Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
892.jpg
MartinMegadeth +3338
09.05.22 v 16:33

reakce na SpartaCorps: ,,Dneska - v sobotu - bude ve Sportu rozhovor s Radkem..." zobrazit příspěvekDneska - v sobotu - bude ve Sportu rozhovor s Radkem Hamrem
*SALA* "

Kamaráde, celostránkový rozhovor s Hamrem jsem přelouskal. Určitě byl zajímavý. Mimo jiné líčil jak je rád, že si zahrál v zámoří, ve Švédsku, podíval se do národního týmu a zahrál si za něj na MS. Jak si váží titulu ve Švédsku i stříbrných medailí, které získal ve Švédsku a ve Švýcarsku, ale o Spartě nebo že si váží titulu co s ní získal v extralize v roce 2002 ani slovo. Překvapen nejsem, zklamán trochu ano, ale Hamr mi vždycky přišel divnej. Jako bek býval excelentní, ale na kluka co ve Spartě dostal šanci v áčku už v sedmnácti měl/má ke klubu vztah hodně vlažnej. *MIMO*

892.jpg
MartinMegadeth +3338
09.05.22 v 16:25

Pokud zve trenér těsně před MS účastníky finálové série měl by dle mého názoru mít jasno jestli je chce do konečné nominace. Pokud ano, pak je samozřejmě v pořádku, aby je pozval. Pokud si není jistý nebo je chce dokonce jen zkoušet, měl by se na to vy**at. Ti kluci toho mají po celé sezóně dost, mají různé bolístky a co potřebují pokud už nebudou hrát soutěžní zápasy tak je nejvíc odpočinek. Navíc doba těsně před šampionátem není zrovna vhodná na nějaké zkoušení. Že Chlapíka Jalonen do reprezentace na MS nechce, to respektuji. Tahat ho na pár dní a nechat ho ču**kovat několik zápasů, aby ho následně poslal domů, to mi přijde jako vůbec nejhorší řešení. Jestli se Chlapík v příštím ročníku na nároďák vy**re, tak se mu moc divit nebudu. Po sezóně jakou měl a po číslech jakých dosáhl je fakt, že se nezúčastní ani jednoho vrcholového turnaje minimálně k zamyšlení. *MIMO* Když vidím některá jména co v nominaci pro MS zůstala a Chlapíka mimo, dost dobře tomu rozumím, ale je to věcí trenéra. Ten bude po šampionátu skládat účty. Nicméně je tradicí, že když hráč Sparty vyhraje produktivitu základní části extraligy, na MS nejede. Stalo se Romanu Horákovi staršímu, Patriku Martincovi, Honzovi Markovi, dvakrát Petru Tonovi a naposledy i Lukáši Pechovi. Výjimkou byli jen David Výborný a Jaroslav Hlinka. Ani trofej pro nejlepšího střelce za Spartu není zárukou nominace na MS: Honzovi Hlaváčovi kdysi stačila, Petru Tonovi třikrát nikoliv. Mimochodem Ton dokázal získat obě trofeje najednou a na šampionátu se stejně neobjevil, i když je pravdou, že v té době už byl starším pánem. Po pravdě, že takový bombarďák na seniorském světovém šampionátu nestartoval nikdy to nechápu. *OMG*

+2
892.jpg
MartinMegadeth +3338
09.05.22 v 16:19

Béčko Sparty vypadá, že kluby ze spodních pater kapr ligy nepotěší: čtyři zápasy je bez výhry, za tu dobu získalo jen tři body a kleslo na páté místo. Na druhé místo má manko čtyř a na třetí tří bodů, pozítří jede do čtvrté Líšně a to už na pódiové umístění nevypadá. I když samozřejmě úkol béčka je někde jinde než lámat rekordy v umístění. Do Líšně pojede už bez Horňáka, který povýšil k áčku. Docela by mě zajímalo jestli to Horníček vnímá jako odměnu nebo jako trest. *FUCKU*

892.jpg
MartinMegadeth +3338
09.05.22 v 16:14

Dobré odpoledne, zvracet se mi chce ještě teď. To zase bylo galapředstavení včera v Plzni! Tam už snad aby se radši nejezdilo: vždyť výjezdy k mazánkům to je jen o tom za jak moc velké č u r á k y tam budeme. Ani za věčně spokojeného strýčka Hapala se mi nechtělo z laskomin fotbalové Sparty blít ve třech ze čtyř případů. To už Vrba dokázal vyrovnat největší mistry v oboru: Il Cretina i pana labila, kterého náš šikovný sportovní ředitel ještě vykoupil ze smlouvy v Olomouci. :-! Ke včerejšímu zápasu ani snad nemá smysl nic zásadního psát. Ale jednu věc si nedopustím: Sparta brání standardky soupeřů jak tým v krajském přeboru. To je šílená směsice neschopnosti a naivity. Z rohu by Spartě musel zvládnout dát gól v pohodě i leckterý divizní mančaft. Nemyslím si, že by Vrba byl ústředním problémem další sezóny bez titulu, ale některé věci na jeho hlavu (a jeho asistentů) určitě padají. Katastrofální bránění standardek rozhodně. Roky Sparta tento problém měla a zásadní. Až po několika sezónách obranu skutečně postavil na nohy Kotal, že opravdu fungovala. A za Krkovičky fungovat zase přestala. Mně připadal už po blamáži v Olomouci velice uvadlý a po galapředstavení proti Hradci Králové na Letné před týdnem už jsem na něm pozoroval silnou rezignaci. Takové smíření s osudem, které nevěštilo nic dobrého. *MIMO* Souhlasím s Homolkou i Karlosem a dalšími: vypakování Vrby a představení nového trenéra (tedy toho co přijde po Horňákově záskoku) jistě s patřičnou pompou v žádném případě nepřinese zásadní ani dlouhodobě zlepšení. Ryba smrdí od hlavy a celá organizace na Letné je od nejvyšších míst naprosto prohnilá. Dokud nebudou vykopáni všichni šmejdi a nýmandi co na klubu parazitují jako rakovina, žádné zlepšení nenastane. Že by Křetínský klub prodal je dle mého názoru naprosto nereálné. Jedinou možnost jak bychom se mohli dočkat zlepšení je kdyby se konečně trefil do správného člověka a dal mu srovnatelné rozhodovací pravomoce jaké má Rosický. Jak máme věřit, že s novým trenérem přijde zlepšení, když ho, byť tentokráte v Německu, vybírají lidi co přivedli Jílka a následně Vrbu ?! Tři roky se nejsou schopni trefit do trenéra, nejsou schopni postavit pořádný tým bez slabin a absolutně nezvládají reagovat na potřeby při doplňování týmu ?! *NAPR****

+1
892.jpg
MartinMegadeth +3338
05.05.22 v 17:57

reakce na toci87: ,,Tak dle předběžného rozpisu doma poprvé v neděli 18.9. s..." zobrazit příspěvekTak dle předběžného rozpisu doma poprvé v neděli 18.9. s Litvínovem, zajímavostí je, že oba zápasy s Kometou vychází na pátek, to jich tu zas bude *KOSA* . A půjdeme zřejmě na během Vánoc, 26.12., máme hrát s Vítkovicemi, pokud tedy nebude Spengler, nevím jak to příští rok bude"

Za sebe doufám, že se letos Sparta do Spengler cupu cpát nebude. Dvakrát jsme se na něj chystali, kvůli tomu turnaji jsme si překládali zápasy a zhušťovali program, což nepochybně přispělo k nějakému tomu zranění, aby se turnaj nakonec nekonal. A vloni byl zrušen snad až na Štědrý den nebo dokonce na Boží hod, což byla celkem prasárna. Přitom už dva z účastníků hlásili koronavirovou nákazu cca deset dní před začátkem. Mohl se zrušit hned místo vymýšlení různých šaškáren na poslední chvíli. Spengler cup respektuji jako vysoce prestižní podnik, ale za mě nám v uplynulých dvou sezónách snaha se turnaje zúčastnit uškodila. Domnívám se, že naše snaha honit v právě končícím ročníku tři zajíce najednou se promítla i do prohraného finále proti Třinci. Měli bychom se držet zásady, že maximem jsou dvě soutěže a ty hrajme na maximum. Snahu si zahrát Spengler cup ponechme do nějaké další sezóny až se nebude hrát Liga Mistrů. *METAL*

+1
892.jpg
MartinMegadeth +3338
05.05.22 v 17:52

reakce na fandaFanda: ,,Vim, ze uz jsi to psal par dni zpatky, ale dneska, diky vypadku..." zobrazit příspěvekVim, ze uz jsi to psal par dni zpatky, ale dneska, diky vypadku fotbalu mam cas navic.
Zkusim probrat to hlavni.
Kovare bych se nebal, bude to posila - v porovnani s Machym, i kdyz jsem tomu klukovi moc fandil a veril, ze to bude konecne on, jsem rad, ze dojde ke zmene. Oproti tomu druhy Thorell me vubec nenadchnul, ale treba prekvapi - nemam ocekavani, takze muze jedine prekvapit. Kdyz vynecham moznost zklamani a pakovani se pristi rok. Hudacek byl letos posilou a vyjma jedineho zapasu, kdy mel zkratka smulu a neslo mu to, jeho vykon byl rozhodne prinosem. To uz je mozne rici pouze o par hracich, a jednim z nich byl Chlapik - mel jsem ocekavani, ale tento chlap ho nekolikanasobne prevysil. Smulou bylo, ze mu ve finale vypadl partak Tomasek - i ten hral jak z partesu. Co se tyka odchodu, Dvoraka je skoda - to bude oslabeni. Pavelka hral velmi dobre, ale Dvorak byl podle mne mnohem viditelnejsi a o stupen lepsi - mozna vec nazoru a uhel pohledu.
Patera by mohl byt prinosem, hraval s mozkem lajny, za me borcem s velikym B, jenom velika skoda toho zraneni po kterem musel ukoncit profesionalni karieru - Ano, mluvim o Otovi, mozku kladenske Blue Line. Borec Vejvoda - jeden z nejtvorivejsich hracu v historii hokeje, kterou uz jsem mel moznost videt na vlastni oci v realu. A budu te zkouset, urcite si vzpomenes na posledni zapas sezony, kdy aby postoupilo Kladno do playoffs potrebovali porazit tusim Litvinov. Kladno prohravalo o bod a Vejvoda si troufl na klicku mezi nohama a dal gol na 4:4 (tusim, ze 4:4, ale urco to byla remiza) a Kladno pak urvalo tim zapasem postup. A na otazku trenerovi od reportera "co kdyby nedal?", trener podporil Otu a rikal, ja mu veril, byla to jeho prace. I kdyby nedal, nenadaval bych mu. Z ceho mam radost je Martinec, ten podobne jako Ota daval tvorive prihravky u nas. Akorat ze on, vzdycky kdyz mel moznost strilet, tak radeji prihral. Jsem zvedavej, jak jim to pujde a docela s optimismem *ANO* S Grossem po odmitnuti narodaku jsem moc nepocital. Stejne jako ty doufam, ze podepiseme nejakou super posilu do tymu, a nebranil bych se kvalitnimu obranci, co umi dobre strilet a podporit utok. Mam pocit, ze v utok mame vzdycky slusnej, ale ta obrana je do finale sezony zkratka klicova *OK* "

S hodnocením posil jsme asi celkem ve shodě. Co se týká srovnání Dvořáka a Pavelky: souhlasím, že Dvořák u nás byl víc vidět. On si jel celou dobu nějaký svůj standard, i když měl lepší i horší období. Pavelka byl vynikající co si vzpomínám hned první rok co přišel za Kruppa a potom až letošní sezónu, kdy se dostal do opravdu skvostné firmy. Mezitím nenaplňoval co se do něj vkládalo. Jeden rok byl hodně uvadlý a probralo ho až hostování v Litvínově a v loňské sezóně byl zase velkou část ročníku zraněný, což se většinou na hráči negativně podepíše. Ale i tak se domnívám, že hráč jako Dvořák se nahradí snáz než bek jako Pavelka. Momentálně určitě potřebujeme zapracovat na obraně, kde nás potkalo a ještě může potkat několik citelných ztrát. Útočníků do prvních dvou lajn máme dost: já třeba hodně věřím Kašemu, že příští sezónu bude bodově explodovat. Pokud by měl přijít někdo do elitních útoků, mělo by to být jméno co opravdu zazvoní. Momentálně vidím spíš potřebu přivést dělníka ledu co by uměl být hajzlík a zároveň nebyl kopyto. Takový ten typ co se dostane soupeři pod kůži jako to předváděl během vyřazovacích bojů vloni Zikmund a hlavně letos Šmerha, po jehož odchodu nám takový hráč v kádru rozhodně chybí. *KOSA* Na trenérskou dvojici Patera-Martincem jsem moc zvědav. Dlouho pro mě nový trenér Sparty byl tak nepopsaný list jako nyní Patera. On jako trenér bude asi jiný než jak aspoň na mě působil jako hráč. Když jsem s ním četl rozhovor na Bez Frází, překvapilo mě jak je zaťatý, cílevědomý a jak mocně touží vyhrávat. Takového buldoka bych v něm po pravdě nehledal. Co se Grosse týká, je to moje dlouholeté tajné přání na místo trenéra Sparty. Ovšem už ho dvakrát lanařil Bříza, následně národní tým a naposledy Dědek do Pardubic. Výsledek byl vždy stejný: vzal si čas na rozmyšlenou, aby za pár dní za nabídku poděkoval a odmítl, tudíž si nejsem jistý jestli se mu do Čech vůbec chce. Vzpomínka na Otu Vejvodu je velmi milá. Za mě také geniální a do dneška nedoceněný hráč. Se zmíněným zápasem jsi mě dostal: nepamatuji si ho. Upřímně mě udivuje, že by v dobách největší slávy Blue line mělo Kladno problémy se dostat do play-off. První ročník po rozpadu federace základní část vyhrálo, druhou sezónu skončilo druhé za Vsetínem se stejným počtem bodů a až třetí ročník bylo šesté, ale to do play-off postupovalo dvanáct týmů. Na Otu Vejvodu mám vzpomínky hlavně z národního týmu. Především ze dvou zápasů: 1) jak ve čtvrtfinále MS 1995 ve Stockholmu proti Rusku skvěle přečetl záměr ruského brankáře a dokázal jeho chyby luxusně vyčůraným gólem využít a 2) jak koncertoval v semifinále MS 1996 ve Vídni proti USA. Dva góly dal a další dvě gólové akce rozjel. To byl snad jeho životní zápas. Je strašná škoda, že ze zdravotních důvodů musel skončit někdy v osmadvaceti a to se posledními dvěma sezónami vyloženě protrápil. *ZACHRANKA*

+1
892.jpg
MartinMegadeth +3338
05.05.22 v 17:42

reakce na Mandor: ,,To už tu jednou taky bylo. Určitě pamatuješ.  Hans-Jürgen..." zobrazit příspěvekTo už tu jednou taky bylo. Určitě pamatuješ.
Hans-Jürgen SUNDERMANN : 10 zápasů, 24 bodů, úspěšnost 80%"

Sundermann byl jeden z vůbec nejlepších trenérů Sparty, kterého na Letné pamatuji. V mém soukromém žebříčku se za nedostižnými veličinami Uhrinem a Ježkem dělí s několika dalšími o pomyslný bronz. Aby nedošlo k mýlce, mně rozhodně vadit trenér ze zahraničí nebude a z Německa už vůbec ne. Jen se děsím této představy kvůli lidem, kteří by ho vybírali, jelikož to jsou titíž co po pečlivém výběru přivedli Jílka. :-! Add Chára: souhlasím, že když byl u nás byl spíš atrakcí než hokejistou. Jeho působení ve Spartě nebylo dlouhé, ale minimálně jedna věc z něj je nezapomenutelná: jak hned na prvním nebo druhém tréninku s áčkem trefil Jardu Nedvěda a vyexpedoval ho až na střídačku. *SILENY*

+1
892.jpg
MartinMegadeth +3338
05.05.22 v 17:38

Dobré odpoledne, pamatuji si všechna pohárová finále se Spartou od roku 1984, ale takové jako včera to teda svět neviděl. A informační lišta při rozhovoru s Hečou, to se na Kavčích horách zadařilo: krásná třešnička na fotbalovém večeru co nebyl. *KSICHT*
isport.blesk.cz/clan...

892.jpg
MartinMegadeth +3338
04.05.22 v 15:52

Podle Deníku Sport se pod Vrbou prý silně kymácí trenérská židle a Sparta hledá nového trenéra v Německu. Z toho na mě jdou mdloby. Jestli vybírá Rosický, tak to silně smrdí německou obdobou Il Cretina, případně labilního pana Jílka. *MIMO* Od dnešního pohárového finále v Uherském Hradišti radši nic nečekám, ale nebudu překvapen další blamáží. Zvlášť pokud nenastoupí Hložek a vzadu zase hoši budou bránit jak v krajském přeboru. *VYHLIZI*
isport.blesk.cz/clan...

892.jpg
MartinMegadeth +3338
04.05.22 v 15:46

reakce na Schaschek: ,,Koukám, že se přestupové okno rozjelo naplno. Jen my nějak nic..." zobrazit příspěvekKoukám, že se přestupové okno rozjelo naplno. Jen my nějak nic :-D "

Lukáši, to je daň za úspěch. Líp se Ti vyšívá na novém kádru, když Ti ročník skončí v březnu. Můžeš se na to plně koncentrovat, máš na to víc času a nic jako probíhající zápasy play-off tvého klubu Tě nerozptyluje. *SILENY* Třinec taky zatím prezentuje jen odchody, na jeho poměry jich je celkem dost, a posilu nemá žádnou. Jsem v klidu. Většina lepších a rozdílových hráčů se podepisuje až po mistrovství světa. Nepochybuji, že Ton s Hlinkou jednají a kádr pro příští ročník postaví vymazlený. Stavěli ho už třikrát a třikrát měl hlavu a patu i kvalitu. Šlápnutí do lejna typu Dočekal tu bylo minimálně. A že se občas něco nepovedlo jako Kvapil nebo Salák, to se stalo i mistru nejpovolanějšímu jakým byl dr. Wohl. Kvalita si žádá trpělivost. Průměráci by podepisovali určitě hned, ale takové nepotřebujeme. *METAL*

+1
892.jpg
MartinMegadeth +3338
04.05.22 v 15:40

reakce na Canuck: ,,Nemam moc prehled o tak mlade hrace, u U20 to byva lepsi, ale tesil..." zobrazit příspěvekNemam moc prehled o tak mlade hrace, u U20 to byva lepsi, ale tesil jsem se na Connor Bedard, ktery v sestnacti let delal Kapitan muzstvo. On je podle mne budoucnost Kanadske hokeji, hrac ktery se objevi jen tak jednou za deset let (u nas tedy). Naposledi takhle mluvili o McDavid a pred nim Crosby a vime jake byli hraci. Takze o nem, pokud vydrzi zdravy, jeste hodne uslisime. Pred rokem, kdyz byl jenom patnact, slavil zlato na U18 a na zacatku roku mel na U20, nez to zrusili, nesktecne zapas kdyz dal ctyri goly v jeden zapas. To je rekord tymu pro 16-lety hrac. Rekord doted drzel 16-lety Wayne Gretzky, ktery dal tri golu za Kanadu na MS U20. Za rok muze byt draftovan do NHL, tam nejvetsi rival je Matvej Mičkov z Ruska."

Kanadýre, díky za představovačku Connora Bedarda. Našel jsem si ještě jedno video na youtube a kluk je to opravdu šikovný. Matveje Mičkova jsem v několika zápasech viděl a to je talent jako prase. *THUMBSUP*

892.jpg
MartinMegadeth +3338
04.05.22 v 15:34

Dobré odpoledne, za lidi jako Zbořil nebo Dědek jsem rád. Je evidentní, že český hokej není dlouhodobě v optimální formě i totéž se týká hokejového svazu. Vzhledem k tomu, že převážná část sportovních novinářů jsou pokrytci co se umí ozvat jen v případě sportovního neúspěchu na vrcholném turnaji nebo pokud praskne opravdu k zásadní kauza typu působení ve vojenské kontrarozvědce v mládí soudruha předsedy, ale jinak jsou ticho, aby mohli chodit na svazové akce a tam si zadarmo narvat bachory, tak vítám jedince co mají koule, vliv i prachy na to hnát členy svazového ÚV k zodpovědnosti. Králova éra trvá dostatečně dlouho na to, abychom se přesvědčili, že fanoušci jsou mocipánům českého hokeje u zadní brady. I že sportovní média mají zmáknutá. Párkrát do roka pozvou pisálky na merendu, dají jim zadarmo najíst i napít a oni za odměnu zbytečně neprudí a nevytváří jiné kauzy než nezbytné nutné. (Čest sporadickým výjimkám.) *FUCKU* Ano, pan velkotovárník mě děsně s**e tím jak ku*ví hráčský trh, ale s řadou výtek směrovaných ke svazu z jeho strany souhlasím. Jeho vyjádření by mohla mít civilizovanější formu. Pak je samozřejmě jedna věc výtky prezentovat mediálně a druhá věc je být schopen vytýkané záležitosti prokázat jasnými důkazy. Rozhodně v něm nevidím hokejového spasitele. Je mi jasné, že mnohem víc než o všeobecné blaho českého hokeje mu jde o ego a o vliv, ale i tak jsem rád, že někdo jako on začal svazový ÚV prudit. Diváky nebo pisálky soudruh předseda se svými věrnými můžou v klidu ignorovat, nic se nestane, ale u Dědka to dost dobře nepůjde. Pokud bude cíleně urputný nadále, což se týká i Zbořila, pak se Král a spol. budou muset pustit do vysvětlování. Zaráží mě ovšem u Dědka tři věci: 1) Rozporuje dlouhodobě nabídku i následně podepsanou smlouvu s BPA a poukazuje, že nabídka jeho agentury byla pro kluby i celou soutěž výhodnější. Nechápu proč nepředloží konkrétní čísla. Kdyby potvrdila jeho slova, dle mého názoru by na svoji stranu získal hodně sympatizantů a podporovatelů. Takhle si můžeme oprávněně myslet, že jen tlachá. 2) Udivuje mě jeho víra v audit. Z mojí zkušenosti pokud se ve firemním hospodaření vyskytují zvláštní podivnosti, jsou realizovány sofistikovaně a podepřeny kvalitními doklady, běžný audit nemusí odhalit vůbec nic. Doufám, že má připravenou speciální auditorskou firmu, kde budou vědět na co je třeba se cíleně zaměřit. 3) Má problém s Břízou nebo se Zábranským jako s lidmi navázanými na současnou podobu svazu, to celkem chápu. Ale absolutně nepobírám, že se jeho favoritem stal Hadamczik: vždyť ten člověk za sebou má víc kauz než všichni současní místopředsedové svazu dohromady. *MIMO*

+1
892.jpg
MartinMegadeth +3338
02.05.22 v 17:22

Velká škoda, že osmnáctka nedotáhla své snažení k medaili. Letos k ní bylo blízko jako nějaký ten rok asi zase nebude. Sešel se nám velice dobrý výběr s pár dost nadstandardními individualitami. Rusko chybělo a Kanada poslala na šampionát na své poměry celkem bídný výběr. Aspoň jsem zachytil slova agenta Tichého, že by dala dohromady dva určitě kvalitnější výběry než byl ten co poslala do Německa. Musím smeknout před Kulichem: tak dominantní výkon od českého kluka na šampionátu ať už osmnáctek nebo dvacítek jsem dlouho neviděl. Stal se nejlepším střelcem, byl vyhlášen nejužitečnějším hráčem celého MS a nechyběl ani v All starst šampionátu, kam byl zařazen i bek Hamara. To se určitě dlouho nestalo. *METAL*

Již zde bylo vzpomenuto, že ve finále švýcarské ligy se povedlo Zugu s Honzou Kovářem obrátit sérii proti Curychu s Kubou Kovářem z 0:3 na zápasy na 4:3. Co jsem to sledoval Zug úplně přestal dávat góly: v posledních čtyřech utkáních finále se zmohl jen na tři. Nebylo to jediné finále, kde došlo k velkému obratu. V KHL vedl Magnitogorsk nad CSKA Moskva 3:1 na zápasy, měl výhodu pátého i sedmého utkání doma, a prohrál 3:4. Hotovo je i ve Finsku, kde stačilo pět zápasů, aby Tappara Tampere urvala titul proti TPS Turku. Pro zajímavost jednotlivé zápasy skončily z pohledu nových mistrů 2:1, 2:1 po prodloužení, 3:0, 0:1 a 1:0. To musela být pro většinu fanoušků velká zábava. *FUCKU*

892.jpg
MartinMegadeth +3338
02.05.22 v 17:16

reakce na karlos: ,,Tak kopačky by zasloužili pořádně *NA**** *NA**** *NA****..." zobrazit příspěvekTak kopačky by zasloužili pořádně *NAPR**** *NAPR**** *NAPR**** Mohli jsme být reálně ten třetí co se směje, když se 2 perou. Jenže my, abychom to zbytečně nedramatizovali, tak jsme se vyřadili ze hry už s dostatečným předstihem *PEKLO* *PEKLO* "

Sobotní galapředstavení na Letné mě jen utvrdilo ve správnosti názoru, že po patnácti letech do fotbalové permice nepůjdu. Už mi ta věčně se opakující ztráta času, peněz i iluzí leze krkem. Z fotbalové Sparty, klubu co má neustále na tuzemské podmínky téměř neomezené možnosti, se stali mistři světa v přešlapování na místě, vymyšlení důvodů pro opakovaný neúspěch a braní iluzí vlastním fanouškům. U toho už opravdu být nemusím. Jediné co se v sobotu na Letné povedlo bylo poděkování Costovi a choreo kotle o klubu bez titulu s věčným mankem v tabulce řízeném tlupou pitomců. *FUCKU* Kdyby měl kluk z plakátu koule, tak sečetl blamáž v Olomouci se sobotní maškarádou a ještě v sobotu večer by lítaly milionové pokuty. Byť třeba podmíněné a navázané na finále domácího poháru a zbytek nadstavby. Aby měl fanoušek nějaký signál, že podobné šarády nejsou vedení klubu jedno. Nedělo se nic, takže asi spokojenost. Se sobotou jako s výletem do Olomouce i s celou sezónou. A příští ročník se můžeme těšit jak budeme šturmovat na titul s Daňkem z Olomouci nebo Sadílkem ze Slovácka. *METAL*
isport.blesk.cz/clan...

+2
892.jpg
MartinMegadeth +3338
02.05.22 v 17:10

reakce na chuli: ,,Juliš a Polidar jsou prej součástí nákupu Čvančary "

Čerpal jsem z informací psaných v pátečním Deníku Sport, který zmiňoval odchod dvojice Juliš – Polidar v návaznosti na příchod Zeleného. V tom sobotním byl dvoustránkový velice zajímavý rozhovor s Mírou Peltou, kde mimo jiné potvrzoval co jsi psal: součástí dohody o příchodu Čvančary na Letnou bylo hostování dvou hráčů ze Sparty v Jablonci, které se zatím nemohlo uskutečnit z důvodu rozsáhlé marody na Letné. A padla tam právě jména Juliše nebo Polidara. Pelta říkal, že s Rosickým momentálně jedná právě o tom jak naplnit původní dohodu ohledně Čvančary. Otázku na jednání se Spartou kolem Zeleného v rozhovoru nechal vyšumět do ztracena. *MIMO*

892.jpg
MartinMegadeth +3338
02.05.22 v 17:03

reakce na chuli: ,,Sparta patří k hokejové elitě v čechcáh to je naprosto jasné i..." zobrazit příspěvekSparta patří k hokejové elitě v čechcáh to je naprosto jasné i když se podíváte na mládežníky - stříbro dorostu,bronz juniorka a stříbro áčka ..si myslím že nikdo v historii nemá ,ale ty jsi encyklopedie tak to budeš určitě vědět .. ;-) ;-) s tohoto pohledu a pohledu kde jsme byli v lednu je vicemistr úspěch, ale pro je to prostě neúspěch ... a už nikdy nechci zažít jak kdejaké vidlácké mr*ky přebírají titul na Spartě ..dvakrát to stačilo ... *NAPR**** *NAPR**** "

Vojto, děkuji za kompliment, ale v mládežnickém hokeji detailní přehled nemám. S větší pozorností sleduji jak si stojí dorost a juniorka Sparty. Mám tedy pár známých co se o mládež zajímají dost do hloubky a od nich získávám nepravidelně zajímavé informace. Ale že bych sám extra sledoval finále juniorky mezi Plzní a Libercem to fakt říct nemůžu. K osobě Jandače jsem si napsal před víkendem svoje a víc ho řešit nehodlám. Dodám k tomu jedinou věc: zažil jsem ve Spartě ještě o dost horší trenéry, ať už výsledkově nebo charakterově. O střevní chřipce co proběhla kolektivem po úvodních zápasech v Třinci mluvil prý po šestém utkání právě Jandač: sám jsem to slyšel jen z doslechu od několika známých. Vysvětlovalo by to proč Spartě po čtvrtém zápase došla šťáva. Je to teda pech, že jsme po šesti letech konečně prokousali do finále a musí nás potkat taková patálie. Co se brankářů týká, mně by se nejvíc líbilo kdybychom do nové sezóny šli s dvojicí Kovář – Hudáček. O Hudáčkovi nemám tušení jaké má do budoucna preference a jestli by ho vůbec delší angažmá u nás zajímalo, tudíž bych žádné smlouvy určitě nerušil. *PEKLO*

+1
892.jpg
MartinMegadeth +3338
02.05.22 v 16:57

reakce na rad55: ,,Chodilo to u nás, v poslední době většinou tak, že po nadupané..." zobrazit příspěvekChodilo to u nás, v poslední době většinou tak, že po nadupané sezóně přišla dietnější. Aktuálně je na soupisce 19 útočníků a 10 beků.
Buďto pustíme mladé, pak se bude doplňovat víc, nebo začnou hrát v základu. Můj názor: B je správně. Ale mýlit se, samosebou, můžu.
Posílit bude potřeba obrana, s ohledem na pravděpodobné odchody a Jurčina má taky nějaké ročky. "

I když se stalo se, že se u nás střídaly sezóny s lepšími a se slabšími kádry, nepovažuji toto střídání za nutné pravidlo. A doufám, že i pro příští ročník budeme mít kádr, abychom mohli směle pomýšlet na příčky nejvyšší. Máme movitého majitele se zapáleným vztahem ke klubu a situace na hráčském trhu je/bude příznivá: ke stovce cizinců co opustilo KHL vytvoří přetlak, z něhož budou profitovat kluby s finanční hotovostí a šikovnými bafuňáři. Věřím, že mezi takové patří i Ton s Hlinkou. Dva příchody už máme oficiálně potvrzené a teď bude určitě prioritou doplnit obranu. Není kam spěchat, na kvalitní posilu si rád počkám do začátku letních prázdnin. Mnohem důležitější než kvantita příchodů je jejich kvalita. Radši pět pořádných pašáků než dvanáct průměráků. *PEKLO*

892.jpg
MartinMegadeth +3338
02.05.22 v 16:52

Dobré odpoledne, máme potvrzených osm odchodů a dva příchody. Co se odchodů týká, nejvíc želím dvojice Chlapík – Pavelka. První měl naprosto jedinečnou sezónu a nahradit ho bude pro Tona s Hlinkou opravdovou výzvou. Druhý je bekem značky velmi nedostatkové hokejové zboží a nahradit ho bude taky oříšek. Mrzí mě i odchody Dvořáka a Šmerhy. Dvořák u nás odvedl spoustu černé poctivé práce. Nemyslím si ovšem, že by nešel nahradit ani že by byl typem hráče, kvůli kterému má smysl se pouštět s jiným klubem do finanční přetahované. Šmerha je zvláštní případ. Ve druhé polovině ročníku se ukázal jako borec, kterého jsme marně dlouho hledali a který nám velice chyběl. Na druhé straně za půldruhého roku u nás měl minimum světlých momentů. Jestli to byla jeho chyba nebo trenéři špatně odhadli jeho potenciál je otázkou. Machovského mám rád, ale kromě úplného začátku jeho angažmá ve Spartě ještě za Kruppa, kdy chytal opravdu skvěle, jsem z něj nikdy neměl pocit, že právě on je tou jedničkou co nás zvládne dotlačit k titulu. Stoljarov byl borec na doplnění kádru a nemělo ho smysl u nás dál držet. Strnad s Jeřábkem byli zase kluci co nám pomohli, když jsme měli velkou marodku, ale za plného stavu by jim u nás pšenka nekvetla. Všem se sluší poděkovat za práci co u nás odvedli a popřát jim štěstí do budoucna. Především Chlapíka s Pavelkou moc rád v budoucnu opět uvidím v dresu Sparty! *SALA* Kuba Kovář je nepochybně výborný brankář. Měl jsem u něj dva otazníky: zdraví a výkonnost v play-off. Na ten druhý mi odpověděl výkony co předváděl během vyřazovacích bojů ve Švýcarsku, byť nakonec Curychu titul nevychytal. Ten první přetrvává, ale snad bude v pořádku. Rozhodně platí, že když bude zdravý, určitě bude držák a navíc zvládne odchytat velkou porci minut. Navíc povahově je to mnohem lepší kluk do kabiny než ten co doma na slovo poslouchá plavovlasého generála. Mně by se k němu moc líbil Hudáček, což asi pravděpodobná varianta není. Příchodu Gustava Thorella rozumím, že má napomoci setrvání Erika. Upřímně ze tří cizinců v útoku Plzně v právě končícím ročníku mě zaujal nejméně. Nicméně důrazu před brankou jsem si v jeho případě povšiml. Mohl by se stát centrem třetí lajny, sednout si s Formanem a Buchtelem a být lajnou co by mohla tvrdit na ledě naši hokejovou muziku. Jsem zvědav co se bude dít dál a koho nám Ton s Hlinkou přivedou. Odešli nám tři beci, slyšel jsem, že Jurčina zvažuje konec kariéry, Matuškin zatím rovněž není jistý, tudíž předpokládám snahu především vyladit obranné řady. *POSILOVNA* Pár slov si dovolím i k nově oznámené trenérské dvojici. Začnu tím, že jsem tajně doufal v Pavla Grosse. Zejména poté co skončil v Mannheimu a co odmítl českou reprezentaci. Ten chlap by se mi u nás fakt líbil. Z Patery nadšením do výšky nijak neskáču. Jako hokejistu jsem ho respektoval, ale nikdy mi neseděl, nikdy jsem mu nepřišel na chuť. Doufám, že Ton s Hlinkou ví co dělají. Ale třeba ho tady za rok budu velebit a stane se po Vaškovi Sýkorovi druhým trenérem původem z Kladna, který nás přivede k titulu. Mnohem lepší pocit mám z návratu Patrika Martince. Od řady lidí v hokejovém zákulisí jsem slyšel, že je to velice schopný a šikovný kluk. Navíc Sparťan! Jen si tak říkám jestli by nebylo od věci rozšířit realizační tým o nějakého bývalého beka. Vyloženě se mi rýsuje Bača Vykoukal. *FRAJER*

+4
892.jpg
MartinMegadeth +3338
29.04.22 v 16:05

reakce na rad55: ,,Co se týče soupisky na příští sezónu, tak myslím, že se..." zobrazit příspěvekCo se týče soupisky na příští sezónu, tak myslím, že se nebude utrácet. Teď je kádr hodně rozsáhlý a možná se doplní obrana. Nemyslím, že přijde víc hráčů, dva max tři."

Potvrzený je odchod Chlapíka a Dvořáka. Skoro tutovka je Tomášek, Pavelka a minimálně jeden brankář. Zmizet může i Thorell nebo Šmerha a samozřejmě i druhý brankář. I když kádr máme širší, tak bych při této konstelaci tipoval příchodů aspoň pět nebo šest. Přeci jen budeme hrát v příštím ročníku extraligu i Ligu Mistrů a bude třeba rozložit síly. *FRAJER* Podle zákulisí má Motor zájem o kladenského trenéra Čermáka, protože Patrik Martinec požádal o rozvázání kontraktu, což potvrdil přímo šéf klubu Bednařík. Tím dostává reálné obrysy nová trenérská dvojice Sparty Patera - Martinec, jak ji předpovídal asi měsíc zpátky Deník Sport. (Na vysvětlenou: Modrý nevlastní českou trenérskou licenci a americká mu v extralize neplatí, tudíž Motor potřebuje k němu do týmu někoho kdo má tu českou.) *POSILOVNA*
www.idnes.cz/hokej/e...

+1
892.jpg
MartinMegadeth +3338
29.04.22 v 15:55

Tak nevím jestli v připravovaném příchodu Zeleného nečuchat odchod Hancka. Pokud si za něj Jablonec řekne o skleněného Juliše, o Polidara a ještě o nějakého dalšího hráče co je u nás mimo sestavu a k tomu rozumnou finanční částku, mohl by to být příchod, který by dával smysl. Navíc si myslím, že Zelený by se ve Spartě neztratil. *VYHLIZI*
isport.blesk.cz/clan...

Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí

<<03 / 2023>>
Po
Út
St
Čt
So