reakce na ReiN: ,,Přesilovka zase bída, chybí holt Gustaf:-D :-D "
Ten brečí po Paterovi
reakce na Leo: ,,Přesilovky v našem podání je bída s nouzí. "
To jsou hrůza a des doufám že Varaďa to vylepsi
reakce na SpartaCorps: ,,A jeste to curak slaví jak ve finale ***…. :-! :-! :-! :-!..." zobrazit příspěvekA jeste to curak slaví jak ve finale ***….
"
Jo kteten ještě mu chybí dát nad hlavu pohár....
www.tenisovysvet.cz/...
Markéta Vondroušová se s tím nemaže a dneska rovnou dva tituly
reakce na Anguilla: ,,To jo ten ***a Říčka se pokaždý trefí proti nám..."
A jeste to curak slaví jak ve finale ***….
reakce na Leo: ,,Přesilovky v našem podání je bída s nouzí. "
To jo ten ***a Říčka se pokaždý trefí proti nám...
reakce na MartinMegadeth: ,,Budeme doufat, že po odvolání trenérů předvedou hokejky..." zobrazit příspěvekBudeme doufat, že po odvolání trenérů předvedou hokejky konečně výkon hodný Sparty! Tona s Hlinkou si taky moc považuji. Většina příchodů co realizovali mi dávala smysl. Hned v jejich počátku se mi zásadně nelíbil Dočekal. Hráč co tady neměl co dělat a tuším za dva měsíce se opakoval. Saláka jim nevyčítám stejně jako Kvapila, který se zrovna taky nepovedl. Kdybych byl na jejich místě, Saláka bych taky podepsal. Že je to svéráz a podivín se vědělo. Ono to upřímně u hokejového brankáře bývá spíš výhoda. Nejlepší dva brankáři moderní historie Sparty (nebo dva ze tří) Šindel a Bříza byli poloviční psychopati.
Málokdo mohl tušit, že je Salák takový podpantoflák a jeho stará tak strašná píííííča! Ovšem souhlasím, že letos v létě úplně úspěšní nebyli. Patera byl těžký omyl. Simon zatím vypadá stejně, i když nás pořád může přesvědčit o opaku a nadšený nejsem od začátku ani z Gustava Thorella. Nicméně furt je čas chybná rozhodnutí napravit a věřím těm dvěma, že to dokáží.
"
Saláka mám rád je super s tím jdu proti proudu..ale je fakt že s Paterou to byl průser to jsem tušíl už když podepsal
Aktualizováno: Před 5 min. a 39 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 38 s