reakce na paul68: ,,Já ale neříkám, že nám to prohráli prouhatci.*FUCKU* "
Prohráli jsme si to sami ať fyzickou a fauli zároveň bohužel
reakce na karlos: ,,Neblázněte, na rozhodčí se fakt vymlouvat nemůžeme"
Myslím, že by jsme měli podat podnět, ať si nenecháme s.. na hlavu.
reakce na karlos: ,,Neblázněte, na rozhodčí se fakt vymlouvat nemůžeme"
Já ale neříkám, že nám to prohráli prouhatci.
reakce na paul68: ,,Nutno dodat, že asi vše fauly nebo trest bylo. Z mýho pohledu teda..." zobrazit příspěvekNutno dodat, že asi vše fauly nebo trest bylo. Z mýho pohledu teda se to písknout asi dalo. Ale zase na druhou stranu v prodloužení se má vylučovat jen za vraždu jsem někde slyšel, a ta nebyla. V Polsku nám to dlouhodobě nejde, ale vloni jsme to tam taky jednou urvali...
"
Neblázněte, na rozhodčí se fakt vymlouvat nemůžeme
reakce na ReiN: ,,Přeju si mít tvůj život, aby mi tohle udělalo radost. Závist"
Příspěvek byl smazán správcem fóra!
reakce na shs007: ,,Příspěvek byl smazán správcem fóra"
Co je ty chcánko?
reakce na Koty: ,,Jen Třinec muže mít jako host víc presilovek než domácí. :-! ..." zobrazit příspěvekJen Třinec muže mít jako host víc presilovek než domácí. Hnus "
Nutno dodat, že asi vše fauly nebo trest bylo. Z mýho pohledu teda se to písknout asi dalo. Ale zase na druhou stranu v prodloužení se má vylučovat jen za vraždu jsem někde slyšel, a ta nebyla. V Polsku nám to dlouhodobě nejde, ale vloni jsme to tam taky jednou urvali...
reakce na shs007: ,,Dědeček Kempný za mega plus už ke konci moc nestíhal, čtvrtá..." zobrazit příspěvekDědeček Kempný za mega plus už ke konci moc nestíhal, čtvrtá třetina to už pro něj moc není no.."
Přeju si mít tvůj život, aby mi tohle udělalo radost. Závist
reakce na Medvěd: ,,Bohužel nemáme fyzičku uhrát ani dvě třetiny. A to je teprve..." zobrazit příspěvekBohužel nemáme fyzičku uhrát ani dvě třetiny. A to je teprve začátek playoff."
Otázka ale proč základní část jsme ji měli?
reakce na Dolikus: ,,Větší pruser než to ze se prohrálo je pro mě zjištění, ze..." zobrazit příspěvekVětší pruser než to ze se prohrálo je pro mě zjištění, ze jsme dneska nepochopitelně odpadali fyzicky.."
To jo jsme poslední tretinu pěkně tahali nohy...
reakce na shs007: ,,Příspěvek byl smazán správcem fóra"
A ty jseš pěkná piiččaa !
Aktualizováno: Před 2 min. a 40 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci: