Dobré odpoledne, tříletá smlouva Tomáška je zpráva ze Sparťanského tábora, která mi po delší době udělala opravdovou radost. Za mě naprostá pecka a tleskám Tonovi s Hlinkou! A věřím, že nás ještě několikrát mile překvapí jménem dalšího podepsaného hráče, protože pořád potřebujeme posílit obranu i nějakého rozbíječe a hajzlíka do útoku.
reakce na Mandor: ,,David Tomášek na tři sezóny To mám velikou radost."
Úžasná zpráva, podpis Tomáška je lepší než kdejaka posila pomalu
reakce na Mandor: ,,David Tomášek na tři sezóny To mám velikou radost."
Tleskám vedení!!!
reakce na SpartaCorps: ,,Ve dvě oznámí buď posilu nebo prodloužení smlouvy *SALA*..." zobrazit příspěvekVe dvě oznámí buď posilu nebo prodloužení smlouvy
"
Jsem napjatý.
reakce na SpartaCorps: ,,Ve dvě oznámí buď posilu nebo prodloužení smlouvy *SALA*..." zobrazit příspěvekVe dvě oznámí buď posilu nebo prodloužení smlouvy
"
Troufám si říci, že to bude prodloužení Matushkina.. ale rád bych byl překvapen.
reakce na MartinMegadeth: ,,Homolko, že Křetínský na vlastnictví Sparty mnohem víc..." zobrazit příspěvekHomolko, že Křetínský na vlastnictví Sparty mnohem víc finančně vydělal než prodělal nemusíme řešit. Mě zaráží jiná věc. Že člověku s jeho egem a s jeho úspěchy, protože on objektivně (mimo Letnou) úspěšný člověk je, nevadí být spojen s něčím dlouhodobě tak zoufale neúspěšným jako je ACS. Že do klubu ročně rve desítky nebo i stovky milionů, to bych pochopil, že mu nevadí, když jinde vydělává miliardy. Pořídil si nákladnou hračku, má ji a udržuje si ji. Ale že ho ne**re tak zoufale dlouhodobě neúspěšná organizace, se kterou je jeho jméno spojeno, to nedokážu pochopit. To je věc ega i prestiže. Ať mi netvrdí, že se mu obchodní partneři nepošklebují nebo ho aspoň neptají proč je Sparta tak strašně v pr**li. A že ho to ne**re a nemotivuje k vyndání hlavy z pr**le, když i taková guma jako je Luft Jára během pár let vytáhla Slávii, která byla před šesti, sedmi lety desetkrát víc k smíchu než Sparta, k titulům, k Lize Mistrů a k dalším úspěchům v pohárové Evropě. "
Možná že právě v tom může být zakopaný pes. Kšeft je totiž kšeft a možná mu obchodní partneři pochlebují, jak to ve Spartě dělá dobře a že jen dílem náhody nemá Sparta titul. Pro dobrý kšeft se určitě i lže. A tak je dost možné, že Křetínský žije v domění, jak to dělá skvěle
Pravda, občas přece musí slyšet zprávy v televizi, v rádiu, přečte si noviny. Takže není možné, aby nevěděl, že je Sparta totálně v hajzlu. A musí to vědět už hodně dlouho. Když se nad tím člověk zamyslí, vychází z toho hrůzný závěr....on má fakt Spartu pouze jako hračku a jako pozemky na lukrativním místě. Její případný úspěch a bohužel i fanoušci jsou mu totálně volný
Výsledky včerejší diskuse (19. 5. 2022):
Nejvíce příspěvků (4) napsal uživatel MartinMegadeth a použil v nich celkem 4 803 znaků.
Další pořadí:
2. Canuck (příspěvky: 2, znaky: 217)
3. Poky (příspěvky: 1, znaky: 659)
4. Gapin (příspěvky: 1, znaky: 416)
5. Laurik92 (příspěvky: 1, znaky: 396)
Celkem bylo včera napsáno 13 příspěveků, které obsahovaly 7 300 znaků.
reakce na MartinMegadeth: ,,Homolko, že Křetínský na vlastnictví Sparty mnohem víc..." zobrazit příspěvekHomolko, že Křetínský na vlastnictví Sparty mnohem víc finančně vydělal než prodělal nemusíme řešit. Mě zaráží jiná věc. Že člověku s jeho egem a s jeho úspěchy, protože on objektivně (mimo Letnou) úspěšný člověk je, nevadí být spojen s něčím dlouhodobě tak zoufale neúspěšným jako je ACS. Že do klubu ročně rve desítky nebo i stovky milionů, to bych pochopil, že mu nevadí, když jinde vydělává miliardy. Pořídil si nákladnou hračku, má ji a udržuje si ji. Ale že ho ne**re tak zoufale dlouhodobě neúspěšná organizace, se kterou je jeho jméno spojeno, to nedokážu pochopit. To je věc ega i prestiže. Ať mi netvrdí, že se mu obchodní partneři nepošklebují nebo ho aspoň neptají proč je Sparta tak strašně v pr**li. A že ho to ne**re a nemotivuje k vyndání hlavy z pr**le, když i taková guma jako je Luft Jára během pár let vytáhla Slávii, která byla před šesti, sedmi lety desetkrát víc k smíchu než Sparta, k titulům, k Lize Mistrů a k dalším úspěchům v pohárové Evropě. "
Pro mě je to jedna z největších záhad českého sportovního rybníčku. Skoro 20 let dělat s takovou osobní obchodní a manažerskou úspěšností fotbal a nenajít cestu, jak v něm být úspěšný. Vlastní blahosklonností si vyrobit z provinčního soupeře těžkou váhu, která se Spartě s gustem směje a titul je schopná vyhrát i s bankovními účty v minusu. Být pro smích s různými nerealistickými cíli, korunovanými projektem internacionalizace v čele s komikem, který o fotbale hezky plká, a úspěchy v něm nemá.
A to, o čem se spekuluje do budoucna, asi také slibuje zábavu. Jenže pro soupeře Sparty.
reakce na karlos: ,,Tady se tepou trenéři, ale při tom repre v současné době hodně..." zobrazit příspěvekTady se tepou trenéři, ale při tom repre v současné době hodně připomíná fotbalovou Spartu. Trenéři se sice vyměnili, ale parodie na sportovního manažera zůstává jak u repre, tak u nás "
Je pravdou, že u obou těchto institucí, jak fotbalové Sparty tak hokejové reprezentace si už několik let kladu tu stejnou otázku aniž bych na ni nalezl odpověď: Kde je to konečné dno, ze kterého se už nedá spadnout hlouběji do ještě větších sr**ek ?! S kritikou sportovních manažerů v obou institucích souhlasím, ale zároveň dodávám, že ryba smrdí od hlavy. A tou je v jednom případě Křetínský a ve druhém Král.
reakce na Gapin: ,,Psal jsem to tu v pondělí jak to dopadne. A nemýlil jsem se...." zobrazit příspěvekPsal jsem to tu v pondělí jak to dopadne. A nemýlil jsem se. Popravdě to nebylo ani tak těžký.
Holt když má pan majitel jiný priority a to, že do toho každej rok nasype 200-300 mega aby zalátal ztrátu mu nevadí, tak se holt nic nezmění. Škoda se u toho nervovat."
Homolko, že Křetínský na vlastnictví Sparty mnohem víc finančně vydělal než prodělal nemusíme řešit. Mě zaráží jiná věc. Že člověku s jeho egem a s jeho úspěchy, protože on objektivně (mimo Letnou) úspěšný člověk je, nevadí být spojen s něčím dlouhodobě tak zoufale neúspěšným jako je ACS. Že do klubu ročně rve desítky nebo i stovky milionů, to bych pochopil, že mu nevadí, když jinde vydělává miliardy. Pořídil si nákladnou hračku, má ji a udržuje si ji. Ale že ho ne**re tak zoufale dlouhodobě neúspěšná organizace, se kterou je jeho jméno spojeno, to nedokážu pochopit. To je věc ega i prestiže. Ať mi netvrdí, že se mu obchodní partneři nepošklebují nebo ho aspoň neptají proč je Sparta tak strašně v pr**li. A že ho to ne**re a nemotivuje k vyndání hlavy z pr**le, když i taková guma jako je Luft Jára během pár let vytáhla Slávii, která byla před šesti, sedmi lety desetkrát víc k smíchu než Sparta, k titulům, k Lize Mistrů a k dalším úspěchům v pohárové Evropě.
reakce na rad55: ,,https://www.sport.cz/clanek/hokej-ms-simon-se-priznal-za-jeho-uprkem-z..." zobrazit příspěvekwww.sport.cz/clanek/...
Tak nevím co se děje. Je to zvláštní. "
Je to venku a mnohem dřív než jsem čekal: dali si po tlamě. Hokej je o emocích a tohle se prostě občas v týmu stane. Nevidím důvod proč generalita nároďáku mlžila. Teď vypadají Nedvěd a spol. jako vocasové, což ostatně jsou. O Simonovi jsem už párkrát slyšel, že je složitější povaha a něco na tom asi bude. Nevím, ale tohle se většinou řeší podáním rukou a pivem, kterým se problém definitivně spláchne. Nač z toho dělat telenovelu, práskat za sebou dveřmi a předčasně odjíždět z akce jako je MS.
Aktualizováno: Před 3 min. a 42 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 42 s