Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
otaznik1
SHS
06.06.23 v 00:00

Výsledky včerejší diskuse (5. 6. 2023):

Nejvíce příspěvků (6) napsal uživatel MartinMegadeth a použil v nich celkem 8 673 znaků.

Další pořadí:
2. ReiN (příspěvky: 5, znaky: 6 720)
3. fandaFanda (příspěvky: 5, znaky: 2 232)
4. SpartaCorps (příspěvky: 4, znaky: 594)
5. Patriot (příspěvky: 3, znaky: 735)

Celkem bylo včera napsáno 55 příspěveků, které obsahovaly 24 233 znaků.

otaznik2
Anguilla +102
05.06.23 v 23:40

reakce na Medvěd: ,,Také Kutná Hora je nádherná... A není daleko."

Je krásná zvlášť Barbora bydlím kousek od Hory...a ta cesta od ní když je tma to je bomba

571.png
Medvěd +579
05.06.23 v 22:56

reakce na MartinMegadeth: ,,Noc kostelů nezklamala ani letos, i když jsme toho viděli jen..." zobrazit příspěvekNoc kostelů nezklamala ani letos, i když jsme toho viděli jen půlku z toho co jsme měli v plánu. Jelikož nám letos chyběl styčný důstojník Nocí kostelů, který byl bohužel mimo Prahu, měli jsme s dalším kamarádem nápad, že si vezmeme s sebou ***tka a zabijeme dvě mouchy jednou ranou. Ostatně doma několik let poslouchám, že když je Noc kostelů tak báječný večer, že se z ní vždycky vrátím ve stavu značné nestřízlivosti a velké rozjařenosti, tak bychom na ni někdy mohli jít společně. Letos jsme si to zkusili a opakovat to už nebudeme. Příští rok to bude opět akce „bez bab“. *POSILOVNA* Jinak bych Noc kostelů někdy strašně rád zažil i jinde než v Praze. Jako ideální místo bych si představoval Třeboň a Jindřichův Hradec nebo Český Krumlov. K tomu bychom ovšem potřebovali v naší skupině přátel české historie dobrovolníka, který by v den akce nepožíval alkoholické nápoje a mohl nás přibližovat, což je dost problém, jelikož se všichni rádi podíváme půllitru či lahvi na dno. *FRAJER* "

Také Kutná Hora je nádherná... A není daleko.

+1
83.jpg
SpartaCorps +1103
05.06.23 v 21:46

reakce na ReiN: ,,Junioři hokejové Sparty urvali titul po 29 letech. Součástí..." zobrazit příspěvekJunioři hokejové Sparty urvali titul po 29 letech. Součástí zlaté jízdy mladíků byl i jeden mimořádný příběh. Gleb Artsatbanov, devatenáctiletý ukrajinský brankář, přispěl k triumfu mimořádnými výkony. Nebýt ruské válečné agrese v jeho rodné zemi, v Praze by se neocitl. „Snad se vše brzy vrátí do normálu,“ přeje si mladík. Jak se do Sparty dostal, kam míří dál a co říká na situaci doma? O tom promluvil v rozhovoru pro deník Sport a web iSport.cz.

Byla cesta k juniorskému titulu tvrdá?
„Určitě, byla to velká dřina. Strašně rychle ale na bolest zapomenete. Pro mě osobně byla opravdu velká čest hrát za Spartu, být součástí skvělého týmu a ještě se podílet na psaní skvělé historie. Byli jsme ohromně šťastní, že se nám to povedlo. Šli jsme za tím celou sezonu, tvrdě jsme pracovali. Rád bych i prostřednictvím tohoto rozhovoru poděkoval fanouškům, trenérům i spoluhráčům. Situace po příchodu do týmu pro mě nebyla jednoduchá, ale všichni mě přijali skvěle. Opravdu bych jim chtěl za vše poděkovat. Cítil jsem se v Praze jako doma.“

Ve finále jste smetli favorizovaný Třinec 4:0 na zápasy.
„Skvělá série! První dva zápasy byly extrémně těžké, ale zvládli jsme je. Třetí zápas jsme je pak přejeli 9:2. Dostali jsme se na vlnu a už jsme si to pohlídali. Do Třince to byla dlouhá cesta, navíc jsme hráli dvakrát ve dvou dnech. To je samo o sobě vždycky vzrušující. Pak cesta zpátky, dva dny pauza a opět dvě utkání v řadě. Defenzivně jsme hráli skvěle, oni ale hráli opravdu výborně přesilovky. Jednoduché to pro mě nebylo.“

Osobní statistiky jste měl famózní.
„Za to patří díky hlavně obráncům, kteří přede mnou pracovali vážně dobře. Moc mi pomohl taky trenér brankářů Petr Přikryl, který se mnou pracoval. Udělal jsem s ním velký progres v technice. Rovněž bych velice rád poděkoval Michalu Neuvirthovi. Dal mi toho hodně. Věděl, co mi říct po nepovedených zápasech. Nedovolil mi, abych byl moc dole, nebo moc nahoře. Během play off mi psychicky hodně pomohl. Profesionál a dobrý trenér. Bylo mi ctí s ním spolupracovat.“

Jak se vůbec stalo, že jste se ocitl ve Spartě?
„Je to dlouhý příběh, začnu od začátku. Minulou sezonu jsem chytal v Bělorusku, kde je výrazně kvalitnější soutěž než doma na Ukrajině. Pak ale začala válka. Nemohl jsem zůstat v zemi, která podporuje ruskou agresi proti mému národu. Potřeboval jsem pryč. S rodinou jsme řešili, co budeme dělat. Potřebovali jsme někam, kde bude bezpečno, takže jsme se přesunuli do Německa. Máma tam našla útočiště. Čtyři měsíce jsem netrénoval, pak mi zavolal agent, že by měla zájem pražská Sparta. Přijel jsem na konci léta, všechno se mi líbilo a dohodli jsme se, že zůstanu do konce sezony.“

Muselo to být těžké, všechno pro vás bylo nové. Země, město, klub, spoluhráči. Navíc za daných okolností spojených s válkou.
„Snadné to nebylo, nikdo mě neznal, musel jsem každého přesvědčit o svých kvalitách. Na druhou stranu já jsem byl zvyklý měnit země. Vyzkoušel jsem si Ameriku a různé týmy. Znal jsem to. Navíc ve Spartě se mnou byl jeden další Ukrajinec. Pro něho to bylo mnohem složitější, protože nemluvil anglicky, samozřejmě ani česky.“

Jak dlouho jste chytal doma na Ukrajině?
„Začal tam s kariérou jako malé dítě. Ve 13 letech jsem odešel. Měli jsme nějaké problémy s mým klubem, v podstatě mě vyhodili. Proto jsem šel do Běloruska. V patnácti jsem dostal nabídku od Arizony, abych odešel do USA. Dělal jsem tam školu, hrál hokej. Byla to skvělá zkušenost. Bohužel jsem tam byl jen jednu sezonu. Začal covid a všechno se měnilo. Byl lockdown, nemohl jsem se vrátit. V Bělorusku ale dělali, že žádný covid není a všechno tam vesele běželo dál. (směje se) Tak jsem se rozhodl, že půjdu zase tam, abych měl kde chytat.“

Už víte, kde budete v následující sezoně?
„Upřímně vůbec nevím, co bude dál. Mám velký sen zase chytat v Severní Americe, to je můj cíl. Díváme se na různé možnosti, jak se dál rozvíjet. Chtěl bych zkusit kempy v zámořských juniorských ligách. Bavíme se o CHL nebo USHL. Spíše ale zvolíme cestu studia, nechci za profesionálním hokejem spěchat. Jsou ve hře NCAA a BCHL (British Columbia Hockey League), která se oddělila od Hockey Canada. V polovině června bych měl odletět na kemp, pak uvidíme.“

Pokračování ve Spartě není reálné?
„Je to jedna z možností. Od Sparty mám nabídku na pokračování. Rád bych se ale v kariéře posunul zase dál.“

Kdy jste byl naposledy na Ukrajině?
„Už je to dlouho. Strašně rád bych se tam vrátil, ale… (odmlčí se) Těžko se mi o tom hovoří. Pocházím z Doněcku, který je momentálně okupovaný. Vrátit se nemůžu. Doufám, že se brzy vše vrátí do normálu, válka skončí a já budu zase moct navštívit velkou část rodiny, která na Ukrajině zůstala. Bratrance, sestřenice, babičky, k tomu přátelé a další.“

Jste s nimi v kontaktu?
„Ano. Nemají pitnou vodu, občas vypadne elektřina. Ta situace je strašná. Moc doufám, že je uvidím, co nejdřív to bude možné.“

Nemáte strach, že budete muset narukovat do armády?
„Jsem student, takže se na mě branná povinnost nevztahuje.“

Letos jste si zahrál za Ukrajinu na juniorském mistrovství světa béčkové divize. Co pro vás v této nelehké době znamenalo mít na sobě národní dres a slyšet hymnu?
„Bylo to úžasné. Prožívali jsme to celý tým hodně emocionálně. Při zpívání hymny po utkání bylo těžké udržet slzy. Bylo to speciální. Srdce vám připomnělo, odkud jste. Hrálo se v Polsku, kde je spousta ukrajinských uprchlíků, takže jsme měli velkou podporu. Bohužel se nám nepovedlo postoupit do vyšší divize šampionátu. Pořád budu moct jet na mistrovství světa i příští rok, tak věřím, že tam se nám to povede.“"

je to velkej frajer *BRAVO* *BRAVO* *THUMBSUP* *SALA* *PRVNI*

1830.png
ReiN +730
05.06.23 v 21:25

reakce na Lord: ,,Máte někdo celý tento..." zobrazit příspěvekMáte někdo celý tento rozhovor?
isport.blesk.cz/clan..."

Junioři hokejové Sparty urvali titul po 29 letech. Součástí zlaté jízdy mladíků byl i jeden mimořádný příběh. Gleb Artsatbanov, devatenáctiletý ukrajinský brankář, přispěl k triumfu mimořádnými výkony. Nebýt ruské válečné agrese v jeho rodné zemi, v Praze by se neocitl. „Snad se vše brzy vrátí do normálu,“ přeje si mladík. Jak se do Sparty dostal, kam míří dál a co říká na situaci doma? O tom promluvil v rozhovoru pro deník Sport a web iSport.cz.

Byla cesta k juniorskému titulu tvrdá?
„Určitě, byla to velká dřina. Strašně rychle ale na bolest zapomenete. Pro mě osobně byla opravdu velká čest hrát za Spartu, být součástí skvělého týmu a ještě se podílet na psaní skvělé historie. Byli jsme ohromně šťastní, že se nám to povedlo. Šli jsme za tím celou sezonu, tvrdě jsme pracovali. Rád bych i prostřednictvím tohoto rozhovoru poděkoval fanouškům, trenérům i spoluhráčům. Situace po příchodu do týmu pro mě nebyla jednoduchá, ale všichni mě přijali skvěle. Opravdu bych jim chtěl za vše poděkovat. Cítil jsem se v Praze jako doma.“

Ve finále jste smetli favorizovaný Třinec 4:0 na zápasy.
„Skvělá série! První dva zápasy byly extrémně těžké, ale zvládli jsme je. Třetí zápas jsme je pak přejeli 9:2. Dostali jsme se na vlnu a už jsme si to pohlídali. Do Třince to byla dlouhá cesta, navíc jsme hráli dvakrát ve dvou dnech. To je samo o sobě vždycky vzrušující. Pak cesta zpátky, dva dny pauza a opět dvě utkání v řadě. Defenzivně jsme hráli skvěle, oni ale hráli opravdu výborně přesilovky. Jednoduché to pro mě nebylo.“

Osobní statistiky jste měl famózní.
„Za to patří díky hlavně obráncům, kteří přede mnou pracovali vážně dobře. Moc mi pomohl taky trenér brankářů Petr Přikryl, který se mnou pracoval. Udělal jsem s ním velký progres v technice. Rovněž bych velice rád poděkoval Michalu Neuvirthovi. Dal mi toho hodně. Věděl, co mi říct po nepovedených zápasech. Nedovolil mi, abych byl moc dole, nebo moc nahoře. Během play off mi psychicky hodně pomohl. Profesionál a dobrý trenér. Bylo mi ctí s ním spolupracovat.“

Jak se vůbec stalo, že jste se ocitl ve Spartě?
„Je to dlouhý příběh, začnu od začátku. Minulou sezonu jsem chytal v Bělorusku, kde je výrazně kvalitnější soutěž než doma na Ukrajině. Pak ale začala válka. Nemohl jsem zůstat v zemi, která podporuje ruskou agresi proti mému národu. Potřeboval jsem pryč. S rodinou jsme řešili, co budeme dělat. Potřebovali jsme někam, kde bude bezpečno, takže jsme se přesunuli do Německa. Máma tam našla útočiště. Čtyři měsíce jsem netrénoval, pak mi zavolal agent, že by měla zájem pražská Sparta. Přijel jsem na konci léta, všechno se mi líbilo a dohodli jsme se, že zůstanu do konce sezony.“

Muselo to být těžké, všechno pro vás bylo nové. Země, město, klub, spoluhráči. Navíc za daných okolností spojených s válkou.
„Snadné to nebylo, nikdo mě neznal, musel jsem každého přesvědčit o svých kvalitách. Na druhou stranu já jsem byl zvyklý měnit země. Vyzkoušel jsem si Ameriku a různé týmy. Znal jsem to. Navíc ve Spartě se mnou byl jeden další Ukrajinec. Pro něho to bylo mnohem složitější, protože nemluvil anglicky, samozřejmě ani česky.“

Jak dlouho jste chytal doma na Ukrajině?
„Začal tam s kariérou jako malé dítě. Ve 13 letech jsem odešel. Měli jsme nějaké problémy s mým klubem, v podstatě mě vyhodili. Proto jsem šel do Běloruska. V patnácti jsem dostal nabídku od Arizony, abych odešel do USA. Dělal jsem tam školu, hrál hokej. Byla to skvělá zkušenost. Bohužel jsem tam byl jen jednu sezonu. Začal covid a všechno se měnilo. Byl lockdown, nemohl jsem se vrátit. V Bělorusku ale dělali, že žádný covid není a všechno tam vesele běželo dál. (směje se) Tak jsem se rozhodl, že půjdu zase tam, abych měl kde chytat.“

Už víte, kde budete v následující sezoně?
„Upřímně vůbec nevím, co bude dál. Mám velký sen zase chytat v Severní Americe, to je můj cíl. Díváme se na různé možnosti, jak se dál rozvíjet. Chtěl bych zkusit kempy v zámořských juniorských ligách. Bavíme se o CHL nebo USHL. Spíše ale zvolíme cestu studia, nechci za profesionálním hokejem spěchat. Jsou ve hře NCAA a BCHL (British Columbia Hockey League), která se oddělila od Hockey Canada. V polovině června bych měl odletět na kemp, pak uvidíme.“

Pokračování ve Spartě není reálné?
„Je to jedna z možností. Od Sparty mám nabídku na pokračování. Rád bych se ale v kariéře posunul zase dál.“

Kdy jste byl naposledy na Ukrajině?
„Už je to dlouho. Strašně rád bych se tam vrátil, ale… (odmlčí se) Těžko se mi o tom hovoří. Pocházím z Doněcku, který je momentálně okupovaný. Vrátit se nemůžu. Doufám, že se brzy vše vrátí do normálu, válka skončí a já budu zase moct navštívit velkou část rodiny, která na Ukrajině zůstala. Bratrance, sestřenice, babičky, k tomu přátelé a další.“

Jste s nimi v kontaktu?
„Ano. Nemají pitnou vodu, občas vypadne elektřina. Ta situace je strašná. Moc doufám, že je uvidím, co nejdřív to bude možné.“

Nemáte strach, že budete muset narukovat do armády?
„Jsem student, takže se na mě branná povinnost nevztahuje.“

Letos jste si zahrál za Ukrajinu na juniorském mistrovství světa béčkové divize. Co pro vás v této nelehké době znamenalo mít na sobě národní dres a slyšet hymnu?
„Bylo to úžasné. Prožívali jsme to celý tým hodně emocionálně. Při zpívání hymny po utkání bylo těžké udržet slzy. Bylo to speciální. Srdce vám připomnělo, odkud jste. Hrálo se v Polsku, kde je spousta ukrajinských uprchlíků, takže jsme měli velkou podporu. Bohužel se nám nepovedlo postoupit do vyšší divize šampionátu. Pořád budu moct jet na mistrovství světa i příští rok, tak věřím, že tam se nám to povede.“

+4
otaznik6
karlos +1176
05.06.23 v 21:15

reakce na MartinMegadeth: ,,Dobré odpoledne, s příchodem Mozíka jsem spokojen. Je to typově..." zobrazit příspěvekDobré odpoledne, s příchodem Mozíka jsem spokojen. Je to typově bek jaký nám chyběl a jakého jsme potřebovali. Že je povahově složitější osobnost jak tu padlo nebudu rozporovat, ale ani mu nechci nasazovat psí hlavu dopředu. Zaprvé jsem přesvědčen, že bez povahově složitějších borců se tituly nevyhrávají, a zadruhé, že dobrý trenér si s takovými borci umí poradit a umí s nimi pracovat. O dvojici Gross – Hořava jsem přesvědčen, že to nejsou trenéři dobří, ale velmi dobří, ne-li výborní. *THUMBSUP* Zatím máme dva nové útočníky počítaje Najmana a dva nové beky, z dosavadních posil mám dobrý pocit. Zároveň ovšem doufám, že jsme s posilováním neskončili. Cítím potřebu do zadních řad přivést ještě jednoho kvalitního beka a do útoku dva hajzlíky co se budou umět dostat soupeřům pod kůži. Tento typ hráčů nám velice chyběl a pokud jsme je v kádru měli, na můj vkus jsme se jich nezdravě snadno zbavovali. Taky je otázkou zda-li počet odchodů je konečný: především setrváním dvojice Buchtele – Polášek si nejsem jistý. Warg sice figuruje ještě v soupisce, ale zároveň už je uvedený mezi odchody. Odehrál toho málo, z pěti zápasů se nedají dělat velké rozbory, ale výraznou stopu u nás rozhodně nezanechal. *MIMO* "

Pokud by měl odejít Buchtele, potřebujeme ty hajzlíky 3, protože Buchtele je jeden z těch co to dokáže, když chce. Navíc měl minulou sezónu velmi dobrá čísla. Bohužel stejně jako většina kádru na konci základní části zvadl.....

+2
otaznik7
paul68 +537
05.06.23 v 20:23

reakce na SpartaCorps: ,,https://www.facebook.com/Sazkabet/videos/1247136279341009  t..." zobrazit příspěvekwww.facebook.com/Saz...

takhle si vystřelit titul......nářez.....tohle zažít..... *BRAVO* *BRAVO* "

To bych utekl zadním vchodem a nikdo by mě nechytil. *FUCKU* A šel slavit do první hospody. *DRINK*

+1
otaznik8
Lord +170
05.06.23 v 19:11

Máte někdo celý tento rozhovor?
isport.blesk.cz/clan...

83.jpg
SpartaCorps +1103
05.06.23 v 18:58

www.facebook.com/Saz...

takhle si vystřelit titul......nářez.....tohle zažít..... *BRAVO* *BRAVO*

+1
892.jpg
MartinMegadeth +3576
05.06.23 v 17:29

reakce na loupák: ,,Článek plnej nesmyslů, redaktor Rojík nebo jak se jmenuje, ten..." zobrazit příspěvekČlánek plnej nesmyslů, redaktor Rojík nebo jak se jmenuje, ten zápas evidentně neviděl, jen potřebuje aby lidi klikali na článek, tak vytvoří naprosto kravskej titulek. Bouzková se Sorribesovou proti ničemu neprotestovaly, takže nemohly ani přispět k žádné diskvalifikaci. A hejty na sítích od blbů nestojí vůbec za komentáře."

Loupáčku, projel jsem i některé zahraniční servery, protože by mě docela zajímalo co se tam vlastně dělo. Že Japonska nechtěně a nešťastně trefila sběračku míčků je jasné. Ale jestli je v řádech, že v takovém případě má být zápas ukončen a dotyčný hráč nebo hráčka vyloučen/a, pak je mi divné, že původně chtěl umpirovvý rozhodčí pokračovat v zápase a Japonce udělil jen napomenutí. Zpráva supervizora, že zápas skončil kvůli zranění zasažené dívčiny je dost divná stejně jako fakt, že údajně nepovažoval za nutné se podívat ani jednou na záznam. Mně k Bouzkové takové chování absolutně nesedí, ta holka je normální sympaťanda a žádná zákřovačka. *POSILOVNA*
isport.blesk.cz/clan...

892.jpg
MartinMegadeth +3576
05.06.23 v 17:16

reakce na fandaFanda: ,,Vidis, to jsem nejak minul, je pravda, ze Danek nastupoval, mas recht..." zobrazit příspěvekVidis, to jsem nejak minul, je pravda, ze Danek nastupoval, mas recht *OK* Brian se podle me snazi vice komunikovat, aby nedoslo k nejakym komunikacnim sumum, zvl.kdyz to tem lidem vyklada v jinem nez materskem jazyce. Me se ten trener libi uz od zacatku, jen jsem cekal, jak se projevi a samo zalezi na dalsich sezonach, ke kterym mam decentni ocekavani postupneho vzestupu ohledne kvality klubu, uvidime, zdali se naplni, zatim to jde nadprumerne dobre *ANO*
Kdyz jsme u tech prestupu, konecne se objevil clanek mladiku
isport.blesk.cz/clan...
marne jsem se snazil dopatrat nekterych hracu. Z vypsanych jmen bych velmi rad videl Suchomela, a verim, ze svoji sanci muze vyuzit. To by nam mohlo napomoct zlepsit situaci vzadu, nicmene stale potrebujeme jednoho krajniho obrance i za predpokladu, ze by nikdo neodesel.
Marne premyslim o dalsim obranci - Plechaty, nekde neco provedl/zahral, nevzpomenu si.. treba ty ano. Puk nejaky schovany mam, bohuzel to neni ten, o kterem mluvis ty, z petaosmdesateho. Co ale mam je mirne patinovany pripi*** v modrobile barve a drzacek na kravatu Ceskoslovenske kopane - svazu, coz bys asi ocenil vice ty nez ja *ANO*"

Článek o návratu mladíků jsem registroval. Domnívám se, že Vacek má dobrý odhad. Celkově budou mít větší šanci se prosadit a v kádru Sparty zůstat krajní hráči plus útočník Sejk. Jejich nevýhodou bude pozdní nástup do přípravy kvůli účasti na Euru Lvíčat, kam se jak to vypadá nevypraví brankář Kovář. Ten se údajně rozhoduje jestli nevyléčit zranění kolena a nevyužít čas k regeneraci před další sezónou. Pro Lvíčata by jeho absence byla velkou ztrátou, pro Spartu paradoxně dobrou zprávou. Komu z mladých nevěřím je Fortelný. Vloni v létě mě ve Spartě strašně zklamal. Přišel v blbou dobu, nedařilo se, ale to Daněk taky a byl několik zápasů za sebou i v té nepohodě nejlepším hráčem nebo mezi nejlepší patřil. Jenže od Fortelného nepřišlo nic, žádná přidaná hodnota. Navíc teď má přímou konkurenci v Kairinenovi a Lacim, což jsou velice silní borci. Ryneš je zajímavý fotbalista s velkým potenciálem, ale potřebuje předvádět vyrovnané výkony. V Hradci jsem se ho, stejně jako Gabriela, snažil sledovat: klasika jednou byl výborný, podruhé podprůměrný. Navíc se potřebuje zbavit té své vznětlivosti: věčných poznámek k rozhodčímu, ostentativních gest, házení a zakopávání míče. Tím si strašně škodil už v béčku. Zasáhl do pětadvaceti zápasů (minuty mu vychází lehce nad dvaadvacet), to je na ofenzivního hráče sedm žlutých karet nezdravě moc a to na něm despota Koubek určitě seděl. *KOSA* Plechatého vytáhl do áčka už před lety Ščasný, pak hostoval v Jablonci, v Mladé Boleslavi chvíli a nyní má odehraný víc než rok a půl v Liberci, kde měl stabilní místo v základu. V letošním ročníku odehrál 32 utkání, vesměs po 90ti minutách, takže v podstatě chyběl jen v zápasech proti Spartě, kde po dohodě klubů nastoupit nesměl. Za poslední sezónu šel znatelně nahoru, ale jestli to bude pro pana luterána dostačující těžko odhadovat. Pro mě zajímavý borec i Drchal: soubojový, dynamický hráč v častém náběhu, ale nejsem si jistý jestli úplně vhodný pro styl Sparty. Těch hráčů, nejen mladých, co se budou hlásit na Letné z hostování bude opravdu dost. Nicméně šacuji, že maximálně tři až čtyři v kádru zůstanou a s ostatními se klub buď rozloučí nebo je odešle na další hostování. Namátkou Trávník, Hanousek, Holec, Vindheim, Souček, Patrák nebo Havelka to jsou jména, která kdyby měla pana luterána přesvědčit, byl bych velmi překvapen. Mimochodem se zdá, že po Hečovi, který se už upsal Slovácku, je jasný odchod z mistrovského kádru: poněkud stranou zájmu médií měl na sociálních sítích poděkovat za půlroční působení na Letné, popřát hodně štěstí do budoucna a především se rozloučit se Spartou Mabil. *VYHLIZI*
www.sport.cz/clanek/...

+1
892.jpg
MartinMegadeth +3576
05.06.23 v 17:10

reakce na SkinNboneZ: ,,Noc kostelu navstevuji pravidelne stejne jako muzejni noc a jsou to..." zobrazit příspěvekNoc kostelu navstevuji pravidelne stejne jako muzejni noc a jsou to velice zajimave akce,kde se da nahlednout do krasnych prostor normalne neprisrupnych anebo vzacne muzejni kousky co akce ruznych muzeii.Treba technicke na Letne nikdy nezklame."

Mám pocit, že klasická Pražská muzejní noc jak se konala od roku 2003 nebo 2004, přestala za covidové éry existovat a ani letos ne neuskuteční. Co jsem se dočetl je nahrazena Festivalem muzejních nocí probíhajícím měsíc po osmnáctém květnu, což je mezinárodní den muzeí, nejrůznějšími akcemi v různých muzeích. Namátkou desátého června je lákavý program v Národním zemědělském muzeu. Upřímně do tohoto muzea by mě zajít nenapadlo až do Muzejní noci. Ovšem byl jsem velice příjemně překvapen co všechno nabízí a obsahuje. Při druhé návštěvě jsme kápli na expozici „Naší vesnicí americký agent neprojde“, což byla totální pecka. Muzejní noc byl pro mě skvělý podnik ze začátku. První tři, čtyři ročníky byly luxusní. Postupem času se dostávala hodně do povědomí a začaly se účastnit masy lidí, což mě přestávalo bavit. Hlavně kvůli tomu, že kromě lidí co se šli do různých muzeí podívat ze skutečného zájmu přibývalo neukázněné a nevychované holoty, která se účastnila Muzejních nocí především, protože to bylo zadarmo. Po osmém ročníku jsem účast vzdal, protože mi tato sorta účastníků lezla čím dál víc na nervy. Od té doby si radši jednou za rok vezmu dva dny volna, naplánuji pár muzeí a jdu se podívat co mě zajímá, i když je třeba zaplatit vstupné. Noc kostelů mi v tomto ohledu připadá povedenější, jelikož není široce zaměřená na velké masy, ale je cílenější pro lidi se skutečným zájmem o historii, sakrální architekturu a podobně, mezi nimiž se holota příliš nevyskytuje. *KOSA*

892.jpg
MartinMegadeth +3576
05.06.23 v 17:06

reakce na Vena: ,,Navic co je jeste vic neskutecny, že si "the Boss" Steve..." zobrazit příspěvekNavic co je jeste vic neskutecny, že si "the Boss" Steve Harris zahral druhy den fotbal bohuzel se slavistama, i kdyz charita ok. Aby pak vecer predved jeste lepsi vykon a pak dalsi den hrali zas v Polsku, V tomhle veku kloboucek, my se budem uz sotva belhat. :D Teda hlavne po zvukove strance se streda vyrovnala Judas Priest, kteri za me v O2 zahrali nejlip ze vsech. Jako ze tam vetsina kapel dost zapoli se zvukem. :) *METAL* *METAL* "

Kromě Steva Harrise podal fantastický výkon Bruce Dickinson. To je neuvěřitelné co ve svém věku dokáže uskákat a u toho ještě vyzpívat. A nepochybuji, že o den později v Polsku to (nejen) z jeho strany byl stejný nářez. *METAL* Na Judas Priest jsem nebyl, nemohu tedy přímým srovnáním sloužit. Ale souhlasím, že my se ve věku IM nebo Metalliky budeme poněkud jiná pohybová kategorie. Snad nám bude aspoň sloužit hlava, abychom pořád věděli kdo Sparta, Metallica nebo Iron Maiden jsou a proč je máme rádi. *PEKLO*

+2
892.jpg
MartinMegadeth +3576
05.06.23 v 17:03

reakce na Anguilla: ,,Stará Praha je krásná já mám děsně rád noční Kampu ta je tak..." zobrazit příspěvekStará Praha je krásná já mám děsně rád noční Kampu ta je tak nádherná.....Ale už sem tam nebyl několik let.....Noc kostelů je super i prommimoprazske.u nás je taky jenže mám nemocné dítě takže mám Smolíka...."

Noc kostelů nezklamala ani letos, i když jsme toho viděli jen půlku z toho co jsme měli v plánu. Jelikož nám letos chyběl styčný důstojník Nocí kostelů, který byl bohužel mimo Prahu, měli jsme s dalším kamarádem nápad, že si vezmeme s sebou ***tka a zabijeme dvě mouchy jednou ranou. Ostatně doma několik let poslouchám, že když je Noc kostelů tak báječný večer, že se z ní vždycky vrátím ve stavu značné nestřízlivosti a velké rozjařenosti, tak bychom na ni někdy mohli jít společně. Letos jsme si to zkusili a opakovat to už nebudeme. Příští rok to bude opět akce „bez bab“. *POSILOVNA* Jinak bych Noc kostelů někdy strašně rád zažil i jinde než v Praze. Jako ideální místo bych si představoval Třeboň a Jindřichův Hradec nebo Český Krumlov. K tomu bychom ovšem potřebovali v naší skupině přátel české historie dobrovolníka, který by v den akce nepožíval alkoholické nápoje a mohl nás přibližovat, což je dost problém, jelikož se všichni rádi podíváme půllitru či lahvi na dno. *FRAJER*

892.jpg
MartinMegadeth +3576
05.06.23 v 16:59

Dobré odpoledne, s příchodem Mozíka jsem spokojen. Je to typově bek jaký nám chyběl a jakého jsme potřebovali. Že je povahově složitější osobnost jak tu padlo nebudu rozporovat, ale ani mu nechci nasazovat psí hlavu dopředu. Zaprvé jsem přesvědčen, že bez povahově složitějších borců se tituly nevyhrávají, a zadruhé, že dobrý trenér si s takovými borci umí poradit a umí s nimi pracovat. O dvojici Gross – Hořava jsem přesvědčen, že to nejsou trenéři dobří, ale velmi dobří, ne-li výborní. *THUMBSUP* Zatím máme dva nové útočníky počítaje Najmana a dva nové beky, z dosavadních posil mám dobrý pocit. Zároveň ovšem doufám, že jsme s posilováním neskončili. Cítím potřebu do zadních řad přivést ještě jednoho kvalitního beka a do útoku dva hajzlíky co se budou umět dostat soupeřům pod kůži. Tento typ hráčů nám velice chyběl a pokud jsme je v kádru měli, na můj vkus jsme se jich nezdravě snadno zbavovali. Taky je otázkou zda-li počet odchodů je konečný: především setrváním dvojice Buchtele – Polášek si nejsem jistý. Warg sice figuruje ještě v soupisce, ale zároveň už je uvedený mezi odchody. Odehrál toho málo, z pěti zápasů se nedají dělat velké rozbory, ale výraznou stopu u nás rozhodně nezanechal. *MIMO*

+1
83.jpg
SpartaCorps +1103
05.06.23 v 16:11

isport.blesk.cz/clan...

Rozhovor s Arcim, ale zas ***ní premium…

otaznik17
Kimi R. +262
05.06.23 v 16:01

reakce na chuli: ,,Ony je upozornili rozhodčího, že podavačka míčků brečí to je..." zobrazit příspěvekOny je upozornili rozhodčího, že podavačka míčků brečí to je celé ..a ten a delegát postupně zjistili co se stalo ..a pokud je jednou v pravidlech, že když trefíš podavače míčků jsi diskvalifikován tak není asi o čem ... "

Moc tenis nesleduji, takže tohle jsem nevěděl. A to platí i třeba při odrazu od země ? Nebo pro diskvalifikaci to musí být čistý zásah ?

350.jpg
chuli +148
05.06.23 v 15:59

reakce na Kimi R.: ,,Kempný,Krejčík,Němeček,Mozík,Irving,Moravčík nezní špatně..." zobrazit příspěvekKempný,Krejčík,Němeček,Mozík,Irving,Moravčík nezní špatně *THUMBSUP* "

Až na Moravčíka to ujde ...

350.jpg
chuli +148
05.06.23 v 15:59

reakce na loupák: ,,Článek plnej nesmyslů, redaktor Rojík nebo jak se jmenuje, ten..." zobrazit příspěvekČlánek plnej nesmyslů, redaktor Rojík nebo jak se jmenuje, ten zápas evidentně neviděl, jen potřebuje aby lidi klikali na článek, tak vytvoří naprosto kravskej titulek. Bouzková se Sorribesovou proti ničemu neprotestovaly, takže nemohly ani přispět k žádné diskvalifikaci. A hejty na sítích od blbů nestojí vůbec za komentáře."

Ony je upozornili rozhodčího, že podavačka míčků brečí to je celé ..a ten a delegát postupně zjistili co se stalo ..a pokud je jednou v pravidlech, že když trefíš podavače míčků jsi diskvalifikován tak není asi o čem ...

otaznik20
Kimi R. +262
05.06.23 v 15:41

Kempný,Krejčík,Němeček,Mozík,Irving,Moravčík nezní špatně *THUMBSUP*

+2
Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí

<<06 / 2023>>
Po