reakce na Schaschek: ,,Nemyslím si, že někdo bude hrotit "zasedací pořádek",..." zobrazit příspěvekNemyslím si, že někdo bude hrotit "zasedací pořádek", i když je to Liberec tam je možný úplně všechno no "
Ok díky, a nebo jsem koukal na sektor 116, řada 2 a hned místa blízko sektoru 115. V Liberci jsem ještě nebyl, tak nevím
reakce na paul68: ,,Tak já si tipnu... Hradec - Buleslav 4:1 Polsko - Ostrava..." zobrazit příspěvekTak já si tipnu...
Hradec - Buleslav 4:1
Polsko - Ostrava 4:2
Spartička - Liberec 4:3 (ať to je v klidu )
Budějovice - Dědkovice 2:4
Uvidíme, co na to tipér Koty. "
Můj tip:
Hradec - Bolka 4:2
Třinec - Ostrava 4:1
Sparta - Liberec 4:2
Motor - Pardubice 4:3
reakce na SpartaCorps: ,,Roman V *SALA* "
Nemohu tě najít napiš ty mě - Jacob Havran (obrázek Havrana)
reakce na SpartaCorps: ,,Jestli máš Messenger, můžu poslat fotky….mám tam fotku v..." zobrazit příspěvekJestli máš Messenger, můžu poslat fotky….mám tam fotku v černých trikách Sparty u arény"
A jak se tam jmenuješ?
reakce na Koty: ,,Kometa dneska bez Muellera vypadne a jdeme na Liberec. Máme jim co..." zobrazit příspěvekKometa dneska bez Muellera vypadne a jdeme na Liberec. Máme jim co oplácet!"
Já bych možná dnes bral výhru Brna, aby protáhli sérii a vyštavili Liberec co nejvíce
www.facebook.com/173...
Erik údajně podepsal smlouvu na dva roky ale velký zájem projevil švýcarský tým Langnau
reakce na Hcspikr255tgh: ,,To by bylo dobrý kdyby je nechali odpočinout určitě toho mají..." zobrazit příspěvekTo by bylo dobrý kdyby je nechali odpočinout určitě toho mají dost. Doufám že to bude pravda. "
Je to tak, dali jim volno
reakce na Radek Ady: ,,A Tomasek ne?"
Já očekávám spíše právě Tomáška, než Soba s Řepou. Ale tak snad nastoupí všichni
reakce na Smogis: ,,No to by mohl Pesan zavítat do Sparty a nahradit třeba Jandače do..." zobrazit příspěvekNo to by mohl Pesan zavítat do Sparty a nahradit třeba Jandače do toho"
Zbláznil ses ? Pesan do Sparty ? Tak to vůbec
Aktualizováno: Před 2 min. a 46 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 46 s