Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
566.gif
Canuck +250
10.02.22 v 11:00

reakce na Gapin: ,,Myslím, že Fakír žije trochu minulostí. To zaškatulkování..." zobrazit příspěvekMyslím, že Fakír žije trochu minulostí. To zaškatulkování "bez problémů nutno porazit" je sice hezký, ale podle mě platilo tak před patnácti lety. Postupně se to měnilo z "nutno porazit", na "jsme rádi za výhru v prodloužení" až to došlo ke včerejšku, kdy nás prostě Dánové po zásluze porazili.

cnn.iprima.cz/mrzuty...

Už dávno nejsme hokejová velmoc. Jen si to určití lidé nejsou schopný přiznat.
O to horší je to, že tam máme dejme tomu asi to nejlepší co máme k dispozici mimo NHL, když vynechám Gulaše, Chlapíka a určitě by se našlo pár jmen. Ale i s těmihle hráči si nemyslím, že by jsme byli nějakej válec.
Mají nás táhnout hráči +30, neb spíše hodně +3...
Mám takovej dojem, že za pět let budem hrát na MS o udržení v elitní skupině.
Holt se tady pro***o 20 let kdy se v tom českým hnoji nevychovala žádná generace hráčů. Nebo spíše dva generace. Všechno jsou to jen takové osamělé hvězdy.
Ale i přesto zastávám názor, že s touhle sestavou co na olympiádě je, by jsme neměli hrát takovou sračku jako včera. Ale to jsem řikal i na loňským MS. A stejně to dopadne i na tomhle turnaji.

Jinak to kopnutí do Pešána je hodně trefný :-D :-D :-D

„S Pešánem nemůžeme vyhrát. Nevím, jak se tam dostal, kdo ho tam drží. Je to zkrachovalý hokejista, který neuměl hrát, tak se dal na trénování. V reprezentaci neměl být, a když se tam dostal, už měl být po posledním mistrovství světa pryč.“"

Akorat deset Cervenek, to by bylo neco! *VYKULENY*

566.gif
Canuck +250
09.02.22 v 20:27

reakce na Canuck: ,,Nebo aby to rozumel i slavista: 去 他 妈 的 斯 拉 维 亚"

A doporucuji abyste to zkopiroval do Deepl / Google Prekladac... *FUCKU* *NAPR**** *KICKSLAVIA*

566.gif
Canuck +250
09.02.22 v 20:23

reakce na Hcspikr255tgh: ,,Jeebat SKS!!! "

Nebo aby to rozumel i slavista: 去 他 妈 的 斯 拉 维 亚

+2
566.gif
Canuck +250
09.02.22 v 18:10

reakce na slajer: ,,A podle jakýho klíče určovali týmy do čtvrtfinále v ženským..." zobrazit příspěvekA podle jakýho klíče určovali týmy do čtvrtfinále v ženským hokeji, z A jdou všichni, z B tři.... *MIMO* "

Tak je silna skupina a slaba skupina. V silnem jdou vischni, v slabem tri. Takze A1 hraje s nejslabsim postupujicim, B3, A2 vs B2, A3 vs B1, A4 vs A5.

566.gif
Canuck +250
09.02.22 v 11:08

Ja vim, ze casto basnim tady o mladoucky Connor Bedard z Kanady, ale tohle je vazne krasny gol... www.youtube.com/watc...

+1
566.gif
Canuck +250
08.02.22 v 14:19

reakce na Schaschek: ,,Jo, jenže tam aspoň vystřelíš a nevypadá to jako na tréninku..." zobrazit příspěvekJo, jenže tam aspoň vystřelíš a nevypadá to jako na tréninku amatérů někde na rybníce. Já fakt nechci snižovat úroveň ženských, ale jsou prostě sporty, které jsou (hlavně) chlapské a sporty, které jsou ženské. Taky bude vypadat blbě, když bude dělat chlap moderní gymnastiku. Rovnoprávnost ok, ale hokej chlapů a ženských jsou úplně jiný sporty. Jediný stejný je led, hokejka a puk. Zajímalo by mě jak by se umístil nároďák v konfrontaci s chlapy (navíc nemůžou hrát do těla ne?). Věřím tomu, že by je porazili i chlapi z krajského přeboru. "

Tak tam je u zen Kanada a USA a pak dlouho nic. To je taky pak skoro jako jiny sporty.

Proto to byl dnes skoda, ze nedali gol v treti tretine/prodlouzeni. Japonci to hrali vsechno na par hracek a ty sotva tahali nohy, ikdyz byli furt na lede. Jit proti USA nebo proti Rusky, to je proste veliky rozdil.

Ale na druhe strane, poprve bojovali na Olympiada a nemuseji se stydet za vykon (vetsinou). Takze za mne kloubouk dolu.

+1
566.gif
Canuck +250
07.02.22 v 13:22

reakce na Amphicyoni: ,,Červenka kapitán *FUCKU* Repre je čím dál tím více..." zobrazit příspěvekČervenka kapitán *FUCKU* Repre je čím dál tím více opovrženíhodná, líto je mi jen Řepíka, Sobotky a Tomáška. :-! "

Mam teorii, ze Pesanek vybral Cervenka, protoze trochu tusi, ze pod jeho genialni vedeni, mozna (jenom mozna) zlato nebude, takze potrebuje clovek na ktery muze svalovat kritiky za neuspech, a to preci se bude lip kritizovat Cervenku nez, treba, Krejci. Protoze nejlepsi strateg hokejove historii sam nepripusti zadnou kritiku na sebe. To bude neuspech navzdory jeho skvely vedeni, ne kvuli...

566.gif
Canuck +250
04.02.22 v 10:52

To je blbost. Jde o tom, ze to byl zakrok, ktery mohl Sobotka hodne zranit, ne, ze to zranil nebo nezranil. Jank dostal 8-zapasovy stop (pozdeji zmirnen na 7), protoze byl drive potrestan a protihrac se zranil. A tady, uplne, ale uplne stejny zakrok (kroscek do hlavy nebo krk) a jenom dva? To mi postrada logiku. Navic u Jank si myslim, ze to trefil docela nestastne, nechtene, ale tady to byl naprosto umysl, a jeste se seknuti do nezachrane cast nohy a dalsi kroscek do ksichtu. Dva zapasy totalne nesmysl.

Zase, koukal jsem na reakce na forum polokone a oni rikaji, ze kdyby ten Spartanske moderator nekricel jak na vrazdu, tak by to nikdo ani o tom nemluvil a k zadne disciplinarka by neslo. Stejne sudi Sparte pomohli cely zapas, atd...

+4
566.gif
Canuck +250
02.02.22 v 17:49

reakce na rad55: ,,Jsem zvědav jestli se bude řešit ta hrazda na Soba. Tohle přejít..." zobrazit příspěvekJsem zvědav jestli se bude řešit ta hrazda na Soba. Tohle přejít bych viděl nerad..."

www.instagram.com/re...

Když na to koukám, vypadá, ze my dal dokonce dva krosceky do ksichtu.

+2
566.gif
Canuck +250
26.01.22 v 12:19

Tak kdyby hrali az do finale v Chine, prijde tri z nasich lepsich hraci o 7 zapasu... To nasere... *PEKLO*

566.gif
Canuck +250
26.01.22 v 12:05

www.hokej.cz/zbytecn...

Neco mi rika, ze kdyby Dlapa hral za Jihlava nebo Liberec, by nedostal ani jeden zapas navic, a kdyby hral za nas, tak rovnou ctyri zapasy...

+1
566.gif
Canuck +250
25.01.22 v 15:50

reakce na Schaschek: ,,I cvičenej gibon pochopí, že Třinec může klidně odehrát zápas..." zobrazit příspěvekI cvičenej gibon pochopí, že Třinec může klidně odehrát zápas s juniory, má na to dost bodů na rozdíl od Sparty a Olomouce, kterým jde o play off. Cvičenej gibon jo, Petr Nedvěd holt ne *NE* "

Obzvlast kdyz pocitame zraneni a nemocny hraci, ktery nehrajou, posilat dalsi dva, mezi nejlepsimi, by delal jenom debil. Asi Nedved zapomnel jak to chodi v NHL, kde klub je vetsi nez repre a kde posilaji na OH na posledni mozne chvili.

Jasne, hrat za repre je super, ale repre te nezaplati najem a drahe manzelky... Byt Sparta, bych je posilal taky na posledni mozne chvili.

+2
Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí

<<03 / 2023>>
Po
Út
St
Čt
So