snad se postup povede brzo a naši kluci budou hrát tam než aby jsme měli farmu kdo ví kde....
www.hcletci.cz/artic...
Jde o běh na delší trať a nejde vzít zkratkou. Klub má ale ty nejvyšší ambice, které se krok po kroku prolínají s realitou. Na úvod přišla nová vizuální podoba loga, letecký merch a fanshop, rozsáhlá rekonstrukce kabiny A-týmu, následovat mají navíc další stavební úpravy v hangáru včetně investic do mládeže.
Letňany jdou za vytouženým cílem systematicky a komplexně, což je věc, jež hraje v druholigové konkurenci velkou roli. Příkladem budiž šíře kádru, s níž A-tým odehrál ročník i s vědomím, že soupiskou mohou otřást koronavirové problémy. Ambice jsou jasné a koncepci se přizpůsobuje cesta k úspěchu.
Mimo jiné cesta za Chance ligou, která je jedním z dlouhodobých cílů.
reakce na Coocen: ,,Bylo by hodně zajímavé zkusit nasadit Dana Přibyla, Sokolově měl..." zobrazit příspěvekBylo by hodně zajímavé zkusit nasadit Dana Přibyla, Sokolově měl za 14 utkání 5+7, v Play-off pak 1+5. Raději bych viděl ve třetí lajně jeho (třeba s Buchtelem a Kašem) než Šmerhu, který má dle nějakých spekulací odejtí do MB. Sparta "
Tomáše bych postavil určitě, to jak hraje, bude hodně potřeba....to už radši místo Kašeho....
reakce na slajer: ,,Vysvětli mlaďasovi, že pořádná hudba je heavy metal,..." zobrazit příspěvekVysvětli mlaďasovi, že pořádná hudba je heavy metal, především trash!!!! "
přesně....od 17, kdy jsem vlez na koncert Arakainu k 15 letům v Lucerně - tvl, to je už doba - fakt jen metal, občas ten punk, hard rock, prostě tvrdá kytarová hudba......
reakce na karlos: ,,Jinak když už to chlapci chtěli pustit na další zápas do Prahy,..." zobrazit příspěvekJinak když už to chlapci chtěli pustit na další zápas do Prahy, tak měl dneska někdo, i za cenu oslabení, seřezat to prase Šticha. To co provedl Šmerhovi přece nemůže šmejdovi zkurveý.u beztrestně projít
"
velkej souhlas
reakce na Leo: ,,Docela by mě zajímalo, co říkal Pech tomu ***ovi když odcházel..." zobrazit příspěvekDocela by mě zajímalo, co říkal Pech tomu ***ovi když odcházel pod sprchy.?
Trochu u mě Pech taky klesl. "
ten u mě klesl jako fakt hodně.....no co, srát na něj, na ně všechny....
Aktualizováno: Před 5 min. a 31 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 31 s