reakce na Ex1tus: ,,Co říkáte na dresy? Já se přiznám, že jsem trochu rozpačitý...." zobrazit příspěvekCo říkáte na dresy? Já se přiznám, že jsem trochu rozpačitý. Nevadí mi postupný posun k černé (mám pocit, že k výročí 120 let příští rok se půjde opět do černé sady i v lize), ale gradienty na dresech, to je vždycky ošemetné... Spíš ale zatím jen nevím, uvidíme na ledě a v TV (máme opět tmavá ramena na světlých dresech, což někomu při sledování bude dělat potíže proti tmavým sadám soupeřů)."
Za mě jsou velmi povedené
reakce na Coocen: ,,Útok máme nabitý, tak jsme zvědav jak se to vykrystalizuje. Když..." zobrazit příspěvekÚtok máme nabitý, tak jsme zvědav jak se to vykrystalizuje. Když bych vzal lajnu Buchtele-Přibyl-Forman (nemusíte tak samozřejmě hrát) jako jednu z top 3, tak na zbylé top 2 máme minimálně 7 top hráčů - Řepík, Horák, Sobotka, Tomášek, E.Thorell, Kaše, Simon. Na 4.lajnu pak zbývají hráči, kteří tam patří, ale také ti, jenž by mohli hrát již stabilně výše. Celkem 7 hráčů - Vitouch, Safin, Konečný, Dvořáček, G.Thorell, Prymula, Hauser. Mohou být nějaká zranění, i tak máme do útoku aktuálně 17 hráčů a všichni by mohli v klidu v těch 12-13 být. Vybízí se třeba krátkodobé hostování atd. Jsem zvědav, jak to bude "
No je to hodně jmen, osobně bych moc rád videl hrát Kubu Konečného, ten se mi moc líbí.
reakce na Pedro_Oak: ,,Bohužel, víc o tom nevím. Info beru a předávám z Twitteru Sparty..." zobrazit příspěvekBohužel, víc o tom nevím. Info beru a předávám z Twitteru Sparty "
Moravcik je na ledě
reakce na rad55: ,,Levaso hraje Jandus. "
No ale ten hraje misto Formana, takže Přibyl bez obou křídel
reakce na rad55: ,,Podle toho co jsem viděl já, bych rozhodně souhlasit s Tvým..." zobrazit příspěvekPodle toho co jsem viděl já, bych rozhodně souhlasit s Tvým hodnocením #74 nemohl.
1) celý tým šel nahoru, zejména co se týče rychlosti.
2) Příba se mi zamlouval velmi, zejména při napadání čte hru soupeře neuvěřitelně. Ruce má šikovné. Co bych viděl jako chybku, je to, že to strkal v koncovce moc na krásu.
A troufnu si odhadnout, že se celá Přibova lajna ještě zlepší v pohybu.
"
Souhlasím, myslím, že Dan na to má, ruce ma šikovné a přijde mi, že i Míra a Buchtele s ním ožili. Hlavně ať jim všem drží zdraví.
reakce na Kimi R.: ,,Sice tady asi dostanu, ale já jsem za Simona rád *OPEKA* . Pokud..." zobrazit příspěvekSice tady asi dostanu, ale já jsem za Simona rád . Pokud bude hrát špatně a nebo bude dělat problémy, tak mi dejte co proto
"
Věřím tomu, že máme spoustu zkušených hráčů, kteří si v případě potřeby ho srovnají. A hokejově to posila asi bude. Uvidíme.
reakce na Kimi R.: ,,Na první pohled jsem skoro začal padat do mdlob, že to je Tomášek..." zobrazit příspěvekNa první pohled jsem skoro začal padat do mdlob, že to je Tomášek hokej.cz/kladno-si-p..."
To je pravda, podoba je tam docela velká
reakce na Schaschek: ,,Ono obecně problém není v nějaký podpoře soupeře, to je..." zobrazit příspěvekOno obecně problém není v nějaký podpoře soupeře, to je naprosto v pořádku a s tím nemůže mít nikdo normální problém. Já tohle třeba vítám, bez soubojů na tribunách to není ono. Problém je, že autor článku věc popisuje úplně jinak než jaká byla ve skutečnosti realita a záměrně vypichuje jen to pozitivní
Ale zbytečný řešit nějaký mediální joudy.
"
Právě, taky nemám nic proti podpoře, švédi i v malem počtu fandili pěkně, ale objeví se banda blbcu a úplně to změní a ještě se o nich píše jak byli skvělý
www.sport.cz/clanek/...
Ten kdo tohle napsal musi byt pod vlivem nebo tam nebyl,takhle jim udelat reklamu,přitom se chovali jako ***i
reakce na karlos: ,,A proč?? Že tady odchytal parádně play off?? Asi proto je vcelku..." zobrazit příspěvekA proč?? Že tady odchytal parádně play off?? Asi proto je vcelku pochopitelné, že se o něj zajímají. Já byl nas.r.anej, že jsme mu nenabídli smlouvu my."
Ale když jsem viděl oba zapasy CHL tak jak Kovář tak Kořenář vypadají výborně zatím
reakce na Gapin: ,,Já bych mu žádnej čas už nedal. Jediný co ukázal je, že je..." zobrazit příspěvekJá bych mu žádnej čas už nedal. Jediný co ukázal je, že je ještě větší kecal než Stramacioni. "
Ja tedy nevim, ale vážně je tohle v trenérovi? Kdo to teda ma jit trénovat? To je o tom, že ten tým na to nemá fotbalově,chybí tam nadstandardní hráči.
reakce na karlos: ,,Já věřím, že se do toho Tomášek dostane. Ruce má extrémně..." zobrazit příspěvekJá věřím, že se do toho Tomášek dostane. Ruce má extrémně šikovné a tak jde hlavně o to, aby mohl dobře bruslit. Přeju mu ať je co nejdřív 100% fit
"
K Davidu Tomáškovi
youtu.be/mx7RvRZ1zug
Moc pěkné povídání od 45.minuty
Věřím, že se do toho dostane, důležité je, aby formu načasoval na vrchol sezóny, v září se nic nerozhoduje
reakce na SkinNboneZ: ,,Tak HCS uz na netu zacina prezentovat pripravny pratelak se Slavii..." zobrazit příspěvekTak HCS uz na netu zacina prezentovat pripravny pratelak se Slavii jako traskave derby a souboj o vladce Prahy,tak doufam,ze to pojmou jinak nez loni Jandac a nedostanem opet bura od sesivek.Dalsi rok ostudy uz bych nechtel. "
Lístky už mám, těším se na své stare dobré místo ve 307
reakce na SpartaCorps: ,,sezona byla dlouhá, ale taky Vám to už chybí? Permice s play off..." zobrazit příspěveksezona byla dlouhá, ale taky Vám to už chybí? Permice s play off jsou doma, koukám, že derby bude zrovna na můj svátek....
"
No včera jsme byli na koncertě v O2, a když jsem tak koukl po hale a směrem dolů, vzpomněl jsem si jak přesně před 2 měsíci jsme tam byli všichni smutní a doléhalo to na mě pořád. Ale už se také těším až to znovu začne a věřím, že na konci dubna se budeme radovat
reakce na rad55: ,,https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-nhl/416118/korenar-o-staci-v-nhl-..." zobrazit příspěvekisport.blesk.cz/clan...
A jejda, tak to se rýsuje rivalita..."
Tak pokud to bude rivalita zdravá a bude to pomáhat aby se zlepšováli tak to nemusí být špatně, každý golman chce chytat a je i na trenérech aby to uměli zkorigovat
reakce na Kimi R.: ,,Frolík bych si tipl,že nepřijde určitě. Údajně se moc nemusí s..." zobrazit příspěvekFrolík bych si tipl,že nepřijde určitě. Údajně se moc nemusí s V.Sobotkou, ale tato informace je jpp"
Údajně ma nejbliž do Liberce, jelikoz Kladno na něj nemá peníze
Aktualizováno: Před 1 min. a 35 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 35 s