Cirkus Ujčíkus. Dneska by to chtělo hlavně dát prvního fíka. Trochu si říkám že se pak sesypou a stanou se z nich ukázkoví magoři. Jen doufat, že to bude pískat někdo kdo je za to pak ale vyloučí. Hlevně aby se naši kluci nenechali pobláznit a udrželi se při tý jejich provokaci. Chtělo by to trochu srovnat i Vlacha, ale nějak šikovně. Protože jestli ho někdo sestřelí a Bonzákov vypadne, tak by se nám taky mohl principál chtít pomstít.
reakce na Gapin: ,,Takže ho trestá po tom co nemá průkazný záběr? Aha a u Formana..." zobrazit příspěvekTakže ho trestá po tom co nemá průkazný záběr? Aha a u Formana to přece nešlo."
Tak na hokejce je záběr z jedný kamery, oni jich můžou mít víc, ale i kdyby ne, tak holt Sparta není Liberec, tam se trestá všechno, Ujčík musí jít svýmu lampasáckýmu kamarádovi na ruku
reakce na Bumbi: ,,Byl vyloučenej za vysokou hůl po tý prasárně na Řepíka, ale..." zobrazit příspěvekByl vyloučenej za vysokou hůl po tý prasárně na Řepíka, ale nikde jsem ji tam neviděl. Ze záznamu je akorát vidět, jak najíždí nejdřív k Jelínkovi, kterej hrdinsky ujede, tak se otočí na Vlacha, pak je záběr na ležícího Řepíka a pak už se na zemi válí Vlach, kterej se beztak akorát nechtěl prát, "tvrďák"
57:30 hokej.cz/tv/hokejka/..."
Takže ho trestá po tom co nemá průkazný záběr? Aha a u Formana to přece nešlo.
reakce na Art007: ,,Ono to moc k smíchu není, když se díváme, jak si Ujčík dělá..." zobrazit příspěvekOno to moc k smíchu není, když se díváme, jak si Ujčík dělá co se mu zlíbí a co se jemu a jeho kamarádům hodí. Mmch - Včera jsem se díval na studio při zápase Boleslavi s HK a doslova mne šokoval "expert" Antoš svým vyjádřením, že v Play Off platí jiná pravidla. I Záruba na něj koukal jak zjara, jestli to myslí vážně... A já si dodnes myslel, že hokej má jedny pravidla... a ono ne... "
Někdo se tu Antoše zastával, že jeho názor má určitou váhu.
Já ho nikdy moc neměl rád a včera tímhle výrokem bych ho z tý televize vyhodil. Mám sto chutí to poslat Zárubovy písemně, jak si dovolí něco takovýho říct.
reakce na Bumbi: ,,Byl vyloučenej za vysokou hůl po tý prasárně na Řepíka, ale..." zobrazit příspěvekByl vyloučenej za vysokou hůl po tý prasárně na Řepíka, ale nikde jsem ji tam neviděl. Ze záznamu je akorát vidět, jak najíždí nejdřív k Jelínkovi, kterej hrdinsky ujede, tak se otočí na Vlacha, pak je záběr na ležícího Řepíka a pak už se na zemi válí Vlach, kterej se beztak akorát nechtěl prát, "tvrďák"
57:30 hokej.cz/tv/hokejka/..."
Tak doufam, ze maji zaznam, ktere jasne ukazuje po tom co nedal smidovi ani zapas za ty krosceky protoze stal tam clovek a nebyl jisty, jestli to byl do hlavy nebo ne.... *** jeden...
reakce na MrToby: ,,Za co ma Sobotka stopku na 1 zápas?"
Byl vyloučenej za vysokou hůl po tý prasárně na Řepíka, ale nikde jsem ji tam neviděl. Ze záznamu je akorát vidět, jak najíždí nejdřív k Jelínkovi, kterej hrdinsky ujede, tak se otočí na Vlacha, pak je záběr na ležícího Řepíka a pak už se na zemi válí Vlach, kterej se beztak akorát nechtěl prát, "tvrďák"
57:30 hokej.cz/tv/hokejka/...
reakce na MrToby: ,,Za co ma Sobotka stopku na 1 zápas?"
Augusta a Ujčík se shodli, že má Sobotka moc vlasů
reakce na Art007: ,,Ono to moc k smíchu není, když se díváme, jak si Ujčík dělá..." zobrazit příspěvekOno to moc k smíchu není, když se díváme, jak si Ujčík dělá co se mu zlíbí a co se jemu a jeho kamarádům hodí. Mmch - Včera jsem se díval na studio při zápase Boleslavi s HK a doslova mne šokoval "expert" Antoš svým vyjádřením, že v Play Off platí jiná pravidla. I Záruba na něj koukal jak zjara, jestli to myslí vážně... A já si dodnes myslel, že hokej má jedny pravidla... a ono ne... "
Tak oni "experti" z O2 zase říkali, že hráč jako Šmíd, si některý zákroky může dovolit
reakce na Kimi R.: ,,Tomu už se člověk jen směje . Snad je dneska vypráskáme a..." zobrazit příspěvekTomu už se člověk jen směje . Snad je dneska vypráskáme a potáhnou do***e i s Ujčíkem "
Ono to moc k smíchu není, když se díváme, jak si Ujčík dělá co se mu zlíbí a co se jemu a jeho kamarádům hodí. Mmch - Včera jsem se díval na studio při zápase Boleslavi s HK a doslova mne šokoval "expert" Antoš svým vyjádřením, že v Play Off platí jiná pravidla. I Záruba na něj koukal jak zjara, jestli to myslí vážně... A já si dodnes myslel, že hokej má jedny pravidla... a ono ne...
reakce na Schaschek: ,,*KOSA*..." zobrazit příspěvek
twitter.com/ZetyCZ/s..."
Tomu už se člověk jen směje . Snad je dneska vypráskáme a potáhnou do***e i s Ujčíkem
reakce na Schaschek: ,,Tak si zatipujeme. Šmíd bude hrát jakoby se nechumelilo, Stojlarov..." zobrazit příspěvekTak si zatipujeme. Šmíd bude hrát jakoby se nechumelilo, Stojlarov dostane tři a Sobotka jeden.
Stejně je neskutečný, že se ten *** ještě nevyjádřil. Kdy nám to jako řekne? Hodinu před zápasem?"
Je stanoveno vždy v 13 hod v den zápasu.
reakce na Schaschek: ,,Tak si zatipujeme. Šmíd bude hrát jakoby se nechumelilo, Stojlarov..." zobrazit příspěvekTak si zatipujeme. Šmíd bude hrát jakoby se nechumelilo, Stojlarov dostane tři a Sobotka jeden.
Stejně je neskutečný, že se ten *** ještě nevyjádřil. Kdy nám to jako řekne? Hodinu před zápasem?"
Vždyť dneska Jihlava hrála, tak ten zm.d nemohl.
Výsledky včerejší diskuse (27. 3. 2022):
Nejvíce příspěvků (16) napsal uživatel Hcspikr255tgh a použil v nich celkem 2 396 znaků.
Další pořadí:
2. Schaschek (příspěvky: 8, znaky: 1 005)
3. karlos (příspěvky: 6, znaky: 1 094)
4. Hanzi88 (příspěvky: 6, znaky: 931)
5. Tomidlo1 (příspěvky: 6, znaky: 593)
Celkem bylo včera napsáno 82 příspěveků, které obsahovaly 17 526 znaků.
Aktualizováno: Před 1 min. a 51 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 51 s