reakce na Hrdy22: ,,Krupa taky vyhodili cestou, ne? Třeba až pojedou do Ostravy, dojedou..." zobrazit příspěvekKrupa taky vyhodili cestou, ne? Třeba až pojedou do Ostravy, dojedou v jiném složení než vyjedou. "
Kruppa fakt cestou nevyhodili to byl výplod novin aby z toho byla senzace a špatný světlo na Spartu. Tam měli mít snad někde na D1 týmový oběd kde se Krupp měl rozloučit s týmem a pak pro něj jelo auto z Holešovic
reakce na Schaschek: ,,A to ještě můžeme děkovat, že máme dobrý gólmany letos. Bez..." zobrazit příspěvekA to ještě můžeme děkovat, že máme dobrý gólmany letos. Bez toho bychom byli asi úplně u dna s touhle hrou. Já ale nechápu jinou věc. Tečeme 2:4, lidi jsou nasraný a na tribuně se vesele tancuje na nějakou písničku. Tohle je prostě dno. Ale má to jednu výhodu, chtěl jsem se pokusit jet do Plzně, ale radši budu s dítětem doma."
Ty gólmani jsou k čemu? Když obrana nefunguje nepomáhá Kovářovi tak tam může stát hrablo na sníh nebo popelnice
reakce na Schaschek: ,,Kempný out to bylo rychlý ***."
Já ani nenašel v TV jak se to stalo, vypadalo to hrozive
reakce na Schaschek: ,,Ty vole tohle nepiš ani ve srandě nebo to někdo klasicky nepochopí..." zobrazit příspěvekTy vole tohle nepiš ani ve srandě nebo to někdo klasicky nepochopí a vezme vážně "
No jo ale někdo by to určitě blbě kousal tohle
reakce na Kimi R.: ,,Mohl by Toňák dotáhnout ještě Nečase *FUCKU* *FUCKU* "
To spíš reálnejsi by byl Hynek Zohorna nebo Radim Zohorna kdyby se neprosadil za mořem , ty vidle od Vídne berou za své jako brali Krejcika a Kempase. To by byl další citelny zásah do jejich duši
reakce na Laurik92: ,,Přesně. Na tu letošní herní bídu se mi to taky líbilo nejvíce..." zobrazit příspěvekPřesně. Na tu letošní herní bídu se mi to taky líbilo nejvíce asi. Podotýkám, jen v porovnání s ostatníma letošníma zápasama. Více bruslení, tvrdosti, nasazení. I Erik se dnes trošku zvedl. Simon sice pořád pozadu, ale umí podržet puk a má skvělé ruce. Pořád věřím, že to bude lepší a lepší postupně.
Ovšem G.Thorell zase úplně neviditelný…"
Mě se líbila hlavně ta první třetina, bruslilo se, střílelo se, bylo vidět že chtějí, ikdyz to bylo jen za 2 body, byl to nejlepší zápas, může to být odrazem dál k lepším výkonům, jako by si řekli že první čtvrtina byla na rozehrati a teď budou makat uvidíme jak to půjde dál
reakce na Schaschek: ,,Ono to tak není, že to nemá žádný systém? 8-) :-D "
Já nevím já jsem jen obyčejný fanoušek a v herních systémech se vůbec neorientuju ale tak aspoň jsem zkusil dát nějaký návrh
Já mám nápad ikdyz to možná od vás schytam. V roce 21 vyhrál tým Lukko Rauma ve Finsku titul a tehdy již tam působíci Lukáš Klok tvrdil že je trenér nedusil žádným systémem a prý aby hráli volně jako na rybníku, zkusím přidat článek o tom. Tak když nám to systémově nejde tak ať to zkusíme tímto způsobem taky
isport.blesk.cz/clan...
reakce na Dave624: ,,Varada a nebo ať Jalonen poradi někoho z finska, Pesan, Augusta a..." zobrazit příspěvekVarada a nebo ať Jalonen poradi někoho z finska, Pesan, Augusta a Jandac prosím fakt ne "
Jalonen prý tomu plesatymu k [zavinac] kotovi od Vídne poradil ty hráče Stromberg a Sallinen tak ať nám dá tip na trenéra
reakce na paul68: ,,Tak koho navrhuješ?8-) "
Varada a nebo ať Jalonen poradi někoho z finska, Pesan, Augusta a Jandac prosím fakt ne
Aktualizováno: Před 1 min. a 52 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 52 s