reakce na Coocen: ,,ROzhodnutí Ujčíka fakt nesmyslem je. Všichni měli dostat 2..." zobrazit příspěvekROzhodnutí Ujčíka fakt nesmyslem je. Všichni měli dostat 2 zápasy a Klimek 4."
Trest pro Klimka v pořádku je. Divné jsou tresty pro hráče Pardubic. Dost se mi zdá, že se v trestech pro Musily projevilo kabaretní vystoupení Dědka, což samozřejmě v pořádku není. Uražená ješitnost by se neměla projevovat při vynášení trestů. Zase na druhou stranu být za ještě většího šaška než je Tvrdík je velké umění, které Dědek zvládl.
reakce na Patriot: ,,Letos jsem zatím viděl cestou na hokej v metru Olomouc, Brno, ale..." zobrazit příspěvekLetos jsem zatím viděl cestou na hokej v metru Olomouc, Brno, ale nikdo nebyl takový *** jak fanoušci Pardubic. Nulová pokora, namachrovaný kecy, mistři galaxie. Pár měsíců zpátky loseři co sestupovali, teď namachrovaný prasata s rypáky nahoru.
Pardubice u Hradce!
"
Jojo, stejná zkušenost.. Aspoň je vidět jaký to jsou lopaty
reakce na SkinNboneZ: ,,Tak doufam,ze nas i hokejky potesi,aby to byl vesely Spartansky..." zobrazit příspěvekTak doufam,ze nas i hokejky potesi,aby to byl vesely Spartansky vikend
"
Budeme doufat, že po odvolání trenérů předvedou hokejky konečně výkon hodný Sparty! Tona s Hlinkou si taky moc považuji. Většina příchodů co realizovali mi dávala smysl. Hned v jejich počátku se mi zásadně nelíbil Dočekal. Hráč co tady neměl co dělat a tuším za dva měsíce se opakoval. Saláka jim nevyčítám stejně jako Kvapila, který se zrovna taky nepovedl. Kdybych byl na jejich místě, Saláka bych taky podepsal. Že je to svéráz a podivín se vědělo. Ono to upřímně u hokejového brankáře bývá spíš výhoda. Nejlepší dva brankáři moderní historie Sparty (nebo dva ze tří) Šindel a Bříza byli poloviční psychopati.
Málokdo mohl tušit, že je Salák takový podpantoflák a jeho stará tak strašná píííííča! Ovšem souhlasím, že letos v létě úplně úspěšní nebyli. Patera byl těžký omyl. Simon zatím vypadá stejně, i když nás pořád může přesvědčit o opaku a nadšený nejsem od začátku ani z Gustava Thorella. Nicméně furt je čas chybná rozhodnutí napravit a věřím těm dvěma, že to dokáží.
Na tu bídu poslední doby mi zápas ve Vítkovicích úplně hrozný nepřišel. K prodloužení nebylo tak daleko. I když to bylo dost o tom, že ani Vítkovice nezahrály nic světoborného. My si bohužel neumíme pomoci přesilovkou, oslabení máme taky bídné a to rozhodlo. Chybí nám někdo kdo by byl ve střelecké pohodě jako na druhé straně Kofola. Je trochu paradoxní, že neskutečně trapné zápasy v Litvínově, proti Olomouci a v Plzni trenéři ustáli, aby byli odvoláni po utkání ve Vítkovicích, které bylo relativně slušné. Půjdu proti proudu: že je Pája Patera konečně v říti je v pořádku. I s Patrikem Martinem, kterého mám rád, ale bylo třeba učinit rázný řez. Vedení s jejich odvoláním zbytečně otálelo, mělo to přijít už po fiasku v Litvínově, nejpozději po ostudné porážce s Olomoucí. Nevěřím, že by Ton s Ptáčkem nezvládli odkoučovat 3 nebo 4 zápasy. Za mě to bylo jen nepochopitelné prodlužování agónie.
reakce na MartinMegadeth: ,,Dobré odpoledne, zažili jsme kouzelnou sobotu. Mockrát za..." zobrazit příspěvekDobré odpoledne, zažili jsme kouzelnou sobotu. Mockrát za uplynulých 11 let jsem doufal nebo dokonce věřil, že nechutná série kopaček v Plzni skončí a jen se množily porážky. Včera jsem čekal v bledě modrém to co v Edenu a přišlo to. A zaslouženě. Mazánci toho dopředu moc neměli, naopak Sparta byla tentokrát hodně dobře připravena. Zápas odmakala jako už dlouho ne. Pan luterán se výborně trefil do nasazení tří středních obránců a Zeleného s Mejdrem na half becích. Nečekám návrat do boje o titul, ale po opravdu hodně dlouhé době mi kopačky udělali opravdu radost!
"
Tak doufam,ze nas i hokejky potesi,aby to byl vesely Spartansky vikend
Dobré odpoledne, zažili jsme kouzelnou sobotu. Mockrát za uplynulých 11 let jsem doufal nebo dokonce věřil, že nechutná série kopaček v Plzni skončí a jen se množily porážky. Včera jsem čekal v bledě modrém to co v Edenu a přišlo to. A zaslouženě. Mazánci toho dopředu moc neměli, naopak Sparta byla tentokrát hodně dobře připravena. Zápas odmakala jako už dlouho ne. Pan luterán se výborně trefil do nasazení tří středních obránců a Zeleného s Mejdrem na half becích. Nečekám návrat do boje o titul, ale po opravdu hodně dlouhé době mi kopačky udělali opravdu radost!
reakce na Poky: ,,S těmi zuby máš nějakou obcesi, ne? Stejně jako s čtením a..." zobrazit příspěvekS těmi zuby máš nějakou obcesi, ne? Stejně jako s čtením a trvalým reportováním cizích fór, i když to nikoho nezajímá a každý se tam může podívat sám.
Jinak Pce přijedou bez půlky obrany. Výhra je povinná."
Jako jo Košťálek musí pykat a být každý zápas bit!
A když tě to teda nezajímá, tak proč na to reaguješ?
reakce na Patriot: ,,Úplně bude stačit výhra a Košťálek s Říčkou počítající..." zobrazit příspěvekÚplně bude stačit výhra a Košťálek s Říčkou počítající zuby Mistři světa v sebevědomí musí malinko spadnout na zem
"
S těmi zuby máš nějakou obcesi, ne? Stejně jako s čtením a trvalým reportováním cizích fór, i když to nikoho nezajímá a každý se tam může podívat sám.
Jinak Pce přijedou bez půlky obrany. Výhra je povinná.
reakce na Patriot: ,,Bude to nějak takhle: 1. Vyhrajeme a spustí se potoky..." zobrazit příspěvekBude to nějak takhle:
1. Vyhrajeme a spustí se potoky slz, že měly Parbuzny hodně absencí (ty my ale máme taky).
2. Prohrajeme a spustí se potoky vtípků, že nás porazili i bez absentujících hráčů.
"
Na druhou stranu, oni už byli (z mnou nepochopitelných důvodů) zesraný včera, a to ještě nevěděli kdo jim nebude hrát
A hele na Tvrdíka z Pardubic se nemuselo čekat dlouho twitter.com/PetrDede...
Aktualizováno: Před 4 min. a 40 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 40 s