reakce na Schaschek: ,,Tohle je fakt o průser. Stejně jako včera. Hraješ dvě třetiny..." zobrazit příspěvekTohle je fakt o průser. Stejně jako včera. Hraješ dvě třetiny výborně, pak přijde třetí a všechno je úplně jinak."
Hořak musí obranu fakt seřvat. Druhý gól byl úplně zbytečný.
reakce na Leo: ,,Odpadli jsme fyzicky. Tohle jestli urveme, tak jedině na morál "
Třinec žere led, my si dáváme přednost, kdo vyhodí puk
reakce na frafont: ,,Tak ve treti tretine to udrzet a neudelat zase nejakej zbytecnej kiks...." zobrazit příspěvekTak ve treti tretine to udrzet a neudelat zase nejakej zbytecnej kiks. "
reakce na Patriot: ,,Nevíte někdo proč nehrajou i polskou hymnu?"
Ta se bude hrát až u nich.
reakce na toci87: ,,No pro ne ztrata a pro nas na tribuně ubytek emocí kvuli tomu..." zobrazit příspěvekNo pro ne ztrata a pro nas na tribuně ubytek emocí kvuli tomu šmejdovi "
Nevadí, najde se jinej "oblíbenec"
reakce na gulbis: ,,U nás sestava stejná, u Třince v bráně Kacetl + chybí Marcinko,..." zobrazit příspěvekU nás sestava stejná, u Třince v bráně Kacetl + chybí Marcinko, což je pro ně citlivá ztráta. ( Pokud Livesport nekecá )"
No pro ne ztrata a pro nas na tribuně ubytek emocí kvuli tomu šmejdovi
reakce na MartinMegadeth: ,,To rozhodně. A přidal bych, že po (oficiální) změně majitele i..." zobrazit příspěvekTo rozhodně. A přidal bych, že po (oficiální) změně majitele i vedení v klubu panuje nepochybně lepší atmosféra. Nemůžu si pomoct, ale menší finanční konkurenceschopnost byla jen jedna stránka věci proč se k nám řadě hráčů nechtělo. Bříza, a že ho fakt mám rád, s těmi svými pravidelnými proměnami z Jekylla na Hyda s lidmi jednat evidentně neuměl, vytvářel časté dusno, kterým málokdy něčemu prospěl. A Brošem, dalším chlapem, na kterého jinak nedám dopustit, to moc nevytrhl. Ton s Hlinkou to celé dělají jinak, ale evidentně líp. "
Hlavně mají úplně jiný finanční možnosti. Proto si můžou dovolit hráče jako Tomášek, Řepík, Kempný atd. To Broš určitě nemohl.
reakce na Schaschek: ,,Hoši tohle je naprosto hrozný. Sám mám dvouletýho syna a stát se..." zobrazit příspěvekHoši tohle je naprosto hrozný. Sám mám dvouletýho syna a stát se mi tohle, tak si to asi hodím.
www.hc-olomouc.cz/cl..."
Strašná zpráva...
Aktualizováno: Před 1 min. a 20 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci: