Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
otaznik1
frafont +1115
11.08.22 v 15:11

reakce na rad55: ,,U Fortuny máme kurz 4,20. Asi něco vědí.*HAHA* "

Těch 4,20 je snad na kombinaci "vyhrajeme první třetinu i zápas celkově", ale to je jedno. O výsledek až tak nejde *KSICHT*

otaznik2
frafont +1115
05.08.22 v 21:32

reakce na karlos: ,,Za mě je tedy rozhodně nejhezčí, když to krásné S na dresu nic..." zobrazit příspěvekZa mě je tedy rozhodně nejhezčí, když to krásné S na dresu nic neku.ví. *SALA* A to ani Fortuna, ani BILLA *KOSA* "

No jo, když to bys musel vyhrát milijardy v eurojackpotu a vyzvednout si dědictví od toho bratrance strejčka nigerijskýho prince a katarskýho císařpána a nevímkohoještě *KSICHT*

otaznik3
frafont +1115
01.08.22 v 12:01

Přestupy taky dobrý - za Rosickým jdou ti Mejdrové, Sadílkové atd., jako mají záblesky, ale není to kdovíco, pak si Priske vyhlídne a prosadí toho Sorensena z druhý německý, ten jde dvakrát do sestavy a v obou případech je okamžitě někde úplně jinde předvedenou hrou než ti ostatní (v pozitivním smyslu).

otaznik4
frafont +1115
31.07.22 v 22:17

reakce na Kubajs: ,,Protože fanoušci Sparty jsou opravdoví fanoušci a ne fanoušci..." zobrazit příspěvekProtože fanoušci Sparty jsou opravdoví fanoušci a ne fanoušci úspěchu jako ti šašci z druhého břehu, kteří když byli v řiti, chodilo jich pár. Zeptej se jich co hokej? A 9 z 10 ti řekne, že je hokej nezajímá. Ale teď se na fotbale plácají po ramenou jak jsou hrdí slá*isti... *FUCKU*
Za tohle sparťany fakt obdivuji, hokej bez titulu x let, fotbal taky, ale pořád fandíme dál, sice smutní, nasraní, ale pořád ta láska ke klubu tam je a je to znát v hledištích."

Plus navíc kdyby ses těch sešívanců zeptal, kde byli, když se ten tým plácal dole, tak podle mě osmdesát až devadesát procent z nich se začne vrtět a ošívat a nakonec z nich mezi řečí vyleze, že "fandili někomu úplně jinýmu" *KSICHT*

otaznik5
frafont +1115
31.07.22 v 22:14

Psal jsem nezmastili, ne zmastili, sakra práce *KOSA* Jinak tu návštěvnost taky nechápu - setrvalá sr.ačka proložená tak jednou za deset až patnáct zápasů jakžtakž výkonem a lidí tam pořád chodí mraky. Asi to marketingový a PR atakdále oddělení má hodně kvalitní přesvědčovače.

otaznik6
frafont +1115
31.07.22 v 18:00

První kolo ligy kopálistů zatím výsledkově pěkně, teď ještě aby to nezmastili ti naši umělci *KSICHT*

otaznik7
frafont +1115
30.07.22 v 11:56

Tak my s tím vymňouknutím v závěru nejsme sami - jinde jsou podobní experti :-D
twitter.com/bielsist...

+1
otaznik8
frafont +1115
28.07.22 v 23:17

Čutálisti jsou prostě banda průměráků až podprůměráků (ještě navíc psychicky labilních), kam náhodou zabloudil jeden hráč nadstandard (možná s přivřenejma očima dva), potom se pokaždý čeká, že ten jeden nám indivindi výkonem zařídí body/postup. Ale pak ten nadstandard kus odejde a nástupce jaksi (zatím) néjni a než se najde, tak zase budeme ztrácet patnáct nebo kolik bodů na čelo a nejlépe budeme venku i z domácího MOL pošta minerálka poháru *KOSA*

otaznik9
frafont +1115
21.07.22 v 22:08

Viking hrál takovou destrukci a beton, že bych skoro ani nevěřil, že to je vůbec možný *KOSA*

+1
otaznik10
frafont +1115
21.07.22 v 05:55

sparta.cz/cs/clanek/...
Tak další posila (a první, co jde vyloženě za Priskem), snad se chytne. Co se mi líbí, že mediální mr.dky zase věděly kulový a nemohly to vyplácnout předčasně *KSICHT*

+3
otaznik11
frafont +1115
19.07.22 v 16:04

sparta.cz/cs/clanek/...
Hanousek taky bude evidentně vymetat hostovačky až do konce smlouvy. Turek má sice opci, ale pochybuju, že ji uplatní *KSICHT*

+1
otaznik12
frafont +1115
18.07.22 v 22:37

Krejčí mladší bude kapitán ACS. Mám z toho poněkud smíšené pocity - povahově i herně na to rozhodně má, jenže problém je to jeho zdraví, aby nedopadl tak, že víc času bude na marodce než na hřišti.

+1
otaznik13
frafont +1115
18.07.22 v 15:53

reakce na MartinMegadeth: ,,Dobré odpoledne, dřevák to určitě nebude. V letošní sezóně se..." zobrazit příspěvekDobré odpoledne, dřevák to určitě nebude. V letošní sezóně se dělí o post nejlepšího střelce paraguayské ligy s F.F. Fernándezem z Guaraní (13 gólů ve 23 utkáních), ale finanční představy Nacionalu Asunción jsou kurwa přemrštěné. A nevím jak moc optimální by bylo přivést cizince z úplně odlišného prostředí pár dní před začátkem nebo spíš až po začátku sezóny. Nemám pocit, že by s tím na Letné byly dobré zkušenosti. *MIMO*
www.sport.cz/clanek/..."

Na spartaforever se to částečně probíralo už včera a prakticky byla shoda na tom, že to je totální nesmysl a kachna spíš než co jiného - toho kluka snad nikdo ze Sparty v životě neviděl hrát. Plus navíc ta jihoamerická stránka, která s tím původně přišla (a ten článek na sport.cz není v podstatě nic než kopie od nich v překladu strejdy googla), je podle ohlasů bulvár typu našich Ruiků, Blesků atd. Obecně kdyby šel do Evropy, tak za mě spíš takový to Portugalsko, Itálie, Španělsko nebo tak - v naší lize jednak jazyková bariéra, dvak ne úplně kompatibilní prostředí a herní styl obecně.

otaznik14
frafont +1115
16.07.22 v 22:14

reakce na Kimi R.: ,,Toho Šustra je docela škoda. Upřímně jsem moc nečekal, že ho..." zobrazit příspěvekToho Šustra je docela škoda. Upřímně jsem moc nečekal, že ho někdo ještě v NHL podepíše. To by byla za mě skvělá posila"

Hráč parádní, ale na druhou stranu podle mě zatím fakt nemá důvod se vracet do český ligy.

+1
otaznik15
frafont +1115
15.07.22 v 22:02

Holky na ME U20 v basketu porazily Francii o dva body a jsou ve finále *BRAVO*

+2
otaznik16
frafont +1115
12.07.22 v 20:00

www.sport.cz/clanek/...
Když to takhle jde, tak by ještě holky mohly tu vítěznou sérii o něco prodloužit - o dva, nejlépe o tři zápasy :-)

+1
otaznik17
frafont +1115
10.07.22 v 20:25

www.sport.cz/clanek/...
Krejčíková a Siniaková mají další titul *BRAVO* *PRVNI*

+3
otaznik18
frafont +1115
08.07.22 v 19:25

reakce na MartinMegadeth: ,,V chlapech se nedají čekat zázraky. Posledním českým tenistou co..." zobrazit příspěvekV chlapech se nedají čekat zázraky. Posledním českým tenistou co dokázal na GS turnajích pravidelně postupovat mezi osmičku nebo čtyřku byl Berdych. Už za jeho kariéry bohužel bylo jasné, že tady dlouho nikdo další podobný nebude. Veselý má svoje limity: jemu jsem věřil na třetí až čtvrté kolo, což si v podstatě splnil. U ostatních je úspěch každé kolo na GS turnaji a vlastně i postup do hlavní soutěže, kde hodně záleží na štěstí při losu. Snad nám v dohledné době doroste nějaká generace, kde se někdo aspoň Berdovi přiblíží. U kluků jako Lehečka nebo Macháč už by to chtělo nějaký průlom. *METAL* U holek prožíváme dietní rok, na kterém se hodně podepisují zranění. Už jsme to probírali v době RG. Plíšková měla zlomenou ruku a od té doby se jí nepovedlo plnohodnotně vrátit. Muchová s Vondroušovou jsou zraněními pronásledovány už druhou, možná třetí sezónu, což je strašný pech. Letos si smůlu na zranění vybrala i Krejčíková. Kvitová má dlouhodobé problémy se zápěstím a přijde mi, že už jí nějakou dobu chybí šťáva. V pondělí nebude v TOP TEN ani jedna Češka a na to opravdu zvyklí nejsme. Věřím, že se bude jednat přechodný stav. Až se výše zmíněné holky uzdraví, určitě se nějakých pořádných zářezů dočkáme. A navíc dorůstá nová generace. Jednu věc si neodpustím: poslední zhruba dekádu je špička ženského tenisu bídná. Ty tam jsou časy Navrátilové, Graffové, Evertové nebo později Šarapky a "bratří" Williamsových. Holka vyhraje dva, tři velké turnaje a pak o ní není měsíce slyšet. Za této konstelace vnímám dva Wimbledony Kvitové a jeden RG Krejčíkové jako hodně málo. Určitě byl potenciál urvat podstatně víc GS turnajů. V první řadě to vnímám jako ostudu Plíškové, ta holka měla potenciál vládnout světovému tenisu mimo antuku. Ve dvaceti měla nakročeno se stát novou Graffovou a sbírat jeden triumf za druhým, jenže něco se pokaziilo. *KOSA* Podle všeho budou na Wimbledonu držet prapor Krejčíková se Siniakovou v deblu. Holky jsou ve finále a moc jim držím pěsti, aby si připsaly další zářez. A k tomu mládež. Máme slečnu v semifinále singlu (Klimovičová), další v semifinále deblu (Bartůňková) a kluka (Menšík) v semifinále deblu. Po pravdě nechápu kde se u nás pořád bere takové kvantum talentovaných tenistek. Abych nezapomněl: Bouzková skvělá práce. Ta holka je strašně zajímavá nejen po tenisové stránce, ale i jako osobnost. Je mi velice sympatická. Šla úplně jinou cestou než třeba Plíškovic dvojčata, ale třeba to nakonec dotáhne dál. *PRVNI* "

Berdych byl jeden z těch několika našich za dlouhou dobu, co uměl hrát top - a samozřejmě nesmíme zapomenout na jeho "dvojče" Štěpánka, ti dva spolu udělali na repre úrovni parádní výsledky. Jenom holt měl smůlu, že se trefil zrovna do doby, kdy se pohybovalo na okruhu trio Nadal, Federer, Djokovič (plus čtvrtej mušketýr Murray, ale ten tolik neúřadoval) a ti byli skoro k neporažení. Plíšková čertví, co v tom bylo - asi něco v hlavě, že se v rozhodujících momentech "bála výhry", nebo jak to nazvat.

otaznik19
frafont +1115
04.07.22 v 20:49

www.sport.cz/clanek/...
Viděl jsem až od půlky 2. čtvrtiny, ale stálo to za to. Basket ukazuje, že i top tým se dá porazit, jenom se nesmí jít na hřiště předem potento. Od srpna ještě poslední fáze kvalifikace, tak by mohl vyjít ten postup na MS *BRAVO*

+1
otaznik20
frafont +1115
01.07.22 v 14:13

sparta.cz/cs/clanek/...
Trochu jsem se bál, aby nebyl nějakej úlet, ale nakonec ty ceny lístků na předkolo s Vikingem v pohodě.

Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí

<<03 / 2023>>
Po
Út
St
Čt
So
Ne