reakce na Canuck: ,,Ja jsem myslel, ze to jde o tom jestli vyhra by znamenalo konec serie,..." zobrazit příspěvekJa jsem myslel, ze to jde o tom jestli vyhra by znamenalo konec serie, tak se prodluzuje do rozhodnuti. To znamena, ze 4. zapas by prodluzoval takto kdyz je to 3:0 na zapasy, ale 5. zapas ne, napriklad, kdyz je to zatim 2:2 na zapasy... Neni to tak?
"
Já jsem ještě před playoff koukal na herní řád ligy (nebo jak se ten dokument jmenuje), jestli tam nebyly změny. Sice to teda napsali dost složitě, ale celkově to je opravdu tak, že první čtyři zápasy série jedno prodloužení 20 minut a potom když tak nájezdy, zápasy 5 až 7 v sérii se prodlužujou nekonečně, dokud někdo nedá gól.
reakce na paul68: ,,Uff, včera to bylo náročný, odešel jsem v poledne z domu a..." zobrazit příspěvekUff, včera to bylo náročný, odešel jsem v poledne z domu a vrátil před jedenáctou večer. Doma ze mě neměli radost moc (žena) No nic, dneska jdu zase, snad se to nezvrtne na ledě, ale nekonečný prodloužení snad ještě být nemůže.
Hlavně že se vyhrálo!
"
Prodloužení do zblbnutí hrozí až v zápasech 5 až 7, základní čtyři jsou na jedno prodloužení a potom případně nájezdy (i když ono se to i tak může protáhnout na tři hodiny, případně něco přes)
Tak to dolní patro (sektory 101 až 122) by teoreticky naši plnit pravidelně mohli (nejlépe vyprodat přes permice), to je necelejch sedm tisíc míst, pokud si to správně pamatuju. Prakticky to ovšem nehrozí. Jednak dost lidí nebude mít chuť v základní části pořád vymetat zápasy s Olomoucema, Vítkovicema a podobnejm křovím (a tuplem teď, když bude celkem čtrnáct týmů a do playoff jde dvanáct, čili skoro všichni - co může pak ta ZČ mít za náboj), dvak ta klasická vada multifunkčních arén, že tam nejsme jenom my, ale během roku se musíme dělit o prostor s miliardou dalších akcí (a ty jsou nasmlouvaný rok nebo kolik dopředu), takže xkrát podle původního rozpisu by se v O2 Aréně mělo hrát v ty a ty dny, ale pak se stokrát změní buď termín, nebo pořadatelství, nebo nejlépe obě věci současně. A pak pro plno lidí nemá cenu jít do permice, když do poslední chvíle nebudou vědět, jestli budou moct jít. Ale to my tady nevyřešíme, to můžeme maximálně zálohovat šablonu na příspěvky a pak Ctrl+C, Ctrl+V
reakce na Jacob.: ,,Vaše tipy na semifinále? Za mě: Sparta - Budějovice..." zobrazit příspěvekVaše tipy na semifinále?
Za mě:
Sparta - Budějovice 4:2
Třinec - Boleslav 4:1"
Já to vidím na 4:2 v obou případech.
Tak začátky prvních dvou zápasů semifinále: neděle 3. dubna 14:30, pondělí 4. dubna 19:00. Všední den od sedmi dobrý, ale s tím nedělním startem v půl třetí by ten, kdo to vymyslel, zasloužil nakopnout s rozběhem Jako jo, vím, že tohle nejde za Spartou, ale spíš za klaunama z televize, kteří prostě nutně potřebujou živě odvysílat v rámci fotbalové ligy to předzápasové studio s půlhodinou až hodinou keců o ničem.
reakce na Mušín: ,,Nestihl jsem 3. Třetinu, můžete mi říct, proč má Stoly 5 +..." zobrazit příspěvekNestihl jsem 3. Třetinu, můžete mi říct, proč má Stoly 5 + 10 do konce ?
Doufám že se šel mstít za Řépu "
Trochu to ručně vysvětlil Šmídovi
reakce na Hcspikr255tgh: ,,No doufám že nájezdy nebudou, protože to bych šel chlastat..." zobrazit příspěvekNo doufám že nájezdy nebudou, protože to bych šel chlastat později, a zítra se půl dne léčil. "
Nájezdy vzhledem k tomu, jak jsme v nich dlouhodobě "úspěšní", nechci, dávám přednost rozhodnutí ze hry
Ona ta samotná trenérská výzva by byla v pohodě, problém je spíš v tom, že u toho v našich podmínkách seděj ko.koti, kteří dají verdikt podle toho, co jim padne na kostce A stejná písnička je i ten VAR ve fotbalu, taky samotná technologie oukej, problém je v tom, kdo u toho dřepí.
reakce na Hcspikr255tgh: ,,Taky si myslím že ne. Hradec bude mít hodně sil a Boleslav bude..." zobrazit příspěvekTaky si myslím že ne. Hradec bude mít hodně sil a Boleslav bude postupně odpadávat. Ale uvidíme. No jít na Třinec to by bylo snad nejhorší co by mohlo být. Radši bych šel na motor, nebo Hradec než právě Třinec. Ale uvidíme ještě je to docela otevřený tak se nechám překvapit jak série dopadnou. Dneska věřím ale Hradci že srovná stav série, protože kdyby dneska prohrál tak to už by měl na otáčení hodně těžký. Večer budeme chytřejší. "
Pokud to nezmastíme my, tak výsledek série Hradec - Boleslav vlastně rozhodne o tom, na koho půjdeme v semifinále. Postup Hradce = Třinec, postup Bolky = Pardubice/Motor.
Je celkem ložený, že Liberec zase bude zkoušet provokovat a vyvolávat šarvátky a strkanice. Je potřeba nenechat se vybláznit a nepřistoupit jim na to, potom to půjde. Mimochodem to bylo i to poslední vzájemné utkání v závěru základní části, že oni to zkoušeli pošťuchováním a provokováním, naši na to odmítli přistoupit a hráli hokej a byla z toho výhra
Aktualizováno: Před 1 min. a 52 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 52 s