reakce na paul68: ,,Já poznal ženu v ZOO, byla tam v pavilonu...:-D :-D *FUCKU* Ehm, v..." zobrazit příspěvekJá poznal ženu v ZOO, byla tam v pavilonu...
Ehm, v restauraci teda.
Tvl ta jestli si to tady fakt někdy přečte, tak mě kdyžtak zapřete že to nejsem já.
Ještě že jsou tady přezdívky.
"
taky dobrý místo na seznámení, taky tam rádi chodíme, jen nás tam serou ti tupci, co fotej bleskem, bušej do skel, jednou jsme slyšeli, že si zubr dovolí nic nedělat....v jihlavě se ptala holka, jestli si může sáhnout na fakt velkýho hrocha...
ale to jsem odbočil....no ale odlehčil jsi to tady při dnešku....
Nevim no…. 16 let čekáme na titul, zažili jsme že Spartička skončila jako první z celý ligy, zažili jsme potupný play out, zažili dva konce finále kdy pohár přebíral soupeř (někdo i tři), nechali jsme klubu všechny prachy za permice za covidu, zažijeme dvě potupný prohry v litvínově, prohru s týmem z Dánska atd atd
Tvl, fakt jsem tam našel svoji druhou rodinu, chození do kotle, fandění mi dost pomohlo, když se mi život kolikrát ***, poznal sem tam plno skvělejch lidi, manželku….
Fakt by mě to mrzelo, spíš sralo, kdyby to kvůli zdražení šlo do hajzlu….
PS: doufám, že aspoň *** konečně pořádně označen vchod pro permice….
reakce na Schaschek: ,,Bavili jsme se tu v sezóně jak by bylo super vyprodat si spodní..." zobrazit příspěvekBavili jsme se tu v sezóně jak by bylo super vyprodat si spodní patro permicemi. To je asi bohužel páse. Všechny sektory docela znatelně zdražily oproti loňsku. Kotel s play off teď 3900 / příští rok 5400, sezení jsou ještě daleko vyšší dardy.
Jasně, je inflace, drahý energie, dražší je všechno, ale co si fanoušek jako první pomyslí? Vypadlo se z play off a nenaplnila se kasa, tak na kom se zahojíme? No na těch, kteří nás celou sezónu podporovali. Lze se takovým názorům na fb divit? Asi ne.
Mne osobně to strašně mrzí, protože hlavním cílem je mít každý zápas plný kotel (a tribuny). Do kotle chodí mladší fanoušci, pro který je 1500 sakra rozdíl.
Většina reakcí je všude hodně jednostranná (negativní). Docela by mě zajímalo kolik lidí si ty permanentky i přes počáteční nasrání skutečně pořídí a jestli (a jaký) bude rozdíl mezi počtem loni a letos.
Zdražení bych čekal (a čeká to asi i jiné kluby), ale ne o 1500. Stejně tak bych čekal, že to někdo racionálně zdůvodní a ne, že se to vydá jako super novinka
"
a zrovna, když se letos kotel tak rozjel....
Uvidíme no....samo, že chceme chodit dál, tvl, ten titul chci oslavit, ale opravdu k tomu mohli sepsat aspoň nějaký prohlášení.....
Permice s PO je jasná pojistka, že se před vrcholem sezony nemusí nic řešit (jako loni, kdy jsme tu kupovali v busu cestou z jebatliberce), no 1500 je fakt nářez....
reakce na paul68: ,,Tak to bych se asi pos.al!*LEBKA* *KOSA* *LEBKA*..." zobrazit příspěvekTak to bych se asi pos.al!
isport.blesk.cz/clan..."
tvl....to nikdy...........
www.youtube.com/watc...
film všelikakej, ale tak nějak se to hodí.....a nejvíc, že si mordor dal vlastňáka...
reakce na paul68: ,,Vše nej!*METAL* *DRINK* *FLAGHCS* *SALA* "
díky moc
reakce na Schaschek: ,,Co tam bylo? :-D "
Prasili prasili, posílali různý gesta na nás, mysleli si, že se jim nic nestane, tak jsme je vyřvali, až z toho prasili ještě víc a chodili ven…. Ale jako byly to fakt hnusný fauly…
Sparta právě vstřelila branku!
Stuchlík nezachytil teč JANA KRUPIČKY po své pravé ruce, domácí hokejisté tak využívají další přesilovku! Středočeši se mohou zlobit jen sami na sebe, v posledních minutách se v nepříjemné atmosféře soustředí spíš na fanoušky. Asistence: Petr Hauser, Ondřej Hrabík
Ubožáci primitivní vole!! Ale dobrej mejdan, fandilo se, nadávalo, můžou si za to sami ***i.
Mám fakt radost, že se to povedlo dneska, doma, kluci si to zasloužej, fakt hráli rudym srdcem, bylo to poznat, jak moc chtěj…. Hecovali nás, nakonec ta radost přišla i přes tu bitku. Tak teď přát Jihlavě, ať se baràžovej klub s popelářema třeba pozabíjej
reakce na SpartaCorps: ,,Bronz vybojoval bronz *THUMBSUP* *SALA* "
Dorost vybojoval bronz
Aktualizováno: Před 2 min. a 37 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 37 s