Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
892.jpg
MartinMegadeth +3338
23.04.22 v 16:06

Hrajeme proti historii. Zatím jsme ve finále po 3.utkání série prohrávali 1:2 s Košicemi 1988 a se Vsetínem 2001. Ani v jednom případě jsme to už neobrátili. Jestli letos nechceme skončit stejně, dnes musíme vyhrát a to znamená začít střílet góly! Musí přispět především Horák, Thorell nebo Chlapík a k nim i někdo ze svatečnějších střelců. S průměrem necelých dvou vstřelených branek na utkání titul neurveme! *KOSA*

892.jpg
MartinMegadeth +3338
23.04.22 v 15:59

Dobré odpoledne, zebry jsou kurwy, o tom žádná. A jestli se zakládá na pravdě, že včera dvě ze čtyř byli z Frýdku-Místku tak nemám slov. Ten kdo to vymyslel by zasloužil vykastrovat. *NAPR**** Ale zápas jsme si prohráli sami neschopností v koncovce! První třetinu jsme měli vyhrát 2:0 nebo 3:0, další gól přidat ze začátku druhé třetiny a zbytek utkání si v pohodě pohlídat. Třinec byl k poražení a my mu druhé vítězství v sérii umožnili, skoro až vnutili! A to je na finále a na soupeře jako Třinec příliš velký luxus! *MIMO* Házení mincí a dalšího bordelu na stříkačku Třince obhajovat nebudu, to stávat nemá. Ale tohle se na řadě stadionů děje každý třetí, čtvrtý, pátý zápas. Jednou se to stalo u nás, nedělal bych z toho aféru. Dojal mě Varaďa stěhováním na oblek poplivaný a politý od piva. S chutí bych oslovil Jandače a další bývalé trenéry Sparty kolikrát se jim něco podobného stalo venku, zejména při zápasech v Asii. *FUCKU*

+3
892.jpg
MartinMegadeth +3338
22.04.22 v 16:19

Láďa Krejčí 92 samozřejmě. *SORRY*

892.jpg
MartinMegadeth +3338
22.04.22 v 16:18

Kanga utřel pana sportovního manažéra jako nudli pod nosem. *FUCKU* Nechat odejít takového playera, i když si jsem vědom Kangových much, aby se mohl vrátit z Itálie třeba bourák jako Ládík Krejčí 99, tomu říkám manažerský kauf. *METAL* K čemu nám jsou kreativní fotbaloví virtuózové, když můžeme podepisovat věčné marody, nabízet nové smlouvy tahounům jako Zahustel nebo Štětina a přivádět rozdílové borce jako Hanousek s Trávníkem za těžké prachy, když už vůbec někoho tedy pan sportovní manažér přivede na Letnou. *MIMO*
isport.blesk.cz/clan...

+1
892.jpg
MartinMegadeth +3338
22.04.22 v 16:08

reakce na frafont: ,,https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-vzit-roli-sportovniho-..." zobrazit příspěvekwww.sport.cz/clanek/...
Jo, ještě Csaplár jako bafuňář, to je jediný, co tomu chybí *KSICHT* "

Kristova noha, pane kolego nestrašte mě! Pán Bůh s námi a zlý pryč! To by byla opravdová třešnička na dortu letitého letenského amatérismu a šlendriánu: uslintaný pan nekvalita. Podobné články a úvahy potvrzují jedno pravidlo: nikdy není tak zle, aby nemohlo být ještě hůř. *FUCKU* *FUCKU* *FUCKU*

+2
892.jpg
MartinMegadeth +3338
22.04.22 v 16:04

Dobré odpoledne. Jsem napnutý jak špagát. Přeci jen finále hrajeme po šesti letech a od posledního titulu teprve podruhé. Mám mrazení v zádech, ale zároveň se hrozně těším. Jdu do O2 arény sice s respektem a pokorou, ale i s vírou, že to dnes (i zítra) dopadne dobře. Máme mančaft jako už dlouho ne, i když Třinec je na můj vkus nezdravě nebezpečný a silný protivník. Radši bych do třetice někoho jako byl Liberec nebo Motor. Cítím dvojité velké nervy. *METAL* *METAL* *METAL*

892.jpg
MartinMegadeth +3338
21.04.22 v 20:43

reakce na PLHA: ,,Souhlasím s Tebou, to byl snad nejhorší zápas Sparty co jsem za..." zobrazit příspěvekSouhlasím s Tebou, to byl snad nejhorší zápas Sparty co jsem za poslední dekádu viděl. Naprosto zoufalé pobíhání Součka, Ládík Špagetka při bránění to je parodie na obránce, k tomu ve středu obrany Sáček s Dočkalem , kteří když jsou dohráni jsou úplně mimo. Na Spartu bohužel stačí jen napadat rozehrávku a běhat. Včera se mi chtělo zvracet. FUJ tohle není Sparta."

Nechápu jak s tímhle mohl hrát Ladík Krejčí beka v nejvyšší italské soutěži. On z krajního beka nemá ale skoro nic. Jeho návrat je ba úrovni Míši Kadlece, ten byl taky na vyfackování pomalu po každém utkání. :-! Minimálně v probíhající sezóně byla šaráda v Olomouci nejstrašnější hrůza, to byla ještě o třídu větší blamáž než podzimní ostuda v Uherském Hradišti. *NAPR****

892.jpg
MartinMegadeth +3338
21.04.22 v 19:06

reakce na fandaFanda: ,,Prvni utkani jsem videl cele, a nemuzu si pomoct, i kdyz mel Trinec..." zobrazit příspěvekPrvni utkani jsem videl cele, a nemuzu si pomoct, i kdyz mel Trinec pomerne dost velke stesti, sel mu naproti, jakmile jsme mu dovolili srovnat. Potom prisli dve hrubice od Matuskina a bylo po zapase. Vcera mi bohuzel utekl konec, ale evidentne se kluci zabejcili a tentokrat to nepustili. Jak pises, zcela urcite nam to vlilo vitr do plachet a ted muze byt serie zajimava az do konce. Predpokladam, ze uz si Trinec vybral stesti v podobe otoceni zapasu s Bolkou v posledni minute, kdy mu tam padlo nemozne. Tim ale nechci snizovat hodnotu toho, ze hraji trpelive i kdyz prohravaji. A ano, je to takovy urputny hokej, ale bohuzel v dnesni dobe je to o jednom golu a ty vysledky podle toho potom vypadaji. Verim tomu, ze mame na to, svest s Trincem vyrovnanou partii a se stestim to dotahnout, i kdyz jednoduche to necekam. Urcite muze pomoci prvni vyhra doma a preklopeni serie na nasi stranu *ANO* Rozhodci za me ujdou, par preslapu ci prehlednuti tam bylo, ale uz jsem videl proti nam piskat mnohem vetsi tuzku..
Co se tyka nedohodnuti se HCS a ACS - soubeh zapasu, to je za me bud arogance nekterych cinovniku kluby, kteri jsou zkratka "cool" anebo vedeni jednotlivych clanku soutezi, kteri pozaduji, aby zlepseni zjednala "ta druha" strana, a jak rekl klasik: Velebnosti, chce se mi z toho :-!
Kazdopadne uz se tesim na patek, doufam, ze bude doma plno! *SALA* "

I když se začátek sobotního zápasu na Letné posunul o hodinu, na celou situaci báječně sedí pořekadlo: Kdo chce, hledá řešení, kdo nechce, vymýšlí důvody. Jinou věcí je, že včerejší blamáží v Olomouci otrávila fotbalová Sparta tolik lidí, že si asi násilí zkombinovat pozítří hokej s fotbalem bude dělat mnohem méně lidí než si ještě včera odpoledne myslelo. *FUCKU*

892.jpg
MartinMegadeth +3338
21.04.22 v 19:03

reakce na frafont: ,,Tak aspoň se vyřešila ta sobotní kolize fotbalu s hokejem...." zobrazit příspěvekTak aspoň se vyřešila ta sobotní kolize fotbalu s hokejem. Čutálisti proti Baníku bude zápas o ničem (a o ničem bude z našeho pohledu v podstatě celá nadstavba - nic novýho, to už tu bylo i předtím). Hoši se můžou soustředit na 4. květen (finále poháru alias jedinej zápas, kde ještě trochu o něco půjde)."

Pokud bude možnost tak se půjdu na Letnou podívat a to týká i dalších zápasů nadstavby. Hlavně kvůli Hložkovi, který po konci sezóny určitě odejde. Takhle výjimečného kluka jsme tu dlouho neměli a dlouho mít nebudeme. Jen se děsím až odejde a s ním třeba Hancko, který včera vzadu chyběl opravdu hodně, nebo Krejčí 99 při představě manažerských schopností Rosického a jeho party HIC, kým budou nahrazeni. Abychom pár let nekoukali s odstupem i na to nechutné třetí místo. Permici na Letnou mám třináctým nebo čtrnáctým rokem za sebou, ale před dalším ročníkem si její nákup hodně pečlivě rozmyslím, protože mě ta nekončící ztráta peněz, času a iluzí začíná už hodně sr*t! *NAPR****

+1
892.jpg
MartinMegadeth +3338
21.04.22 v 18:59

Dobré odpoledne, ze včerejší šarády letenského souboru písní a tanců se mi chce zvracet ještě teď. To byla strašná blamáž! Pašáci po víc než čtvrt roce dvakrát za sebou vyhráli venku a do Olomouce jeli jako mistři světa s tím, že se soupeř porazí sám. :-! Jsem rád, že frajeři liboví ukázali na place jak moc to vážně myslí s útokem na titul, o kterém především Rosický mele na potkání. Rosu beru za slovo: před měsícem vykládal v rozhovoru pro Deník Sport, že sezóna bez titulu = neúspěšná sezóna a po takové sám nabídne vedení rezignaci na funkci sportovního ředitele. A s ním doufám nabídne rezignaci celé té partičky HIC co jim na Letné poskytl trafiky včetně brášky. *NAPR**** Z individuálních výkonů některých jednotlivců se mi vysloveně chtělo blít. To byly až strašidelně ničemná představení. Namátkou za to co předvedli Krejčí 92 nebo Souček by je musel v šatně honit s mokrým ručníkem i trenér mančaftu z krajského přeboru, protože i tam by to bylo na přes hubu. Na Letné by si už konečně měli vytáhnout hlavy z prd [zavinac] lí a udělat pořádnou čistku a to nejen v kádru! Jinak to bude věčně věků o hownu! *KOSA*

+2
892.jpg
MartinMegadeth +3338
20.04.22 v 18:17

Je-li informace na Hokejce pravdivá, pak se Čajkovský ukázal v zajímavém světle. *MIMO*
www.hokej.cz/poprask...

+2
892.jpg
MartinMegadeth +3338
20.04.22 v 18:09

reakce na SpartaCorps: ,,Tohle je fakt možný jen u nás:  Jiří Kalous míří po..." zobrazit příspěvekTohle je fakt možný jen u nás:

Jiří Kalous míří po konci v Kometě k reprezentaci. ???? Sedmapadesátiletý trenér bude nově asistentem u české dvacítky, jejíchž hlavní trenér se stále hledá. Kalous bude navíc sportovní manažer u všech mládežnických výběrů (U16-U20). #VS"

Kamaráde, osobně proti Kalousovi nic nemám, ale nechápu co je to za systém: snad by nejdřív vedení hokejového svazu mělo dosadit do funkce trenéra a ten by si následně měl sestavit realizační tým dle svých představ. Ono to celé zasmrádá, že Zábranský už Kalouse v Brně nechtěl, ale ani se s ním neměl potřebu rozejít ve zlém, tak mu našel a na svazovém ÚV domluvil trafiku. :-!
www.idnes.cz/hokej/e...

892.jpg
MartinMegadeth +3338
20.04.22 v 18:04

Všechny strany mají spoustu argumentů a vysvětlení, ale výsledek je jediný: Sparťan je bit a brán u huby. Osobně nechápu proč se fotbal nemůže hrát až v neděli nebo když už se nutně musí odehrát v sobotu proč to nejde od osmi nebo od půl deváté. *MIMO* *MIMO* *MIMO*
www.idnes.cz/fotbal/...

892.jpg
MartinMegadeth +3338
20.04.22 v 18:02

Dobré odpoledne, za včerejší výhru jsme nesmírně rád. Série tím zůstává zajímavá a atraktivní. Kdyby Třinec vyhrál i včera, bylo by to pro nás obracet už strašně těžké. Odehráli jsme určitě letošní nejlepší venkovní zápas v play-off. Dřeli jsme jako vzteklí psi, nenechali jsme se zatlačit to pasivity a vyvarovali se hloupých chyb v obraně. Byla snaha ohrožovat velice dobrého Kacetla a v příhodných chvílích naši útočnou aktivitu výtečně podporovali beci, především Moravčík s Pavelkou. Všechno to podtrhl výborným výkonem v kase Hudáček. *BRAVO* Škoda, že jsme po Řepíkově vedoucí brance nepřivřeli soupeři kyslík v následné přesilovce při vyloučení Musila, tam jsme šance měli. A hlavně chvilku předtím nedal Horák takřka nemožné. Ve třetí třetině jsem měl obavy, abychom Třinec nedostali do hry. Ani ne tak vlastní pasivitou jako tím, že jsme začali hrát lehce do kopce. Vyloučení Poláška a především Sobotky v kontextu celozápasového trendu bylo hodně směšné. Navíc tam bylo evidentní nepotrestané hraní Třince v šesti v době jejich tlaku a to dostatečně dlouhé na to, aby si ho aspoň jedna ze zeber všimla. Strašně moc nám pomohla druhá branka. Pak měl Třinec už hodně málo času na obrat, byť se mu Šír snažil pomoci. I přes třetí třetinu musím upřímně přiznat, že mě rozhodčí v Třinci příjemně překvapili. Kromě posledních deseti, dvanácti minut včerejšího utkání pískali vesměs rovinu, to jsem před začátkem série čekal od zeber jinačí divočinu. *SILENY* Po pondělním zápase jsem ze včerejšího utkání měl vítr, aby nám Třinec gólově hned ze začátku neutekl a už nám nedal čuchnout. Se svým hokejem je úspěšný: dostal se počtvrté za sebou do finále, v posledních dvou ročnících kdy se hrálo play-off získal mistrovský titul, ale nemůžu si pomoct: z hlediska hokejového diváka to hokej je téměř nekoukaltený. Mně to přijde jak vystajlovaná Olomouc. Abychom je dokázali ještě třikrát porazit, k tomu budeme potřebovat extrémní dávku trpělivosti, odolnosti, disciplíny, kázně a produktivity. Euforii rozhodně nepodléhám: jako my vyhráli v Třinci, Třinec může vyhrát v Praze. Úkol pro víkend je jasný: znemožnit mu to. *KOSA* *KOSA* *KOSA*

+2
892.jpg
MartinMegadeth +3338
19.04.22 v 15:54

Dovolil bych si pár statistických údajů Jen tak pro zajímavost. Sparta od zavedení play-off včera rozehrála jubilejní desátou finálovou sérii. Jen třikrát začínala finále doma (1993 proti Vítkovicím, 2000 proti Vsetínu a 2002 opět proti Vítkovicím) a ve všech případech získala titul. Venku začínala finále zatím šestkrát a bilanci má přesně vyváženou: třikrát sérii vyhrála (1990 proti Trenčínu, 2006 proti Slávii a 2007 proti Pardubicím) a třikrát odešla poražena (1988 proti Košicím, 2001 proti Vsetínu a 2016 v Liberci). Co se týká prvního zápasu ve finálové sérii, když začínala venku doposud prohrála jen v roce 2001 ve Vsetíně 3:2 po prodloužení. Ve všech ostatních venkovních finálových sériích začala Sparta vítězně (2:0 v Košicích, 5:1 v Trenčíně, 4:3 po trestných stříleních na Slávii, 5:4 po prodloužení v Pardubicích a 3:1 v Liberci), tudíž včerejší plnotučná prohra v Třinci je svým způsobem premiérová. I když ne úplně: doma v roce 2002 proti Vítkovicím Sparta odstartovala finále také porážkou 2:3, ačkoliv už během první třetiny vedla 2:0. (Předtím v Holešovicích dvakrát Sparta vstoupila do finále výhrou: Vsetínu dala 4:2 a Vítkovicím prvně 5:3). Z toho je vidět, že úspěch či neúspěch v úvodním finálovém klání ještě nic zásadního neznamená. *SMILESPA*

892.jpg
MartinMegadeth +3338
19.04.22 v 15:47

reakce na Leo: ,,Ten Moravec je ale hrozná lopata *MIMO* "

Bohužel očekávaný výkon tohoto zakomplexovaného pologramotného idiota. Ač dávám většinou přednost ČT Sport, s tímhle prasečím potratem nebylo jiné řešení než přepnout na O2 TV. :-! :-! :-!

892.jpg
MartinMegadeth +3338
19.04.22 v 15:38

reakce na karlos: ,,Láďa 92 včera opět ukázal, že na hřišti už nemá co dělat a..." zobrazit příspěvekLáďa 92 včera opět ukázal, že na hřišti už nemá co dělat a nemá Spartě co dát. Oba Tebou zmínění kluci by se alespoň na hřišti přetrhli. A Pavelka tam podle mne byl včera taky hodně zbytečný. Dočkal sice byl u gólu hostí, ale odčinil to vstřeleným gólem a spoustou dobrých nahrávek. A hlavně ten kluk bojuje a maká *THUMBSUP* *THUMBSUP* To u Pavelky ani Krejčího nevidím *NE* A Adam Hložek? K tomu asi není co dodat a jen smeknout klobouk *BRAVO* *BRAVO* *BRAVO* "

Začnu od konce: budu se snažit až do závěru ročníku na Letné držet maximální docházku, abych si Hložka stihl co nejvíc užít. Že nám po sezóně odejde do zahraničí o tom moc nepochybuji. A radši se ani nedomýšlím kým ho přestupový mág Rosický nahradí. Hložek je zcela výjimečný hráč jaký tady dlouho nebude, a byla radost ho moci několik let v rudém dresu sledovat. Pokud mu neselže zdraví, čeká ho velká budoucnost. *THUMBSUP* U Ládíka Krejčího 92 jsem si byl jistý hned po oznámení jeho návratu, že si Sparta šlápla do howna, což bohužel prakticky po celou dobu svého působení potvrzuje. Gáži co vím má jednu z nejvyšších a i když se na Letnou vrátil tuším jako volný hráč, pak stejně větší smysl dávalo investovat do mladšího moderního krajního beka nebo křídla. Ládík není ani jedno. Jako krajní bek je až obdivuhodně neviditelný a jako křídelnímu hráči mu zoufale chybí produktivita a efektivita hry, což ho s výjimkou posledních dvou sezón před odchodem do Itálie provázelo vlastně celou kariéru. Daří se nám velice nadprůměrně zabudovávat do áčka mladé kluky a kdyby Vrba byl mladým klukům náchylnější dařilo by se to ještě víc. Konkrétně s ignorováním krajních beků Suchomela a Gabriela mě děsně štve. O to víc, že se jedná o posty, kde máme dlouhodobě problém, který se řešil a řeší věčným záplatováním. Co nám hodně selhává jsou hráči kolem třicítky, kteří by měli ty mladé táhnout. Za mě bychom se měli po konci ročníku se dvěma ze čtveřice Dočkal/Pavelka/Čelůstka/Krejčí 92 rozloučit. Jasno mám, že Krejčí 92 by se měl spakovat a Dočkal zůstat. Rozhodně by pro příště v případě příchodu hráče střední generace nemělo být jediné nebo rozhodující kritérium Sparťanská minulost. Těch návratů bývalých hráčů za poslední roky nebylo málo a na sto procent se nepovedl žádný. V lepším případě to jsou lehká rozčarování, v horším šlápnutí do lejna a asi to nebude jen shoda náhod. *METAL*

+1
892.jpg
MartinMegadeth +3338
19.04.22 v 15:31

Dobré odpoledne, po včerejšku jsem dost zklamán. Ne samotnou porážkou, ale způsobem jakým k ní došlo. Jedna porážka neznamená prohranou sérii, ale jsem moc zvědav kolikrát se nám během finále v Třinci ještě naskytne kombinace přes čtyřicet minut nemohoucího soupeře s rozhodčími pískajícími rovinu. Vedli jsme, odehráli velice solidní první třetinu a měli přes třicet minut času soupeři zasadit druhý a případně i třetí úder, ze kterých by se těžko vzpamatovával. Místo toho jsme od druhé části hry vyklízeli pole a nepochopitelnou pasivitou čekali nevím jestli na zázrak nebo na ránu z milosti. Beru, že jsme měli smůlu v koncovce, dvakrát za stavu 1:0 trefili břevno. Jedna věc je hrát zodpovědně zezadu a druhá věc téměř rezignovat na hru dopředu. Hrát na 1:0 a k tomu v Třinci a už od druhé třetiny to bylo moc špatné rozhodnutí ať už vyšlo přímo z hráčů na ledě nebo z trenérského štábu. *MIMO* Rozpačitý jsem po včerejšku i ze spousty změn v útočných formacích. Vítězná sestava se nemění a něco na tom bude. Pokud nejsou na vině zdravotní neduhy, pak nechápu absenci Stoljarova ani Šmerhy v sestavě. A už vůbec nechápu proč jsme se takovým způsobem rozsypali po vyrovnání. Pořád to byl otevřený zápas, který se nechal vyhrát. Ale co jsme předvedli na ledě v následujících minutách mi hlava nebrala. Druhý i třetí gól jsme Třinci nepochopitelnými chybami nabídli jako na podnose. Včera ležel první bod do finálové série na ledě a stačilo ho zvednout: Třinci jsme výhru vysloveně vnutili kombinací herní pasivity a hrubých chyb. Přitom hratelný Třinec rozhodně byl. Budu moc zvědav jak se z prvního utkání poučíme a co (nejen) dnes předvedeme, ale kdyby měl tentokrát Třinec zápas od začátku pevně pod kontrolou, moc překvapen nebudu. Nicméně brod je ještě daleko, netřeba stahovat gatě. *VYHLIZI*

+1
892.jpg
MartinMegadeth +3338
18.04.22 v 18:08

reakce na ToM: ,,Ahoj Martine, jako příležitostný návštěvník a fanoušek..." zobrazit příspěvekAhoj Martine,
jako příležitostný návštěvník a fanoušek Táborska bych jen upřesnil, že cesta k zápasu přes Prahu není u nich nic výjimečného. Dost kluků z kádru je z Prahy a tak, pokud to alespoň trochu dává smysl, se cestuje přes Prahu, aby se ušetřilo individuální cestování... Zatím nebyl problém, bohužel tentokrát tam chytili nehodu kamiónů a zůstali viset... Jsem zvědav jak zápas dopadne, zda bude odložen nebo kontumován, protože to cestování úplně standardní není... Navíc, hlavně pro Chrudim, děsně důležitý zápas... Ještě poznámka, A-mužstvo nehraje už na Sezimáku, docela útulný stadion je přímo v Táboře, v případě atraktivního zápasu doporučuji návštěvu, ač teď na jaře zatím nehraje Táborsko nějak extra líbivý fotbal... Ale tréninkový areál na Soukeníku je taky super, možná máš pravdu, že cestování k zápasům je v rámci nějaké přípravy i odtud...
Omlouvám se za odbočku a držím palce do finále, play off je letos zatím úžasné!!! *FLAGSPA* *SALA* "

Díky za zajímavý příspěvek, není nad informace přímo od zdroje. Na rozhodnutí o osudu nesehraného utkání Chrudimi s Táborskem jsem též velice zvědav. Když jsi načal Tábor, celkem zírám jak u Vás táhne hokej. V kvalifikace druhé ligy přišlo 3900 diváků na Nový Jičín a 4200 na Dvůr Králové. Držím Táboru pěsti, aby přešel přes Šumperk v baráži do první ligy. *METAL*

892.jpg
MartinMegadeth +3338
18.04.22 v 18:02

reakce na SpartaCorps: ,,Béčko dalo vesnici u Vídně 1:0  Viktorka jen bod za..." zobrazit příspěvekBéčko dalo vesnici u Vídně 1:0

Viktorka jen bod za remízu s polákama 2:2, šance ještě žije…."

Kamaráde, obavám se, že zápas s Třincem byl další velký hřebík do sestupové rakve Viktorky. Pokud neporazí na Žižkově soupeře, který se pohybuje na 13/14. místě, tak je to prostě velký problém. Viktorka sice poprvé od 4.kola vstřelila víc než 1 gól, ale na výhru čeká už 20 kol. A na udržení se ve FNL by potřebovala začít vyhrávat opakovaně. *METAL* Béčko Sparty potěšilo: konečně vyhrálo v televizním zápase. Horňákovi se skvěle povedlo poločasové střídání, když Juliše nahradil Turynou. *THUMBSUP*

Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí

<<03 / 2023>>
Po
Út
St
Čt
So
Ne