reakce na Schaschek: ,,*CAS* :-D "
Beztak to oznámí ve středu před zápasem, aby se soupeři nemohli připravit
Výsledky včerejší diskuse (12. 11. 2022):
Nejvíce příspěvků (16) napsal uživatel Schaschek a použil v nich celkem 2 529 znaků.
Další pořadí:
2. Sparťan777 (příspěvky: 5, znaky: 2 015)
3. Novasik (příspěvky: 5, znaky: 1 164)
4. SpartaCorps (příspěvky: 3, znaky: 355)
5. Spartakus (příspěvky: 3, znaky: 116)
Celkem bylo včera napsáno 55 příspěveků, které obsahovaly 10 283 znaků.
reakce na Gapin: ,,Já chci aby ste byl trenér. Ale taky se mi nelíbí že po..." zobrazit příspěvekJá chci aby ste byl trenér. Ale taky se mi nelíbí že po hráčích střílíte ze vzduchovky. Co kdyby ste ho trefil? A nebo do voka?"
Jako nejde vo voko..
reakce na rad55: ,,A taky nejste žádný baletky - a já vás chci vidět jezdit po..." zobrazit příspěvekA taky nejste žádný baletky - a já vás chci vidět jezdit po ***i! Ale třeba na to přece jen máte, tak makejte, kousněte se, hecněte se a postupte letos do kraje! Jenom mi neříkejte, ať tu nedělám negativní atmosféru, protože tu já dělám celej život. Spíš mi řekněte, jestli je tu mezi vámi někdo, kdo mě snad nechce za trenéra…“"
Já chci aby ste byl trenér. Ale taky se mi nelíbí že po hráčích střílíte ze vzduchovky. Co kdyby ste ho trefil? A nebo do voka?
reakce na Schaschek: ,,Ale jo, já nezpochybňuju, že tam jsou chyby, ale tohle bylo..." zobrazit příspěvekAle jo, já nezpochybňuju, že tam jsou chyby, ale tohle bylo vyloženě ve smyslu Ton, Hlinka ven, drží si tam jen svou pozici a proto nechtějí Varaďu. Nikdo z nás u těch jednání není..."
Jasan
A taky nejste žádný baletky - a já vás chci vidět jezdit po ***i! Ale třeba na to přece jen máte, tak makejte, kousněte se, hecněte se a postupte letos do kraje! Jenom mi neříkejte, ať tu nedělám negativní atmosféru, protože tu já dělám celej život. Spíš mi řekněte, jestli je tu mezi vámi někdo, kdo mě snad nechce za trenéra…“
reakce na Medvěd: ,,No jo, ta část okolo dění ve Spartě je zvlášť výživná. Ale,..." zobrazit příspěvekNo jo, ta část okolo dění ve Spartě je zvlášť výživná. Ale, Schascheku, nenaštvi se, ale pokud vezmu to, co tam Kuba Koreis říká - a za mě s tím souhlas, tak potom to proti činnosti legend na vedoucích pozicích tak trochu je...
Nevím, ale přiznat si, že třeba ne vše se legendám podařilo a daří, to rozhodně nesnižuje to, že legendy Sparty prostě jsou a budou! Jenom prostě být legendou se nemusí vždy a za všech okolností potkat s úspěchem třeba v manažerské práci... Jasně, vždy přivedli skvělá jména, všechna čest. Ale Sparta prostě neklape tak jak má i s těmi jmény. Vždyť kvůli tomu sem také - a nemálo - píšeme.
Nicméně, vždycky všechno nakonec nějak dopadlo, dopadne i tohle. A mu uvidíme jak."
Ale jo, já nezpochybňuju, že tam jsou chyby, ale tohle bylo vyloženě ve smyslu Ton, Hlinka ven, drží si tam jen svou pozici a proto nechtějí Varaďu. Nikdo z nás u těch jednání není...
reakce na Schaschek: ,,https://www.stream.cz/hokej-1240848/priklep-sparta-doplaci-na-obrovsko..." zobrazit příspěvekwww.stream.cz/hokej-...
Doporučuju."
No jo, ta část okolo dění ve Spartě je zvlášť výživná. Ale, Schascheku, nenaštvi se, ale pokud vezmu to, co tam Kuba Koreis říká - a za mě s tím souhlas, tak potom to proti činnosti legend na vedoucích pozicích tak trochu je...
Nevím, ale přiznat si, že třeba ne vše se legendám podařilo a daří, to rozhodně nesnižuje to, že legendy Sparty prostě jsou a budou! Jenom prostě být legendou se nemusí vždy a za všech okolností potkat s úspěchem třeba v manažerské práci... Jasně, vždy přivedli skvělá jména, všechna čest. Ale Sparta prostě neklape tak jak má i s těmi jmény. Vždyť kvůli tomu sem také - a nemálo - píšeme.
Nicméně, vždycky všechno nakonec nějak dopadlo, dopadne i tohle. A mu uvidíme jak.
reakce na Sparťan777: ,,Mě nejvíc se.. ten Dvořák..... že mu nedali lepší smlouvu. "
Nebylo někde psáno že on sám osobně chtěl změnu?
reakce na Schaschek: ,,Jo, my se na jednu stranu nechceme přetahovat s "všecky si vás..." zobrazit příspěvekJo, my se na jednu stranu nechceme přetahovat s "všecky si vás kůpím" Dědkem a pak nad rámec rozpočtu podepíšeme Simona.
Košťálek je krysa a tak na něj musí být i nahlíženo, Říčka je bezpáteřní žoldák, kterýho jsme královsky platili i když byl půl času na marodce a zato se nám v prvním zápase odvděčil gólem, který slavil bez jakékoliv pokory a úcty k létům stráveným u nás, ale Dvořák tu neskutečně chybí. To je top defenzivní bek ligy."
Jo,v tomhle s tebou naprosto souhlasím, pěkně jsi to napsal
reakce na MrToby: ,,Už mě to prestává bavit celá tahle šaškárna, neví někdo..." zobrazit příspěvekUž mě to prestává bavit celá tahle šaškárna, neví někdo něco? Jen jsem viděl že varaďa je poslední možnost jistého trenéra, švéd, gross, ti vypadli jestli se nemýlim. Tak co se děje sakra"
A teď si představ, že tu šaškárnu budeš muset vydržet do pondělí nebo třeba do úterý.
Některým z vás fakt hrabe.
Vy si myslíte, že se takový jednání udělají za dvě hodiny?
Když jste tak nedočkavý, tak se mohl vzít třeba z fleku Venera nebo Lener. Pak by jste byli určitě spokojený, protože UŽ by jsme měli trenéra.
Aktualizováno: Před 4 min. a 52 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 52 s