná činnost tentokrát dost výrazně předčila tu útočnou. Pokud to bude nést body, proč ne, za první bod jsme samozřejmě moc rádi. Dokázali jsme si, že na Budějovice máme, což vždycky povzbudí.
Výborný výkon podal Hudáček, pustil jen to, co se opravdu chytat nedalo. Podržel nás v době, kdy Budějovice kousaly, zejména při přesilovkách, které jsme odbránili na výbornou. Konečně se trefil Filip Chlapík, doufám, že to zlomil a že mu to tam začne padat. Neproměnili jsme ani jednu přesilovku, zase mám pocit, že přestávají střílet beci a chceme to za každou cenu vykombinovat do prázdné. Podle mě to soupeři vědí a střelbu od modré zase tolik nebrání. Já i rozumím tomu, že technickým hráčům jako Matuškin se střílet od modré nechce, protože výsledek je nejistý a často to končí ztrátou pásma, ale takhle se soupeř může soustředit jen na střelce na kruzích, což mu obranu hodně usnadňuje. Ani Moravčík vůbec nezkouší svoje nahazovačky zápěstím, myslím, že je to škoda, protože jsou dost nebezpečné. Věřím, že si přesilovky pořádně rozebereme, po úvodních hodech jsou teď dost dietní.
Do druhého zápasu bychom měli nastoupit s mnohem větším nasazením a začít hrát soustředěně od začátku. Můžeme klidně hrát zezadu, taktiku nechám na trenérech, ale potřebujeme buď soupeře mlít u něj, nebo ho nepouštět do šancí, což včerejší první třetina nesplňovala. Snad jsme se poučili a dneska nastoupíme líp, protože si myslím, že i Budějovice umí zahrát líp, včera to byl takový nemastný neslaný zápas z obou stran. Určitě je v našich silách podat lepší výkon, tak doufám, že ho uvidíme. "
Souhlas s názorem na naše přesilovky i oslabení. Taky mi chybí častější střelba od modré. Když se dobře cloní golmanovi, stačí i pouhé lehké nahození.
K celkové atmosféře já mohu říct asi tolik.....hodně se to podle mne také odvíjí od dění na ledě. No a když se na ledě hraje téměř bezkontaktní hokej, tak zkrátka těch emocí tam je málo. Štich odehrál pouze 2 minuty a přesto při jeho pobytu na ledě to hned jiskřilo a chytl se i kotel. Tak to prostě je. Proto musíme začít řezat Pecha, Gulaše, Vondrku, do toho provokovat Šticha (pochvala za včerejšek Šmerhovi) a emoce budou a fanoušci se chytí.
A ještě k té atmosféře.....dejte Brnu, Budějovicím, Hradci, Olomouci halu pro 17 tis. lidí a ať tam zkusí udělat atmosféru.....nebo dejte na 1 zápas nám halu pro 7tis., a uvidíte zase úplně jinou atmosféru.
Důležitý první zápas jsme zvládli, i když to bylo po výkonu, který měl k optimálnímu dost daleko. Možná (jak zmínil trenér) tam byl ještě pozůstatek únavy z extrémně dlouhého prodloužení s Libercem, možná trochu tíha okamžiku a vzpomínky na loňské semifinále, ale nenastoupili jsme vůbec dobře a zejména první třetinu jsme hráli Budějovicím dost do karet. Oni umí dost rychle otáčet hru a brejky. Nám v tomhle utkání myslím trochu chyběla rychlost a energie obecně. Tím netvrdím, že jsme byli horší, od druhé třetiny jsme měli víc ze hry my a třetí třetinu jsme odbránili výborně, Budějovice se k nám dostávaly sporadicky. Naše obranná činnost tentokrát dost výrazně předčila tu útočnou. Pokud to bude nést body, proč ne, za první bod jsme samozřejmě moc rádi. Dokázali jsme si, že na Budějovice máme, což vždycky povzbudí.
Výborný výkon podal Hudáček, pustil jen to, co se opravdu chytat nedalo. Podržel nás v době, kdy Budějovice kousaly, zejména při přesilovkách, které jsme odbránili na výbornou. Konečně se trefil Filip Chlapík, doufám, že to zlomil a že mu to tam začne padat. Neproměnili jsme ani jednu přesilovku, zase mám pocit, že přestávají střílet beci a chceme to za každou cenu vykombinovat do prázdné. Podle mě to soupeři vědí a střelbu od modré zase tolik nebrání. Já i rozumím tomu, že technickým hráčům jako Matuškin se střílet od modré nechce, protože výsledek je nejistý a často to končí ztrátou pásma, ale takhle se soupeř může soustředit jen na střelce na kruzích, což mu obranu hodně usnadňuje. Ani Moravčík vůbec nezkouší svoje nahazovačky zápěstím, myslím, že je to škoda, protože jsou dost nebezpečné. Věřím, že si přesilovky pořádně rozebereme, po úvodních hodech jsou teď dost dietní.
Do druhého zápasu bychom měli nastoupit s mnohem větším nasazením a začít hrát soustředěně od začátku. Můžeme klidně hrát zezadu, taktiku nechám na trenérech, ale potřebujeme buď soupeře mlít u něj, nebo ho nepouštět do šancí, což včerejší první třetina nesplňovala. Snad jsme se poučili a dneska nastoupíme líp, protože si myslím, že i Budějovice umí zahrát líp, včera to byl takový nemastný neslaný zápas z obou stran. Určitě je v našich silách podat lepší výkon, tak doufám, že ho uvidíme.
reakce na Hcspikr255tgh: ,,Přesně tak lehce se to píše, že kotel nic moc ať si to každý..." zobrazit příspěvekPřesně tak lehce se to píše, že kotel nic moc ať si to každý zkusí a pak může říkat. "
Neprotiřečíš si trochu??
Nejhorší ale je že ted se nám daří a vyhráváme a stejně kotel podprůměr. Ono se to lehce píše, ale pokud každý na tribuně ze sebe nevypadá všechno tak to prostě nepůjde no... Snad to zítra bude lepší..
reakce na Schaschek: ,,Díky. Každopádně na obranu Konyho - speakeroval pod prášky. Je..." zobrazit příspěvekDíky. Každopádně na obranu Konyho - speakeroval pod prášky. Je mu blbě. Ale není možný v tom počtu zápasů to táhnout úplně sám. "
reakce na Vena: ,,My jsme byly dneska slabý jak čaj, dokud nenastoupil Schaschek...." zobrazit příspěvekMy jsme byly dneska slabý jak čaj, dokud nenastoupil Schaschek. Nechápu proč jsou lidi tak líný, máme po sakra dlouhý době šanci to někam dotáhnout a dneska na to půlka kotle prostě sr&la. Pokud se nevyhravá, tak je prostě půlka jak komparz, hlavně ta co si neni schopna vzít bílý triko... "
Díky. Každopádně na obranu Konyho - speakeroval pod prášky. Je mu blbě. Ale není možný v tom počtu zápasů to táhnout úplně sám.
reakce na Hcspikr255tgh: ,,Nejhorší ale je že ted se nám daří a vyhráváme a stejně kotel..." zobrazit příspěvekNejhorší ale je že ted se nám daří a vyhráváme a stejně kotel podprůměr. Ono se to lehce píše, ale pokud každý na tribuně ze sebe nevypadá všechno tak to prostě nepůjde no... Snad to zítra bude lepší... "
Neviděl bych to tak špatně zas. Prošli jsme si daleko většími ***mi.
reakce na Vena: ,,My jsme byly dneska slabý jak čaj, dokud nenastoupil Schaschek...." zobrazit příspěvekMy jsme byly dneska slabý jak čaj, dokud nenastoupil Schaschek. Nechápu proč jsou lidi tak líný, máme po sakra dlouhý době šanci to někam dotáhnout a dneska na to půlka kotle prostě sr&la. Pokud se nevyhravá, tak je prostě půlka jak komparz, hlavně ta co si neni schopna vzít bílý triko... "
Aktualizováno: Před 1 min. a 36 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 36 s