Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
892.jpg
MartinMegadeth +3321
06.11.22 v 17:11

reakce na Coocen: ,,ROzhodnutí Ujčíka fakt nesmyslem je. Všichni měli dostat 2..." zobrazit příspěvekROzhodnutí Ujčíka fakt nesmyslem je. Všichni měli dostat 2 zápasy a Klimek 4."

Trest pro Klimka v pořádku je. Divné jsou tresty pro hráče Pardubic. Dost se mi zdá, že se v trestech pro Musily projevilo kabaretní vystoupení Dědka, což samozřejmě v pořádku není. Uražená ješitnost by se neměla projevovat při vynášení trestů. :-! Zase na druhou stranu být za ještě většího šaška než je Tvrdík je velké umění, které Dědek zvládl. *THUMBSUP*

1830.png
ReiN +561
06.11.22 v 17:03

reakce na Patriot: ,,Letos jsem zatím viděl cestou na hokej v metru Olomouc, Brno, ale..." zobrazit příspěvekLetos jsem zatím viděl cestou na hokej v metru Olomouc, Brno, ale nikdo nebyl takový *** jak fanoušci Pardubic. Nulová pokora, namachrovaný kecy, mistři galaxie. Pár měsíců zpátky loseři co sestupovali, teď namachrovaný prasata s rypáky nahoru.

Pardubice u Hradce! *FUCKU* *NAPR**** "

Jojo, stejná zkušenost.. Aspoň je vidět jaký to jsou lopaty *FUCKU*

892.jpg
MartinMegadeth +3321
06.11.22 v 17:02

reakce na SkinNboneZ: ,,Tak doufam,ze nas i hokejky potesi,aby to byl vesely Spartansky..." zobrazit příspěvekTak doufam,ze nas i hokejky potesi,aby to byl vesely Spartansky vikend
*FLAGSPA* *THISISSPARTA* "

Budeme doufat, že po odvolání trenérů předvedou hokejky konečně výkon hodný Sparty! *SALA* Tona s Hlinkou si taky moc považuji. Většina příchodů co realizovali mi dávala smysl. Hned v jejich počátku se mi zásadně nelíbil Dočekal. Hráč co tady neměl co dělat a tuším za dva měsíce se opakoval. Saláka jim nevyčítám stejně jako Kvapila, který se zrovna taky nepovedl. Kdybych byl na jejich místě, Saláka bych taky podepsal. Že je to svéráz a podivín se vědělo. Ono to upřímně u hokejového brankáře bývá spíš výhoda. Nejlepší dva brankáři moderní historie Sparty (nebo dva ze tří) Šindel a Bříza byli poloviční psychopati. *FUCKU* Málokdo mohl tušit, že je Salák takový podpantoflák a jeho stará tak strašná píííííča! Ovšem souhlasím, že letos v létě úplně úspěšní nebyli. Patera byl těžký omyl. Simon zatím vypadá stejně, i když nás pořád může přesvědčit o opaku a nadšený nejsem od začátku ani z Gustava Thorella. Nicméně furt je čas chybná rozhodnutí napravit a věřím těm dvěma, že to dokáží. *VYHLIZI*

892.jpg
MartinMegadeth +3321
06.11.22 v 16:48

Na tu bídu poslední doby mi zápas ve Vítkovicích úplně hrozný nepřišel. K prodloužení nebylo tak daleko. I když to bylo dost o tom, že ani Vítkovice nezahrály nic světoborného. My si bohužel neumíme pomoci přesilovkou, oslabení máme taky bídné a to rozhodlo. Chybí nám někdo kdo by byl ve střelecké pohodě jako na druhé straně Kofola. *MIMO* Je trochu paradoxní, že neskutečně trapné zápasy v Litvínově, proti Olomouci a v Plzni trenéři ustáli, aby byli odvoláni po utkání ve Vítkovicích, které bylo relativně slušné. Půjdu proti proudu: že je Pája Patera konečně v říti je v pořádku. I s Patrikem Martinem, kterého mám rád, ale bylo třeba učinit rázný řez. Vedení s jejich odvoláním zbytečně otálelo, mělo to přijít už po fiasku v Litvínově, nejpozději po ostudné porážce s Olomoucí. Nevěřím, že by Ton s Ptáčkem nezvládli odkoučovat 3 nebo 4 zápasy. Za mě to bylo jen nepochopitelné prodlužování agónie. *KOSA*

otaznik5
Patriot +133
06.11.22 v 16:46

Letos jsem zatím viděl cestou na hokej v metru Olomouc, Brno, ale nikdo nebyl takový *** jak fanoušci Pardubic. Nulová pokora, namachrovaný kecy, mistři galaxie. Pár měsíců zpátky loseři co sestupovali, teď namachrovaný prasata s rypáky nahoru.

Pardubice u Hradce! *FUCKU* *NAPR****

otaznik6
SkinNboneZ +173
06.11.22 v 16:46

reakce na MartinMegadeth: ,,Dobré odpoledne, zažili jsme kouzelnou sobotu. Mockrát za..." zobrazit příspěvekDobré odpoledne, zažili jsme kouzelnou sobotu. Mockrát za uplynulých 11 let jsem doufal nebo dokonce věřil, že nechutná série kopaček v Plzni skončí a jen se množily porážky. Včera jsem čekal v bledě modrém to co v Edenu a přišlo to. A zaslouženě. Mazánci toho dopředu moc neměli, naopak Sparta byla tentokrát hodně dobře připravena. Zápas odmakala jako už dlouho ne. Pan luterán se výborně trefil do nasazení tří středních obránců a Zeleného s Mejdrem na half becích. Nečekám návrat do boje o titul, ale po opravdu hodně dlouhé době mi kopačky udělali opravdu radost! *BRAVO* *BRAVO* *BRAVO* "

Tak doufam,ze nas i hokejky potesi,aby to byl vesely Spartansky vikend
*FLAGSPA* *THISISSPARTA*

892.jpg
MartinMegadeth +3321
06.11.22 v 16:34

Dobré odpoledne, zažili jsme kouzelnou sobotu. Mockrát za uplynulých 11 let jsem doufal nebo dokonce věřil, že nechutná série kopaček v Plzni skončí a jen se množily porážky. Včera jsem čekal v bledě modrém to co v Edenu a přišlo to. A zaslouženě. Mazánci toho dopředu moc neměli, naopak Sparta byla tentokrát hodně dobře připravena. Zápas odmakala jako už dlouho ne. Pan luterán se výborně trefil do nasazení tří středních obránců a Zeleného s Mejdrem na half becích. Nečekám návrat do boje o titul, ale po opravdu hodně dlouhé době mi kopačky udělali opravdu radost! *BRAVO* *BRAVO* *BRAVO*

+2
otaznik8
Lord +70
06.11.22 v 16:24

Dneska opět nehraje Simon, Thorell konečně ve čtvrté lajně

otaznik9
Coocen +106
06.11.22 v 14:57

ROzhodnutí Ujčíka fakt nesmyslem je. Všichni měli dostat 2 zápasy a Klimek 4.

83.jpg
SpartaCorps +1004
06.11.22 v 13:17

Viktorka má dneska volno, v Zápech maj podmáčený hřišťě…

otaznik11
Patriot +133
06.11.22 v 13:08

reakce na Poky: ,,S těmi zuby máš nějakou obcesi, ne? Stejně jako s čtením a..." zobrazit příspěvekS těmi zuby máš nějakou obcesi, ne? Stejně jako s čtením a trvalým reportováním cizích fór, i když to nikoho nezajímá a každý se tam může podívat sám.

Jinak Pce přijedou bez půlky obrany. Výhra je povinná."

Jako jo Košťálek musí pykat a být každý zápas bit! *KOSA*

A když tě to teda nezajímá, tak proč na to reaguješ? *FUCKU*

5.png
Schaschek +3294
06.11.22 v 13:06

Ty krávo na Twitteru už jedou konspirace, že Snopková zaplatila Ujčíkovi, aby potrestal Musily kvůli naší dnešní výhře :-D

My máme problém sami se sebou a je jedno jestli proti nám stojí Musil nebo junior *NE*

U Parbuzen by měli omezit perník *FUCKU*

+3
otaznik13
Radek Ady +54
06.11.22 v 12:47

Nechtěl by někdo lístek na večer? skolila mě nemoc. sektor 111, řada 12?

otaznik14
Poky +45
06.11.22 v 12:43

reakce na Patriot: ,,Úplně bude stačit výhra a Košťálek s Říčkou počítající..." zobrazit příspěvekÚplně bude stačit výhra a Košťálek s Říčkou počítající zuby 8-) Mistři světa v sebevědomí musí malinko spadnout na zem *FUCKU* "

S těmi zuby máš nějakou obcesi, ne? Stejně jako s čtením a trvalým reportováním cizích fór, i když to nikoho nezajímá a každý se tam může podívat sám.

Jinak Pce přijedou bez půlky obrany. Výhra je povinná.

-2
otaznik15
Prcekk82 +1
06.11.22 v 12:41

Kdyby někdo chtěl lupen do kotle 106, tak mu ho přenechám za 200 místo 290, onemocněl jsem a nedorazím a pěkně mě to štve...Kdo bych chtěl lupen, napiš jsem email a pošlu hometicket a číslo účtu obratem

83.jpg
SpartaCorps +1004
06.11.22 v 12:14

Béčko bohužel dneska bez bodů, kousek před koncem vede příbram 3:0….

otaznik17
Patriot +133
06.11.22 v 11:56

Tresty jsou mimo, ale ne proto, že by to dělal Ujčík pro nás nebo kohokoliv jinýho. Je to proto, že je to prostě ko.kot :-D

1830.png
ReiN +561
06.11.22 v 11:45

reakce na Patriot: ,,Bude to nějak takhle:   1. Vyhrajeme a spustí se potoky..." zobrazit příspěvekBude to nějak takhle:

1. Vyhrajeme a spustí se potoky slz, že měly Parbuzny hodně absencí (ty my ale máme taky).

2. Prohrajeme a spustí se potoky vtípků, že nás porazili i bez absentujících hráčů.

:-D

"

Na druhou stranu, oni už byli (z mnou nepochopitelných důvodů) zesraný včera, a to ještě nevěděli kdo jim nebude hrát :-D

otaznik19
Patriot +133
06.11.22 v 11:36

A hele na Tvrdíka z Pardubic se nemuselo čekat dlouho *FUCKU* twitter.com/PetrDede...

otaznik20
Patriot +133
06.11.22 v 11:32

Úplně bude stačit výhra a Košťálek s Říčkou počítající zuby 8-) Mistři světa v sebevědomí musí malinko spadnout na zem *FUCKU*

Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí

<<03 / 2023>>
Po
Út
St
Čt
So
Ne