Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
892.jpg
MartinMegadeth +3304
07.11.22 v 16:14

Tohle je opravdu ubožák, mrzák a chudák. On nemá ani koule přiznat, že ustřelil, přehnal to a omluvit se. To je snad ještě větší lidská špína a bezcharakterní zrůda než byl Limberský. :-! :-! :-!
isport.blesk.cz/clan...

otaznik2
Jacob. +126
07.11.22 v 16:14

reakce na Lord: ,,Pokud jsou moje informace pravdivé,tak by se měl trenér oznámit..." zobrazit příspěvekPokud jsou moje informace pravdivé,tak by se měl trenér oznámit zítra *SMILESPA* "

A tím je ? *SALA*

otaznik3
Lord +66
07.11.22 v 16:10

reakce na Schaschek: ,,Nejhorší je to ticho :-D člověk čeká na nový trenéry a..." zobrazit příspěvekNejhorší je to ticho :-D člověk čeká na nový trenéry a následný změny v kádru 8-) "

Pokud jsou moje informace pravdivé,tak by se měl trenér oznámit zítra *SMILESPA*

892.jpg
MartinMegadeth +3304
07.11.22 v 16:08

reakce na SpartaCorps: ,,https://sparta.cz/cs/clanek/sparta-neuvolni-reprezentanty-40208?fbclid..." zobrazit příspěveksparta.cz/cs/clanek/...

Tak je to správně - ACS až na Caspera neuvolní hráče do reprezentace kvůli zápasu mol cupu… Casper musí na sraz dánské repre, je v nominaci na ms"

Konečně se na Letné rozhodli jednou ze sebe nenechat dělat voly a postavili se na zadní. Už ty dva pouťáky reprezentace jsou naprosto o ničem a do toho ještě na stejný termín stanovit osmifinále Českého poháru, které bude hrát prakticky komplet kapr liga ukazuje, že se v FAČR opravdu myšlením soudruzi zbytečně neobtěžují. :-! Jen ať si podržkužel na Faery nominuje své miláčky Bořila, Krále, Masopusta a spol. Teď by mu měli vrátit jeho neutuchající přízeň. *KSICHT*

+2
892.jpg
MartinMegadeth +3304
07.11.22 v 16:03

reakce na Anguilla: ,,Saláka mám rád je super s tím jdu proti proudu..ale je fakt že s..." zobrazit příspěvekSaláka mám rád je super s tím jdu proti proudu..ale je fakt že s Paterou to byl průser to jsem tušíl už když podepsal"

Neznám nikoho ze Sparťanů kdo by z příchodu Patery měl radost. Většinou reakce oscilovaly mezi rozpačitým očekáváním až vyloženou nedůvěrou s jistotou, že Vánoc se ve Spartě nedočká, což se bohužel potvrdilo. Zatím z působení Tona s Hlinkou ve sportovním vedení Sparty je Patera suverénně největší přešlap a úkrok mimo. Řadím ho na stejnou úroveň s angažováním Il Cretina nebo propocené košile Jílka na Letné. Tohle se bohužel brutálně nepovedlo. *NAPR**** Jsem opravdu moc zvědav jak bude vypadat nový realizační tým a kdo se stane novým hlavním trenérem. Přijde mi, že se počítá s tím, že to vezme Varaďa, protože se ukázal na zápase Sparty ve Vítkovicích. Nepřijde mi nic zvláštního na tom, že trenér co je momentálně bez angažmá a žije v Ostravě, se ve svém městě jde podívat na hokej. Tím netvrdím, že on to být nemůže. Nejhorší je to čekání na oznámení nového jména. Snad je vedení Sparty poučeno, podle jakých kritérií vybírat (nového) trenéra. *VYHLIZI*

892.jpg
MartinMegadeth +3304
07.11.22 v 15:58

Jak jsem byl minule z rozšíření Klubu Legend HCS (s výjimkou Bači Vykoukala samozřejmě) poněkud rozčarován, letošní přijetí nových členů se opravdu povedlo. Prakticky co jméno to opravdová legenda a hrdina mého dětství či mladších let. Kapitán prvních novodobých mistrů Honzík Reindl, kapitán posledních federálních mistrů Jirka Kročák, pětinásobný mistr světa a jeden z mála mistrů Československa i České republiky se Spartou David Výborný, symbol Sparty devadesátek a rovněž mistr extraligy Patrik Martinec: tím výběrem jsem opravdu nadšen. *BRAVO* S Páťou si osud nepěkně zažertoval, když jeden den u nás dostal jako trenér padáka a další den byl přijatý za roky věrných služeb do Klubu legend. To jsou příběhy co vymyslí jen sám život, ale věřím, že si přijetí a aplaus užil. To odvolání přebolí a patřit do Klubu legend Sparty to je pocta a odměna, které se z mnoha stovek borců co klubem prošlo poštěstilo jen těm nejlepším a nejvěrnějším. Jen Karla Masopusta si nepamatuji, toho jsem na vlastní oči za Spartu hrát neviděl, ale něco jsem o něm přečetl. A z nás ho asi nepamatují ani kolegové Loupák nebo Mandor, možná kolega Rad55 ho mohl vídávat na vlastní oči v dětství. Jednou stříbrný a třikrát bronzový se Spartou, k tomu s národním týmem stříbrný na olympiádě v roce 1968 v Grenoble. Vůbec jsem nevěděl, že byl švagrem dr. Luďka Bukače ani že v letech 1993-2013 působil jako evropský skaut pro San José Sharks. A luxusně vyvedené dresy podtrhly celou parádu. Takové akce Sparta opravdu umí si troufnu říct když ne na světové, tak rozhodně na evropské úrovni. *THUMBSUP*
isport.blesk.cz/clan...

+2
892.jpg
MartinMegadeth +3304
07.11.22 v 15:52

Dobré odpoledne, včera se prohrálo se vztyčenou hlavou. Domnívám se, že většinu soupeřů bychom se včerejším výkonem porazili nebo minimálně s nimi bodovali. Byla trochu smůla, že přijely Pardubice, kterým to lepí a jsou v laufu. Byla tam od nás spousta věcí, na kterých lze do dalších zápasů stavět. Byli jsme mnohem živější a dravější než v minulých utkáních, líp jsme bruslili a častěji stříleli. Jako by po odchodu trenérské dvojice z řady hráčů spadla nějaká tíseň nebo deka. Co musíme vyřešit prioritně je mizerná koncovka a bídná hra při nestandardním počtu hráčů na ledě. Na každý gól se strašně nadřeme. V posledních čtrnácti zápasech jsme jen dvakrát dokázali za šedesát minut nastřílet víc než dvě branky. Neumíme si pomoci v přesilovce, naopak v oslabení dost hoříme. Včera jsme dostali pětkrát výhodu přesilové hry a nic jsme z toho nevytěžili. Naopak v oslabení jsme hráli jen dvakrát a jednou jsme inkasovali. A nebyl to rozhodně první zápas s podobnými statistikami. Pokud budeme bruslit a střílet jako včera, budeme ohrožovat bránu soupeře častěji, vyprodukujeme si víc šancí a snad začneme i střílet víc gólů. Tohle je hodně o sebevědomí, ale věřím že když umlátíme dva zápasy, půjde to všechno nahoru. Co se týká přesilovek a oslabení, to chce opravdu fachmana na lavičku, který tomu dá řád a systém. A to bohužel případ dua Patera – Martinec nebyl. Doufám, že nový realizační tým se řeší i s ohledem na tyto herní činnosti, kde je zlepšení životně důležité. *POSILOVNA* Z posledních deseti zápasů jsme urvali čtyři body a v extralize se propadli na předposlední příčku: situace je vážná, ale rozhodně ne beznadějná. Říjnovou a listopadovou dominancí ještě nikdy nikdo extraligu nevyhrál. Honzík Reindl včera v zdravici uvedl, že v listopadu 1989 byla Sparta desátá, aby na konci sezóny slavila titul. Na podzim 2005 jsme na tom byli ještě hůř a titul jsme nakonec urvali. Samozřejmě nesmíme jen spoléhat, že když to párkrát po bídném podzimu vyšlo, povede se to bez přičinění znovu. Musí se úspěchu jít naproti. V první řadě se musíme trefit do nového realizačního týmu: nový hlavní trenér už nemůže být ústřel mimo jako v případě Páji Patery. A dál jsem názoru, že by se s některými členy kádru mělo důrazně promluvit a naznačit jim možnost trejdu nebo ukončení smlouvy, protože mezi jejich výkony a jejich smlouvami a tím pádem očekáváním je velká disharmonie. Pořád máme jeden z nejkvalitnějších kádrů v soutěži, je tu jádro co se před rokem nepodělalo ze série deseti proher v jedenácti utkáních, dokázalo po návratu Hořavy špatnou sezónu zlomit a vybojovat finále. Ale musíme se dát přes reprezentační pauzu dohromady a začít pravidelně sbírat body. *SALA*

+1
otaznik8
rad55 +670
07.11.22 v 15:35

reakce na Schaschek: ,,Nejhorší je to ticho :-D člověk čeká na nový trenéry a..." zobrazit příspěvekNejhorší je to ticho :-D člověk čeká na nový trenéry a následný změny v kádru 8-) "

Z jedné věci mám obavu. Nestál bych o to, aby byla sestava se jmény jako v románu od Sienkiewicze.
*VYHLIZI*

otaznik9
SkinNboneZ +173
07.11.22 v 15:35

Klimek si z Pardubicky ferovky 3 na 1 odnesl zlomenou licni kost,ale Dedek sveta pan nadava Ujcikovi jak je zariznul.Ujcika teda nemusim a s jeho vyroky casto nesouhlasim,ale chovani Dedka je taky na povazenou.

+1
otaznik10
frafont +1098
07.11.22 v 15:26

reakce na SpartaCorps: ,,https://sparta.cz/cs/clanek/sparta-neuvolni-reprezentanty-40208?fbclid..." zobrazit příspěveksparta.cz/cs/clanek/...

Tak je to správně - ACS až na Caspera neuvolní hráče do reprezentace kvůli zápasu mol cupu… Casper musí na sraz dánské repre, je v nominaci na ms"

Konečně taky jednou mají koule a nenechají ze sebe dělat klauny. Kdyby to byla normálně kvalifikace, tak budiž, ještě Ligu národů bych snesl, ale pouťák o ničem proti Faerům nebo komu, tam ať si pánové ze svazu klidně nominujou sami sebe a maskota a uklízečku.

+1
5.png
Schaschek +3284
07.11.22 v 14:51

Nejhorší je to ticho :-D člověk čeká na nový trenéry a následný změny v kádru 8-)

+7
83.jpg
SpartaCorps +994
07.11.22 v 14:08

sparta.cz/cs/clanek/...

Tak je to správně - ACS až na Caspera neuvolní hráče do reprezentace kvůli zápasu mol cupu… Casper musí na sraz dánské repre, je v nominaci na ms

+1
571.png
Medvěd +538
07.11.22 v 14:04

No, viděl jsem to až dneska pozdě v noci ze záznamu. Hele, přiznejme si, že to mohlo být mnohem horší. Stejně ale se žádný zázrak pár hodin po odvolání trenérů nedá očekávat. Nicméně, jedna z věcí, kterou bude muset ten kdo přijde řešit, ať je to kdokoli, budou přesilovky. Naše hra v přesilovkách nás včera stála body, jednoznačně. A že není schopen nikdo nic vymýšlet a je to celé pomalé je také víc než jisté.
Tak uvidíme. Kdo, kdy a jak.

+4
otaznik14
Koty -252
07.11.22 v 13:35

reakce na Schaschek: ,,A to pochopitelně jak od fans, tak i od sparťanů na ledě."

Těm na ledě je nějaký Kostalek úplně u ***e. Jediný koho by to mohlo motivovat je Míra. :-!

5.png
Schaschek +3284
07.11.22 v 13:25

A to pochopitelně jak od fans, tak i od sparťanů na ledě.

+2
5.png
Schaschek +3284
07.11.22 v 13:09

reakce na SkinNboneZ: ,,Tak Koste pardubicky v novinach zertuje,ze ho maji spartansti fanousci..." zobrazit příspěvekTak Koste pardubicky v novinach zertuje,ze ho maji spartansti fanousci "radi" a to ho vzdycky nahecuje k vykonum.Tak navrhuji,aby jsme priste rvali "Kostalku my te milujem" a treba ho to rozhodi.Zoldaka dedkova."

Je to krysa a vždycky bude. Víc k tomu nemám. Ale právě proto by s ním mělo být jako s krysou z naší strany zacházeno.

+1
1830.png
ReiN +546
07.11.22 v 12:50

reakce na SkinNboneZ: ,,Tak Koste pardubicky v novinach zertuje,ze ho maji spartansti fanousci..." zobrazit příspěvekTak Koste pardubicky v novinach zertuje,ze ho maji spartansti fanousci "radi" a to ho vzdycky nahecuje k vykonum.Tak navrhuji,aby jsme priste rvali "Kostalku my te milujem" a treba ho to rozhodi.Zoldaka dedkova."

Na druhou stranu, co by měl říct? Že ho to sere? Jasně že ho to sere, když na něj půlka haly řve že je hovado :-D Ale to že ti to vadí do médií fakt neřekneš

+3
otaznik18
SkinNboneZ +173
07.11.22 v 12:44

Tak Koste pardubicky v novinach zertuje,ze ho maji spartansti fanousci "radi" a to ho vzdycky nahecuje k vykonum.Tak navrhuji,aby jsme priste rvali "Kostalku my te milujem" a treba ho to rozhodi.Zoldaka dedkova.

1830.png
ReiN +546
07.11.22 v 12:25

reakce na chuli: ,,Hlavně ať už se vyjádří ... "

Určitě chtějí Varaďu, ale musej na rychlo vymyslet co s Tonem a Hlínou :-D

otaznik20
SHS
07.11.22 v 12:24

Dovolujeme si Vás upozornit na nový článek: Zlepšení bez bodu, který naleznete na adrese www.spartans.cz/novi...

Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Následující zápasy

• 23. března - 17:00
    19.png
    TRI (venku)
    Extraliga (ČF3)
  • 24. března - 19:00
    19.png
    TRI (venku)