Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
otaznik1
Dave624 +105
26.12.22 v 22:37

Jako bál jsem se ale dobrý, může se říkat že to není top Kanada ale kvalita u nich byla vidět, takže to se ocenit musí

otaznik2
Dave624 +105
26.12.22 v 21:47

Pokud se nepletu tak případná prohra nic neřeší teď a ani s Davosem

otaznik3
Dave624 +105
26.12.22 v 21:35

reakce na Schaschek: ,,Škoda, u soupeře je vidět bohužel kvalita a super bruslení, ale..." zobrazit příspěvekŠkoda, u soupeře je vidět bohužel kvalita a super bruslení, ale pojďme do nich ještě!"

Sem se bál že to vedení nebylo jen tak, oni začali hrát a je to znát,

otaznik4
Dave624 +105
23.12.22 v 15:00

reakce na Ex1tus: ,,To širší hřiště, které už je "jen" o dost užší..." zobrazit příspěvekTo širší hřiště, které už je "jen" o dost užší než ve Sportovce (do té aktuální změny bylo k.urva o dost), nám neskutečně sedí. Pochopitelně...

Takhle dobré přesilovky jsme letos neměli ani jednou, možná se začíná projevovat i švédský faktor (minulé ročníky měl přesilovky na starosti Hlína, tak nevím, jak teď), ale těch pár metrů šířky navíc? To doma dost chybělo. "

Jako že se to zvětšilo je super, ani sem nevěděl že se to může v rozehrane sezóně měnit ale bylo vidět že nám to sedí. Nicméně bohužel díky nařízení iihf se od příští sezóny vracíme nejspíš na úzké hřiště protože to bude povinné v celé Evropě

otaznik5
Dave624 +105
23.12.22 v 13:23

reakce na gulbis: ,,Hele já samozřejmě souhlasím s tím, že hlavní jsou výkony a ne..." zobrazit příspěvekHele já samozřejmě souhlasím s tím, že hlavní jsou výkony a ne každý vyhledává tohle jásání. A samozřejmě budu jen rád, když si pořádnou děkovačku nechá finále play off. *PRVNI* Akorát mi přišlo zvláštní, že na začátku sezony normálně chodil a pak z ničeho nic přestal. "

Buďme rádi že chytá jak chytá a hlavně že se nedej bože u dekovacky zrani to pak raději ať tam nechodí a nedělá blbosti. To zranění kolena z Ruska měl dost vážně a myslím že sám je rád že může ještě chytat

+1
otaznik6
Dave624 +105
22.12.22 v 21:59

Dnes to bylo fakt super, jak vepředu tak i vzadu, nebylo moc zbytečných faulu, snažili jsme se hrát aktivne a k ničemu jsme Plzeň nepustili. Kovy další nula jen tak dál *DRINK* *THX* *FLAGHC*
Všem přeji šťastný a veselý Vánoce a bohatého ježíška

+1
otaznik7
Dave624 +105
20.12.22 v 14:22

reakce na Schaschek: ,,Zima nemůže nikoho odradit, ale je pravda, že tam je to extrém :-D..." zobrazit příspěvekZima nemůže nikoho odradit, ale je pravda, že tam je to extrém :-D

Spíš ta cesta. No jsem zvědavej hlavně na sestavu, na Livesportu ty absence vypadají dost prořídle."

Chápu že asi Přiba, Krejčík bude na dyl, Kaše vůbec nevím co s ním je a o Repovi psali něco ve smyslu drobné zranění takže bych myslel že Repik a Kempas budou hrát, u Kempase taky nevím co se mu v té bolce stalo

otaznik8
Dave624 +105
20.12.22 v 10:22

reakce na Schaschek: ,,Všechny, kteří jedou dneska do Olomouce lituju (a obdivuju)...." zobrazit příspěvekVšechny, kteří jedou dneska do Olomouce lituju (a obdivuju). Hlavně ať je cesta v pohodě. To, že bude vevnitř větší zima než venku je jasný 8-) "

Kvůli té zimě bych tam v životě nejel. Myslím že pár let zpět mě kamarád pozval tehdy do Kladna na chance ligu ještě a to bylo v půlce ledna a tam je kosa stejná a já to odnesl zánětem průdušek :-D

otaznik9
Dave624 +105
18.12.22 v 14:51

reakce na Schaschek: ,,https://www.hokej.cz/sedlak-skoncil-v-nhl-a-vraci-se-do-pardubic-chci-..." zobrazit příspěvekwww.hokej.cz/sedlak-...

Aneb jak se probojovat do NHL, získat si tam místo a pravidelné hraní a pak to celý hodit ve vteřině do hajzlu a jít za megalomanem co staví dream team *NE*

Parbuzny se tímto stávají kandidátem na titul číslo jedna a všechno ostatní pro ně bude neúspěch.

"

To je úplně fuk, oni vyhraji základní část my skončíme na 4 místě a v semifinále v sedmi zápasech rozprasime jejich výroční sen, já tomu věřím

otaznik10
Dave624 +105
15.12.22 v 23:08

reakce na Schaschek: ,,:-D..." zobrazit příspěvek :-D www.hokej.cz/vanocni...

Ty krávo to budou hrát na pět formací ne?"

To chce klid, stačí jeden dobrej hit a jejich vytoužena posila lehne 8-)

otaznik11
Dave624 +105
12.12.22 v 12:28

reakce na Schaschek: ,,Mne by fakt zajímalo co táhne někoho na lavičku Komety v situaci,..." zobrazit příspěvekMne by fakt zajímalo co táhne někoho na lavičku Komety v situaci, kdy klub vede Zábranský. Tam by vkročil snad jen někdo, kdo má rád sraní na hlavu. To, že tam jde sparťanská legenda je věc druhá a upřímně se Martincovi hodně divím. Tlak bude enormní, navíc si úplně nemyslím, že je to trenér, který si dokáže dupnout. Ale to je asi přesně to co Zábranský potřebuje *ANO* "

Třeba tam jde jako náš agent, mohl by jim to tam ještě víc dojebat a spadnout s nimi :-D

otaznik12
Dave624 +105
09.12.22 v 19:57

reakce na frafont: ,,Naštěstí máme brankáře a ne mávátko, takže osmá tříbodová..." zobrazit příspěvekNaštěstí máme brankáře a ne mávátko, takže osmá tříbodová výhra v řadě je tady *SALA* *SALA* "

Kovář je neuvěřitelný co předvádí

otaznik13
Dave624 +105
09.12.22 v 19:56

Jako ať to vypadalo jakkoliv a dělo se v tom zápase cokoliv tak 8 výhra v řadě doma a klobouk dolů před Kovářem.

+2
otaznik14
Dave624 +105
09.12.22 v 19:32

Jooooo je tam :-D

+1
otaznik15
Dave624 +105
09.12.22 v 19:21

Kempny furt chybí zůstal v šatně

otaznik16
Dave624 +105
09.12.22 v 19:04

reakce na Schaschek: ,,To jako odstoupil?"

Jo říkali to v TV, že je otřeseny a zůstal v šatně

otaznik17
Dave624 +105
09.12.22 v 18:57

Kempny další bek out?

otaznik18
Dave624 +105
09.12.22 v 18:17

reakce na Schaschek: ,,Tou chybou jsme je posadili na koně, ale pozitivní je jak dobře..." zobrazit příspěvekTou chybou jsme je posadili na koně, ale pozitivní je jak dobře zase hraje Tomášek *THUMBSUP* "

Tomášek si nějak sedl s tím Horákem to už vidím delší dobu, dobře že Horák odešel od Repika a Sobotky. S Horákem a Tomáškem jde i Erik pomalu nahoru

otaznik19
Dave624 +105
09.12.22 v 18:15

reakce na Schaschek: ,,Buchtele mohl nahrát do prázdný a mohlo být 2:0..."

Mohl ale nedal *SORRY*

otaznik20
Dave624 +105
09.12.22 v 17:55

Nechápu to ikdyz hrajem dobře tak každý zápas uděláme neuvěřitelnou pitchovinu kterou darujeme soupeři gól zdarma

+1
Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí

<<03 / 2023>>
Po
Út
St
Čt
So