Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
otaznik1
Vena +95
Dnes v 00:55:08

reakce na Schaschek: ,,Zajímalo by mě kde je zakopaný pes. Druhou půlku ZČ jsme..." zobrazit příspěvekZajímalo by mě kde je zakopaný pes. Druhou půlku ZČ jsme válcovali ligu. Co se stalo před tím zápasem s Olomoucí? Proč najednou ve ČF play off hráči sedmi z osmi klubů padají do střel, žerou puky, bojují a sráží se a hráči toho našeho hrají profesorsky? Tam nebyla vidět žádná týmová chemie. Proč po konci série Kempný řekne, že Třinec měl tým a my ne když celý rok slýcháme jak je tady super parta? Jak je do hajzlu v profesionálním sportu možný, aby se v rozhodujících fázích sezóny nemakalo minimálně stejně hodně jako to dělá soupeř? Moc otázek, málo odpovědí, ale ta odpověď Kempnýho mi docela zhnusila aktuální vztah ke Spartě."

Nejsmutnejsi na tom je, ze to co si tady vypsal. O tom se tu basni uz leta, ale pripada mi ze to jde presne opacnym smerem. A jeste se to zhorsi, ze pro nase profesory se zuzi kluziste. A aby se nereklo, zacne se v Outu trenovat par tydnu pred PO. Ty vole jak tohle manazer klubu muze dopustit... Nulove ponauceni se z vlastnich chyb, vedeni je jak ruska armada, ktera vsazi na zaprasenou minulost o svy neporazitelnosti.

otaznik2
Mira1903 +12
Dnes v 00:54:01

reakce na Schaschek: ,,Zajímalo by mě kde je zakopaný pes. Druhou půlku ZČ jsme..." zobrazit příspěvekZajímalo by mě kde je zakopaný pes. Druhou půlku ZČ jsme válcovali ligu. Co se stalo před tím zápasem s Olomoucí? Proč najednou ve ČF play off hráči sedmi z osmi klubů padají do střel, žerou puky, bojují a sráží se a hráči toho našeho hrají profesorsky? Tam nebyla vidět žádná týmová chemie. Proč po konci série Kempný řekne, že Třinec měl tým a my ne když celý rok slýcháme jak je tady super parta? Jak je do hajzlu v profesionálním sportu možný, aby se v rozhodujících fázích sezóny nemakalo minimálně stejně hodně jako to dělá soupeř? Moc otázek, málo odpovědí, ale ta odpověď Kempnýho mi docela zhnusila aktuální vztah ke Spartě."

Možná tam proběhli nějaký neshody v kabině a celé se to rozesralo že jsme nehráli jeden za druhého, to se bohužel asi nedozvíme. Za mě třeba otazník odstavení Mikliše, Janduse.Mikliš docela bojovník a najednou jde na tribunu. Safinovi to asi taky nevonělo když ho vyhodil po těch faulech na tribunu.. I ten Buldok Buchtele? Kde byl?

+2
otaznik3
cedak +160
Dnes v 00:52:20

Tak jsem se na to podíval s odstupem a už to všechno vidím do budoucí doby optimisticky. Pro novou sezónu k permici s play-off dostanou majitelé letošních permic jako bolestné zbrusu novou pastelovou typicky sparťanskou šálu #rozdrtíš, přidá se v rámci genderové rovnováhy jedna maskotka, ceny piva a vody v hale se zaokrouhlí na kilo a to by bylo aby příští sezóna nebyla ještě povedenější než tahle.

+1
5.png
Schaschek +3341
Dnes v 00:52:12

reakce na Koty: ,,Co mám informaci od kluků co znám, tak je tam nějaký vztahový..." zobrazit příspěvekCo mám informaci od kluků co znám, tak je tam nějaký vztahový problém mezi několika hráči ze zahraničí. Nikdo zatím neřekne úplně konkrétní věci, ale za týden budu snad moudřejší. "

Tvl to mi ani neříkej, že by nás taková pí.čovina stála sérii *KOSA* *NE*

otaznik5
Koty -261
Dnes v 00:49:52

Co mám informaci od kluků co znám, tak je tam nějaký vztahový problém mezi několika hráči ze zahraničí. Nikdo zatím neřekne úplně konkrétní věci, ale za týden budu snad moudřejší.

otaznik6
Mira1903 +12
Dnes v 00:46:12

reakce na Vena: ,,Nejvetsi *** je ze tady resime co bude, ale az se rozrazi dvere a..." zobrazit příspěvekNejvetsi *** je ze tady resime co bude, ale az se rozrazi dvere a prijde odpocatej Jandac se svatozari zachrance. To bude teprv ***. Ja si neumim predstavit, kterej magor by ted do toho dobrovolne sel. No aspon maji ve vedeni ted spoustu casu resit koho vzit a nebude se to latat jako vloni. :D
Jinak vsechny cizince vyhazet, pokud to nebude bombardak nebo obrance s bombou jako mel Bača nebo Cajkovsky. Tak at radsi hrajou junci. Tyhle pokusy nemaj cenu...."

Chtějí pracovat koncepčně jak jsem hodně slýchal, takže žádný změny v trenérech neočekávám.. A ani v managementu. To by musel bejt pan majitel hodně naštvanej aby to vycházel.

5.png
Schaschek +3341
Dnes v 00:45:43

Zajímalo by mě kde je zakopaný pes. Druhou půlku ZČ jsme válcovali ligu. Co se stalo před tím zápasem s Olomoucí? Proč najednou ve ČF play off hráči sedmi z osmi klubů padají do střel, žerou puky, bojují a sráží se a hráči toho našeho hrají profesorsky? Tam nebyla vidět žádná týmová chemie. Proč po konci série Kempný řekne, že Třinec měl tým a my ne když celý rok slýcháme jak je tady super parta? Jak je do hajzlu v profesionálním sportu možný, aby se v rozhodujících fázích sezóny nemakalo minimálně stejně hodně jako to dělá soupeř? Moc otázek, málo odpovědí, ale ta odpověď Kempnýho mi docela zhnusila aktuální vztah ke Spartě.

+2
otaznik8
Vena +95
Dnes v 00:38:36

Nejvetsi *** je ze tady resime co bude, ale az se rozrazi dvere a prijde odpocatej Jandac se svatozari zachrance. To bude teprv ***. Ja si neumim predstavit, kterej magor by ted do toho dobrovolne sel. No aspon maji ve vedeni ted spoustu casu resit koho vzit a nebude se to latat jako vloni. :D
Jinak vsechny cizince vyhazet, pokud to nebude bombardak nebo obrance s bombou jako mel Bača nebo Cajkovsky. Tak at radsi hrajou junci. Tyhle pokusy nemaj cenu....

otaznik9
Sparťan777 +151
Dnes v 00:37:36

reakce na Medvěd: ,,No jo, tak když tu řešíte ty změny v týmu, tak já se přidám:..." zobrazit příspěvekNo jo, tak když tu řešíte ty změny v týmu, tak já se přidám: měli by odejít oba trenéři i s tím třetím co tam stojí s nima, nejsou prostě schopni postavit, trénovat a vést tým tak dobře, aby vyhrával. Co horšího - vůbec nejsou schopni reagovat na to co se děje. Viz ustupující forma před play off, stupidní opakování jedné přesilovky, byť naprosto neúčelné, atd., atd. Jo, ten nejoblíbenější trenér s aurou spasitele je zodpovědný za obránce. To potom jo... Dál bych vypakoval tak tři čtvrtiny hráčů a klidně bych je losoval, protože moc toho s výjimkou Kováře nepředvedl vůbec nikdo. Jak jsme se báli např. o našeho kapitána aby nám ho někdo nepřetáhl - no, já si ho v play off ani nevšiml, teda mimo toho faulu dneska a otrockých (a neúspěšných) pokusů o střelbu ze svého oblíbeného) a pro všechny jistě překvapivého) místa. A jak mám Tona v oblibě, tak by se ve Spartě měl věnovat něčemu jinému, jenom ne skládání týmu. Jestli on odkývl to jelito Warga nebo jak se ta posíla jmenuje, tak fakt nevím.
Píšu sarkasticky a nastvaně? No samozřejmě. Nesnáším, když si někdo se mnou vytírá pr*del a nic na tom nemění, že je to hvězda navěšená v dresu který mám rád. A to nemluvím o tom, že si s tím týmem vytřel pr*del Třinec a ještě nás zesměšnil.
Vy, co v tom máte svojí neschopností, leností a hloupostí prsty táhněte. Chci místo vás vidět hráče a trenéry, kteří budou dresu Sparty skutečně hodni.
Jo, abych nezapomněl: #showtime a #nezastavíš"

Hodně dobře napsáno *THUMBSUP*

otaznik10
Sparťan777 +151
Dnes v 00:33:35

Měl by fo toho zasáhnout pan majitel Pražák, to co hráči předvedli se nedá komentovat, jedná velká bída, měli by jim strhnout aspoň polovinu z platu,každému. Hlavně že máme rekord v návštěvnosti, házení popcornu a kraviny na kostce. Teď by měli nahrát Boučka, jak říká, Sparta nejslabší tým v play off že všech , bez bojovnosti, obětavosti a srdíčka. Sparťani někde je prostě chyba! Management není schopný postavit bojovný tým pro play off. Chce to opravdu velkou změnu v celý organizaci a nasměrovat klub trošku jinak.
Ať žije Sparta Praha forever

*FLAGSPA*

otaznik11
Mira1903 +12
Dnes v 00:33:11

Co se týče obrany, tak bohužel od Wárga jsem si sliboval úplně něco jiného to možná podobně by to tam odehrál Krutil a něco by mu to aspoň dalo. Chybí tam bohužel Dvořák který měl kvalitu a myslím že se nám ho nepodařilo nahradit.. Na další ročník bych zkusil Tomka je sice menšího vzrůstu ale líbila se mi jeho aktivita a rozehrávka,Ondra Mikliš by mohl jít ještě výkonnostně nahoru, Krutil snad taky poroste, talenty nějaký máme ale bude to chtít zkušenost a kvalitu hlavně tu defenzivní s dobrejma parametrama (190 cm 100kg) což tady na českým marketu asi nenajdeme, a to co přivádějí ze zahraničí,tak se to málokdy povede. Jinak Moravčík mě zatím nějak neuchvátil.

otaznik12
Sparťan777 +151
Dnes v 00:25:17

Tým na příští sezónu by si měl poskládat nový trenér a taky nový management. Minimálně polovina hráčů není hodna toho, aby na prsou nosili velké "S"
Za Spartu se má bojovat a někam krasobruslit a netrefit zařízení velký zklamání a ostuda, po tom co předvedli.

otaznik13
Mira1903 +12
Dnes v 00:15:21

reakce na Schaschek: ,,Já bych rád viděl v kolonce odchodů Poláška."

Za mě taky,rychlostně už to není ono a nic moc tam nemá, netrefí bránu, že by byl nějak důrazný to taky bohužel ne..špatně vyhodnocuje situace na to kolik má zkušeností. ale jako kluk do kabiny asi dobrej+umí jezdit na rotopedu na bruslích.

571.png
Medvěd +549
Dnes v 00:12:11

No jo, tak když tu řešíte ty změny v týmu, tak já se přidám: měli by odejít oba trenéři i s tím třetím co tam stojí s nima, nejsou prostě schopni postavit, trénovat a vést tým tak dobře, aby vyhrával. Co horšího - vůbec nejsou schopni reagovat na to co se děje. Viz ustupující forma před play off, stupidní opakování jedné přesilovky, byť naprosto neúčelné, atd., atd. Jo, ten nejoblíbenější trenér s aurou spasitele je zodpovědný za obránce. To potom jo... Dál bych vypakoval tak tři čtvrtiny hráčů a klidně bych je losoval, protože moc toho s výjimkou Kováře nepředvedl vůbec nikdo. Jak jsme se báli např. o našeho kapitána aby nám ho někdo nepřetáhl - no, já si ho v play off ani nevšiml, teda mimo toho faulu dneska a otrockých (a neúspěšných) pokusů o střelbu ze svého oblíbeného) a pro všechny jistě překvapivého) místa. A jak mám Tona v oblibě, tak by se ve Spartě měl věnovat něčemu jinému, jenom ne skládání týmu. Jestli on odkývl to jelito Warga nebo jak se ta posíla jmenuje, tak fakt nevím.
Píšu sarkasticky a nastvaně? No samozřejmě. Nesnáším, když si někdo se mnou vytírá pr*del a nic na tom nemění, že je to hvězda navěšená v dresu který mám rád. A to nemluvím o tom, že si s tím týmem vytřel pr*del Třinec a ještě nás zesměšnil.
Vy, co v tom máte svojí neschopností, leností a hloupostí prsty táhněte. Chci místo vás vidět hráče a trenéry, kteří budou dresu Sparty skutečně hodni.
Jo, abych nezapomněl: #showtime a #nezastavíš

+3
otaznik15
Mira1903 +12
Dnes v 00:10:13

reakce na Schaschek: ,,Tomášek je podle mne největší zklamání sezóny. Loni do..." zobrazit příspěvekTomášek je podle mne největší zklamání sezóny. Loni do zranění hrál jak z partesu, ale letos to prostě nebyl on a v play off byl úplně neviditelný."

Tak za každou cenu chtěl do zahraničí, tak přece nebude ryskovat zranění, chyběla mu chuť, pozitivní energie,aktivita, která na něm byla vidět v základní části,byli zápasy kde si neustále klepal a chtěl puk, v sérii s Třincem jsem to neviděl ani jednou,jako by hrál na půl plynu... Ale první zápas tam dostal ránu do ruky(myslím že pukem) možná to odehrál se zraněním.. Druhej zápas se mi zdá ani nechodil na vhazování.

otaznik16
SHS
Dnes v 00:00:01

Výsledky včerejší diskuse (28. 3. 2023):

Nejvíce příspěvků (30) napsal uživatel Schaschek a použil v nich celkem 4 159 znaků.

Další pořadí:
2. Vena (příspěvky: 27, znaky: 6 085)
3. ReiN (příspěvky: 27, znaky: 2 543)
4. karlos (příspěvky: 23, znaky: 4 100)
5. Sparťan777 (příspěvky: 20, znaky: 2 513)

Celkem bylo včera napsáno 305 příspěveků, které obsahovaly 55 859 znaků.

5.png
Schaschek +3341
Včera v 23:38:15

reakce na gulbis: ,,Já bych to viděl takhle ohledně odchodů ( potvrzené odchody +..." zobrazit příspěvekJá bych to viděl takhle ohledně odchodů ( potvrzené odchody + přání )
Obrana: Jandus, Polášek, Warg a s otazníkem Moravčík + Krejčík.
Útok: Kaše, Tomášek ( nepřeju, ale tipuju ), Buchtele, Olavi, E.Thorell, možná i oba, Simon.

Tak uvidíme."

Já bych rád viděl v kolonce odchodů Poláška.

5.png
Schaschek +3341
Včera v 23:37:35

Letňany jsou v semifinále a jdou na Vyškov.

5.png
Schaschek +3341
Včera v 23:37:11

reakce na Dolikus: ,,Tyhle jména mi v hlave vyskakují taky. Jen si myslim, ze..." zobrazit příspěvekTyhle jména mi v hlave vyskakují taky.
Jen si myslim, ze Krejčík zůstane a odůvodni se to tím, ze byl prakticky 3/4 sezóny mimo.
Moravcik mam pocit prodloužil nedávno smlouvu.. Ale po tomhle čtvrtfinále jsem teda nad tím zlomil hůl. Nikdy mi neseděl, ale tohle byla pro me poslední tečka.
Útok bych klidně prehazel vic, coz ale asi bude nemozny vzhledem k podpisum.
Tomášek me zklamal..a celkem bych se divil, kdyby už neměl někde v cizině podepsáno."

Tomášek je podle mne největší zklamání sezóny. Loni do zranění hrál jak z partesu, ale letos to prostě nebyl on a v play off byl úplně neviditelný.

+2
otaznik20
Dolikus +38
Včera v 23:16:51

reakce na gulbis: ,,Já bych to viděl takhle ohledně odchodů ( potvrzené odchody +..." zobrazit příspěvekJá bych to viděl takhle ohledně odchodů ( potvrzené odchody + přání )
Obrana: Jandus, Polášek, Warg a s otazníkem Moravčík + Krejčík.
Útok: Kaše, Tomášek ( nepřeju, ale tipuju ), Buchtele, Olavi, E.Thorell, možná i oba, Simon.

Tak uvidíme."

Tyhle jména mi v hlave vyskakují taky.
Jen si myslim, ze Krejčík zůstane a odůvodni se to tím, ze byl prakticky 3/4 sezóny mimo.
Moravcik mam pocit prodloužil nedávno smlouvu.. Ale po tomhle čtvrtfinále jsem teda nad tím zlomil hůl. Nikdy mi neseděl, ale tohle byla pro me poslední tečka.
Útok bych klidně prehazel vic, coz ale asi bude nemozny vzhledem k podpisum.
Tomášek me zklamal..a celkem bych se divil, kdyby už neměl někde v cizině podepsáno.

Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí

<<03 / 2023>>
Po
Út
St
Čt
So
Ne