reakce na Hcspikr255tgh: ,,A kapesníčky na střídačku Liberce! *THUMBSUP* "
Třívrstvý nebo jednovrstvý?
reakce na Canuck: ,,A hlavne, kdyz nastavil latku tak, ze Smid nevyhodil za par evidentni..." zobrazit příspěvekA hlavne, kdyz nastavil latku tak, ze Smid nevyhodil za par evidentni krosceky do hlavy, tak ani nemuze vyhodit Sobotka. Aspon ne pokud nemaji jine zaber, protoze to tam jenom vypada, ze Vlach zase jenom ochotne skacel k ledu."
Ono to tak nevypadá...ono to tak samozřejmě bylo, že se Vlach kácel jen se Sobotka napřáhl. Koukal jsem a zastavoval to.....Vlach stihnul zvednout ruce a Sobotka ho nemohl podle mne v žádném případě trefit do obličej. A pokud ano, bylo to rukavicí a určitě ne hokejkou. Ale prostě kdo chce psa bít, hůl si najde, že ty howado Ujčíků
reakce na Schaschek: ,,Absolutní nenávist od první minuty zápasu! Zkur.venci..." zobrazit příspěvekAbsolutní nenávist od první minuty zápasu! Zkur.venci sudetský! "
Jo jo, zašlapat ty hnusy do ledu!!!!!!!
reakce na Schaschek: ,,Absolutní nenávist od první minuty zápasu! Zkur.venci..." zobrazit příspěvekAbsolutní nenávist od první minuty zápasu! Zkur.venci sudetský! "
A kapesníčky na střídačku Liberce!
Je.at Ujčíka, je.at Augustu, je.at Šmída s Vlachem, je.at celej Liberec!!
Dneska tam nechám hlasivky!
reakce na Rje: ,,Já myslím, že z toho nic nebude. Stoljarov možná brusle nadzvedl,..." zobrazit příspěvekJá myslím, že z toho nic nebude. Stoljarov možná brusle nadzvedl, ale dostal 5+ do konce utkání a to by mělo stačit. Nic tak hrozného se nestalo.
A Šmíd rozhodně není nejlepší hráč Playoff..
"
Tak jsem zase naivní trubka, co nemá páru o zákulisních hrátkách.
reakce na Amadeus: ,,Se zmanipulovaným samozvaný králem disciplinárky bohužel nic..." zobrazit příspěvekSe zmanipulovaným samozvaný králem disciplinárky bohužel nic nesvedeme. Jediná možná pomsta je spolknout dočasně tyhle křivdy, vyhrát a ideálně je rozsekat co největším rozdílem. Jsou slabší než my, hokejově na nás nemají a dneska se to ukáže.
PS: Argumentace u udělených trestů je opravdu velmi zábavná."
Ano, my s ním nic nesvedeme, ale kluby ano. A neříkej mi, že to jeho rozhodování se už většině klubů nezajídá. Ten šmejd jde na ruku především Pardubicím a Liberci. Camara po dvouzápasovém trestu v 5.minutě málem zabije kluka z Brna a dostane zase pouze 2 zápasy a v tom samém utkání Holland za stejný zákrok dostane 6 zápasů trest. A zákrok Sojlarova na Šmída byl proti tomu Camarovýmu "čistý hit", přesto tresty jsou stejné
Musí se začít hlasitě ozývat kluby a měli by tlačit na odvolání minimálně předsedy DK, ještě lépe celé komise
Se zmanipulovaným samozvaný králem disciplinárky bohužel nic nesvedeme. Jediná možná pomsta je spolknout dočasně tyhle křivdy, vyhrát a ideálně je rozsekat co největším rozdílem. Jsou slabší než my, hokejově na nás nemají a dneska se to ukáže.
PS: Argumentace u udělených trestů je opravdu velmi zábavná.
www.hokej.cz/ztraty-...
Tak jestli dal Sobovi stopku z tohodle záběru? Tak to je docela kumšt. Tak nějak mi to připadá, že tohle se před branku po odpískání stane tak pětkrát za zápas.
reakce na Krtek: ,,Tak že nebude hrát Stoljarov s tím se počítalo, když dostal do..." zobrazit příspěvekTak že nebude hrát Stoljarov s tím se počítalo, když dostal do konce, ale 2 zápasy? Klauni fakt"
Hlavně co nechápu tak Jelínek jeden zápas jenom... Tady vidíme jak se jim nadržuje.... Dneska je dáme at všichni můžou brečet!!!
reakce na Hcspikr255tgh: ,,Sobotka, Stoljarova hrát nebudou si děláte vážně srandu ne?..." zobrazit příspěvekSobotka, Stoljarova hrát nebudou si děláte vážně srandu ne? Ujčíku ty by jsi taky na držku potřeboval co nejdřív! "
Tak že nebude hrát Stoljarov s tím se počítalo, když dostal do konce, ale 2 zápasy? Klauni fakt
Aktualizováno: Před 3 min. a 42 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 42 s