reakce na SpartaCorps: ,,https://www.facebook.com/1735707069857250/posts/4962429770518281/?d=n&..." zobrazit příspěvekwww.facebook.com/173...
Tvl, tohle je fakt moc
"
Nevidí si do huby Nejdřív řekne, že chtěl do ciziny a tlačila na něj a teď se najednou. že se rozhodl sám.
Nejlepší jsou ty její storíčka :D Přidá příspěvek ve kterém napíše: "ulevilo se mi"
To je jako by tady v ČR na ulicích vraždili děti a znásilňovali ženy.
reakce na Mušín: ,,Už to jsou 2 dny , kdy prohlašovali někde na fan stránce, že..." zobrazit příspěvekUž to jsou 2 dny , kdy prohlašovali někde na fan stránce, že nový gólman bude do 48h q kde nic tu nic.
Nás napínají "
Ať žádný golman nechodí a nechají Machovskému klid. Včera ukázal, že chytat umí.
Tak Saša prý požádal o ukončení smlouvy, kvůli sportovní stránce. Tak nějak nechápu co tím paní saláková myslí, jestli myslí? Nicméně já myslím, že je dobře, že je pryč. Evidentně to žádný srdcař není. Zároveň moc nerozumím vstřícnosti Tona s Hlinkou. Poslal bych ho do konce sezóny do Letňan a jako dvojku.
reakce na paul68: ,,Salák ---> Djurgaarden. Sbohem, a už nikdy víc!*FUCKU* "
Ještě netuší, jakou Krysu si tam nasadili!!!
reakce na Schaschek: ,,Má furt v háji to koleno po operaci a nemůže na střídačce..." zobrazit příspěvekMá furt v háji to koleno po operaci a nemůže na střídačce stát."
Já reagoval na tuhle větu od Gapina: "Pořád ale nechápu to Hořavovo trvání na tom aby tam byli spolu."
reakce na Schaschek: ,,Má furt v háji to koleno po operaci a nemůže na střídačce..." zobrazit příspěvekMá furt v háji to koleno po operaci a nemůže na střídačce stát."
Venca Prospal to většinou odtančil, ale nevim, možná to nedá srovnat.
reakce na Smogis: ,,Něco mi říká, že ho nevzal kvůli jeho recim :D"
Však to nevadí, už takhle nás je pět a půl. A Pešán s Nedvědem ať se chytnou za ruce,9 a skočej z Ještědu.
reakce na Schaschek: ,,Tak dobrý, Chlapíka nám Nedvěd nevzal. Vzal Tomáška, Blümela a..." zobrazit příspěvekTak dobrý, Chlapíka nám Nedvěd nevzal. Vzal Tomáška, Blümela a Ščotku."
Něco mi říká, že ho nevzal kvůli jeho recim :D
reakce na Agbonlahor: ,,Pepís *OCHLASTOVE* "
My tu potřebujeme ale gólmana, který bude hlavně chytat. Ne gólmana, který bude mávat
reakce na Hanzi88: ,,Kéž by se jednalo o návrat Samiho*FLAGSPA* "
Myslíš toho Samiho, který odtud utekl a podepsal jinde aniž by to dal vědět?
reakce na ReiN: ,,Hořava asi nechce mít plnou zodpovědnost, když vidí co se každý..." zobrazit příspěvekHořava asi nechce mít plnou zodpovědnost, když vidí co se každý zápas valí na Jandače"
Má furt v háji to koleno po operaci a nemůže na střídačce stát.
www.hokej.cz/zbytecn...
Neco mi rika, ze kdyby Dlapa hral za Jihlava nebo Liberec, by nedostal ani jeden zapas navic, a kdyby hral za nas, tak rovnou ctyri zapasy...
reakce na Coocen: ,,víte někdo, který brankář přijde? nebo přijde také nějaký..." zobrazit příspěvekvíte někdo, který brankář přijde? nebo přijde také nějaký hráč ještě? "
Pepís
Aktualizováno: Před 1 min. a 27 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci: