Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
otaznik1
Dave624 +112
24.02.22 v 21:26

reakce na toci87: ,,V pozvánce na zápas píšou že by po lehké nemoci měl snad zitra..." zobrazit příspěvekV pozvánce na zápas píšou že by po lehké nemoci měl snad zitra nastoupit, tak doufam že tomu tak bude a budeme mit ty první dvě formace kompletní *THUMBSUP* "

To by bylo fajn, včera chyběl kdyby hrál tak věřím že je rozhodnuto dřív a nemuseli jsme se nervovat do konce

otaznik2
Dave624 +112
23.02.22 v 21:35

Byl to dobrý zápas vyhralo se za 3 body a udrželo se čisté konto. Žádné zbytečne fauly a byl jen jediný dvouminutovy trest to je taky dobrý. To zakončení to je strašný 49 minut doma bez gólů a těch šanci bylo dost. Nebudu lhát když tu napíšu že sem se posledních celých 10 minut bál aby nám tam nespadl nějaký nesmysl, naštěstí se to nestalo. Příště prosím odehrát to v klidu aspoň o 3 nebo 4 góly, o ty 2 je to pořád hazard

otaznik3
Dave624 +112
20.02.22 v 21:07

reakce na toci87: ,,Je to tak, kdyz nepocitam TS, tak najezdy po zápase jsme doma dali..." zobrazit příspěvekJe to tak, kdyz nepocitam TS, tak najezdy po zápase jsme doma dali jeden letos, buchtele proti olomouci ale stejně jsme je prohráli, diky mizernym najezdum jsme doma rozdali asi 6 bodů "

Repik v Liberci ještě na startu sezóny a Smerha nájezd za faul proti Litvínovu jinak nic, Repik a Pech je v loni dávali celkem pravidelně

otaznik4
Dave624 +112
20.02.22 v 19:16

Repik je totální vemeno, to šlo dneska vidět netrefil to z první za celej zápas ani jednou. Tomášek taky nedal asi 3 jasný golovky. Nájezdy není třeba komentovat dali jsme cca 3 za celou sezónu a z toho jeden Smerha proti Litvínovu nařízenej za faul během hry

otaznik5
Dave624 +112
20.02.22 v 15:20

Sem se bál že budou dnes u vstupu fronty jako kráva tak jsem vyrazil dřív a už 40 min před začátkem sedím na svým místě :-D

otaznik6
Dave624 +112
20.02.22 v 15:03

reakce na Hcspikr255tgh: ,,To by bylo dobrý kdyby je nechali odpočinout určitě toho mají..." zobrazit příspěvekTo by bylo dobrý kdyby je nechali odpočinout určitě toho mají dost. Doufám že to bude pravda. "

Když teď kromě Kašeho máme lehce přetlak v útoku tak snad jim nic není a jen dostali volno na relax. Hrajeme dnes, ve středu, v pátek, v neděli a v úterý. Pokud nejsou trenéři idioti určitě ty hráče nějak protoci aby je neutavili

otaznik7
Dave624 +112
20.02.22 v 14:48

reakce na Kubajs: ,,To je hrozný, zase takový oslabení. Zajímalo by mě proč..." zobrazit příspěvekTo je hrozný, zase takový oslabení. Zajímalo by mě proč nehrají. U Kašeho se to očekávat dalo."

Hrajou 3 zápas ve 4 dnech, myslím si že jim jenom nechali oddech

otaznik8
Dave624 +112
19.02.22 v 18:19

reakce na MrToby: ,,Zdravim, rád bych se zeptal co se řve při vyloučení na hráče..." zobrazit příspěvekZdravim, rád bych se zeptal co se řve při vyloučení na hráče který vleze na trestnou. Nějak jsem nedokázal přijít na konci co se zařve. Díky"

Je to curak, trest smrti :-D

+1
otaznik9
Dave624 +112
17.02.22 v 21:17

V úterý s Plzni super hokej kterej bavil a dalo se na to koukat až na pár detailů a dneska to bylo šílenství. Jak se říká po hodu přišla *** ale hlavně že se to zvládlo za 3 body

otaznik10
Dave624 +112
17.02.22 v 17:54

Ten Ujcik je dobrej ***, když porovnám fauly Hollanda Camary a Němečka tak jestli dostal Němeček dva zápasy stop jen kvůli tomu že Lang je prcek se 160cm a srážku s ním ustát nemohl tak Camara za svůj úmysl na Šika měl mít cca 6 a Holland měl dostat tak 10 zápasu protože Hollandova oběť má nejspíš po sezóně

+2
otaznik11
Dave624 +112
15.02.22 v 21:47

Já bych nadšení a euforii zatím krotil. Výsledek a otočení opět je super, je vidět že v tom týmu je vůle to nevzdát a bojovat. Útok dobrý nějaký góly dal ale v útočné fázi hry mě štvou především obránci tím že když dostanou puk na modrou tak proč jim to tak dlouho všechno trvá? Proč to furt vrací do rohu? Proč to nehazou jednoduše na branku vzdyt těch gólů z dorazek a teci jsme dali dost. Štve mě obrana v obrane hře vše jim trvá je to pomalý, spoustu zbytečnych icingu. Celej zápas sem si všimal toho že ve slotu v mezi kruhama byl naprosto volnej nikým nehlidanej hráč. Plzeň hrála sice jen tři přesilovky ale asi 4x nás prehrala tím že k levemu kruhu si najizdel úplně volnej hráčů a 3x ta nahrávka na něj prošla. Zbývá jen 10 zápasu do konce a v té obraně to chce hodně dopilovat. Zapomněl jsem dodat ještě bylo špatně důraz a čištění našeho brankoviste,2x úplně zbytečne nechali hráče pod Machyho dloubat až do do té branky dostrkali. Přece když gólman neví kde ten puk je tak to musí ta obrana dohlidat. Jinak utkání a otočku s naší oblíbenou pátou sem si užil a snad se bude ve vyhrach pokračovat. Hezký zbytek večera všem

+2
otaznik12
Dave624 +112
15.02.22 v 14:49

Bry den
Reprezentace předvedla hrozný výkon, na ty dvě třetiny jsem se díval jen proto že byla v práci nuda, třetí třetinu jsem vypl raději. Je to neúspěch a ostuda ale já to v klidu hazu za hlavu protože důležitejsi hokej pro mě přijde dnes večer a to naše Sparticka *FLAGHC*

otaznik13
Dave624 +112
14.02.22 v 16:30

reakce na Hcspikr255tgh: ,,No letos si myslím že ani semifinále nebude.. Třeba se pletu ale?..." zobrazit příspěvekNo letos si myslím že ani semifinále nebude.. Třeba se pletu ale? Co si budeme povídat, výsledky máme jak jsem psal v předchozím příspěvků jak na houpačce. Letos si myslím že nejsme připraveni hrát semifinále. Myslím si že čtvrtfinále bude strop. Letos dal myslet opravdu nemůžeme. Byl bych opravdu moc rád kdybych se pletl ale podle toho co sleduji tak bohužel. Ale třeba v off formu chytneme a může se stát cokoliv. Nechám se překvapit "

Ono může klidně být to předkolo konec, popravdě bych se tomu nedivil. Prozatím pln očekávání co uvidíme zítřka zatím už přestanu spamovat :-D

otaznik14
Dave624 +112
14.02.22 v 16:12

reakce na Hcspikr255tgh: ,,Ale pořád se mě nesmějí, já jim to pak taky vrátím, a ještě..." zobrazit příspěvekAle pořád se mě nesmějí, já jim to pak taky vrátím, a ještě jednou tolik. Je pravda že moc Sparťanu v práci nemám, ale tak vystačíme si. *THUMBSUP* už ať je ten titul a v práci to budu mít o to snazší :-D "

Já marně přemýšlím co by se muselo stát aby to vyšlo letos, raději ať se vypadne znovu v semifinále než prohrát ve finále, protože to jak sem v roce 2016 odcházel z hokeje po poslednim finále v slzách to už nechci zažít nikdy, to mě fakt vzalo hodně

otaznik15
Dave624 +112
14.02.22 v 16:03

reakce na Hcspikr255tgh: ,,U mě v práci si zase dělají *** proč tam chodím když stejně..." zobrazit příspěvekU mě v práci si zase dělají *** proč tam chodím když stejně prohrajeme :-D a když pak náhodou vyhrajeme tak jim to vrátím *FUCKU* "

Právě to je ono nevyrovnane výkony, pak ty ztráty zápasu v závěru. Gólmani nic moc taky tomu moc letos nevěřím. V době ztracenych zápasu v závěru se mě v práci ptali jestli jdu na hokej a já že jo, takže bude zase ztráta v závěru? Já říkám že ne, že bude klidná výhra a ta ztráta přišla a pak se mi v práci smáli :-D

otaznik16
Dave624 +112
14.02.22 v 15:42

reakce na Hcspikr255tgh: ,,Tak to jsem asi jediný který věří že se to zlepší :-D "

Já patřím mezi mladší ročníky, na hokej chodím už dost dlouho. Musel jsem si dát od toho lehčí pauzu jelikož jsem studoval a pracoval pár let mimo Prahu, proto mám letos permici teprve 4 rokem. Všichni z mého okolí spolužáci, kamarádi, rodina, kolegové z práce věděli jak ten hokej a zvlášt Spartu žeru a vždy se mě ptají jak ta sparta hraje a nebo proč ten titul zas nevyšel a já vždy říkám příště bude a takhle je to furt dokola

otaznik17
Dave624 +112
14.02.22 v 15:35

reakce na Hcspikr255tgh: ,,Tak to jsem asi jediný který věří že se to zlepší :-D "

Já chci tomu věřit, chci aby sparta zvládla vybojovat ten titul ale vždycky se to nějak posere, a musím přiznat že letos sem z haly odcházel párkrát bez jakékoliv víry a naděje a dost nasranej

otaznik18
Dave624 +112
14.02.22 v 14:19

reakce na Hcspikr255tgh: ,,Plzen a Vary když to bude za šest bodů tak už si všichni můžeme..." zobrazit příspěvekPlzen a Vary když to bude za šest bodů tak už si všichni můžeme říct že je to dobrý, když s toho budou body 4 tak tady zase budeme všichni nadávat na hráče na ledě :-D "

Jo tak to si rád počkám na tu čtvrteční devátou hodinu večerni a uvidíme :-D

otaznik19
Dave624 +112
13.02.22 v 22:09

reakce na fandaFanda: ,,Neposlouchal jsem, co Pesan tvrdil, ze se mu hodi ci nehodi.... Jen..." zobrazit příspěvekNeposlouchal jsem, co Pesan tvrdil, ze se mu hodi ci nehodi.... Jen bych rekl, ze otazka je JAKY JE jeho system, nejsem si totiz uprimne jisty, jestli to vubec nejaky system je?!
*HAHA* *HAHA*
..ale treba ho tu nekdo z vas vidi?"

To jsem se snažil psát taky, on řekl že Chlapík se mu nehodí do systému akorát mě přišlo při prvních dvou zápasech že tam fakt žádný systém nebyl :-D

otaznik20
Dave624 +112
13.02.22 v 18:15

reakce na karlos: ,,Hudáček působil velmi jistě a nulu má zaslouženě. Trochu je mi..." zobrazit příspěvekHudáček působil velmi jistě a nulu má zaslouženě. Trochu je mi líto Machovského, ale chápu, že je potřeba Hudáčka vyzkoušet. "

Bylo to super, díky chlapci tak a teď se připravit na úterý na Plzeň *THX* *FLAGHC*

+1
Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí

<<06 / 2023>>
Po
Út
St
Čt
So