reakce na Schaschek: ,,Škoda, u soupeře je vidět bohužel kvalita a super bruslení, ale..." zobrazit příspěvekŠkoda, u soupeře je vidět bohužel kvalita a super bruslení, ale pojďme do nich ještě!"
Sem se bál že to vedení nebylo jen tak, oni začali hrát a je to znát,
reakce na Ex1tus: ,,To širší hřiště, které už je "jen" o dost užší..." zobrazit příspěvekTo širší hřiště, které už je "jen" o dost užší než ve Sportovce (do té aktuální změny bylo k.urva o dost), nám neskutečně sedí. Pochopitelně...
Takhle dobré přesilovky jsme letos neměli ani jednou, možná se začíná projevovat i švédský faktor (minulé ročníky měl přesilovky na starosti Hlína, tak nevím, jak teď), ale těch pár metrů šířky navíc? To doma dost chybělo. "
Jako že se to zvětšilo je super, ani sem nevěděl že se to může v rozehrane sezóně měnit ale bylo vidět že nám to sedí. Nicméně bohužel díky nařízení iihf se od příští sezóny vracíme nejspíš na úzké hřiště protože to bude povinné v celé Evropě
reakce na gulbis: ,,Hele já samozřejmě souhlasím s tím, že hlavní jsou výkony a ne..." zobrazit příspěvekHele já samozřejmě souhlasím s tím, že hlavní jsou výkony a ne každý vyhledává tohle jásání. A samozřejmě budu jen rád, když si pořádnou děkovačku nechá finále play off. Akorát mi přišlo zvláštní, že na začátku sezony normálně chodil a pak z ničeho nic přestal. "
Buďme rádi že chytá jak chytá a hlavně že se nedej bože u dekovacky zrani to pak raději ať tam nechodí a nedělá blbosti. To zranění kolena z Ruska měl dost vážně a myslím že sám je rád že může ještě chytat
reakce na Schaschek: ,,Zima nemůže nikoho odradit, ale je pravda, že tam je to extrém :-D..." zobrazit příspěvekZima nemůže nikoho odradit, ale je pravda, že tam je to extrém
Spíš ta cesta. No jsem zvědavej hlavně na sestavu, na Livesportu ty absence vypadají dost prořídle."
Chápu že asi Přiba, Krejčík bude na dyl, Kaše vůbec nevím co s ním je a o Repovi psali něco ve smyslu drobné zranění takže bych myslel že Repik a Kempas budou hrát, u Kempase taky nevím co se mu v té bolce stalo
reakce na Schaschek: ,,Všechny, kteří jedou dneska do Olomouce lituju (a obdivuju)...." zobrazit příspěvekVšechny, kteří jedou dneska do Olomouce lituju (a obdivuju). Hlavně ať je cesta v pohodě. To, že bude vevnitř větší zima než venku je jasný "
Kvůli té zimě bych tam v životě nejel. Myslím že pár let zpět mě kamarád pozval tehdy do Kladna na chance ligu ještě a to bylo v půlce ledna a tam je kosa stejná a já to odnesl zánětem průdušek
reakce na Schaschek: ,,https://www.hokej.cz/sedlak-skoncil-v-nhl-a-vraci-se-do-pardubic-chci-..." zobrazit příspěvekwww.hokej.cz/sedlak-...
Aneb jak se probojovat do NHL, získat si tam místo a pravidelné hraní a pak to celý hodit ve vteřině do hajzlu a jít za megalomanem co staví dream team
Parbuzny se tímto stávají kandidátem na titul číslo jedna a všechno ostatní pro ně bude neúspěch.
"
To je úplně fuk, oni vyhraji základní část my skončíme na 4 místě a v semifinále v sedmi zápasech rozprasime jejich výroční sen, já tomu věřím
reakce na Schaschek: ,,:-D..." zobrazit příspěvek www.hokej.cz/vanocni...
Ty krávo to budou hrát na pět formací ne?"
To chce klid, stačí jeden dobrej hit a jejich vytoužena posila lehne
reakce na Schaschek: ,,Mne by fakt zajímalo co táhne někoho na lavičku Komety v situaci,..." zobrazit příspěvekMne by fakt zajímalo co táhne někoho na lavičku Komety v situaci, kdy klub vede Zábranský. Tam by vkročil snad jen někdo, kdo má rád sraní na hlavu. To, že tam jde sparťanská legenda je věc druhá a upřímně se Martincovi hodně divím. Tlak bude enormní, navíc si úplně nemyslím, že je to trenér, který si dokáže dupnout. Ale to je asi přesně to co Zábranský potřebuje "
Třeba tam jde jako náš agent, mohl by jim to tam ještě víc dojebat a spadnout s nimi
reakce na frafont: ,,Naštěstí máme brankáře a ne mávátko, takže osmá tříbodová..." zobrazit příspěvekNaštěstí máme brankáře a ne mávátko, takže osmá tříbodová výhra v řadě je tady
"
Kovář je neuvěřitelný co předvádí
reakce na Schaschek: ,,To jako odstoupil?"
Jo říkali to v TV, že je otřeseny a zůstal v šatně
reakce na Schaschek: ,,Tou chybou jsme je posadili na koně, ale pozitivní je jak dobře..." zobrazit příspěvekTou chybou jsme je posadili na koně, ale pozitivní je jak dobře zase hraje Tomášek "
Tomášek si nějak sedl s tím Horákem to už vidím delší dobu, dobře že Horák odešel od Repika a Sobotky. S Horákem a Tomáškem jde i Erik pomalu nahoru
reakce na Schaschek: ,,Buchtele mohl nahrát do prázdný a mohlo být 2:0..."
Mohl ale nedal
Aktualizováno: Před 2 min. a 15 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 15 s