reakce na Mandor: ,,Podle informací třeba Košťálek by si vydělal letos ve Spartě i..." zobrazit příspěvekPodle informací třeba Košťálek by si vydělal letos ve Spartě i víc. V Pardubicích má větší základ, tady mohl mít více na bodech a z toho plynoucích odměnách.
Ale ono je to třeba i o tom kde (na jaké ploše) se trénuje, jaké je zázemí. A to v Holešovicích při vší úctě je "mizerné". Rehabilitace, posilovna šatny..... "
Dobrý den, jen pro upřesnění - v holešovické Sportovní hale nové vedení vybudovalo zcela novou, moderní kabinu s prvotřídní regenerací. Nová je i posilovna a novou regeneraci, srovnatelnou s extraligovým nadstandardem, získali také hráči sparťanské akademie. Zázemí pro A-tým je staré dva roky, pro akademii bylo vybudované v této sezoně.
reakce na Schaschek: ,,Napálili? Mě to přijde úplně v pohodě. Chodíš na hokej v..." zobrazit příspěvekNapálili? Mě to přijde úplně v pohodě. Chodíš na hokej v hlavním městě, kde je všechno dražší. Permice s play off je vždy investice a ta s sebou nese i riziko.
Ale za mě ceny v pohodě."
Nepochop mě špatně. Jako když porovnám ceny permic v jiných městech napříč extraligou/1. ligou, tak ta cena je relativně v pohodě a rozhodně to není o tom, že bych si na ni stěžoval. Ale 60% zdražení v případě kotle, je opravdu napálení ceny podle mě.
Co se týče toho PO tak to souhlasím. Jen jako nechápu ten 25% rozdíl ceny, když reálně za tu cenu koupím 2 lístky. Kdyby to příští rok vyšlo přinejmenším podobně jak letos, člověk ušetří doslova tisíce. V tomhle směru je permice s PO opravdu výhodná na příští rok, i když je tam stále to riziko neúspěchu
reakce na Patriot: ,,Absolutní ztráta pokory, mistři světa na internetu. Zakouřená..." zobrazit příspěvekAbsolutní ztráta pokory, mistři světa na internetu. Zakouřená pr.del hnusnější než Litvínov s chemičkou, kde by bez oceláren pásli ovce a na stadionu měli tržnici. A tohle bude machrovat a mít plnou držku keců, pastevci."
Jen ať si vykřikují hovna na internetu. To jim jde nejlíp
reakce na Michtro: ,,Tak koukoukám, že po letošním úspěchu ty permice na příští..." zobrazit příspěvekTak koukoukám, že po letošním úspěchu ty permice na příští rok celkem slušně napálili. Jediné co mi nejde do hlavy, ten rozdíl mezi bez PO a s PO. Za ten rozdíl budou příští rok vstupenky na 2 čtvrfinále a zbytek PO v podstatě gratis."
Napálili? Mě to přijde úplně v pohodě. Chodíš na hokej v hlavním městě, kde je všechno dražší. Permice s play off je vždy investice a ta s sebou nese i riziko.
Ale za mě ceny v pohodě.
reakce na Michtro: ,,Tak koukoukám, že po letošním úspěchu ty permice na příští..." zobrazit příspěvekTak koukoukám, že po letošním úspěchu ty permice na příští rok celkem slušně napálili. Jediné co mi nejde do hlavy, ten rozdíl mezi bez PO a s PO. Za ten rozdíl budou příští rok vstupenky na 2 čtvrfinále a zbytek PO v podstatě gratis."
Beru s Playoff. Mám v červnu svátek, tak si udělám radost.
reakce na Patriot: ,,Absolutní ztráta pokory, mistři světa na internetu. Zakouřená..." zobrazit příspěvekAbsolutní ztráta pokory, mistři světa na internetu. Zakouřená pr.del hnusnější než Litvínov s chemičkou, kde by bez oceláren pásli ovce a na stadionu měli tržnici. A tohle bude machrovat a mít plnou držku keců, pastevci."
No, takhle to má přesně fungovat. Ale my se necháme rozhodit na kecy, protože
reakce na Mandor: ,,Podle informací třeba Košťálek by si vydělal letos ve Spartě i..." zobrazit příspěvekPodle informací třeba Košťálek by si vydělal letos ve Spartě i víc. V Pardubicích má větší základ, tady mohl mít více na bodech a z toho plynoucích odměnách.
Ale ono je to třeba i o tom kde (na jaké ploše) se trénuje, jaké je zázemí. A to v Holešovicích při vší úctě je "mizerné". Rehabilitace, posilovna šatny..... "
Tak bych spíš myslel, že to bude o nastaveném myšlení.
,, Mizerné zázemí"? Co by Ti na to asi tak odpověděl Daniel Přibyl...
reakce na karlos: ,,Bacha ať ti nepraskne cévka."
Neboj.
Jsou to košťata fanklubácký machrující po internetech a za fízly Ocelový Maniaci to jo tvl. Močky tak možná.
reakce na karlos: ,,Co prosím znamená lepší zacházení v extraligovém klubu??..." zobrazit příspěvekCo prosím znamená lepší zacházení v extraligovém klubu?? Nebojím se, že by Dědek nabízel dvojnásobné platy, takový magor to zase asi nebude Ale ono stačí těm klukům nabídnout o 50tis.Kč/měsíc víc a ono to za rok dělá hezkých 600tis.Kč a za 2 roky smlouvy to je přes milion.
Jinak asi nebude náhoda, že nám odchází další bek ke šňupálistům. Košťálek byl top ofenzivní obránce, ale Dvořák mezi top beky podle mne nepatří a v extralize by se určitě našli minimálně stejně kvalitní či kvalitnější beci. Co z toho vyplývá?? Máme prostě nějaký balík peněz, se kterým můžeme hospodařit a evidentně se Dědkovi nemůžeme rovnat. Pokud bychom dorovnali jeho nabídku Dvořákovi či loni Košťálkovi, nebyl by tu zase třeba Thorell nebo Chlapík. Všechno má svá pro a proti.
Každopádně si nemyslím, že tyhle Dědkovi nákupy povedou k úspěchu Pardubic. Ta očekávání budou obrovská a tlak na ty hráče bude velký. A to je dobře Ať si taky občas užijí jinde, to co my zažíváme každý rok
"
Podle informací třeba Košťálek by si vydělal letos ve Spartě i víc. V Pardubicích má větší základ, tady mohl mít více na bodech a z toho plynoucích odměnách.
Ale ono je to třeba i o tom kde (na jaké ploše) se trénuje, jaké je zázemí. A to v Holešovicích při vší úctě je "mizerné". Rehabilitace, posilovna šatny.....
reakce na Schaschek: ,,O dnu jsem nic nepsal. Jen, že je Dědek *** :-D "
omluva
O dnu psal kolega. Reakce byla myšlená jako komplexní.
Bacha ať ti nepraskne cévka.
reakce na paul68: ,,Budou dneska v Polsku opět v akci tleskátka?*FUCKU* To je něco..." zobrazit příspěvekBudou dneska v Polsku opět v akci tleskátka? To je něco strašnýho..
"
Mě by zajímalo jestli budou ty polský kur.vy dělat ramena jako na internetu. Tábor naprosto na h.ovno, v pražských zápasech neviditelní a neslyšitelní, ale dělat hrdiny na internetu to jo. Dneska výhra. Sparta Praha!
reakce na Schaschek: ,,Nemůžeme, nebo spíš možná nechceme. Tak bych to viděl já. Ale..." zobrazit příspěvekNemůžeme, nebo spíš možná nechceme. Tak bych to viděl já. Ale mám pocit, že Pražák je s Dědkem docela ve válce, když jsme mu chtěli na truc vyfouknout Camaru. Ještěže to nedopadlo."
Je to asi jedno, zda nemůžeme nebo nechceme. Podle mne je dobré si držet nějaký strop a nepouštět se do dostihů. A že nepřišel Camara je moc dobře, takovýho dobytka zákeřnýho bych tu nechtěl
Aktualizováno: Před 3 min. a 57 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 57 s