reakce na Laurik92: ,,Doležal podepsal víceletou smlouvu v Motoru."
Kdybych si měl vybrat mezi ním a Zikmundem, tak mě Zikmund mrzí víc.
reakce na paul68: ,,Sry!8-) *MIMO* *KSICHT* "
Po dlouhém rozhodování jsem se rozhodl, že ti to odpustím
reakce na paul68: ,,Čtyřku, né? Ještě Matushkin je Švéd.*FUCKU* "
Proto jsem tam dal útočnou
reakce na Kimi R.: ,,Tohle je prostě úděl . Liberec pryč Šmíd,Zachar,Klepiš a..." zobrazit příspěvekTohle je prostě úděl . Liberec pryč Šmíd,Zachar,Klepiš a nahradí to 2.5 Balinskisem,Bulířem a Flynnem a kvalitou jdou nahoru a nemusí nic řešit. My máme bohužel do konce srpna co dělat. Ono jestli není lepší se zaměřit na hráče věkově 30+, kteří už nikam do zahraničí neutečou. "
A to vlastně ještě čekáme, kdo se ve Švýcarsku rozhodne si vzít E.Thorella ,Matuškina nebo Tomáška ( tam bych mu nabídl klidně nějakou raketu,aby jsme ho udrželi ). Tajně doufám, že zkusíme někde ještě sehnat kvalitního Švéda a udělat si útočnou švédskou trojku
reakce na Schaschek: ,,Je to tak. A opět to ukazuje to, co všichní ví, ale nikdo to..." zobrazit příspěvekJe to tak. A opět to ukazuje to, co všichní ví, ale nikdo to neřekne - že se hráči podepisují dávno předtím než jim skončí smlouva.
Nicméně před námi je jasný úkol vylepšit obranu. Pavelka out, Dvořák out, Jurčina konec kariéry?, Jeřábek out.
To je docela průvan. Doufám, že Ton se bude koukat po hodně urostlých becích."
Tohle je prostě úděl . Liberec pryč Šmíd,Zachar,Klepiš a nahradí to 2.5 Balinskisem,Bulířem a Flynnem a kvalitou jdou nahoru a nemusí nic řešit. My máme bohužel do konce srpna co dělat. Ono jestli není lepší se zaměřit na hráče věkově 30+, kteří už nikam do zahraničí neutečou.
reakce na karlos: ,,Co prosím znamená lepší zacházení v extraligovém klubu??..." zobrazit příspěvekCo prosím znamená lepší zacházení v extraligovém klubu?? Nebojím se, že by Dědek nabízel dvojnásobné platy, takový magor to zase asi nebude Ale ono stačí těm klukům nabídnout o 50tis.Kč/měsíc víc a ono to za rok dělá hezkých 600tis.Kč a za 2 roky smlouvy to je přes milion.
Jinak asi nebude náhoda, že nám odchází další bek ke šňupálistům. Košťálek byl top ofenzivní obránce, ale Dvořák mezi top beky podle mne nepatří a v extralize by se určitě našli minimálně stejně kvalitní či kvalitnější beci. Co z toho vyplývá?? Máme prostě nějaký balík peněz, se kterým můžeme hospodařit a evidentně se Dědkovi nemůžeme rovnat. Pokud bychom dorovnali jeho nabídku Dvořákovi či loni Košťálkovi, nebyl by tu zase třeba Thorell nebo Chlapík. Všechno má svá pro a proti.
Každopádně si nemyslím, že tyhle Dědkovi nákupy povedou k úspěchu Pardubic. Ta očekávání budou obrovská a tlak na ty hráče bude velký. A to je dobře Ať si taky občas užijí jinde, to co my zažíváme každý rok
"
Tak letos je to poslední šance na titul. Od příští sezony se pohár pro vítěze bude údajně půlit a rozdělí si ho Pardubice a zoufalci z Brna
reakce na Koty: ,,Chcípni Novotný ty ***e!!! Takhle nám komplikovat boj o titul..." zobrazit příspěvekChcípni Novotný ty ***e!!! Takhle nám komplikovat boj o titul kurvo!! "
reakce na Pedro_Oak: ,,No vypadá to na pohled fakt..." zobrazit příspěvekNo vypadá to na pohled fakt blbě.
www.imgup.cz/image/k...
"
Tak to vypadá, že to je v hajzlu. Takže pomalu se opakuje rok 2016, kdy se zranil v parádní formě Dan Přibyl
No jsem zvědav kdo sezoně odejde. Zatím podle spekulací to vypadá na Chlapíka, Dvořáka (tam je to jisté) Šmerha, Machovský a tipl bych ještě Matuškina, Tomáška, Stolyarova a Hudáčka. Do branky asi přijde Kovář a za něj jsem poměrně rád. Brankář na ELH určitě kvalitní a spekuluje se o Krejčíkovi a G.Thorellovi z Plzně. Udržení Erika Thorella a Tomáška by byla paráda.
reakce na Kubajs: ,,Já pořád věřím tomu, že po těch dvou těžkých sériích, kdy..." zobrazit příspěvekJá pořád věřím tomu, že po těch dvou těžkých sériích, kdy jsme z brankářů soupeře dělali adepty na přestup do NHL to ve finále pořádně protrhneme a dojdeme až na vrchol "
Kváča chytal dobře, ale ten oteklej Hrachovina na mě teda zase jako úplně neprůstřelně nepůsobil. No už se těším na ty scénky, které bude dělat ve finále Varaďa
reakce na Mušín: ,,Machy podle má nabídku z Hradce :-! "
Mě nejvíc ser* to, že by měl odejít ten Šmerha do Bolky.
reakce na karlos: ,,Někde jsem slyšel, že to howado Gulušů mělo na Sobotku..." zobrazit příspěvekNěkde jsem slyšel, že to howado Gulušů mělo na Sobotku pokřikovat, při odchodu po tom jeho blikanci, že neměl na olympiádě co dělat Pokud je to pravda, Gulaš je ještě smradlavější močka než se zdálo"
Je to poměrně drzost od hráče, který se pomalu celou karieru plácá v ELH a neprosadil se ani v Rusku. Ale to V.Sobotka určitě ví a podle mě ho to nemohlo ani rozhodit.
reakce na Mandor: ,,Je to tak, nechám toho. *DRINK* "
Jo, já taky ( Stejně mi určitě záviděl, že mám hezčí traktor než on
)
Aktualizováno: Před 2 min. a 16 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 16 s