Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
otaznik1
karlos +1176
24.11.22 v 09:56

A další článek o asistentovi trenéra ve Spartě. Ještě že tu Spartu máme *THX* *THX* *THX* o kom jiném by pak ti pisálkové psali a na co by celý zbytek republiky nadával? *KSICHT* *KSICHT* *KSICHT*
Marně vzpomínám, kdy naposledy se takto mediálně řešil asistent trenéra ať už v extralize nebo i v kaprlize *MIMO*
Nicméně to nic nemění na tom, že máme trenérskou dvojici vynikající, k tomu kvalitní hráčský materiál a tak jsem moc zvědavý, co nám trenéři a hráči budou servírovat. Věřím, že nám to menu bude chutnat *THISISSPARTA* *SALA* *THISISSPARTA*

+2
otaznik2
karlos +1176
22.11.22 v 22:08

reakce na Coocen: ,,Za tohle by měl dostat něhajek brutální exemplární trest,..." zobrazit příspěvekZa tohle by měl dostat něhajek brutální exemplární trest, nejlépe dvojciferný distanc, protože tady jde fakt o zdraví (hlava, páteř - může udělat z hráč mrzáka) hráče. Tohle je potřeba vymítit, to je mega prasárna."

Ideální by bylo vymýtit Vlachy a podobný individua. Vzhledem k jeho předešlým prohřeškům by to měl být fakt exemplární trest. A pokud nebude, musí už konečně Ujčík opravdu skončit.

+3
otaznik3
karlos +1176
22.11.22 v 21:25

reakce na Patriot: ,,Ty jsi fakt strašně paranoidní kripl. Nekouká na tebe znak Komety..." zobrazit příspěvekTy jsi fakt strašně paranoidní kripl. Nekouká na tebe znak Komety i ze skříně, že jakoukoliv zmínku o Brnu komentuješ? Moji miláčci hrajou až v pátek a světě div se, hrajou s dnešním soupeřem Brna, tak promiň, že jsme si dovolil na to upozornit, idiote zamindrákovanej."

On tady o Brně nikdo jiný než ty nemluví. Lepší být kripl než fanoušek Komety *KSICHT* *KSICHT*

otaznik4
karlos +1176
22.11.22 v 20:02

reakce na Patriot: ,,Karma je zdarma. To se takhle exoti smějí Spartě a pak tečou 0:4 s..." zobrazit příspěvekKarma je zdarma. To se takhle exoti smějí Spartě a pak tečou 0:4 s udavačema *FUCKU* Liberec se ale nemusel chytit zrovna dneska před pátkem *KOSA* "

No jo, to by bylo divný, abys ty tady nezmínil svoje miláčky :-! :-! :-!

otaznik5
karlos +1176
20.11.22 v 20:12

reakce na ReiN: ,,Liberec za druhou tretinu 0 strel, to byla asi velka hitparada*FUCKU* "

No, my jsme na tom proti Olomouci nebyli o nic lépe *NE* *NE*

otaznik6
karlos +1176
19.11.22 v 09:27

reakce na paul68: ,,Přesně tak, třeba 13! Proti Trzinci to bude za 4body.*FUCKU*..." zobrazit příspěvekPřesně tak, třeba 13! Proti Trzinci to bude za 4body. *FUCKU* *FUCKU* "

Platí *ANO* *METAL* *SALA*

otaznik7
karlos +1176
19.11.22 v 02:23

reakce na Schaschek: ,,Twitter má zvláštní smysl pro humor. Buď mi nabízí proruský..." zobrazit příspěvekTwitter má zvláštní smysl pro humor. Buď mi nabízí proruský filcky, estébákovi pohůnky, příspěvky o Varaďovi nebo kluky z Pardubic. Ty vole proč se mi to zobrazuje furt :-D

twitter.com/Birkof99...

Mimochodem Ton má víc gólů za míň zápasu a o kanadských bodech ani nemluvě 8-) ale jo Pardubice jsou prostě géniové. Nejenže mají letos intergalaktický tým, kterýmu by se měl dát titul rovnou, ale mají i "nejlepšího shootera, který se kdy po kluzištích v Česku proháněl" 8-) "

A tohle Tě dokáže n.a.s.r.a.t ? Neblbni, to je nějaký promo Pardubic. Přece tam nebudou psát, že jsou lepší hráči než byl on. Ať si ho klidně pod ten strop pověsí *FUCKU* A že mají tým na titul je taky pravda. Jen ať se pozornost těch novinářských nul zaměří na ně *ANO* O kom z EL se toho za poslední měsíc napsalo nejvíc?

otaznik8
karlos +1176
18.11.22 v 21:15

reakce na paul68: ,,Teď hrajeme 4xdoma, tak by to chtělo urvat aspoň..." zobrazit příspěvekTeď hrajeme
4xdoma, tak by to chtělo urvat aspoň 12bodů! *FUCKU* 8-) :-D "

Alespoň 12 bodů ze 4 zápasů by bylo super *BRAVO* A co teprve pokud by se udělal maximální počet bodů *KSICHT*

+1
otaznik9
karlos +1176
17.11.22 v 21:11

reakce na Schaschek: ,,Zase tenhle jantar tvl..." zobrazit příspěvekZase tenhle jantar tvl isport.blesk.cz/clan...

Z isportu by měli držet hubu a šoupat nohama."

Tohle je ta moderní novinařina?? Prý, slyšel jsem, ten povídal tohle a tenhle zas tamto. Jo a taky jedna paní povídala. Ověřený zdroj žádný, pouze snůška výmyslů a domněnek. Jak jim za tohle může někdo platit?? I když o jedné výplatě bych věděl *NAPR**** *NAPR**** *NAPR****

otaznik10
karlos +1176
17.11.22 v 11:47

reakce na Schaschek: ,,Ještě naposledy. Uvědomil si někdo z těch uživatelů lehkých..." zobrazit příspěvekJeště naposledy. Uvědomil si někdo z těch uživatelů lehkých drog a příznivců konspiračních teorií, že Varaďa skončil dřív v Třinci, nepodepsal ve Spartě a nepodepsal ani v několika klubech ve Švýcarsku? Co z toho asi tak trošku plyne? Že ho chtělo hodně klubů, ale nakonec ho nechtěli nikde. Proč asi... 8-) Ono asi nebude úplně jednoduchý jednat s člověkem, který si neskutečně vymejšlí, šponuje nabídku, mění několikrát za sebou již domluvené atd. atd.

To, že z toho vznikla desetidenní fraška je vinou novinářů, kteří vůbec o Varaďovi informovali jako o hotové věci, ne Sparty. Pokud by byl k dispozici na začátku repre pauzy švédský asistent (a nejednal ještě jinde), tak vůbec k žádným rozhovorům s Varaďou ani nedojde, protože by tu byl od začátku Hořava s tím Švédem (který doufám přijde po víkendu). To, že si na nás kdejaký senochrup teď smlsne je mi vcelku u pr.dele. Ukazuje to spíš na malost toho konkrétního jedince, který řeší cizí klub na základně smyšlených informací z novin. Ale to, že část sparťanů bude stále mlít úplný hovna o tom, že se Ton s Hlinkou báli o koryta a naplive na naše legendy kvůli nenažranýmu Polákovi, kterýho chtělo i několik klubů ve Švajcu a nepodepsaly ho (proč asi), to mě vcelku štve. Být majitelem Sparty, tak se hodně ohradím a možná i zažaluju novináře, který zveřejnil informaci o Varaďovi jako hotovou věc, když nikdy hotová nebyla.

No snad tohle utichne, půjdeme nahoru a budeme moct řešit jen postup tabulkou vzhůru."

Tohle asi jednou utichne, ale všichni ti pisálci dál budou psát především o Spartě, protože prostě SPARTA *SALA* *SALA* *SALA* Protože Sparta je tu navždy a navždy proti všem. A články o jakémkoli jiném klubu se zdaleka tolik neprodávají. I kdyby kterýkoli jiný tým extraligy hledal trenéra třeba měsíc, tak se o tom nenapíše tolik článků, jako o Spartě nyní. A samozřejmě všichni ti frustráti budou dál žít své nešťastné životy a Sparta, tak vlastně zůstává jejich jedinou radostí, protože pouze když čtou o Spartě, tak zaznamenají vůbec nějaké emoce *KSICHT* *KSICHT*

otaznik11
karlos +1176
17.11.22 v 07:09

reakce na Schaschek: ,,Jako jo popíchnutí dobrý. Jen ty polský košťata jsou ty..." zobrazit příspěvekJako jo popíchnutí dobrý. Jen ty polský košťata jsou ty poslední, kdo by se měl teď ozývat, když tleskají zzmr.dovi Bučkovi.

twitter.com/horak_mi..."

S.r.á.t na ně *FUCKU* Důležitý je, že jsou pořád lidi, co dělají chorea. Hele, sami jsme to tu nazývali nekonečným seriálem a komedií a to choreo jim vlastně vymysleli. Vždyť bylo vidět, že tady čerpali informace i pisálkové, i když se nakonec ukázalo, že to bylo všechno jinak *FUCKU* *FUCKU*

otaznik12
karlos +1176
17.11.22 v 07:04

reakce na SkinNboneZ: ,,Podle Formice jsou hraci z Horavy nadseni,takze nalada v kabine bude..." zobrazit příspěvekPodle Formice jsou hraci z Horavy nadseni,takze nalada v kabine bude dobra a jestli dorazi i Hans,tak je to otazka par zapasu a Sparta se zvedne a v breznu jsme v prvni ctyrce.Na fejsbuku lidi blejou hrozny ***,ale to jsou ***i divaci a ne fanousci. *SALA* "

No to oni sice na fb exhibují, ale pak stejně přijdou do arény, dají si popcorn, nebudou fandit, ale pouze čučet *VYKULENY* a 2 třetiny budou pátrat, který tým jsou vlastně domácí *METAL*

otaznik13
karlos +1176
16.11.22 v 17:51

reakce na Schaschek: ,,Stejný jak s Parbuznama. Šancí jako sra.ček, ale góly dává..." zobrazit příspěvekStejný jak s Parbuznama. Šancí jako sra.ček, ale góly dává soupeř."

Jenže my jsme ty šance měli na začátku, po úspěšně ubráněném oslabení. Jenže pak jsme postupně vadli a Třinec si z nás začal dělat trhací kalendář. Doufal jsem, že se kluci minimálně psychicky trochu dají do kupy. Bohužel to už asi nejde. Práce nového trenéra taky nebude vidět hned. Ale už aby začala, ty naše kiksy v obraně, to je neuvěřitelný. A určitě musí přijít trejdy. Ale už teď se bojím, aby to nedopadlo jako vždy....náš hráč jinde bude zářit a nově příchozí tady bude hrát ještě větší srágoru než před tím.

otaznik14
karlos +1176
15.11.22 v 21:51

reakce na Smazaný uživatel: ,,*HAHA* Kolikrat jsi tu nadaval Varadovi do psonku? Najednou to neni..." zobrazit příspěvek *HAHA* Kolikrat jsi tu nadaval Varadovi do psonku? Najednou to neni pravda? Ty to budes urcite vedet, ale az rano ve skole otevru slovnik spisovne cestiny, najdu tam slovo zejtra? "

Spisovná čeština *HAHA* *HAHA* *HAHA* ty si komik. Až ho otevřeš, tak tam určitě najdeš slovo k.r.e.t.é.n .....a o tom si něco přečti, to je totiž o tobě *FUCKU* *FUCKU* *FUCKU*

+1
otaznik15
karlos +1176
15.11.22 v 21:47

reakce na Schaschek: ,,Ty krávo ruský rakety v Polsku. Tohle už je solidní průser. "

Je to jako s informacemi z jednání o trenérovi.......já už jsem zase viděl informaci, že se mělo jednat o rakety sestřelené Ukrajinou. Tragédie je to každopádně a pokud by se Rusáci nes.r.a.l.i na Ukrajinu, k tomuhle by nedošlo. Ať už ten Putin zdechne *KOSA*

otaznik16
karlos +1176
15.11.22 v 21:44

reakce na SpartaCorps: ,,svině to jsou...dva lidi to odnesli....fakt *** největší....moje..." zobrazit příspěveksvině to jsou...dva lidi to odnesli....fakt *** největší....moje Polsko....fakt těch 5 let tam bylo parádních....napřed jim sejmou prezidenta a spol a teď tohle....a pak tvl vidíš na těch srazech primitivů vidíš transparent že někdo ma rád rusko....hnůj největší
:-! :-! :-! :-! "

Kde jim sejmuli prezidenta?? Myslíš tu leteckou tragédii, při které piloti nechtěli přistávat a nějaký polský vedoucí protokolu vlezl do kokpitu a posádce "domluvil" ???

otaznik17
karlos +1176
15.11.22 v 20:40

reakce na MichalM: ,,Tak to je nejvíc. Hádají se tu dva návštěvníci brněnského..." zobrazit příspěvekTak to je nejvíc. Hádají se tu dva návštěvníci brněnského fóra. Ono to tedy k celý tý komedii zapadá........... :-) "

Špatně jsi to formuloval. Hádá se tu přispěvatel brněnskýho fóra s někým, komu vadí, že se tady někdo vydává za Sparťana pořád tu zmiňuje zatáčku. No a pak hned náhodou někdo vydává jeho názory odsud za názory většiny Sparťanů. Ale v pohodě, když to tady nevadí nikomu jinému, kašlu na to taky *METAL* *METAL* *METAL*

-1
otaznik18
karlos +1176
15.11.22 v 18:43

reakce na Patriot: ,,Můžeš si mě vypnout vpravo nahoře homo_colado *FUCKU* "

Mně seš úplně ukradenej, ale štve mě, jak si tady trapně pořád zmiňuješ zatáčku a pak na to hned upozorňuješ na vašem smradlavém fóru. Jsi chudák, de.bi.l, mindrák....zkrátka z Brna.

otaznik19
karlos +1176
15.11.22 v 18:38

reakce na DAPDO: ,,A Varaďovi na jeho požadavky může kývnout perníkový táta z..." zobrazit příspěvekA Varaďovi na jeho požadavky může kývnout perníkový táta z Pardubic, až vyletí ve čtvrrfinále v pěti s Hradcem, jestli to s Dědkem teda nesekne…"

Fakt je tady nutný řešit Varaďu, když sem nakonec nejde?? Stejně se pravdu nikdo z nedozví, tu znají jen ti co byli u jednání. A ti vám to sem určitě psát nebudou *FUCKU*

otaznik20
karlos +1176
15.11.22 v 18:25

reakce na Schaschek: ,,Já si nejsem jistej. Možná by to spíš smrdělo napjatou..." zobrazit příspěvekJá si nejsem jistej. Možná by to spíš smrdělo napjatou atmosférou a my se potřebujeme zvednout hned. Jediný co mě štve u Hořavy je ta jeho nevyzpytatelnost. Trenér je to vynikající. Navíc hráče zná, oni znají jeho, dokázal tu už hodně a třeba loni nám zachránil sezónu."

S Hořavou by se každopádně měla rapidně zvednout obrana. No a věřím, že i díky změně atmosféry půjde nahoru taky útok. Věřím, že Hořavův přehled všechny nakopne a zvedne.

Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí

<<06 / 2023>>
Po
Út
St
Čt
So
Ne