Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
otaznik1
Kimi R. +262
08.06.22 v 13:46

reakce na Gapin: ,,Jo to se směju jak ho ty brněnský ***i vlastně už nechtěli a..." zobrazit příspěvekJo to se směju jak ho ty brněnský ***i vlastně už nechtěli a najednou jim bez něj bude líp :-D já už jenom čekám, že přijdou s výrokem, že ten Jandač o tom průměrným hráči měl tenkrát pravdu :-D :-D :-D "

To samé s Kubou Krejčíkem. Měsíc si ho tam malovali do různých obraných dvojic a když podepsal nám, tak byli taky rádi, že tam nešel :-D

+1
273.jpg
Gapin +2462
08.06.22 v 12:00

reakce na Kimi R.: ,,Tam se slaví a palí se dresy *FUCKU* Za to že hrajou hovno mohl..." zobrazit příspěvekTam se slaví a palí se dresy *FUCKU* Za to že hrajou hovno mohl vlastně celou dobu ten vegetarián a aktuálně už je semifinále bráno skoro jako neúspěch. Kdyby pro změnu prodloužil, tak by se taky slavilo a finále by bylo bráno jako samozřejmost. No jsem na ně zvědavej. Tipl bych si, že je v předkole smáznou Vítkovice s vegetarianem v čele *HAHA* "

Jo to se směju jak ho ty brněnský ***i vlastně už nechtěli a najednou jim bez něj bude líp :-D já už jenom čekám, že přijdou s výrokem, že ten Jandač o tom průměrným hráči měl tenkrát pravdu :-D :-D :-D

+1
otaznik3
Kimi R. +262
08.06.22 v 11:27

reakce na Kimi R.: ,,Tam se slaví a palí se dresy *FUCKU* Za to že hrajou hovno mohl..." zobrazit příspěvekTam se slaví a palí se dresy *FUCKU* Za to že hrajou hovno mohl vlastně celou dobu ten vegetarián a aktuálně už je semifinále bráno skoro jako neúspěch. Kdyby pro změnu prodloužil, tak by se taky slavilo a finále by bylo bráno jako samozřejmost. No jsem na ně zvědavej. Tipl bych si, že je v předkole smáznou Vítkovice s vegetarianem v čele *HAHA* "

pardon jestli je vegan :-D

otaznik4
Kimi R. +262
08.06.22 v 11:25

reakce na Koty: ,,Teď budou rádi že se udrží. *FUCKU* "

Tam se slaví a palí se dresy *FUCKU* Za to že hrajou hovno mohl vlastně celou dobu ten vegetarián a aktuálně už je semifinále bráno skoro jako neúspěch. Kdyby pro změnu prodloužil, tak by se taky slavilo a finále by bylo bráno jako samozřejmost. No jsem na ně zvědavej. Tipl bych si, že je v předkole smáznou Vítkovice s vegetarianem v čele *HAHA*

otaznik5
Kimi R. +262
08.06.22 v 11:21

reakce na Gapin: ,,Takovejhle brankářů z NHL jsme tu už měli. "

Já vím, ale nikdy jsme ho nepřiváděli jako dvojku. Může si to 1-2 vyzkoušet a nebude na něj takový tlak jako kdyby šel dělat hned jedničku a pak může v pohodě nahradit Kováře, ale tím netvrdím, že by se to samé nedalo udělat s Brízgalou. Pokud teda všechno neodchytá jen Kovář

+1
otaznik6
karlos +1176
08.06.22 v 11:03

reakce na Gapin: ,,A Mueller nebo jak se to píše do Vítkovic :-D to bylo keců :-D ..." zobrazit příspěvekA Mueller nebo jak se to píše do Vítkovic :-D to bylo keců :-D holt Kometa je rodina :-D :-D :-D "

Oni jsou rodina, ale nějaká problémová *FUCKU* *FUCKU* Všichni co ze zatáčky v minulé sezóně odešli, tak měli rodinné důvody *KSICHT*
Jinak si bohužel myslím, že jim odchod Muellera může jenom pomoct. Mnohem víc prostoru totiž dostanou jiný hráči a ti pak mohou hokejově růst. Já bych u nás takového hráče jako je Mueller nechtěl *NE* Hokejista určitě vynikající, ale aby se vše točilo kolem jednoho hráče nikdy nedělá dobrotu. Ale co už, kálet na ně *FUCKU*

+1
otaznik7
Koty -262
08.06.22 v 09:00

reakce na Gapin: ,,A Mueller nebo jak se to píše do Vítkovic :-D to bylo keců :-D ..." zobrazit příspěvekA Mueller nebo jak se to píše do Vítkovic :-D to bylo keců :-D holt Kometa je rodina :-D :-D :-D "

Teď budou rádi že se udrží. *FUCKU*

273.jpg
Gapin +2462
08.06.22 v 08:53

A Mueller nebo jak se to píše do Vítkovic :-D to bylo keců :-D holt Kometa je rodina :-D :-D :-D

+1
273.jpg
Gapin +2462
08.06.22 v 08:51

reakce na Kimi R.: ,,Kořenář za mě dobrý, ale je mi teda líto Brízgaly. Ale údajně..." zobrazit příspěvekKořenář za mě dobrý, ale je mi teda líto Brízgaly. Ale údajně už má vyjednáné hostování v ELH.Takže třeba letos kolem Vánoc nepřijde žádný brankář :-D Ani se Tonovi nedivím, že ho podepsal. Ono brankář z NHL je brankář z NHL. Kovář se zraní a budeme rádi, že ho máme."

Takovejhle brankářů z NHL jsme tu už měli.

otaznik10
sestnactletbidy -25
08.06.22 v 08:16

reakce na Kimi R.: ,,Kořenář za mě dobrý, ale je mi teda líto Brízgaly. Ale údajně..." zobrazit příspěvekKořenář za mě dobrý, ale je mi teda líto Brízgaly. Ale údajně už má vyjednáné hostování v ELH.Takže třeba letos kolem Vánoc nepřijde žádný brankář :-D Ani se Tonovi nedivím, že ho podepsal. Ono brankář z NHL je brankář z NHL. Kovář se zraní a budeme rádi, že ho máme."

Golman z nhl je teda hodně odvážné označení pro někoho, kdo tam má 12 startů :-D

-1
otaznik11
karlos +1176
08.06.22 v 07:54

reakce na SpartaCorps: ,,https://www.hcsparta.cz/clanek.asp?id=Spartanske-brankoviste-posilil-K..." zobrazit příspěvekwww.hcsparta.cz/clan...

Josef Kořenář je náš *SALA* "

No jo, je náš, no. Tak teď už jen ozdobit stromeček, nakoupit dárky a můžeme slavit Vánoce *MIMO* *MIMO* Sparta se asi rozhodla nám vánoční atmosféru dopřát 2x do roka *METAL* *METAL*

otaznik12
Kimi R. +262
08.06.22 v 07:24

reakce na papi35: ,,Moc nevím, co si o tom tahu s golmanama myslet. Doufal jsem, že..." zobrazit příspěvekMoc nevím, co si o tom tahu s golmanama myslet. Doufal jsem, že dají ještě příležitost Kubovi Neužilovi, kterej tady loni zachytal skvěle a Ton tvrdil jak ve Spartě neřekl poslední slovo. Bojím se, že na víc slov už to nebude a za mě je to veliká škoda. "

Kořenář za mě dobrý, ale je mi teda líto Brízgaly. Ale údajně už má vyjednáné hostování v ELH.Takže třeba letos kolem Vánoc nepřijde žádný brankář :-D Ani se Tonovi nedivím, že ho podepsal. Ono brankář z NHL je brankář z NHL. Kovář se zraní a budeme rádi, že ho máme.

+1
otaznik13
SHS
08.06.22 v 00:00

Výsledky včerejší diskuse (7. 6. 2022):

Nejvíce příspěvků (2) napsal uživatel frafont a použil v nich celkem 1 002 znaků.

Další pořadí:
2. rad55 (příspěvky: 2, znaky: 101)
3. Gapin (příspěvky: 1, znaky: 621)
4. Kubajs (příspěvky: 1, znaky: 594)
5. marek17 (příspěvky: 1, znaky: 564)

Celkem bylo včera napsáno 16 příspěveků, které obsahovaly 5 246 znaků.

674.jpg
marek17 +252
07.06.22 v 23:04

Zbytečně jsme brali Brizgalu. Věřím, že kdyby se Kořenář dotáhl dřív, tak by jsme Brízgalu nepodepisovali, takhle je to úplně zbytečný. Možná by byl ideální krok pro obě strany to s ním rozvázat ještě před startem ligy. Jinak nevidím důvod ho přivézt a zase poslat zpátky do Kladna? Do toho Neužil, kterýho jsme hodili přes palubu úplně. Klidně to mohlo být Kovář - Neužil a ušetřili by jsme. Případně Kořenář - Brízgala jako sázka na mládí a budoucnost. Ale ne dopadlo to tak, že máme 3 gólmany + Cichoň..

otaznik15
Leo +125
07.06.22 v 22:55

reakce na papi35: ,,Moc nevím, co si o tom tahu s golmanama myslet. Doufal jsem, že..." zobrazit příspěvekMoc nevím, co si o tom tahu s golmanama myslet. Doufal jsem, že dají ještě příležitost Kubovi Neužilovi, kterej tady loni zachytal skvěle a Ton tvrdil jak ve Spartě neřekl poslední slovo. Bojím se, že na víc slov už to nebude a za mě je to veliká škoda. "

Mám s toho Naprosto stejný pocit.
Co si o tom myslet?? Nechápu dost dobře tento tah.
Nic proti Kořenářovi , ba naopak, golman je to talentovaný.
Spíše Nechápu krok vedení. Napadá mě jediné, že byl prostě k mání a byla by škoda ho nevzít k nám, jen aby ho nevzala třeba konkurence. A že do budoucna si tady šlape cestičku...

+1
otaznik16
sestnactletbidy -25
07.06.22 v 22:15

Tonóšů zas kecal. Že mu to ještě žerete :)

-2
otaznik17
Kubajs +361
07.06.22 v 22:02

Kořenář je za mě mladý a kvalitní brankář a určitě dobrá posila, ale je fakt, že mi ve Spartě chybí brankářská koncepce a já být Brízgalou, tak jsem fakt naštvanej. Tímhle tempem nikdy nebudeme mít brankáře z vlastních zdrojů a odchovanci půjdou raději ke konkurenci, než domů a to se mi nelíbí.

Na druhou stranu, pořád nejsem přesvědčený o tom, že Kovářovi vydrží zdraví (byť bych mu to přál) , takže jsem rád, že jsou v záloze dva kvalitní mladí brankáři. Ale stejně bych za nějakou koncepci byl do budoucna fakt už rád.

+1
otaznik18
papi35 +12
07.06.22 v 21:45

Moc nevím, co si o tom tahu s golmanama myslet. Doufal jsem, že dají ještě příležitost Kubovi Neužilovi, kterej tady loni zachytal skvěle a Ton tvrdil jak ve Spartě neřekl poslední slovo. Bojím se, že na víc slov už to nebude a za mě je to veliká škoda.

+1
678.jpg
toci87 +340
07.06.22 v 21:01

reakce na SpartaCorps: ,,https://www.hcsparta.cz/clanek.asp?id=Spartanske-brankoviste-posilil-K..." zobrazit příspěvekwww.hcsparta.cz/clan...

Josef Kořenář je náš *SALA* "

Jako ne že by byl špatný, ale je mi líto Brízgaly, který se těšil na spolupráci s Kovářem, vrátí se do Sparty a teď asi půjde na hostování

83.jpg
SpartaCorps +1103
07.06.22 v 20:47

www.hcsparta.cz/clan...

Josef Kořenář je náš *SALA*

+1
Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí

<<06 / 2023>>