reakce na Gapin: ,,Myslím že téma Flek se tu rozebírá víc než je zdrávo. Chápu..." zobrazit příspěvekMyslím že téma Flek se tu rozebírá víc než je zdrávo. Chápu že nám asi nějakej gól třeba dá, ale u nás si myslím že už není kam nacpat. Máme na soupisce 17 útočníků a jedinej junior je tam Hauser. Zbytek jsou všichni co by měli mít jasný místo v sestavě. Aby přišel ještě útočník, tak by to podle mě mělo bejt fakt opravdu eso kdo bude mít potenciál sázet jeden gól za druhým.
Spíš by jsme se měli zaměřit na obranu, protože ta byla slabá už loni a rozhodně nesdilim zdejší nadšení ze by měl pokračovat Matuškin nebo Jurčina. Být druhý jmenovaný je charakterem dobrý kluk, tak v určitých zápasech byl dost strasidelnej. A Matuškin to samý."
Flek by u nás hrál 3-4 lajnu. V Brně bude za hvězdu…
reakce na Gapin: ,,Myslím že téma Flek se tu rozebírá víc než je zdrávo. Chápu..." zobrazit příspěvekMyslím že téma Flek se tu rozebírá víc než je zdrávo. Chápu že nám asi nějakej gól třeba dá, ale u nás si myslím že už není kam nacpat. Máme na soupisce 17 útočníků a jedinej junior je tam Hauser. Zbytek jsou všichni co by měli mít jasný místo v sestavě. Aby přišel ještě útočník, tak by to podle mě mělo bejt fakt opravdu eso kdo bude mít potenciál sázet jeden gól za druhým.
Spíš by jsme se měli zaměřit na obranu, protože ta byla slabá už loni a rozhodně nesdilim zdejší nadšení ze by měl pokračovat Matuškin nebo Jurčina. Být druhý jmenovaný je charakterem dobrý kluk, tak v určitých zápasech byl dost strasidelnej. A Matuškin to samý."
Prostě, u nás už není v útoku volný flek....
Je to nereálné a nevěřím tomu, ale tyhle podmínky na útočníka by splňoval Simon a nebo Frk
Taky si myslím, že se Flekovi věnuje až moc času. Sám si to vyhodnotil správně a šel do Komety. Když přišel Krejčík, myslím, že Mutuškin je pak už navíc. Začátek měl u nás tedy snový, ale pak šel poměrně rychle dolů. Mrzí mě odchod Dvořáka a čekám, že ještě přivedeme minimálně jednoho důrazného beka
reakce na Gapin: ,,To nemá cenu vůbec číst. Ten kluk je tam jen jako maskot. Dokud do..." zobrazit příspěvekTo nemá cenu vůbec číst. Ten kluk je tam jen jako maskot. Dokud do všeho kecá ten brněnskej zm.rd a bohužel do toho pořád kecat bude, tak nějaký tlamocviky od Rosickýho nebo Čupra, jsou dobrý tak akorát ke zvednutí krevního tlaku.
Jen někteří z vás stále žijí určitou naivitou, že "přece stačí aby se tam dosadili správný lidi" a bude všechno ve fajnu.
Rád bych vás vyved z omylu, ten blbeček o to vůbec nestojí, aby tam ty správný lidi měl."
Po rozhovoru s Křetínským přišel rozhovor s Rosickým, který potvrdil cestu Sparty do horoucích pekel. Ku.r.w.a, jak mohl tenhle kluk být někdy Sparťanem? Vždyť se proboha v Dortmundu i Arsenalu finančně zabezpečil. O co mu jde? To fakt za pár zlatých bude asistovat u likvidace naší Sparty?
Po tomhle rozhovoru už nemám ani tu nejmenší naději, že by se Sparta mohla vydat opět cestou úspěchů. Je mi z toho smutno. A taky docela blivno
Myslím že téma Flek se tu rozebírá víc než je zdrávo. Chápu že nám asi nějakej gól třeba dá, ale u nás si myslím že už není kam nacpat. Máme na soupisce 17 útočníků a jedinej junior je tam Hauser. Zbytek jsou všichni co by měli mít jasný místo v sestavě. Aby přišel ještě útočník, tak by to podle mě mělo bejt fakt opravdu eso kdo bude mít potenciál sázet jeden gól za druhým.
Spíš by jsme se měli zaměřit na obranu, protože ta byla slabá už loni a rozhodně nesdilim zdejší nadšení ze by měl pokračovat Matuškin nebo Jurčina. Být druhý jmenovaný je charakterem dobrý kluk, tak v určitých zápasech byl dost strasidelnej. A Matuškin to samý.
reakce na Ex1tus: ,,Flek v rozhovoru pro iSport ke Spartě: „Tam se nakonec čekalo, jak..." zobrazit příspěvekFlek v rozhovoru pro iSport ke Spartě: „Tam se nakonec čekalo, jak se vyjádří David Tomášek. A jelikož se rozhodl zůstat na Spartě, mají jádro týmu tak nějak postavené a já už bych tam asi neměl tu pozici, nebo by museli někoho vyřadit. No, prostě to tam nevyšlo."
Takže evidentně to řešil zahraničí > Sparta > co zbyde dál/Vary (protože by se vrátila lajna Gríger-Rachůnek-Flek). Lepší info než přímo od hráče asi nenajdeme, takže tolik k relevanci komentářů tady. "
Spekuluje se, že pokud Brn* podepíše po Koblížkovi a Flekovi ještě Jordána, tak příští rok nebudou hrát ELH, ale rovnou si je berou do NHL
reakce na Ex1tus: ,,Flek v rozhovoru pro iSport ke Spartě: „Tam se nakonec čekalo, jak..." zobrazit příspěvekFlek v rozhovoru pro iSport ke Spartě: „Tam se nakonec čekalo, jak se vyjádří David Tomášek. A jelikož se rozhodl zůstat na Spartě, mají jádro týmu tak nějak postavené a já už bych tam asi neměl tu pozici, nebo by museli někoho vyřadit. No, prostě to tam nevyšlo."
Takže evidentně to řešil zahraničí > Sparta > co zbyde dál/Vary (protože by se vrátila lajna Gríger-Rachůnek-Flek). Lepší info než přímo od hráče asi nenajdeme, takže tolik k relevanci komentářů tady. "
Jojo...."S Liborem jsme si sedli už dávno před mistrovstvím světa, všechno probrali a na angažmá se moc těším. Fanoušci jsou v Brně výborní, těším se až budeme vyhrávat zápasy a po nich si společně zařveme," přeje si Flek....Tomášek teda fakt neprodloužil dlouho před MS :))
Flek v rozhovoru pro iSport ke Spartě: „Tam se nakonec čekalo, jak se vyjádří David Tomášek. A jelikož se rozhodl zůstat na Spartě, mají jádro týmu tak nějak postavené a já už bych tam asi neměl tu pozici, nebo by museli někoho vyřadit. No, prostě to tam nevyšlo."
Takže evidentně to řešil zahraničí > Sparta > co zbyde dál/Vary (protože by se vrátila lajna Gríger-Rachůnek-Flek). Lepší info než přímo od hráče asi nenajdeme, takže tolik k relevanci komentářů tady.
reakce na frafont: ,,https://sparta.cz/cs/clanek/tomas-rosicky-hodnoti-uplynule-obdobi-3952..." zobrazit příspěveksparta.cz/cs/clanek/...
Rosický se jako teda konečně ráčil vyjádřit, akorát holt je to vyjádření ve stylu "blablabla tlamocvik o ničem blablabla"."
To nemá cenu vůbec číst. Ten kluk je tam jen jako maskot. Dokud do všeho kecá ten brněnskej zm.rd a bohužel do toho pořád kecat bude, tak nějaký tlamocviky od Rosickýho nebo Čupra, jsou dobrý tak akorát ke zvednutí krevního tlaku.
Jen někteří z vás stále žijí určitou naivitou, že "přece stačí aby se tam dosadili správný lidi" a bude všechno ve fajnu.
Rád bych vás vyved z omylu, ten blbeček o to vůbec nestojí, aby tam ty správný lidi měl.
reakce na frafont: ,,https://sparta.cz/cs/clanek/tomas-rosicky-hodnoti-uplynule-obdobi-3952..." zobrazit příspěveksparta.cz/cs/clanek/...
Rosický se jako teda konečně ráčil vyjádřit, akorát holt je to vyjádření ve stylu "blablabla tlamocvik o ničem blablabla"."
Tak na jeho poměry to zase tak o ničem není, ale spousta věcí je tam dost znepokojivá. Dívat se do Evropy je fajn, ale to pro mě neznamená na východ. Varianta Gula mě upřímně děsí, stejně jako mě děsil výběr Hapala či Jílka...
sparta.cz/cs/clanek/...
Rosický se jako teda konečně ráčil vyjádřit, akorát holt je to vyjádření ve stylu "blablabla tlamocvik o ničem blablabla".
Výsledky včerejší diskuse (30. 5. 2022):
Nejvíce příspěvků (4) napsal uživatel MartinMegadeth a použil v nich celkem 7 327 znaků.
Další pořadí:
2. thunderbird (příspěvky: 4, znaky: 853)
3. fandaFanda (příspěvky: 2, znaky: 770)
4. Schaschek (příspěvky: 2, znaky: 134)
5. Patriot (příspěvky: 1, znaky: 224)
Celkem bylo včera napsáno 17 příspěveků, které obsahovaly 9 656 znaků.
reakce na sestnactletbidy: ,,Jo a ještě Furch do brány a Růža na lavičku a mohlo by se..." zobrazit příspěvekJo a ještě Furch do brány a Růža na lavičku a mohlo by se skandovat "Slávie do toho", "Slávie do toho"
"
Člověk by řekl, že ti jeden ban stačil
reakce na thunderbird: ,,To si mě asi s někým pleteš a nechápu tvé urážky. Nejsem..." zobrazit příspěvekTo si mě asi s někým pleteš a nechápu tvé urážky. Nejsem zastánce Pardubic, Sparty, Brna, Hradce, kohokoliv. Pohybuju se v hráčském prostředí napříč republikou, toť vše "
Pohybuješ se v hráčském prostředí, ale třeba o Krejčíkovi jdou úplně jiné zvěsti než píšeš a taky od lidí, co se "pohybují v hráčském prostředí". Tak si pak vyber čemu věřit
reakce na SpartaCorps: ,,tak opravdu budeme hrát skupinu CHL ve Sportovce *THUMBSUP*..." zobrazit příspěvektak opravdu budeme hrát skupinu CHL ve Sportovce
"
Kamaráde, pro mě skvělá zpráva, že Sparta odehraje Ligu Mistrů v Holešovicích, kam historicky patří! Z finále MS jsem dost otrávený. Zápas hrubě ovlivnili rozhodčí. Kanadýři se oprávněně cítí poškozeni. Moc nevěřím, že kdyby sudí utkání neovlivnili, tak že by Finové ve finále triumfovali. Takové chyby bych čekal od mastilů co pískají extraligu, ale rozhodně ne ve finále světového šampionátu.
isport.blesk.cz/clan...
reakce na fandaFanda: ,,Neuzil zmizel beze stopy, a to si myslim, je chyba. Pac ten kluk..." zobrazit příspěvekNeuzil zmizel beze stopy, a to si myslim, je chyba. Pac ten kluk zachytal nekolik velice povedenych zapasu, kdyz musel. Treba se ale pleteme oba, a nejakou zadni cestou se nam za rok ci tri vrati. Rozhodne to byl sikovny mladas. Zaroven me mrzi, ze odesel i Hudacek, nic osobniho proti Kovarovi, ale Hudacek chytal stabilne dobre, nevysel mu jediny zapas. A kdyz ses u te nostalgie vzpomenu si na dvojici golmanu Vitkovic: Vasicek a Hudacek - bylo to tak 20let nazpatek, kdy prijeli do Holesovic, dostali prvni tri, protocili golmany a dostali dalsi tri. Domnivam se, ze se protocili jeste zpatky. Pak padlo jeste par branek, ale to stridani bylo pamatne... mno, mozna ti to neco rekne.. kdyz uz jsme u te nostalgie "
Uvidíme kde a kdy se Kuba Neužil vyloupne. Je konec května, nepochybně probíhají různá jednání. Za mě to byla výborná dvojka a pokud dostal šanci v kase Sparty, rozhodně nezklamal. Bohužel mu nesvědčilo poslední směrování klubu, který šel cestou dvou vyrovnanějších brankářů, za nimiž se vždy v průběhu sezóny propadl až na post trojky. Moc toho u nás díky tomu neodchytal a za zrovna povedené nelze považovat ani jeho hostování v Litvínově kam odešel někdy v listopadu. Ono mu bude letos osmadvacet a to je ve věku, kdy nutně potřebuje víc chytat. Co se týká onoho zápasu mezi Spartou a Vítkovicemi, kdy se měli prostřídat brankáři soupeře Vašíček a Hudáček, pak si jsem jistý, že bys k něm dvaceti letům musel ještě nějaký ten rok připočítat. Vybavuji si jediného vítkovického brankáře jménem Vašíček a ten byl dvojkou za Hlinkou už při finále v posledním federálním ročníku. Pak ve Vítkovicích působil ještě zhruba tři roky a nikdy tam co si vzpomínám moc neprorazil. Hudáček byl jistě Vladimír, Čech a Jihočech, který začínal chytat extraligu za Jindřichův Hradec a pak vystřídal skoro polovinu extraligových klubů. Byl i ve Vítkovicích někdy v půlce devadesátek necelé dva ročníky. Mně to sedí na ročník 1994/95. Spartě se sice hodně nepovedl, i přes velké vzepětí po Novém roce skončila celkově devátá mimo účast v play-off, ale Vítkovice v Holešovicích smázla 5:1 a 6:1. V tom prvním utkání se v bráně Vítkovic gólmani střídali určitě. Sparta byla od začátku ročníku v hrozné krizi, šla od porážky k porážce a pokud už výjimečně zvítězila, byla to upocená výhra většinou o gól. A najednou přijely Vítkovice, Sparta excelovala, byl jí plný led a hodně rychle vedla 3:0, proto si to i po takové době vybavuji.
reakce na fandaFanda: ,,ano, i ja verim, ze se jeden ze zapasu povede. Kari si placku urcite..." zobrazit příspěvekano, i ja verim, ze se jeden ze zapasu povede. Kari si placku urcite zaslouzi, myslim, ze odvedl dobrou praci, ale hlavne je to sance, ze by u nas bez kecu mohl zustat nekolik sezon a posunout cesky hokej zpatky do top sestky. I kdyz ti hraci treba nejsou az tak kvalitni, anebo se na nas dalsi tymy jako Svycari ci Nemci dotahli, porad si myslim, ze s kvalitnim trenerem mame na to se sem a tam o medaily porvat! Takze nejen zacpat hubu, ale i udrzet zajem mezi mladymi..
Ke Slovakum, na ktere jsem koukal, jak v prvni tretine vali, a potom meli smulu a dalsi dve velke sance nepromenili, rozhodne me jejich vykon nadchl, o tom zadna "
Věřili jsme a dobré dílo se podařilo: medailový půst po deseti letech konečně skončil! Jsem za to rád. Kvůli Karimu i za celý český hokej. Kdyby národní tým skončil čtvrtý, živě si představuji tu hromadu hnoje co by vyplodili nejrůznější hokejoví odborníci na slovo vzatí nejen z Deníku Sport, ale především zhrzení tuzemští trenéři a bafuňáři, kteří sami mají másla na hlavě tunu a zároveň si nevidí na špičku nosu. Na téma že na čtvrté místo nepotřebujeme zahraničního odborníka. A český hokej už nějaký úspěch potřeboval vyloženě zoufale. V poslední době jsem začal mít pocit, že žije hlavně z nostalgie z historických úspěchů. On si to málokdo z lidí kolem hokeje přizná, nebo spíš se to bál si přiznat, ale nikdo nebude dlouhodobě cpát peníze do sportu, který žije primárně z nostalgie a z historie bez hmatatelných současných zářezů. Aspoň občas je potřeba prezentovat nějaký úspěch. Jinak takový sport jednou omrzí lidi, média a samozřejmě i sponzory. Doufám, že představení Pastrňáka a spol. přitáhne k hokeji i víc kluků. S mládežnickou základnou má hokej už delší dobu problém. Je to taky hozená rukavice strejcům na svazu, aby dokázali placku patřičně využít jako reklamu na lední hokej hlavně mezi dětmi a mládeží. Kari je známý, že má rád svůj systém a nerad do něj sahá stejně jako nerad sahá do sestavy. To, že obojí hodil za hlavu a včera dokázal reagovat: vystřídal brankáře, prohodil Pastrňáka s Blumelem a zatroubil do útoku jen ukazuje jeho velikost. Cítím, že s ním se český hokej nespálil. Teď bude mít čas na to líp a víc poznat český hokej i extraligu, aby měl za rok ještě lepší oko a nároďák si jel znovu pro placku.
Dobré odpoledne, i když mě reprezentace už hodně dlouho moc nebere, jsem velice rád, že se povedlo ukončit medailový půst. Je to dobře pro Kariho i pro celý český hokej. Včerejší obrat proti USA byla nejlepší podívaná jakou jsem od národního týmu viděl za posledních deset, dvanáct a možná i víc let. Druhá třetina byla velice dobrá, ale nástup do poslední části hry to byla úplná pecka. Už jsem si říkal, že Pastova trojička co odtáhla předchozí utkání asi už nemá z čeho brát a najednou se trefil Pastrňák, vzápětí Červenka a hned potom Pastrňák. Konečně se k nim gólově přidali i další útočníci, což reprezentaci chybělo celé MS. Ale ten konec, ten se povedl. Od snížení na 2:3 jsem hodně věřil, že by se mohlo povést utkání obrátit, protože Američani doplatili na ten svůj zvláštní systém se čtyřmi plnotučnými beky a přehršlí útočníků. Jones je klasa, za mě nejlepší obránce celého šampionátu, ale už v poslední třetině proti Finsku na něm bylo znát, že tahá nohy z medu. Včera jim síly začaly odcházet ještě dřív. Dost mě zarazilo, že trenéři nechali Vejmelku se proti Kanadě plácat až do konce a postavili ho i na Američany. Přišlo mi, že ho tím zavařili. Langhamer přinesl nový impulz, předvedl pár dobrých zákroků a dal jistotu spoluhráčům, že můžou víc šlapat dopředu. Ve druhé půlce utkání už mě reprezentace hodně bavila a bitvu o bronz si vyhrát zasloužila.
V sobotu jsem už po první třetině měl tušení, že to nedopadne dobře. První třetina byla hodně slušná, jenže měla skončit 2-0 nebo spíš 3-0. Hronek spálil v podstatě nemožné, další obrovskou šanci nedotáhl Hertl, k tomu 8 minut přesilovky. A místo vedení nároďák dostal do šatny velice laciný vyrovnávající gól. Tušil jsem, že Kanadýři šlápnou, budou mít šance i přesilovky, které využijí. A přesně to se stalo: byla to velká lekce ze střelby, efektivity a produktivity hry. Musím smeknout před Pastrňákem: z toho kluka se stala hvězda světového formátu a neskutečný tahoun. A taky před Červenkou. My ho úplně rádi nemáme, ale co předvedl v šestatřiceti letech byla vysoká kvalita. Jako nejproduktivnější hokejista MS (naposledy vyhrál produktivitu celého šampionátu Čech v Helsinkách 1997, kde se o prvenství rozdělili Martin Procházka s Vladimírem Vůjtkem mladším) se zcela oprávněně dostal do All Stars šampionátu (z českých útočníků naposledy Jágr v Praze 2015) i byl vyhodnocen direktoriátem IIHF za nejlepšího útočníka (z Čechů naposledy Jágr v Bratislavě 2011).
isport.blesk.cz/clan...
Aktualizováno: Před 56 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 56 s