Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
otaznik1
frafont +1170
18.01.23 v 11:21

Vondroušová zvládla dohrávku prvního kola 2:1 na sety a postupuje *BRAVO*

+2
otaznik2
paul68 +537
18.01.23 v 11:11

Sparta se dál potýká s marodkou. V úterním duelu s Motorem jí chyběla jednička Jakub Kovář, který nedochytal víkendový duel v Hradci. Pro páteční zápas s Kometou by už však měl být znovu připravený. Utkání by mohl stihnout taky ofenzivní lídr David Tomášek. Zhruba dva týdny bude trenér Miloslav Hořava postrádat Erika Thorella, měsíc pak Dominika Simona.

O Krejčíkovi nic...

+1
350.jpg
chuli +148
18.01.23 v 11:06

reakce na MartinMegadeth: ,,Máš pravdu a děláš chytrého správně. *OK* To mi..." zobrazit příspěvekMáš pravdu a děláš chytrého správně. *OK* To mi úplně uniklo, že se tohle pravidlo rušilo. Koukám, že Kousal skutečně nastoupil ve dvaatřicátém kole jak za Boleslav ve Vítkovicích před koncem roku tak i před týdnem za nás v dohrávce v Pardubicích. Za to Dan Přibyl za nás v devatenáctém kole nenastoupil, tudíž by ani nemohl být důvod jeho dnešní absence. Snad zase neklempíruje se zdravím. *MIMO*"

Tak když přišel Fin ..je mi jasné ,že muselo být místo uvolněno ... *VYHLIZI* *VYHLIZI*

350.jpg
chuli +148
18.01.23 v 11:02

reakce na DAPDO: ,,Vauhkonen navíc nemusí být poslední lednovou posilou rudých...." zobrazit příspěvekVauhkonen navíc nemusí být poslední lednovou posilou rudých. „Kádr jsme stále neuzavřeli, trh nadále sledujeme. Určitě je tedy možné, že během dalších dvou týdnů někoho přivedeme. Máme otevřeno několik variant zejména do defenzivy,“ přidává sportovní ředitel Petr Ton."

Hlavně né Machyho :D

otaznik5
SHS
18.01.23 v 09:58

Dovolujeme si Vás upozornit na nový článek: Koncert třetí lajny, který naleznete na adrese www.spartans.cz/novi...

otaznik6
Lord +170
18.01.23 v 09:16

reakce na SkinNboneZ: ,,Ja jsem se uz omluvil,ze jsem daval prednost Varadovi pred Horavou,ale..." zobrazit příspěvekJa jsem se uz omluvil,ze jsem daval prednost Varadovi pred Horavou,ale me neslo o to,ze by byl Horava spatnej a,ze by pod nim Sparta nevyhravala,ale ze je znamej svoji nestalosti a,ze to chce trenera ktery je ochotny zustat ve Sparte dele,aby se Horava po sezone nekousnul a neodesel.Potom co jsem cetl s nim rozhovor kdyz nastoupil,tak to vypadalo ze si je vedom sve nestalosti a tentokrat chce ve Sparte zustat dele.Takze se omlouvam,ze jsem byl pro Varadu,ale slo mi o delku smlouvy a ne o to,ze by Horava nebyl dobrej."

Pod Tonem a Hlinkou tu nejdéle působil Jandač. Tak snad Hořak po sezoně nebude chtít odejít.

+1
otaznik7
SkinNboneZ +195
18.01.23 v 09:08

A taky o nastaveni nejake dlouhodobejsi strategie,protoze se tu treneri celkem stridaji a kazdy ma jiny pohled a jinou koncepci

+1
otaznik8
SkinNboneZ +195
18.01.23 v 09:03

reakce na Schaschek: ,,Včera jsem na to koukal zrovna. Neskutečný a všichni ti Lojzové..." zobrazit příspěvekVčera jsem na to koukal zrovna. Neskutečný a všichni ti Lojzové co (nejen) tady šili do Sparty, že vzali Hořavu místo Varadi, by se měli omluvit."

Ja jsem se uz omluvil,ze jsem daval prednost Varadovi pred Horavou,ale me neslo o to,ze by byl Horava spatnej a,ze by pod nim Sparta nevyhravala,ale ze je znamej svoji nestalosti a,ze to chce trenera ktery je ochotny zustat ve Sparte dele,aby se Horava po sezone nekousnul a neodesel.Potom co jsem cetl s nim rozhovor kdyz nastoupil,tak to vypadalo ze si je vedom sve nestalosti a tentokrat chce ve Sparte zustat dele.Takze se omlouvam,ze jsem byl pro Varadu,ale slo mi o delku smlouvy a ne o to,ze by Horava nebyl dobrej.

+2
otaznik9
fandaFanda +172
18.01.23 v 08:48

reakce na fandaFanda: ,,U holek je to slozitejsi, navic je tam faktor X, ktery se objevuje..." zobrazit příspěvekU holek je to slozitejsi, navic je tam faktor X, ktery se objevuje pravidelne/nepravidelne nekolikrat v roce a zkratka nektere to maji tezsi, i kdyz se o tom moc nemluvi. Kdo vi, treba zrovna Kata S. mela den D.
Ale kazdopadne jinak se jim vesmes dari a hrajou velice slusny tenis a hlavne delaji nam radost z postupu *THX* Ve druhem kole bohuzel odpadlo Kviti a uvidime, jak dopadnou vsechny odlozene zapasy. Nemyslim si, ze by tam melo prset dlouho a jakmile vysvitne slunicko, bude kurt za chvili suchy. Kazdopadne, kdyby Kviti postoupilo do dalsiho kola, potkala by se s nasi krajankou.
Jo a Machac, ten to mel setsakra tezke, a presto bojoval a bojoval. Ale ten kluk jeste posili a priste to bude zase lepsi.
Na celkove hodnoceni je samozdrejme brzy, ale treba kluci uz vyslapli ze sveho stinu a proti spickovym hracum uz mohou jen prekvapit, ty uz nezklamou!
*BRAVO* "

jo a mrzi me vypadnuti bozskeho Spanela *SORRY*

otaznik10
fandaFanda +172
18.01.23 v 08:47

reakce na MartinMegadeth: ,,Ano, to jsem registroval, že jsi zmiňoval možnost divoké karty pro..." zobrazit příspěvekAno, to jsem registroval, že jsi zmiňoval možnost divoké karty pro Lindu Noskovou. Z tohoto důvodu jsem dával odkaz, kde se povedlo celkem dobře shromáždit informace proč nakonec udělena nebyla. Kromě Vondroušové, která dohraje kvůli dešti zápas až zítra, je první kolo zdárně za námi. Z českého pohledu velice slušné. Siniaková a Bouzková by asi měly na GS turnaji přejít první kolo měly, ale los jim zrovna nepřál. Už v prvním kole dostaly velice nebezpečné sokyně. Zaskvěl se Svrčina, potěšil Lehečka a Macháč bohužel doplatil na hodně těžký los, ale Ruudovi vzdoroval statečně. U holek se úspěšnost v turnaji dá hodnotit až na přelomu prvního a druhého týdne. *KSICHT* "

U holek je to slozitejsi, navic je tam faktor X, ktery se objevuje pravidelne/nepravidelne nekolikrat v roce a zkratka nektere to maji tezsi, i kdyz se o tom moc nemluvi. Kdo vi, treba zrovna Kata S. mela den D.
Ale kazdopadne jinak se jim vesmes dari a hrajou velice slusny tenis a hlavne delaji nam radost z postupu *THX* Ve druhem kole bohuzel odpadlo Kviti a uvidime, jak dopadnou vsechny odlozene zapasy. Nemyslim si, ze by tam melo prset dlouho a jakmile vysvitne slunicko, bude kurt za chvili suchy. Kazdopadne, kdyby Kviti postoupilo do dalsiho kola, potkala by se s nasi krajankou.
Jo a Machac, ten to mel setsakra tezke, a presto bojoval a bojoval. Ale ten kluk jeste posili a priste to bude zase lepsi.
Na celkove hodnoceni je samozdrejme brzy, ale treba kluci uz vyslapli ze sveho stinu a proti spickovym hracum uz mohou jen prekvapit, ty uz nezklamou!
*BRAVO*

+1
otaznik11
fandaFanda +172
18.01.23 v 08:38

reakce na DAPDO: ,,Vauhkonen navíc nemusí být poslední lednovou posilou rudých...." zobrazit příspěvekVauhkonen navíc nemusí být poslední lednovou posilou rudých. „Kádr jsme stále neuzavřeli, trh nadále sledujeme. Určitě je tedy možné, že během dalších dvou týdnů někoho přivedeme. Máme otevřeno několik variant zejména do defenzivy,“ přidává sportovní ředitel Petr Ton."

Mno uvidime, jak to skutecne dopadne. Ten clanek jsem cetl, zatim s posilami (vyjma toho Kousala a trade nejak nemuzu rozkousat) jsem spokojeny, vypada to nadejne, i kdyz na toho beka stale cekame, mno ale Tonak rikal, ze na tom pracuji, tak uvidime. Zbytek celeho rozhovoru je tady
isport.blesk.cz/clan...

Posledni zapas se nam povedl a nekolik hracu by zaslouzilo odmenu, ale to uz tu vsechno padlo. Moc se tesim na pristi tyden a jake vysledky nam prinese *SALA*

PS: uz to tu mozna padlo, ale taky mam strach, aby nebyl zase Priba zranenej *VYKULENY*

+1
otaznik12
Kimi R. +262
18.01.23 v 08:19

reakce na Schaschek: ,,Včera jsem na to koukal zrovna. Neskutečný a všichni ti Lojzové..." zobrazit příspěvekVčera jsem na to koukal zrovna. Neskutečný a všichni ti Lojzové co (nejen) tady šili do Sparty, že vzali Hořavu místo Varadi, by se měli omluvit."

Tak ona z nich většina má celkem jiné starosti, protože se bojí kdy k ním na návštěvu přijede Sparta *SALA*

otaznik13
kvcr +425
18.01.23 v 07:58

Včera jsme viděli hodně přesvědčivý výkon. Na ledě byl patrný rozdíl v rychlosti a energii, byli jsme lepší od začátku do konce a výsledek podle mě odpovídá dění na ledě. I bych řekl na rozdíl od pozápasových rozhovorů, že jsme Budějovice mleli i v první třetině, jen nám to tam nespadlo. Je opravdu působivé, jak Hořava s Wallsonem naši hru zvedli, jak dokážou dostat z hráčů to nejlepší a přidělit jim roli v týmu tak, aby byli co nejplatnější a rozvíjeli svůj potenciál.

To lze dobře dokumentovat na skvělém výkonu Ostapa Safina v tomhle zápase. Doposud se Safin "držel zpátky", soustředil se na černou práci a zmiňoval i ve starším rozhovoru, že si uvědomuje to, že tady není jen od gólů, ale i od černé práce, ke které má dobré fyzické předpoklady. V posledních zápasech už začal vystrkovat růžky co se týká kreativity a včera naplno ukázal, co v něm je - jeho nahrávky na góly Buchty a Vitoucha byly excelentní. Třetí lajna jeho kreativitu hodně ocení, protože Buchtele i Vitouch jsou spíš dělníci ledu - ale zejména v případě Buchty s výbornou a pohotovou střelou, na kterou potřebují nahrávače - a ten nám ve třetí lajně dlouhodobě chyběl. Pokud Safin dokáže vymýšlet šance (a dávat góly, což umí taky), stane se i ze třetí lajny naše nebezpečná zbraň. Mít tři úderné lajny, to je v naší lize dost vzácný úkaz a doufejme, že to k tomu dotáhneme. Opět jako ve většině minulých zápasů bych těžko hledal někoho, kdo zahrál pod svoje možnosti. Výborný byl opět Kořenář, nula mu budiž odměnou. A David Kaše k tradičně bruslivému a obětavému výkonu přidal další výbornou přesilovkovou přihrávku Řepovi na gól z první.

Teď budeme mít silnější soupeře, kteří jsou v tabulce níž, než se čekalo. Oba udělají pro body všechno. Pokud je nepodceníme a odehrajeme zápasy se stejným nasazením jako posledních pár, měli bychom si udržet iniciativu na hokejkách a soupeře dostávat pod tlak. Samozřejmě je super, že budou k dispozici Kovář a Tomášek. Bylo by fajn, kdybychom pokračovali v získávání bodů (i proto, že Brnu máme pořád co vracet). Tak ať nám to lepí.

+2
5.png
Schaschek +3554
18.01.23 v 07:51

Řízný bek by se hodil!

+1
5.png
Schaschek +3554
18.01.23 v 07:50

reakce na Kimi R.: ,,Tak ještě by to chtělo nějakou nudnou statistiku pod H+W - 17z..." zobrazit příspěvekTak ještě by to chtělo nějakou nudnou statistiku pod H+W - 17z 15-2 - 51/44 bodů"

Včera jsem na to koukal zrovna. Neskutečný a všichni ti Lojzové co (nejen) tady šili do Sparty, že vzali Hořavu místo Varadi, by se měli omluvit.

otaznik16
Kimi R. +262
18.01.23 v 07:00

Tak ještě by to chtělo nějakou nudnou statistiku pod H+W - 17z 15-2 - 51/44 bodů

otaznik17
DAPDO +115
18.01.23 v 00:25

Vauhkonen navíc nemusí být poslední lednovou posilou rudých. „Kádr jsme stále neuzavřeli, trh nadále sledujeme. Určitě je tedy možné, že během dalších dvou týdnů někoho přivedeme. Máme otevřeno několik variant zejména do defenzivy,“ přidává sportovní ředitel Petr Ton.

+1
otaznik18
SHS
18.01.23 v 00:00

Výsledky včerejší diskuse (17. 1. 2023):

Nejvíce příspěvků (8) napsal uživatel Schaschek a použil v nich celkem 1 139 znaků.

Další pořadí:
2. paul68 (příspěvky: 8, znaky: 700)
3. karlos (příspěvky: 7, znaky: 1 295)
4. MartinMegadeth (příspěvky: 5, znaky: 3 569)
5. SkinNboneZ (příspěvky: 4, znaky: 835)

Celkem bylo včera napsáno 60 příspěveků, které obsahovaly 13 291 znaků.

otaznik19
gulbis +155
17.01.23 v 23:24

Info k marodce:
Sparta se dál potýká s marodkou. V úterním duelu s Motorem jí chyběla jednička Jakub Kovář, který nedochytal víkendový duel v Hradci. Pro páteční zápas s Kometou by už však měl být znovu připravený. Utkání by mohl stihnout taky ofenzivní lídr David Tomášek. Zhruba dva týdny bude trenér Miloslav Hořava postrádat Erika Thorella, měsíc pak Dominika Simona

83.jpg
SpartaCorps +1103
17.01.23 v 22:42

Kuba Konečný po tom ledě úplně lítá *BRAVO* *BRAVO*

Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí

<<06 / 2023>>
Po
Út