reakce na frafont: ,,Meleme je, jsme lepsi, jenom to zakonceni nejak ne a ne prijit."
Celý prodloužení jsme lepší, ale už by to chtělo branku ráno jdu do práce
reakce na rad55: ,,Je čas na těžký kalibr. Jestli zamavate koťatům na cestu do ZOO,..." zobrazit příspěvekJe čas na těžký kalibr. Jestli zamavate koťatům na cestu do ZOO, pod Ještěd tak budu tejden mějte nádobí.
"
Přitvrď, aspoň měsíc! Obětuj se pro tým
reakce na rad55: ,,Věděl, že to rozhodčí neuvidí*NA**** "
Za chvíli rozhodneme a doufám že dostane na hubu
reakce na Hcspikr255tgh: ,,Nechápu že mu tohle pořád prochází... může pískat kdo chce a..." zobrazit příspěvekNechápu že mu tohle pořád prochází... může pískat kdo chce a stejně trest mít nebude"
Věděl, že to rozhodčí neuvidí
reakce na Schaschek: ,,Tohle koště dělá mezinárodního sudího to snad ne."
Mě sere že jim prostě projde všechno.. Jednou faul u nás a hned se píská. U nich celý zápas a nic. A to může pískat kdo chce hodně smutný a mělo by se s tím něco dělat..
reakce na SpartaCorps: ,,Tvl, totálně vysílenej…. Už to kluci dejte…"
Mně povídej, ja už nemůžu ani mluvit.
reakce na Tomidlo1: ,,Hudys nova jednička tečka *METAL* "
Dneska Machy neměl den no.. Ale taky bych to na něj neházel, ale Hudys
reakce na Gapin: ,,Tady se jede těžká nakloněná rovina. To ať jim ten titul..." zobrazit příspěvekTady se jede těžká nakloněná rovina.
To ať jim ten titul dají rovnou, protože s tímhle neudělá nic ani Třinec."
To bys koukal, kolikrát by si nechal v takových situacích Varaďa zavolat rozhodčího. To je stejná plačka jako Augusta
A tím jeho bulením dokáže taky dostat rozhodčí pod tlak. Jsem rád, že k tomuhle se Pepa neuchyluje. Jenže to přece neznamená, že když nebulíme, že nás budou ty jebky pruhovaný takhle řezat
Aktualizováno: Před 2 min. a 30 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 30 s