reakce na thunderbird: ,,To si mě asi s někým pleteš a nechápu tvé urážky. Nejsem..." zobrazit příspěvekTo si mě asi s někým pleteš a nechápu tvé urážky. Nejsem zastánce Pardubic, Sparty, Brna, Hradce, kohokoliv. Pohybuju se v hráčském prostředí napříč republikou, toť vše "
Pak nechápu co lezeš sem. Tohle hráčské prostředí rozhodně není...
reakce na Hanzi88: ,,Ty si ten stejnej blb co tady vykládal jak Tomášek pude do Pardubic..." zobrazit příspěvekTy si ten stejnej blb co tady vykládal jak Tomášek pude do Pardubic jen jak to bude možný a podobně. Táhni si na vaše perníkářský nebo ***ský forum ***e"
To si mě asi s někým pleteš a nechápu tvé urážky. Nejsem zastánce Pardubic, Sparty, Brna, Hradce, kohokoliv. Pohybuju se v hráčském prostředí napříč republikou, toť vše
reakce na Schaschek: ,,Ještě v pátek večer měl jít do Klottenu. Každopádně pro Brno..." zobrazit příspěvekJeště v pátek večer měl jít do Klottenu. Každopádně pro Brno perfektní kauf."
Neměl, s Brnem je dohodnutý už poměrně dlouho. Má pouze možnost do 31.5.2022 odejít do zahraničí. V ČR pro něj existovala letos pouze jedna možnost a tu podepsal. Sparta ani jiný tým, nebyli ve hře, tím nepopírám zájem jiných ELH klubů vč. Sparty
reakce na loupák: ,,Každopádně Flek do Brna jde, už je to potvrzené."
Ještě v pátek večer měl jít do Klottenu. Každopádně pro Brno perfektní kauf.
reakce na thunderbird: ,,Navíc i Krejčík k nim došel až poté co ho Zábranský a Brno..." zobrazit příspěvekNavíc i Krejčík k nim došel až poté co ho Zábranský a Brno odmítlo. Do poslední chvíle doufal, že se domluví právě v Brně, Sparta byla až druhou volbou a za méně peněz (což není poprvé). Nejvyšší nabídka byla od Třince, ale ta byla odmítnuta, vzhledem k lokaci týmu."
Ty si ten stejnej blb co tady vykládal jak Tomášek pude do Pardubic jen jak to bude možný a podobně. Táhni si na vaše perníkářský nebo ***ský forum ***e
reakce na Koty: ,,Jasně… chce do zahraničí a upíše se tragickému týmu z dolní..." zobrazit příspěvekJasně… chce do zahraničí a upíše se tragickému týmu z dolní poloviny tabulky. To by dávalo ohromný smysl. "
Občas se stává, že jde hráč za trenérem....
reakce na thunderbird: ,,Kde nic není, ani smrt nebere a to v případě tohoto uživatele..." zobrazit příspěvekKde nic není, ani smrt nebere a to v případě tohoto uživatele platí dvojnásob. "
Navíc i Krejčík k nim došel až poté co ho Zábranský a Brno odmítlo. Do poslední chvíle doufal, že se domluví právě v Brně, Sparta byla až druhou volbou a za méně peněz (což není poprvé). Nejvyšší nabídka byla od Třince, ale ta byla odmítnuta, vzhledem k lokaci týmu.
reakce na sestnactletbidy: ,,Tak chtít může, ale taková hvězda, aby si mohl v dnešní době..." zobrazit příspěvekTak chtít může, ale taková hvězda, aby si mohl v dnešní době vybírat dobré nabídky z venku to fakt není. Navíc už není úplně mladej "
Kde nic není, ani smrt nebere a to v případě tohoto uživatele platí dvojnásob.
Co se tyka finale, tam byla Kanada parkrat zariznuta, ale povezme si to otevrene - zariznuti neni prilis neobvykla vec, a domaci fanousci se snazili vyvyjet maximalni natlak na rozhodci, neustalym piskanim. Mno, tak to jednou vyhrali domaci, ja myslim, ze historicky se najde na kazdem druhem sampionatu nejaky vetsi preslap
Kanada uz ma spoustu titulu a Finsko si doma taky jeden zaslouzi. A pro nas je placka, po tech letech, skoro jako vyhrat - za me spokojenost..
reakce na SpartaCorps: ,,tak opravdu budeme hrát skupinu CHL ve Sportovce *THUMBSUP*..." zobrazit příspěvektak opravdu budeme hrát skupinu CHL ve Sportovce
"
Taky jsem o tom slysel, ale puvodne si myslel, ze je to jen fama, tak uvidime. Do Holesovic pujdu vzdycky rad a kadr se kvalitne ci nadejne rozrusta, vypada to dobre. Uvidime jeste, jak dlouho vezme novemu duu, nez se sladi a zacne to krasne zapadat jedno do druheho
Výsledky včerejší diskuse (29. 5. 2022):
Nejvíce příspěvků (5) napsal uživatel SpartaCorps a použil v nich celkem 933 znaků.
Další pořadí:
2. rad55 (příspěvky: 5, znaky: 383)
3. sestnactletbidy (příspěvky: 4, znaky: 435)
4. Hanzi88 (příspěvky: 2, znaky: 330)
5. paul68 (příspěvky: 2, znaky: 100)
Celkem bylo včera napsáno 21 příspěveků, které obsahovaly 2 551 znaků.
reakce na Koty: ,,Jasně… chce do zahraničí a upíše se tragickému týmu z dolní..." zobrazit příspěvekJasně… chce do zahraničí a upíše se tragickému týmu z dolní poloviny tabulky. To by dávalo ohromný smysl. "
Tak chtít může, ale taková hvězda, aby si mohl v dnešní době vybírat dobré nabídky z venku to fakt není. Navíc už není úplně mladej
reakce na paul68: ,,No, pěkně Kanadu zařízli.*KOSA* *LEBKA* Fandil jsem jí...*METAL* "
Tvl, jsem tu měl nerva jak v kotli normálně…. A to s hokejkou to se stalo už v prvním zápase, tam to pruhovaný uznali….Tlačil jsem je za vyrovnáním, měl jsem radost když se to povedlo…. A pak se stane tohle…Pane Canuck, tohle bylo svinstvo….
reakce na SpartaCorps: ,,jestli má přijít Flek, ať vezme opravdu sebou Jirku..." zobrazit příspěvekjestli má přijít Flek, ať vezme opravdu sebou Jirku Černocha.....jinak je to bída zase....."
Flek ------> Kotleta...
reakce na SpartaCorps: ,,nějak nevim, co si o finále mám myslet....."
No, pěkně Kanadu zařízli.
Fandil jsem jí...
reakce na sestnactletbidy: ,,ten už má podepsáno v brně :)"
Jasně… chce do zahraničí a upíše se tragickému týmu z dolní poloviny tabulky. To by dávalo ohromný smysl.
reakce na Hanzi88: ,,Čeče tam má smlouvu ještě na rok, pak věřím, že by se třeba..." zobrazit příspěvekČeče tam má smlouvu ještě na rok, pak věřím, že by se třeba mohl vrátit. Jinak nevim koho ze stávajících útočníků bych obětoval. Nějak by mi to bylo u všech líto. I když samozřejmě Čeče jako třetí centr a především do oslabení asi lepší než Kaše."
Tomu se na MS dařilo tolik, že mu bude republika malá. Asi ho pár let neuvidíme
Aktualizováno: Před 2 min. a 46 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 47 s