Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
otaznik1
Kimi R. +242
03.07.22 v 23:50

reakce na sestnactletbidy: ,,Řepík, Sobotka, Horák, Kaše, Forman, Thorell, Tomášek, Forman,..." zobrazit příspěvekŘepík, Sobotka, Horák, Kaše, Forman, Thorell, Tomášek, Forman, Buchtele, Přibyl, zájem o Simona, Frka, Fleka málo hvězd *FUCKU* *FUCKU* "

Díky za uznání síly *POSILOVNA*

+1
otaznik2
Kimi R. +242
02.07.22 v 20:04

V zámoří končí A.Šustr. 201cm 98 kg, to by šlo ne ? *ANO*

+2
otaznik3
Kimi R. +242
29.06.22 v 12:34

reakce na Kimi R.: ,,Pardubicema mají obranu kvalitnější, ale v porovnání s Brnem mi..." zobrazit příspěvekPardubicema mají obranu kvalitnější, ale v porovnání s Brnem mi ta naše nepřijde horší. Moravčík,Krejčík,Polášek,Němeček - Ščotka,Kundrátek,Gulaši,Daloga"

+ útok si myslím,že máme lepší než KB a PCE. S brankáři je na tom nejhrůře Brno

+1
otaznik4
Kimi R. +242
29.06.22 v 12:32

reakce na Dave624: ,,Já zaplatil permici včera a zítra jedu na dovolenou. Na sezónu se..." zobrazit příspěvekJá zaplatil permici včera a zítra jedu na dovolenou. Na sezónu se už těším ale abychom se mohli v dubnu radovat tak nás čeká dlouhá cesta a ještě by to chtělo někoho do té obrany přivést. Vidím že všechny repre beky si rozebrali Pardubice a Brno tak jsem zvědav co přijde k nám "

Pardubicema mají obranu kvalitnější, ale v porovnání s Brnem mi ta naše nepřijde horší. Moravčík,Krejčík,Polášek,Němeček - Ščotka,Kundrátek,Gulaši,Daloga

+1
otaznik5
Kimi R. +242
27.06.22 v 18:39

reakce na MartinMegadeth: ,,Ty řízky do obrany bych klidně uvítal i dva. Nějak mi přijde,..." zobrazit příspěvekTy řízky do obrany bych klidně uvítal i dva. Nějak mi přijde, že bychom potřebovali přidat na důrazu, centimetrech i kilech. Z devíti beků jsou pořádní pořízci jen Němeček a Jurčina, přičemž to už je starší pán a dost trpěl na zranění. V soupisce vidím devět kousků v obraně včetně Matuškina, u kterého pokud mi něco neuniklo není snad ještě úplně jisté, že u nás bude v příští sezóně působit. Jinak jsem četl v tisku, že extraliga stojí frontu na Frolíka, o kterého v Lausanne již není zájem. Doufám, že u nás se vyšívá na jiných jménech. Nemůžu si pomoct, ale mě ten kluk nikdy moc netankoval. Vždycky mi přišel dost přeceňovaný, čímž netvrdím že by byl špatný. Ale přijde mi, že kvalitu do elitních útoků máme dostačující a brát takového hráče do třetí lajny by byl vyložený nerozum. *KOSA* "

Frolík bych si tipl,že nepřijde určitě. Údajně se moc nemusí s V.Sobotkou, ale tato informace je jpp

otaznik6
Kimi R. +242
16.06.22 v 22:29

reakce na Mandor: ,,Nelíbil. Viděl jsem ho párkrát hrát na Kladně. Je pomalý,..." zobrazit příspěvekNelíbil. Viděl jsem ho párkrát hrát na Kladně. Je pomalý, neobratný a to by nedělalo dobrotu. Jeho bruslení je spíš klouzání. A dozadu je to ještě víc vidět...."

Aha, díky za info ;-) Asi i proto přes poměrně slušné statistiky v AHL nedostal v NHL čuchnout

otaznik7
Kimi R. +242
16.06.22 v 13:08

reakce na rad55: ,,Myslím, že útok je komplet, domnívám se, že Příba si zahraje..." zobrazit příspěvekMyslím, že útok je komplet, domnívám se, že Příba si zahraje víc.
Asi by se hodil do obrany jeden ,,brousek".
Co je luxusní: pět praváků do útoku, tři v obraně!
*BRAVO* *FLAGSPA* "

Mně by se líbil tenhle brousek. 200 cm 107 kg a produktivita taky na beka slušná. www.eliteprospects.c...

otaznik8
Kimi R. +242
16.06.22 v 13:06

reakce na rad55: ,,Myslím, že útok je komplet, domnívám se, že Příba si zahraje..." zobrazit příspěvekMyslím, že útok je komplet, domnívám se, že Příba si zahraje víc.
Asi by se hodil do obrany jeden ,,brousek".
Co je luxusní: pět praváků do útoku, tři v obraně!
*BRAVO* *FLAGSPA* "

Strašně rád bych ho viděl jako centra 3 formace s Buchtou a Formičem. Takže snad mu vydrží zdraví *DRINK*

+1
otaznik9
Kimi R. +242
16.06.22 v 10:14

reakce na Kubajs: ,,Jsem zvědavý, zda nějakou posilu oznámíme ještě my. Říkali po..." zobrazit příspěvekJsem zvědavý, zda nějakou posilu oznámíme ještě my. Říkali po MS, ale kde nic, tu nic. "

Teoreticky - Kovář (Kořenář) - Moravčík,Krejčík - Němeček,Krutil - Polášek, Jandus - Jurčina,Mikliš -- Sobotka,Kaše,Řepík - E.Thorell,Horák,Tomášek - Buchtele,Vitouch,Forman -Safin,G.Thorell,Dvořáček (Konečný,Přibyl,Hauser,Prymula). Ale zase hrajeme 3 soutěže )ELH,SC a LM). Podle mě by někdo měl ještě přijít, aby jsme pak zase nemuseli měnit za Strnady atd.

+1
otaznik10
Kimi R. +242
16.06.22 v 08:16

Boleslav včera oznámila další posilu. K Lantošimu a Šmerhovi se přidá Pontus Åberg. Podle statistik hodně zajímavé jméno. Dělají to v Bolce dobře. Letos jim na to semifinále věřím. www.eliteprospects.c...

otaznik11
Kimi R. +242
10.06.22 v 12:51

reakce na thunderbird: ,,Nemohu jinak než souhlasit, co jsi napsal. On bohužel Zábranský..." zobrazit příspěvekNemohu jinak než souhlasit, co jsi napsal. On bohužel Zábranský má v tomto máslo na hlavě, tu VIP osobu z něj z nemalé části udělal on sám, že mu vše povolil, zařídil, toleroval.
Jinak formule mám rád, no *VYCEP* "

Pár soudruhů z fóra Brna si myslí, že jsem ten hodný strýček Kim z KLDR a dodnes mi píší a práskají se navzájem, kdo co kde ukradl a nebo pomluvil stranu a chtějí si získat mou přízeň. Občas poštou přijde nějaký ten spis nebo svazek.

otaznik12
Kimi R. +242
10.06.22 v 10:34

reakce na thunderbird: ,,Velice rozumný příspěvek, narozdíl např. Kimi Matiase..." zobrazit příspěvekVelice rozumný příspěvek, narozdíl např. Kimi Matiase Räikkönena (Kimi R) *DRINK*. To srovnání s Plzní a Gulašovou lajnou je trefné "

Ale jinak jsi šikulka a chválím tě, že jsi pochopil význam mého nicku

+1
otaznik13
Kimi R. +242
10.06.22 v 10:32

reakce na thunderbird: ,,Velice rozumný příspěvek, narozdíl např. Kimi Matiase..." zobrazit příspěvekVelice rozumný příspěvek, narozdíl např. Kimi Matiase Räikkönena (Kimi R) *DRINK*. To srovnání s Plzní a Gulašovou lajnou je trefné "

Nepopírám, že to není možné, ale kdyby si Zábranský dupnul a Mueller by mělice time třeba 20 minut zápas, tak by to bylo něco jiného. Záleží jestli by to Mueller pochopil a nedělal problémy ( vím ,že jim ke konci sezony odmítl vyrazit na nějaké venkovní zápasy), ale od toho snad má být trenér a srovnat si ho. V případě problémů s ním zamést jako Sparta s Kvapilem a ne dělat půl roku tanečky, jak je to všechno 50:50 a že jsou předběžně domluveni a další bláboly. Mueller je střelec a je prostě rozdílový hráč když ho umíš s rozumem využít. Ale je to pouze můj názor.

otaznik14
Kimi R. +242
08.06.22 v 13:46

reakce na Gapin: ,,Jo to se směju jak ho ty brněnský ***i vlastně už nechtěli a..." zobrazit příspěvekJo to se směju jak ho ty brněnský ***i vlastně už nechtěli a najednou jim bez něj bude líp :-D já už jenom čekám, že přijdou s výrokem, že ten Jandač o tom průměrným hráči měl tenkrát pravdu :-D :-D :-D "

To samé s Kubou Krejčíkem. Měsíc si ho tam malovali do různých obraných dvojic a když podepsal nám, tak byli taky rádi, že tam nešel :-D

+1
otaznik15
Kimi R. +242
08.06.22 v 11:27

reakce na Kimi R.: ,,Tam se slaví a palí se dresy *FUCKU* Za to že hrajou hovno mohl..." zobrazit příspěvekTam se slaví a palí se dresy *FUCKU* Za to že hrajou hovno mohl vlastně celou dobu ten vegetarián a aktuálně už je semifinále bráno skoro jako neúspěch. Kdyby pro změnu prodloužil, tak by se taky slavilo a finále by bylo bráno jako samozřejmost. No jsem na ně zvědavej. Tipl bych si, že je v předkole smáznou Vítkovice s vegetarianem v čele *HAHA* "

pardon jestli je vegan :-D

otaznik16
Kimi R. +242
08.06.22 v 11:25

reakce na Koty: ,,Teď budou rádi že se udrží. *FUCKU* "

Tam se slaví a palí se dresy *FUCKU* Za to že hrajou hovno mohl vlastně celou dobu ten vegetarián a aktuálně už je semifinále bráno skoro jako neúspěch. Kdyby pro změnu prodloužil, tak by se taky slavilo a finále by bylo bráno jako samozřejmost. No jsem na ně zvědavej. Tipl bych si, že je v předkole smáznou Vítkovice s vegetarianem v čele *HAHA*

otaznik17
Kimi R. +242
08.06.22 v 11:21

reakce na Gapin: ,,Takovejhle brankářů z NHL jsme tu už měli. "

Já vím, ale nikdy jsme ho nepřiváděli jako dvojku. Může si to 1-2 vyzkoušet a nebude na něj takový tlak jako kdyby šel dělat hned jedničku a pak může v pohodě nahradit Kováře, ale tím netvrdím, že by se to samé nedalo udělat s Brízgalou. Pokud teda všechno neodchytá jen Kovář

+1
otaznik18
Kimi R. +242
08.06.22 v 07:24

reakce na papi35: ,,Moc nevím, co si o tom tahu s golmanama myslet. Doufal jsem, že..." zobrazit příspěvekMoc nevím, co si o tom tahu s golmanama myslet. Doufal jsem, že dají ještě příležitost Kubovi Neužilovi, kterej tady loni zachytal skvěle a Ton tvrdil jak ve Spartě neřekl poslední slovo. Bojím se, že na víc slov už to nebude a za mě je to veliká škoda. "

Kořenář za mě dobrý, ale je mi teda líto Brízgaly. Ale údajně už má vyjednáné hostování v ELH.Takže třeba letos kolem Vánoc nepřijde žádný brankář :-D Ani se Tonovi nedivím, že ho podepsal. Ono brankář z NHL je brankář z NHL. Kovář se zraní a budeme rádi, že ho máme.

+1
otaznik19
Kimi R. +242
31.05.22 v 12:27

reakce na Gapin: ,,Myslím že téma Flek se tu rozebírá víc než je zdrávo. Chápu..." zobrazit příspěvekMyslím že téma Flek se tu rozebírá víc než je zdrávo. Chápu že nám asi nějakej gól třeba dá, ale u nás si myslím že už není kam nacpat. Máme na soupisce 17 útočníků a jedinej junior je tam Hauser. Zbytek jsou všichni co by měli mít jasný místo v sestavě. Aby přišel ještě útočník, tak by to podle mě mělo bejt fakt opravdu eso kdo bude mít potenciál sázet jeden gól za druhým.
Spíš by jsme se měli zaměřit na obranu, protože ta byla slabá už loni a rozhodně nesdilim zdejší nadšení ze by měl pokračovat Matuškin nebo Jurčina. Být druhý jmenovaný je charakterem dobrý kluk, tak v určitých zápasech byl dost strasidelnej. A Matuškin to samý."

Je to nereálné a nevěřím tomu, ale tyhle podmínky na útočníka by splňoval Simon a nebo Frk

otaznik20
Kimi R. +242
31.05.22 v 12:17

reakce na Ex1tus: ,,Flek v rozhovoru pro iSport ke Spartě: „Tam se nakonec čekalo, jak..." zobrazit příspěvekFlek v rozhovoru pro iSport ke Spartě: „Tam se nakonec čekalo, jak se vyjádří David Tomášek. A jelikož se rozhodl zůstat na Spartě, mají jádro týmu tak nějak postavené a já už bych tam asi neměl tu pozici, nebo by museli někoho vyřadit. No, prostě to tam nevyšlo."

Takže evidentně to řešil zahraničí > Sparta > co zbyde dál/Vary (protože by se vrátila lajna Gríger-Rachůnek-Flek). Lepší info než přímo od hráče asi nenajdeme, takže tolik k relevanci komentářů tady. "

Spekuluje se, že pokud Brn* podepíše po Koblížkovi a Flekovi ještě Jordána, tak příští rok nebudou hrát ELH, ale rovnou si je berou do NHL *KSICHT*

+1
Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí

<<03 / 2023>>
Po
Út
St
Čt
So