Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
otaznik1
Dave624 +112
30.09.22 v 18:58

reakce na toci87: ,,Určitě, zatim nejlepší třetina venku, ale musíme pokračovat "

Hlavně by to chtělo výhru z důvodu aby se člověk mohl těšit na neděli

otaznik2
Dave624 +112
30.09.22 v 18:28

Zatím to je dobrý dokud neudělame 1 nebo 2 chyby a nesesypem se

otaznik3
Dave624 +112
30.09.22 v 18:18

Ten Kousal a zohorna už měli dostat preventivne přes držku od někoho aby si tolik nedovolovali *BOXER*

+1
otaznik4
Dave624 +112
27.09.22 v 23:01

Nejlepší 1 třetina ze všech zápasů. Kovář chytl několikrat nemožné. Druhý gól Vítkovic jsem nepochopil jak a podle čeho se rozhodli to uznat. Do stavu 4:1 dobrý a zbytek nekomentuju to je fakt o nervy. Překvapilo mě i to že v úterý na začátku sezóny v září jeste na něco jako jsou Vítkovice přijde 9 tisíc lidí. No nic hlavně že jsou 3 body *SALA*

+1
otaznik5
Dave624 +112
27.09.22 v 22:57

reakce na toci87: ,,Jj Tomášek dnes nejlepší zápas zatím a začíná se do toho..." zobrazit příspěvekJj Tomášek dnes nejlepší zápas zatím a začíná se do toho dostávat. *THUMBSUP* "

Ještě ta obrana kdyby se do toho dostala to je fakt o nervy

otaznik6
Dave624 +112
27.09.22 v 17:37

reakce na toci87: ,,Simon zpět, ale zase chybi E.Thorell Vítkovicích nechyta..." zobrazit příspěvekSimon zpět, ale zase chybi E.Thorell
Vítkovicích nechyta Stezka, nehraje Koch a ani Mueller stále"

Takže výsledek bude snad takový jaky být má *SALA*

otaznik7
Dave624 +112
27.09.22 v 14:27

reakce na Gapin: ,,Myslím že ten rozměr kluziště řešíte až moc. Když vezmu co..." zobrazit příspěvekMyslím že ten rozměr kluziště řešíte až moc. Když vezmu co je oficiálně psáno tak
Holešovice 29x60
O2 Arena 28,4x58,4
To mi nepřijde jako extra problém. Samozřejmě ta nudle na čem hrajem teď asi ku prospěchu není, ale moc se mi nechce věřit, že by jsme na tom měli hrát celou sezónu, přeci jenom technický možnosti O2 Areny jsou někde jinde a až se odehraje tady to NHL tak času na změnu rozměrů je tam více než dost.
Těch 26 metrů který budou loď příští sezony asi problém bude a bude se to v Holešovicích muset vyřešit."

To mají napsané ještě z loňska, díval jsem se na fotku z loňského prvního zápasu a z letošního a je vidět že ten led je letos užší i Toci87 mi to odsouhlasil když jsem mu to na fotce ukázal

otaznik8
Dave624 +112
26.09.22 v 22:01

reakce na Mandor: ,,Velký, na úzkém hřišti není tolik prostoru na kombinaci. Lépe..." zobrazit příspěvekVelký, na úzkém hřišti není tolik prostoru na kombinaci. Lépe se brání. Proto většina akcí v NHL je stylem nahození, protečování a následný souboj o puk u hrazení. Bohužel to se dá hrát s opravdu šikovnýma hráčema co jsou kvalitní bruslaři (v obou směrech) a mají ten styl zažitý.
Problém je, že většina hráčů v ČR je naučená hrát daleko více kombinační hokej, navíc v porovnání se špičkou je tu znát jistá menší kvalita technických dovedností, bruslení.
Takže v našem podání jde o solidní holomajznu. "

Vzdyt to přesně píšu ve svých postech, je to holomajzna a ty naší hráči co tvoří hru se na tom prostě trápí protože není čas ani prostor na kombinaci

otaznik9
Dave624 +112
26.09.22 v 21:59

reakce na Canuck: ,,Co se tyce velikost hriste, ano, souhlasim, ze neni dobry mit trenink..." zobrazit příspěvekCo se tyce velikost hriste, ano, souhlasim, ze neni dobry mit trenink na velky letiste a pak hrat doma na male lede. Taky souhlasim, ze hraje se jinak na malem a velkem lede. Ale nesouhlasim s tim, ze hra na malem lede je min koukatelni. Vzdyt vsechny zapasy v NHL jsou na malem lede, a atraktivita tim rozhodne netrpi..."

No jo ale v Kanade na tom málem hrajou od mala. V NHL na malým hřišti to koukatelny je protože to jsou všechno top hráči a nhl nemůžeš srovnávat s naší ligou ani rychlosti ani kvalitou hráčů

otaznik10
Dave624 +112
26.09.22 v 11:47

reakce na loupák: ,,Co to je za nesmysl, jaký vliv má šířka ledu na počet branek v..." zobrazit příspěvekCo to je za nesmysl, jaký vliv má šířka ledu na počet branek v zápase?"

Tak asi to vidím jak ta hra na tom úzkým vypadá ne? To jsem zvědav na zítra

otaznik11
Dave624 +112
26.09.22 v 11:17

reakce na paul68: ,,A to bude takhle celou sezonu ta plocha menší? Nebo se to po tý..." zobrazit příspěvekA to bude takhle celou sezonu ta plocha menší? Nebo se to po tý maškarádě z NHL o něco zvětší? 8-) "

To pochybybuju že to půjde zvětšit. Já si myslím že už zůstane protože jsem někde četl že od sezóny 23/24 to už bude povinné v celé Evropě to úzký kluziště. Sere mě to ubere to kreativitě a koukatelnosti, budou se hrát těsný výsledky a pokud soupeř utkání nějak neposere tak už ani tolikrát pátou si neposlechnem. Budou často tyhle výsledky 3:2,2:1,3:1 atd

+1
otaznik12
Dave624 +112
26.09.22 v 11:10

reakce na karlos: ,,Takže v Pardubicích budeme mít prostor a nasypeme jim to tam*METAL*..." zobrazit příspěvekTakže v Pardubicích budeme mít prostor a nasypeme jim to tam *METAL* *METAL* "

Kéž by, vzhledem k tomu co predvadime na venkovních zápasech mám obavu ale logicky by to mělo znamenat že by nám to mohlo sedět :-D

otaznik13
Dave624 +112
25.09.22 v 22:52

reakce na SkinNboneZ: ,,Kazdy chce do NHL a tam by na mensim hristi museli hrat a prosadit se..." zobrazit příspěvekKazdy chce do NHL a tam by na mensim hristi museli hrat a prosadit se tam,takze si myslim,ze jde jen o zvyk.Navic nekteri v zamori hrali,takze to pro neni nic noveho."

Jako asi bude pravda že si ty hráči musí na to zvyknout. Proč teda i tohle malý hřiště neudělaji i v Holešovicích na tréninky? Třeba si ty hráči na to zvyknou ale podle mě to bude chtít nějaký čas protože fakt ta hra atraktivní není. Dneska to bylo dlouho 1:0 a s Litvínovem to bylo 50 minut 0:0. V pátek hrajem v Pardubicích a pro zajímavost sem si zjistil že oni mají hřiště 58mx29m což je o 3m širší než v 02 arene

otaznik14
Dave624 +112
25.09.22 v 22:18

reakce na Schaschek: ,,Tři body doma, hra místy šílená, jakoby nevěděli co dělat...." zobrazit příspěvekTři body doma, hra místy šílená, jakoby nevěděli co dělat. Tohle v úterý stačit nebude. Slovy klasika, důležitý jsou ňáký body...

"

Já vím že se mluví o tom že to bude povinné v celý Evropě ale prostě je to znát a koukat se na to nedá, ty technický hráči Sobotka, Horák, Tomášek a Thorell na tomhle trpí není prostor ani čas něco vymyslet proto i ty zápasy nebudou tak golove bohatý jak jsme zvyklí

otaznik15
Dave624 +112
25.09.22 v 21:19

Je to hrozne na tom malým hřišti, na vše málo času, nedá se nic pořádně vymyslet

otaznik16
Dave624 +112
25.09.22 v 14:25

Nechce někdo náhodou 2 lístky na dnešek nahoru do 403? Dostal jsem je v práci a nemám nikoho kdo by šel

otaznik17
Dave624 +112
25.09.22 v 12:27

reakce na toci87: ,,Tak dle IG to vypadá, že Sobotka už je v pohodě a bude hrát, tak..." zobrazit příspěvekTak dle IG to vypadá, že Sobotka už je v pohodě a bude hrát, tak snad pomůže zvednout výkony i v přesilovce "

Jo to je fajn, jsem zvědav jak mu to půjde. Mě se loňskou sezónu moc líbil, moc jsem u něj obdivoval jak si dokáže pokrýt puk a co toho vydrží ustát v soubojích u mantinelu takže tohle by bylo potřeba zase od něj a na tom malým hřišti by se to mohlo hodit

+2
otaznik18
Dave624 +112
24.09.22 v 15:23

reakce na SpartaCorps: ,,20 vyrovnali ve Zlíně v čase 17:14 a v čase 19:13 dali vítěznej..." zobrazit příspěvek20 vyrovnali ve Zlíně v čase 17:14 a v čase 19:13 dali vítěznej gol na 6:5
*BRAVO* *BRAVO* "

To je super a koukal jsem mladší Vitouch měl 3 asistence třeba si jednou zahraje s Davidem za A tým Sparty *SALA*

+2
otaznik19
Dave624 +112
23.09.22 v 20:52

reakce na Schaschek: ,,Co jsem tu včera psal o těch největších posměváčcích...?..." zobrazit příspěvekCo jsem tu včera psal o těch největších posměváčcích...?

Proto se soustřeďme jen na nás vždy 8-) "

Náhodou jsem se podíval na výsledky a hned jsem si na tebe vzpomněl :-D
Taky jsem se podíval na forum jejich co tam jedou za pecky

otaznik20
Dave624 +112
23.09.22 v 12:52

reakce na ReiN: ,,Tak on je hlavně problém, že oni prohráli protože se na to..." zobrazit příspěvekTak on je hlavně problém, že oni prohráli protože se na to totálně vysr.ali. Kdyby celý zápas dřeli a prohráli tak je to ok. O ten výsledek (jestli to je 4:0 nebo 10:0), asi tak úplně nejde. Kdyby včera nechytal Kovář, ale Salák, tak by za touhle obranou se včerejším výkonem dostal 15 kousků *FUCKU* "

Já vím že se na to vysrali proto jsem to po čtvrtým gólů vypnul. Ale kdyby jich dostali víc tak by to mohlo zapůsobit tak že by na to příště nesrali. Za ty góly ani Kovář nemohl to vše šlo za obranou

Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí

<<06 / 2023>>
Po
Út
St
Čt
So
Ne