Kluci, prosím. Jsem z toho docela v lese. On je Salák nějaká super Česká mediální hvězda?
Pořád nechápu, za co mu byla ukončena smlouva, ale pokud jde o nějaký klub, tak jéžiš, dyť o nic nejde a tady (v česku) se to hrotí, ani jsem nevěděl, že blesk má takový studio
Přijde mi to všechno totálně uhozený
Počítám, že zítra vyjde že Sparty, že Salák odchází na vlastní žádost.
reakce na karlos: ,,Tak já to zkouknul celé :-! :-! To teda jsou kecy*MIMO* "Jak..." zobrazit příspěvekTak já to zkouknul celé
To teda jsou kecy
"Jak jste se dozvěděla, že je v bordelu??" .........No já jsem mu volala.....Saša šel z hospody po vykřičené ulici......On mi to vlastně sám řekl, kde je.....Byla jsem v pyžamu
To je fakt chytrá holka
To se pak ani nedivím, že je Salák takový vymaštěný pošuk
Co ale nechápu je, jak Salák vychvaluje Tona s Hlinkou, že mu pomáhají ukončit smlouvu. Tak došlo k porušení smlouvy nebo se jedná o přátelské ukončení ?? Myslím, že by klub měl tentokrát svým fanouškům říct po pravdě, jak se věci mají."
To s jeho smlouvou si v tuhle chvíli vysvětluji tak, že v Blesku se v krátkém sledu dozvěděli o scéně před bordelem i o jednání s Djurgårdenem.
A jelikož má pořád smlouvu ve Spartě, tak to nazvali jejím porušením a spojili to s bordelem -> senzační série článků.
Ta situace o konci ve Spartě může být ve skutečnosti mnohem klidnější, než píše Kuchař.
Pro zklidnění situace a emocí by od klubu byl opravdu nejlepší krok, kdyby se k celé situaci vyjádřil a uvedl věci se smlouvou na pravou míru.
reakce na Gapin: ,,Pane bože*MIMO* *MIMO* *MIMO* Mám dost. Mám v sobě šest piv..." zobrazit příspěvekPane bože
Mám dost. Mám v sobě šest piv a nedal sem víc jak deset minut.
Teď nevím jestli se mám smát a nebo stydět.
Nevím co mělo za účel takhle veřejné ze sebe udělat kašpary, ale tohle je na mě fakt moc.
Že se dou vožrat, je jedna věc. Že když je člověk pod vlivem, tak ho napadají různý věci zvlášť když je v partě je věc druhá. Kdo to nezažil ani jednou ať hodí šutrem. Ale nechápu proč musí veřejně rozebírat svoje domácí problémy. Tohle mohli dávat na Nově jako reality show. "
Tak já to zkouknul celé
To teda jsou kecy
"Jak jste se dozvěděla, že je v bordelu??" .........No já jsem mu volala.....Saša šel z hospody po vykřičené ulici......On mi to vlastně sám řekl, kde je.....Byla jsem v pyžamu
To je fakt chytrá holka
To se pak ani nedivím, že je Salák takový vymaštěný pošuk
Co ale nechápu je, jak Salák vychvaluje Tona s Hlinkou, že mu pomáhají ukončit smlouvu. Tak došlo k porušení smlouvy nebo se jedná o přátelské ukončení ?? Myslím, že by klub měl tentokrát svým fanouškům říct po pravdě, jak se věci mají.
reakce na Leo: ,,No v Pardubicích by v tom byl ještě perník :-D a všichni víme..." zobrazit příspěvekNo v Pardubicích by v tom byl ještě perník a všichni víme jaký perník
"
Tam jedou lajny no
reakce na Gapin: ,,Když nad tím tak přemejšlim, tak měl Saša štěstí, že se..." zobrazit příspěvekKdyž nad tím tak přemejšlim, tak měl Saša štěstí, že se upsal Spartě. Kdyby náhodou šel do Plzně nebo Pardubic, tak už to měl na talíři mnohem dřív
"
No v Pardubicích by v tom byl ještě perník a všichni víme jaký perník
reakce na paul68: ,,To pak už bude jak v NHL, budeme muset hrát tři zápasy třeba ve..." zobrazit příspěvekTo pak už bude jak v NHL, budeme muset hrát tři zápasy třeba ve čtyřech dnech. S naší marodkou by to bylo něco.. To aby jsme nazuli brusle pak už i my.
"
V tom případě si musíš vybrat, co je menší zlo
reakce na ReiN: ,,Já myslím že Pepa si vůbec nepřipouští že je pod nějakým..." zobrazit příspěvekJá myslím že Pepa si vůbec nepřipouští že je pod nějakým tlakem "
Ona bude Míša dobrej manipulant, špatně se zaměřila.
Pane bože
Mám dost. Mám v sobě šest piv a nedal sem víc jak deset minut.
Teď nevím jestli se mám smát a nebo stydět.
Nevím co mělo za účel takhle veřejné ze sebe udělat kašpary, ale tohle je na mě fakt moc.
Že se dou vožrat, je jedna věc. Že když je člověk pod vlivem, tak ho napadají různý věci zvlášť když je v partě je věc druhá. Kdo to nezažil ani jednou ať hodí šutrem. Ale nechápu proč musí veřejně rozebírat svoje domácí problémy. Tohle mohli dávat na Nově jako reality show.
reakce na Hcspikr255tgh: ,,Saláku ty jsi hovado!!! [:-} "
V první řadě je mi ho líto. Co je děs, že propálí, že chodila spousta nabídek!
reakce na rad55: ,,Mě strašně mrzí, že se neskamaradila s paní Jandačovou. Ta by..." zobrazit příspěvekMě strašně mrzí, že se neskamaradila s paní Jandačovou. Ta by taky mohla mít už zabalené kufry.
"
tak ten byl dobrej!
reakce na Hcspikr255tgh: ,,Saláku ty jsi hovado!!! [:-} "
Salak ve Spartě zůstat chtěl. Za vším hledej ženu
reakce na rad55: ,,Mě strašně mrzí, že se neskamaradila s paní Jandačovou. Ta by..." zobrazit příspěvekMě strašně mrzí, že se neskamaradila s paní Jandačovou. Ta by taky mohla mít už zabalené kufry.
"
Já myslím že Pepa si vůbec nepřipouští že je pod nějakým tlakem
reakce na ReiN: ,,Míša už ohlásila *ANO* "
Mě strašně mrzí, že se neskamaradila s paní Jandačovou. Ta by taky mohla mít už zabalené kufry.
Aktualizováno: Před 3 min. a 11 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci: