reakce na Gapin: ,,Jo to se směju jak ho ty brněnský ***i vlastně už nechtěli a..." zobrazit příspěvekJo to se směju jak ho ty brněnský ***i vlastně už nechtěli a najednou jim bez něj bude líp já už jenom čekám, že přijdou s výrokem, že ten Jandač o tom průměrným hráči měl tenkrát pravdu
"
To samé s Kubou Krejčíkem. Měsíc si ho tam malovali do různých obraných dvojic a když podepsal nám, tak byli taky rádi, že tam nešel
reakce na Kimi R.: ,,Tam se slaví a palí se dresy *FUCKU* Za to že hrajou hovno mohl..." zobrazit příspěvekTam se slaví a palí se dresy Za to že hrajou hovno mohl vlastně celou dobu ten vegetarián a aktuálně už je semifinále bráno skoro jako neúspěch. Kdyby pro změnu prodloužil, tak by se taky slavilo a finále by bylo bráno jako samozřejmost. No jsem na ně zvědavej. Tipl bych si, že je v předkole smáznou Vítkovice s vegetarianem v čele
"
Jo to se směju jak ho ty brněnský ***i vlastně už nechtěli a najednou jim bez něj bude líp já už jenom čekám, že přijdou s výrokem, že ten Jandač o tom průměrným hráči měl tenkrát pravdu
reakce na Kimi R.: ,,Tam se slaví a palí se dresy *FUCKU* Za to že hrajou hovno mohl..." zobrazit příspěvekTam se slaví a palí se dresy Za to že hrajou hovno mohl vlastně celou dobu ten vegetarián a aktuálně už je semifinále bráno skoro jako neúspěch. Kdyby pro změnu prodloužil, tak by se taky slavilo a finále by bylo bráno jako samozřejmost. No jsem na ně zvědavej. Tipl bych si, že je v předkole smáznou Vítkovice s vegetarianem v čele
"
pardon jestli je vegan
reakce na Koty: ,,Teď budou rádi že se udrží. *FUCKU* "
Tam se slaví a palí se dresy Za to že hrajou hovno mohl vlastně celou dobu ten vegetarián a aktuálně už je semifinále bráno skoro jako neúspěch. Kdyby pro změnu prodloužil, tak by se taky slavilo a finále by bylo bráno jako samozřejmost. No jsem na ně zvědavej. Tipl bych si, že je v předkole smáznou Vítkovice s vegetarianem v čele
reakce na Gapin: ,,Takovejhle brankářů z NHL jsme tu už měli. "
Já vím, ale nikdy jsme ho nepřiváděli jako dvojku. Může si to 1-2 vyzkoušet a nebude na něj takový tlak jako kdyby šel dělat hned jedničku a pak může v pohodě nahradit Kováře, ale tím netvrdím, že by se to samé nedalo udělat s Brízgalou. Pokud teda všechno neodchytá jen Kovář
reakce na Gapin: ,,A Mueller nebo jak se to píše do Vítkovic :-D to bylo keců :-D ..." zobrazit příspěvekA Mueller nebo jak se to píše do Vítkovic to bylo keců
holt Kometa je rodina
"
Oni jsou rodina, ale nějaká problémová
Všichni co ze zatáčky v minulé sezóně odešli, tak měli rodinné důvody
Jinak si bohužel myslím, že jim odchod Muellera může jenom pomoct. Mnohem víc prostoru totiž dostanou jiný hráči a ti pak mohou hokejově růst. Já bych u nás takového hráče jako je Mueller nechtěl Hokejista určitě vynikající, ale aby se vše točilo kolem jednoho hráče nikdy nedělá dobrotu. Ale co už, kálet na ně
reakce na Gapin: ,,A Mueller nebo jak se to píše do Vítkovic :-D to bylo keců :-D ..." zobrazit příspěvekA Mueller nebo jak se to píše do Vítkovic to bylo keců
holt Kometa je rodina
"
Teď budou rádi že se udrží.
reakce na Kimi R.: ,,Kořenář za mě dobrý, ale je mi teda líto Brízgaly. Ale údajně..." zobrazit příspěvekKořenář za mě dobrý, ale je mi teda líto Brízgaly. Ale údajně už má vyjednáné hostování v ELH.Takže třeba letos kolem Vánoc nepřijde žádný brankář Ani se Tonovi nedivím, že ho podepsal. Ono brankář z NHL je brankář z NHL. Kovář se zraní a budeme rádi, že ho máme."
Takovejhle brankářů z NHL jsme tu už měli.
reakce na Kimi R.: ,,Kořenář za mě dobrý, ale je mi teda líto Brízgaly. Ale údajně..." zobrazit příspěvekKořenář za mě dobrý, ale je mi teda líto Brízgaly. Ale údajně už má vyjednáné hostování v ELH.Takže třeba letos kolem Vánoc nepřijde žádný brankář Ani se Tonovi nedivím, že ho podepsal. Ono brankář z NHL je brankář z NHL. Kovář se zraní a budeme rádi, že ho máme."
Golman z nhl je teda hodně odvážné označení pro někoho, kdo tam má 12 startů
reakce na SpartaCorps: ,,https://www.hcsparta.cz/clanek.asp?id=Spartanske-brankoviste-posilil-K..." zobrazit příspěvekwww.hcsparta.cz/clan...
Josef Kořenář je náš "
No jo, je náš, no. Tak teď už jen ozdobit stromeček, nakoupit dárky a můžeme slavit Vánoce
Sparta se asi rozhodla nám vánoční atmosféru dopřát 2x do roka
reakce na papi35: ,,Moc nevím, co si o tom tahu s golmanama myslet. Doufal jsem, že..." zobrazit příspěvekMoc nevím, co si o tom tahu s golmanama myslet. Doufal jsem, že dají ještě příležitost Kubovi Neužilovi, kterej tady loni zachytal skvěle a Ton tvrdil jak ve Spartě neřekl poslední slovo. Bojím se, že na víc slov už to nebude a za mě je to veliká škoda. "
Kořenář za mě dobrý, ale je mi teda líto Brízgaly. Ale údajně už má vyjednáné hostování v ELH.Takže třeba letos kolem Vánoc nepřijde žádný brankář Ani se Tonovi nedivím, že ho podepsal. Ono brankář z NHL je brankář z NHL. Kovář se zraní a budeme rádi, že ho máme.
Výsledky včerejší diskuse (7. 6. 2022):
Nejvíce příspěvků (2) napsal uživatel frafont a použil v nich celkem 1 002 znaků.
Další pořadí:
2. rad55 (příspěvky: 2, znaky: 101)
3. Gapin (příspěvky: 1, znaky: 621)
4. Kubajs (příspěvky: 1, znaky: 594)
5. marek17 (příspěvky: 1, znaky: 564)
Celkem bylo včera napsáno 16 příspěveků, které obsahovaly 5 246 znaků.
Zbytečně jsme brali Brizgalu. Věřím, že kdyby se Kořenář dotáhl dřív, tak by jsme Brízgalu nepodepisovali, takhle je to úplně zbytečný. Možná by byl ideální krok pro obě strany to s ním rozvázat ještě před startem ligy. Jinak nevidím důvod ho přivézt a zase poslat zpátky do Kladna? Do toho Neužil, kterýho jsme hodili přes palubu úplně. Klidně to mohlo být Kovář - Neužil a ušetřili by jsme. Případně Kořenář - Brízgala jako sázka na mládí a budoucnost. Ale ne dopadlo to tak, že máme 3 gólmany + Cichoň..
reakce na papi35: ,,Moc nevím, co si o tom tahu s golmanama myslet. Doufal jsem, že..." zobrazit příspěvekMoc nevím, co si o tom tahu s golmanama myslet. Doufal jsem, že dají ještě příležitost Kubovi Neužilovi, kterej tady loni zachytal skvěle a Ton tvrdil jak ve Spartě neřekl poslední slovo. Bojím se, že na víc slov už to nebude a za mě je to veliká škoda. "
Mám s toho Naprosto stejný pocit.
Co si o tom myslet?? Nechápu dost dobře tento tah.
Nic proti Kořenářovi , ba naopak, golman je to talentovaný.
Spíše Nechápu krok vedení. Napadá mě jediné, že byl prostě k mání a byla by škoda ho nevzít k nám, jen aby ho nevzala třeba konkurence. A že do budoucna si tady šlape cestičku...
Tonóšů zas kecal. Že mu to ještě žerete :)
Kořenář je za mě mladý a kvalitní brankář a určitě dobrá posila, ale je fakt, že mi ve Spartě chybí brankářská koncepce a já být Brízgalou, tak jsem fakt naštvanej. Tímhle tempem nikdy nebudeme mít brankáře z vlastních zdrojů a odchovanci půjdou raději ke konkurenci, než domů a to se mi nelíbí.
Na druhou stranu, pořád nejsem přesvědčený o tom, že Kovářovi vydrží zdraví (byť bych mu to přál) , takže jsem rád, že jsou v záloze dva kvalitní mladí brankáři. Ale stejně bych za nějakou koncepci byl do budoucna fakt už rád.
reakce na SpartaCorps: ,,https://www.hcsparta.cz/clanek.asp?id=Spartanske-brankoviste-posilil-K..." zobrazit příspěvekwww.hcsparta.cz/clan...
Josef Kořenář je náš "
Jako ne že by byl špatný, ale je mi líto Brízgaly, který se těšil na spolupráci s Kovářem, vrátí se do Sparty a teď asi půjde na hostování
Aktualizováno: Před 2 min. a 16 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 17 s