reakce na Schaschek: ,,Takže to máme Varaďa, Jandač, Hořava, Prospal, Gross,..." zobrazit příspěvekTakže to máme Varaďa, Jandač, Hořava, Prospal, Gross, Žemlička...
Čistě hypoteticky jak byste to sestavili, kdyby měl dělat jeden hlavního, druhej asistenta?
"
Varada, Hořava, Prospal to by byla trojka. Varada hlavní, Miloš na obranu a Prospal jako obyc asistent. Pepka vůbec ani jako uklízeče nebo vratnyho toho už fakt bylo dost
reakce na ReiN: ,,Z Karviný to jede přímo do Libně, tak by byl velkej borec, kdyby..." zobrazit příspěvekZ Karviný to jede přímo do Libně, tak by byl velkej borec, kdyby si na ten kilák vzal tágo "
Sparta má sídlo a kancli v Holešovicích
reakce na ReiN: ,,Určitě lepší jet nějakou business class vlakem, než se srát do..." zobrazit příspěvekUrčitě lepší jet nějakou business class vlakem, než se srát do Prahy autem "
S tím souhlasím ale to bych si od nádraží raději vzal tago než jet tramvaji. Hlavně už to chce vyjádření
reakce na krvolak: ,,Co sem ráno posílal Šašek link na Twitter, tak ho prý někdo..." zobrazit příspěvekCo sem ráno posílal Šašek link na Twitter, tak ho prý někdo viděl dneska v tramvaji.
Klidně se už mohl stihnout vrátit domů.
(K věrohodnosti dotyčného z TW, psal také, že jednou z možných variant byl návrat Patery…)"
Nevím jestli se to mu dá věřit, ledaže by kvůli tomu fakt jel do Prahy vlakem místo auta protože z Karviné je to vlakem asi pohodlnější ale zase to není žádná socka co by neměla na benzin
reakce na ReiN: ,,Tak Varaďa podle instagramu ani není v Praze :-D "
To nic neznámá, podepsal třeba včera a dneska se půjde do hospody vozrat aby měl čistou hlavu než se pustí do těch našich primadon
reakce na Schaschek: ,,Nevím jestli to tak není. Myslím, že za Jandače s Hořavou tam..." zobrazit příspěvekNevím jestli to tak není. Myslím, že za Jandače s Hořavou tam byl Hlinka. Ale teď nevím jak to je."
Taky nevím jak to je jen mě ta hra a výsledky štvou tak se snažím něco vymyslet, možná že Hlinka tam byl ale se vší úctou k němu on těch trenerskych zkušenosti moc nemá tak nevím. No nic snad budem zítra moudřejší co se nového trenéra týče. Jdu spát
reakce na Schaschek: ,,Boleslav má na tribuně Nedorosta s vysílačkou."
Každý tým by měl mít na tribune s vysílačkou video kouče kvůli případné volbě coach challenge ale o tohle mi nejde, jde mi o to aby tam byl někdo kdo má celoplošnej pohled na hru a dle toho dávat info na střídačku nebo do kabiny
reakce na Schaschek: ,,Můžu ti dělat asistenta :-D "
Já bych navrhoval převratnou novinku a to aby na střídačce byly pouze asistenti, hlavní trenér kterej má mít hlavní slovo ve všem by měl být na tribune aby měl celoplošnej rozhled na to kdo hraje hovno a měl by trenér být spojen vysílačkou
reakce na Jacob.: ,,Nevím nevím, taky se ke mně něco doneslo. Zítra budeme možná..." zobrazit příspěvekNevím nevím, taky se ke mně něco doneslo. Zítra budeme možná moudřejší "
Hlavně ať to je nejlepší volba co je k dispozici, aby dal tým do kupy
reakce na Schaschek: ,,Výkon dobrý, ale bylo jasný, že to nepůjde ze dne na den. Tohle..." zobrazit příspěvekVýkon dobrý, ale bylo jasný, že to nepůjde ze dne na den. Tohle je ale prohra se vztyčenou hlavou. Jediný co mě mrzí je, že Košťálek s Říčkou nedostali strom. A furt bych čekal ještě větší nenávist od našich hráčů. "
Přesně tak, výkon dobrý koukat se na to dalo takže prohra nevadí, spíš mě sere s kým se prohrálo. Chtěl jsem aby jsme tyhle šmejdy porazily
reakce na Hrdy22: ,,Krupa taky vyhodili cestou, ne? Třeba až pojedou do Ostravy, dojedou..." zobrazit příspěvekKrupa taky vyhodili cestou, ne? Třeba až pojedou do Ostravy, dojedou v jiném složení než vyjedou. "
Kruppa fakt cestou nevyhodili to byl výplod novin aby z toho byla senzace a špatný světlo na Spartu. Tam měli mít snad někde na D1 týmový oběd kde se Krupp měl rozloučit s týmem a pak pro něj jelo auto z Holešovic
Aktualizováno: Před 5 min. a 7 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 7 s